Reparaciosii Logo

Probleme cu laptopul – Solutii

probleme cu laptopulVom incepe acest articol prin a va spune ca nu sunteti singura persoana care trece prin asta, caci majoritatea utilizatorilor intampina macar o data probleme cu laptopul. Iar toata experienta pe care am castigat-o lucrand cu toti acei utilizatori, ne-a dus la concluzia ca orice problema cu un astfel de echipament poate fi rezolvata. Avand asta in vedere, va sugeram sa apelati la noi cand vine vorba de service laptop. Noi oferim Service laptop Sector 2 si puteti sa ne gasiti la numarul de telefon: 0723 640 003, ori sa ne scrieti in zona de Comentarii, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Probleme cu laptopul – Solutii:

 • Desi termenul „probleme” este unul foarte general, adevarul este ca multe dintre momentele in care laptopul pare defect, cauza nu poate fi identificata usor si rapid. Astfel ca, pentru a intelege ce probleme are laptopul pe care il folositi, noi oferim si o diagnosticare laptop gratuita, prin care verificam fiecare zona a echipamentului pentru a va informa de starea acestuia si de eventuale solutii.
 • Avem peste 90% rata de succes in cazul placilor de baza care nu au mai fost reparate in alte service-uri. Multe dintre problemele pe care le-am identificat noi la laptopuri au fost legate de placa de baza, deoarce aceasta se poate strica dintr-o sumedenie de motive. Deci se poate ca problema pe care o intampinati sa necesite o reparatie placa de baza.
 • Se poate de asemenea ca praful sa fie cel care va ingreuneaza laptopul, iar pentru asta o curatare profesionista este solutia pe care o cautati.

Daca va confruntati cu oricare dintre situatiile precizate mai sus, atunci este cazul sa puneti mana pe telefon si sa ne contactati cat de curand pentru rezolva orice probleme cu laptoup pe care le aveti. Cat despre costuri, puteti vizita zona de Preturi, unde va puteti informa si de oferte si reduceri.

Lasa un mesaj

2 Comments

 1. sorin-Reply
  26 februarie 2014 at 14:48

  sal.am un lept.hp cq 62-410us care nu porneste la pornire da un mesaj ca nu funtioneaza coolerul si se opreste.cat ma costa sa il repar?

  • Dan Matran-Reply
   9 martie 2014 at 20:31

   Buna ziua. Problema poate veni din mai multe surse, iar pentru a ne da seama care este problema exacta, va trebui sa apelati la o diagnosticare laptop gratuita.

Call Now Button