Reparaciosii Logo

Service laptop Bucuresti | Reparatie placa de baza laptop

 Service laptop Bucuresti „Clubul Reparaciosilor „

Diagnosticare – Gratuita

Service laptop Bucuresti „Clubul Reparaciosilor” foloseste in procesul de reparatie aparatura performanta si ingineri cu multa experienta, astfel incat diagnosticul si reparatia sa fie sigure si complete.

Reparatii placa de baza – cipuri BGA

Service laptop Bucuresti – „Clubul Reparaciosilor” dispune de tehnologie pentru inlocuirea sau relipirea componentelor defecte de pe placa de baza. Folosim tehnici moderne de ultima generatie astfel incat reparatia sa fie sigura si de durata.

Procesul este complex si presupune dezlipirea cipului de pe placa de baza, curatarea cipului si a placii, refacerea contactelor si relipirea cipului pe placa de baza. Este o procedura minutioasa care necesita atentie sporita dar si cunostinte pentru a lucra cu aparatura de laborator.

Rata de succes a reparatiilor pe placa de baza este de peste 95%, pentru placile de baza defecte venite direct in service-ul nostru, excluzand placile de baza peste care au varsate diverse lichide.

Reparatie Placa Video

Repararea unei placi video se realizeaza in aceeasi maniera cu repararea unei placi de baza, adica prin inlocuirea cipului defect sau prin refacerea contactelor.

Call Now Button