Reparaciosii Logo

Reparatii Placa Video Laptop – Bucuresti

reparatii placa videoDintre multele probleme care pot aparea la un laptop, defectiunile la placa video sunt printre cele periculoase. De ce? Avand in vedere faptul ca este o componenta interna, puteti sa va asteptati ca aceasta sa le afecteze si pe celelalte. De asemenea, din experienta va putem spun ca placile video defecte sunt mai greu de reparat, iar riscul ca acestea sa ramana in aceasi stare este mare. Insa tot din experienta va putem spune ca multe dintre reparatiile pe care le-am inceput, le-am dus la bun sfarsit cu rezultate pozitive. Avand asta in minte, va invitam sa apelati la serviciile noastre, deoarce oferim Reparatii Placa Video de calitate si la un pret avantajos. Ce este deci de facut? Sa ne apelati la numarul de telefon: 0723 640 003, ori sa ne scrieti in zona de Comentarii, iar noi va vom raspunde cat de curand.

Cand aveti nevoie de reparatii placa video?

 • Considerand faptul ca placa video este responsabila cu afisarea oricarei informatii pe ecranul laptopului, primul indiciu care va poate duce la concluzia ca aceasta componenta este defecta, este ecranul innegrit care nu mai afiseaza nimic. Mai sunt si cazurile in care afiseaza dungi de culori diverse ori pulsatii de culori. Odata ce observati ca ecranul nu mai reactioneaza ca inainte, atunci aveti nevoie de service laptop.
 • In mare parte, placile video se defecteaza datorita conectorilor vechi care nu isi fac treaba cum trebuie. Aceasta problema poate fi tratata doar intr-un service autorizat deoarce necesita atentie multa la detalii si experienta cu astfel de operatii.

Daca va confruntati cu oricare dintre situatiile precizate mai sus, atunci este cazul sa puneti mana pe telefon si sa ne contactati cat de curand pentru reparatii placa video. Cat despre costuri, noi oferim diagnosticare laptop gratuita, iar daca se dovedeste a nu fi vreo problema, nu trebuie sa platiti nimic.

Lasa un mesaj

3 Comments

 1. Andi-Reply
  5 decembrie 2016 at 11:21

  Am un MacBook Air A1369 care are intr-o anumita pozitie acele linii albe sau chiar tot ecranul se „albeste”, ca si cum ar avea un „văl” pus pe el. Misc monitorul si nu mai se vad.
  Mai am si acumulatorul care nu mai tine.
  Ce e de facut?
  Adica: ce operatii trebuie efectuate si care ar fi rezultatul, la ce pret, unde se face, ce garantie am si cat dureaza toata operatia.

 2. buboiu vasile-Reply
  7 aprilie 2016 at 18:01

  buna ziua am o placa video sapphire 5850 vapor x..ieri mi sa facut monitorul alb si de atunci nu mai merge..se poate repara? am dat o groaza de bani pe ea

 3. Dragos-Reply
  7 aprilie 2014 at 15:41

  Buna ziua. Sunt in fata centrului medical pop de basesti,dar nu va gasesc sediul. Ma puteti ajuta cu directii?

Call Now Button