Reparaciosii Logo

Service Laptop Alienware

Service Laptop Alienware pe Pământ?

Viitorul jocurilor este aici și se cheamă Alienware. Din pasiune pentru serialul ” X Files” creatori au decis să  redefinească portabilitatea jocurilor.

Inevitabil marca a ajuns în portofoliul Dell  una dintre cele mai mari corporații tehnologice din lume și a devenit un standard în cercurile împătimiților de jocuri.

Reparaţie placa de bază Alienware

Alienware nu intenționează să concureze cu notebook-uri mai subțiri și mai ușoare, dar este solid construit  și funcționează la temperaturi scăzute.

Sunt clienți care după câteva  luni  de la cumpărare se plâng că au avut mult de furcă cu ele. Probleme de transfer prin mufele  USB, plăci de bază stricate,  tastaturi  la care lumina stă aprinsă  doar pe jumătate,  BSOD (ecran albastru )din cauza memoriei RAM, conectare și reconectare  întotdeauna a camerei web ,după reinstalarea sistemul de operarea încarcă Windowsul jumătate din timpul etc De fiecare dată când un lucru se rezolvă, ghici ce ? Apare o altă problemă.

Service laptop MX

Din fericire pentru laptopurile aflate în garanție problemele au fost remediate de producător. Dar ce te faci când garanția a expirat și același producător cere o avere pentru remedierea acestor probleme?

Apelezi la cel mai bun service de laptopuri – Clubul Reparaciosilor Service Alienware!

Reparăm placă de baza la o fracție din costul unei plăci noi și oferim aceeași  garanție integrală că la o placă de bază nouă. Lasă-ne un mesaj pe chat ,sună sau chiar vino cu el în service pentru o diagnosticare gratuită și te poți lămuri exact ce are laptopul fără să plătești nimic.


Semne că laptopul tău Alienware are probleme:

Service Notebook Alienware

-Laptopul pornește dar ecranul nu afișează nimic? Jucăria se alimentează , LED-ul de alimentare se aprinde, funcționează ventilatorul de răcire, dar nu apare nimic pe ecran. Ecranul este complet negru și nu există nicio imagine pe ecran.

-Bateria nu se încarcă corect sau deloc?  Se încarcă numai după ce ții într-o anumită poziție  conectorul de la alimentator?

-Imagine ciudată sau deformată pe ecran. Laptopul pornește corect, dar are o imagine stricată sau cu  artefacte pe ecran.


Laptopurile Alienware se clasifică după mărimea ecranului de 11″,14″,15″,17″ sau chiar 18″ . Pentru fiecare model găsit mai jos un link cu descrierea lui și probleme frecvente.

  • Service laptop Alienware M11x
  • Service laptop Alienware M14x
  • Service laptop Alienware M15x
  • Service laptop Alienware M17x
  • Service laptop Alienware M18x
  • Service laptop Alienware 13
  • Service laptop Alienware 14
  • Service laptop Alienware 15
  • Service laptop Alienware 17
  • Service laptop Alienware 18
Service Alienware

Service Alienware

Până ajung extratereştii pe Pământ să ne ajute sau chiar să ne colonizeze , ocazie cu care putem vedea şi noi laptopurile lor , ne mulţumim cu Alienware.

Colonizeze , ocazie cu care putem vedea şi noi laptopurile lor , ne mulţumim cu Alienware.colonizeze , ocazie cu care putem vedea şi noi laptopurile lor , ne mulţumim cu Alienware.

Colonizeze , ocazie cu care putem vedea şi noi laptopurile lor , ne mulţumim cu Alienware.colonizeze , ocazie cu care putem vedea şi noi laptopurile lor , ne mulţumim cu Alienware.


Link-uri recomandate:

Lasa un mesaj

Call Now Button