Reparaciosii Logo

laptopul nu pornesteSunt multe cauze pentru care laptopul nu porneste, iar fiecare dintre acestea tine de modul in care utilizatorul a folosit echipamentul. Multi clienti pe care ii ajutam cu reparatii laptop in Bucuresti ne spun ca echipamentul nu mai functioneaza si ca nu facut nimic care sa duca la asta. Cu toate acestea, majoritatea problemelor care apar la un laptop sunt direct influentate de modul de utilizare al echipamentului. Avand asta in vedere, daca apar defectiuni si doriti sa apelati la un service autorizat, noi va recomandam sa apelati la Reparaciosii, caci noi oferim asistenta laptop la cele mai mici preturi. Numarul la care ne puteti suna este: 0723 640 003.

Laptopul nu porneste – Informatii

  • Cum este utilizatorul vinovat de starea echipamentului?
    • De multe ori utilizatorul obisnuit foloseste laptopul non-stop ceea ce poate duce foarte usor la supraincalzirea componentelor interne, iar asta influenteaza in mod direct nefunctionarea laptopului. Pentru a prelungi viata echipamentului este de sugerat sa nu folositi laptopul pentru mai mult de 2 ore, si sa faceti o pauza de minim o ora intre perioadele de utilizare.
    • Multi clienti se plang ca laptopul nu porneste pentru ca bateria nu tine mai mult de cateva secunde. Aceasta problema este cauzata adesea de faptul ca multi utilizatori folosesc echipamentul cu bateria incarcata complet, iar cu alimentatorul conectat in continuare. Facand asta, capacitatea bateriei de a mai rezista pentru un interval de timp normal va fi redusa la zero in mai putin de un an de la achizitionarea echipamentului.
  • Cum va putem ajuta noi?
    • Noi va vom oferi in primul rand o diagnosticare laptop gratuita, prin care sa va instiintam de starea laptopului si de eventualele solutii ce pot fi aplicate astfel incat sa rezolvam problemele.

Noi oferim si service UPS cat si reparatii in fiecare sector din Bucuresti.

Nu uitati, daca nu mai porneste ecranul, nu mai curatati laptopul pe cont propriu si apelati la noi pentru ajutor.

Lasa un mesaj

Call Now Button