Reparaciosii Logo

service laptop sector 2Sunt multe cauze in urma carora un laptop se poate strica, iar aceste cauze pot tine atat de partea de software cat si de partea de hardware. Insa fie ca vorbim despre un simplu virus care va blocheaza accesul la informatiile voastre importante, sau despre un pahar cu apa care a fost varsat accidental peste tastatura, tot este important ca echipamentul sa fie reparat si adus la starea initiala. Iar la acest capitol intervenim noi, Reparaciosii, si va promitem ca orice problema cu care va confruntati o putem rezolva, astfel incat sa va salvam laptopul cat si informatiile de pe acesta. Daca sunteti interesati de Service Laptop Sector 2, puteti sa ne gasiti la numarul de telefon: 0723 640 003, sa ne scrieti in zona de Comentarii.

Service Laptop Sector 2 – Detalii:

 • Orice problema pe care o intampinati cu laptopul nu este de neglijat. In cazul virusilor, ce-i mai periculosi dintre acestia pot fi observati doar pentru cateva secunde atunci cand sunt instalati pe sistem, caci mai apoi va pot copia fara sa stiti toate conturile si parolele pe care le-ati considerat protejate. Daca este sa vorbim despre paharul cu apa varsat, orice lichid care ajunge in spatele tastaturii (in partea interna a laptopului) poate cauza defectiuni abia la 2 zile dupa, cand este mult prea tarziu sa mai faceti ceva.
 • Avand in vedere punctul anterior, noi va sugeram sa apelati la noi si sa aduceti laptopul la sediul nostru. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta costurilor, caci va oferim o diagnosticare laptop gratuita, prin care va putem oferi informatii legate de starea echipamentului vostru.
 • De asemenea, prevenirea este mai buna ca orice. Aveti la dispozitie o serie de instructiuni pe care le puteti urma astfel incat sa mentineti laptopul intr-o stare cat mai buna.

Va reamintim sa ne lasati comentarii cu intrebarile voastre, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Lasa un mesaj

6 Comments

 1. Nicolae M.P.-Reply
  14 mai 2017 at 23:34

  Buna ziua, am un laptop Toshiba Satellite A300, procesor single core 🙁 Intel Celeron 575, 2,0 Ghz, 3 GB Ram, si as fi interesat de un upgrade la procesor, cu un intel P8400, T9400, T9600 sau T9900. Sunt compatibile cu socketul meu P478? As putea face upgrade? Multumesc

  Raspunsul l-ati primit pe email.
  Va multumim,
  Reparaciosii.ro

 2. Jarul Virgil-Reply
  12 decembrie 2016 at 16:55

  Un laptop Acer ASPIRE 5736Z emite singur semnal bluethoot, ca smartfonul, sau trebuie sa-i mai adaugi
  ceva? Ce anume?

 3. adam dumitru-Reply
  5 noiembrie 2016 at 19:15

  Caut un display ptr un acer aspire e15 ES1-512-P8B4

 4. Mihaela-Reply
  25 octombrie 2016 at 12:10

  Buna ziua m-ar intetetrsa si pe mine in display ptr un asus x551ca dar vreau montaj direct.o zi buna

 5. Cristina Gheorghiu-Reply
  4 octombrie 2016 at 16:55

  Buna ziua,

  Puteti diagnostica si repara un ultrabook Lenovo Yoga 2?
  Nu mai porneste deloc, banuiesc ca a fost scapat de fiul meu pe jos.

  Multumesc,
  Cristina Gheorghiu

  Buna ziua,
  Laptopul poate fi reparat. Il puteti aduce in service pentru diagnosticare amanuntita ?

  Reparaciosii.ro

 6. Oana-Reply
  3 octombrie 2016 at 18:11

  Buna ziua,

  Ma intereseaza schimbul unui buton sarit de la un laptop ASUS G751J.Cat costa si cand pot aduce laptop-ul?De asemenea care este timpul care va sta in service?

  Multumesc!

  Buna ziua,
  Laptopul poate fi reparat. Il puteti aduce in service pentru diagnosticare amanuntita ?

  Reparaciosii.ro

Call Now Button