Reparaciosii Logo

service laptop sector 1Atunci cand incep sa apara probleme cu laptopul fie pe partea de hardware (ex: atunci cand echipamentul se incalzeste mult prea tare) ori pe partea de software (ex: atunci cand un virus va opreste din a folosi echipamentul in mod corespunzator), este cazul sa va ganditi serios la un service autorizat care sa poata diagnostica problema si sa o repare in cel mai bun timp si la cel mai bun pret. Iar in aceste situatii intervenim noi, Reparaciosii, caci noi avem experienta in rezolvarea oricarei defectiuni cu care se poate confrunta laptopul. Daca sunteti deci interesati de Service Laptop Sector 1, puteti sa ne gasiti la numarul de telefon: 0723 640 003, ori sa ne scrieti in zona de Comentarii.

Service Laptop Sector 1 – Detalii:

 • Noi avem peste 90% rata de succes in cazul placilor de baza care nu au mai fost reparate in alte service-uri. Insa de ce? Deoarce orice operatiune pe care o realizam se bazeaza pe un set exact de pasi care ne ajuta sa ducem la capat orice proiect pe care il incepem. Orice lucrare de service porneste cu primirea echipamentului si diagnosticarea acestuia pentru a ne da seama de starea laptopului si de eventualele solutii pentru problemele pe care le intampinam. Noi oferim o diagnosticare laptop gratuita deoarce vrem sa oferim posibilitatea clientilor de a opta pentru orice varianta isi doresc.
 • Odata ce diagnosticarea este realizata, urmatorul lucru este repararea propriu zisa care va incepe odata cu acordul clientului. Reparatiile pot varia ca si pret in functie de dificultatea lucrarii si de timpul alocat. Pentru detalii va invitam sa vizualizati zona Preturi.

Indiferent de ce probleme cu laptopul va confruntati este bine sa va asigurati ca laptopul este in cea mai buna stare, iar din acest motiv noi va sugeram sa puneti mana pe telefon si sa ne contactati cat de curand pentru Service Laptop Sector 1.

Noi oferim in Bucuresti:

Lasa un mesaj

2 Comments

 1. ALEX-Reply
  18 decembrie 2016 at 22:07

  Buna ziua, am un laptop lenovo ideapad y580, si din nefericire s-au rupt 3 pale de la ventilator si as vrea altul nou. si a doua problema s-a deslipit de pe placa de baza mufa in care intrau difuzoarele.Deci este simplu, as dorii un ventilaor + reparatie la mufa de la difuzoare, astept un raspuns cat mai repede, va multumesc.

 2. Stefanov Alexandru-Reply
  31 august 2016 at 12:21

  Buna ziua! Am un laptop Fujitsu LIFEBOOK P Series P771 fara Media Power Button Board CP512045-01.Ma puteti ajuta cu o astfel de piesa? Multumesc frumos!

  Raspunsul l-ati primit pe email.
  Va multumim,
  Reparaciosii.ro

Call Now Button