Reparaciosii Logo

service laptop sector 3Laptopurile sunt echipamente fragile ce se pot defecta oricand si din orice motiv. Desigur, majoritatea problemelor incep sa apara abia la 2 ani dupa ce laptopul a fost utilizat intens. Insa problemele ce apar dupa ce echipamentul este lovit ori scapat, ori dupa ce substante lichide ajung in carcasa acestuia, sunt probleme ce pot aparea chiar si din prima zi de utilizare. Astfel ca, ce este de facut atunci cand laptopul este defect si nu poate fi reparat pe cont propriu? Desigur, sa apelati la sediul nostru de reparatii laptop, caci Reparaciosii ofera service laptop.  Daca sunteti deci interesati de Service Laptop Sector 3, puteti sa ne gasiti la numarul de telefon: 0723 640 003, ori sa ne scrieti in zona de Comentarii.

Service Laptop Sector 3 – Detalii

 • De ce sa apelati la sediul nostru? Interesul nostru este ca orice client ce vine la noi cu un laptop defect sa poata pleca acasa cu echipamentul in aceasi stare ca cele ce abia ies din fabrica. Experienta noastra indelungata in domeniu ne-a ajutat sa ajungem la o rata de succes de 90%  in cazul placilor de baza care nu reusit sa fie reparate in alte service-uri.
 • Experienta noastra impreuna cu procesul exact de operatiuni pe care il urmam atunci cand primim un laptop nou de reparat, a dus mereu la zambete si multumiri din partea clientilor.
 • In ce consta acest proces de operatiuni? Orice lucrare pe care o pornim incepe cu o diagnosticare laptop gratuita, prin care ne putem da seama atat noi cat si voi de starea actuala a laptopului si de eventualele solutii ce pot fi aplicate pentru a readuce la viata echipamentul. Apoi, odata cu acordul primit de la client, putem incepe service-ul in sine. In final, clientul poate ridica oricand laptopul de la sediu.

Indiferent de ce probleme cu laptopul va confruntati este bine sa va asigurati ca laptopul este in cea mai buna stare, iar din acest motiv noi va sugeram sa puneti mana pe telefon si sa ne contactati cat de curand pentru Service Laptop Sector 3. Pentru detalii legate de costuri, puteti analiza pagina de Preturi.

Noi oferim in Bucuresti:

Lasa un mesaj

6 Comments

 1. manoniu ciprian-Reply
  5 ianuarie 2017 at 17:21

  buna ziua .am un laptop vx 7 lamborghini cu placa vide de 4 g si as vrea daca se poate sai pun una de 8 g.va multumesc anticipat

 2. Zarnescu Alexandru-Reply
  13 noiembrie 2016 at 17:21

  Buna ziua,
  Am un laptop HP care a inceput sa se miste foarte greu, sa se blocheze pe pagini…banuiesc ca ar avea nevoie de o curatare generala, mai ales ca spatiul de pe o partitie este full cu documente si foldere pe care nu ma mai lasa sa le sterg. Ce mi recomandati ?

  Multumesc

 3. Mihai-Reply
  6 noiembrie 2016 at 19:19

  buna ziua,
  am scapat laptopul din brate si are probleme la rabatare..trosneste,s a defectat sistemul de deschidere,trebuie demontat si fixat la loc presupun si suruburi noi.ma puteti ajuta?

 4. Niculae Elena-Reply
  27 septembrie 2016 at 17:45

  Bună seara! Am un laptop ASUS model X54H, de 3 ani, iar acum o săptămână in timp ce era pornit si căutam ceva pe net s a oprit si nu am mai putut sa l pornesc nici cu alimentarea la priză, nici cu bateria proprie. Se aprinde ledul, ca este alimentat la priză, dar refuza sa se aprindă. Exista vreo soluție pentru el? Si daca da, pot sa recuperez toate folderele?

  Buna ziua,
  Laptopul poate fi reparat. Il puteti aduce in service pentru diagnosticare amanuntita ?

  Reparaciosii.ro

 5. Tiu Bogdan-Reply
  19 aprilie 2014 at 14:01

  Am un Acer Aspire la care nu mai merg 4 taste. Sunt destul de sigur ca este de la abur/apa.
  Aveti pe cineva disponibil in perioada asta sa se uite la el?

  Multumesc,
  Bogdan

  • admin-Reply
   22 aprilie 2014 at 11:46

   Buna ziua,

   In cazul in care este vorba de lichid recomandam schimbarea tastaturii.

   Reparaciosii.ro

Call Now Button