Reparaciosii Logo

service laptop sector 6Daca ati apelat la acest site cel mai probabil aveti probleme cu laptopul personal, insa nu aveti motive sa va faceti griji caci ati ajuns in locul potrivit. Adesea se intampla ca utilizatorii de laptopuri sa se confrunte cu probleme atat pe partea de hardware cat si pe partea de software a echipamentului. Aceste defectiuni nu sunt mereu cauzate de utilizatori, caci laptopurile nu au fost gandite sa reziste pentru mai mult de 3-4 ani fara ca macar o componenta interna sa nu se uzeze. Cu toate acestea, indiferent de defectiune, noi, Reparaciosii, am reusit mereu sa rezolvam problema in cel mai scurt timp si la pretul cel mai convenabil pentru clientii nostri. Noi oferim Service Laptop Sector 6, astfel ca daca va aflati in Bucuresti va recomandam sa aduceti laptopul la sediul nostru. Numarul la care ne puteti suna este: 0723 640 003.

Service Laptop Sector 6

 • Care sunt cele mai des oferite servicii la sediul nostru?
  • Reparatii placa video. Multi clienti au apelat la noi pentru ca nimic nu mai era afisat pe ecranul laptopului desi acesta era deschis, sau pentru ca apareau dungi colorate pe ecran.
  • Reparatie placa de baza. Adesea se intampla ca un utilizator sa se planga ca echipamentul nu mai porneste, sau daca porneste nu functioneaza pentru mai multe de cateva minute.
  • Recuperarea datelor laptopului. Desi multi nu stiu asta, mereu le reamintim clientilor nostri ca, desi laptopul nu mai functioneaza, noi putem inca sa recuperam datele de pe acesta.
 • Cum lucram noi?
  • Pentru a ne asigura ca obtinem cele mai bune rezultate, mereu oferim clientilor o diagnosticare laptop gratuita prin care sa ne dam seama atat noi cat si voi de starea echipamentului.
  • Odata ce identificam toate problemele putem incepe service-ul in sine daca clientul este de acord cu asta.

Noi oferim in Bucuresti:

Lasa un mesaj

3 Comments

 1. Mihai Stanila-Reply
  2 aprilie 2018 at 13:24

  Buna ziua, am o problema cu un laptop Toshiba Satellite L50-B-16Z in sensul ca au cedat balamalele iar cea din dreapta a rupt si o bucata din carcasa de sus.

  Cat ar costa reparatia cu tot cu schimbarea carcasei si a balamalelor?
  Worse case scenario cu tot cu manopera si tva.

  Multumesc,

  Mihai

  • admin-Reply
   10 aprilie 2018 at 10:28

   Buna ziua

   Ne puteti trimite cateva poze cu defectul sa ne dam seama ce piese sunt necesare?
   In general manopera de dezasamblare/asamblare este 85 lei.

   Va asteptam

   Service Laptop Toshiba Clubul Reparaciosilor

 2. LUCIAN-Reply
  17 septembrie 2016 at 23:27

  Buna seara,

  As dorii sa imi spuneti cat costa o curatare completa Laptop Asus ?

  Buna ziua,

  Lista de preuti poate fi consultata in aceasta pagina.

  https://www.reparaciosii.ro/preturi-reparatii-laptop/

  Reparaciosii.ro

Call Now Button