Reparaciosii Logo

service laptop sector 5Se intampla in fiecare zi sa primim la sediu cate un client care vine la noi cu urmatoarele intrebari: „De ce nu mai functioneaza laptopul?”, „De ce nu mai porneste ecranul?”, „Mai poate fi reparat echipamentul?”. Sunt multe astfel de persoane care intampina dificultati cu echipamentul pe care l-au achizitionat, si nu stiu cauza problemei ori solutia cea mai buna care trebuie urmata. Daca si voi va aflati in aceasta situatie, atunci stiti cum este sa aveti nevoie de ajutor. Iar noi, Reparaciosii, va putem ajuta in astfel de situatii, caci avem o experienta indelungata in domeniu si tratam toti clientii nostri cu profesionalism. Deci daca aveti nevoie de Service Laptop Sector 5, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon: 0723 640 003, ca apoi sa aduceti echipamentul la sediu.

Service Laptop Sector 5 – Detalii

 • Cum trebuie sa reactionati atunci cand ceva nu merge la laptop?
  • Prima greseala pe care o face orice persoana care nu are experienta in domeniu, este sa incerce sa rezolva problema pe cont propriu, iar asta poate duce la alte defectiuni ce nu mai pot fi reparate atat de usor.
  • Adesea, se intampla ca utilizatorul sa nu inteleaga problema si sa faca presupuneri gresite, ceea ce inseamna ca orice sfat pe care il oferim pentru o problema diferita de a voastra, mai mult ca sigur nu va putea rezolva situatia reala.
  • Daca problema persista atunci este cel mai indicat sa apelati la un service autorizat precum al nostru, pentru a reduce sansa ca situatia sa se agraveze.
 • La ce puteti sa va asteptati de la noi?
  • De multe ori se intampla ca problema sa fie una minora care poate fi rezolvata foarte usor. Din acest motiv noi oferim o diagnosticare laptop gratuita prin care sa ne putem da seama atat noi cat si voi de starea laptopului cat si de potentialele solutii. Daca acestea pot fi rezolvate usor, atunci nu veti fi nevoiti sa platiti pentru serviciu.
  • Toate serviciile pe care le oferim sunt realizate cu serioazitate si profesionalism.

Noi oferim in Bucuresti:

Lasa un mesaj

2 Comments

 1. daniel-Reply
  22 septembrie 2016 at 17:35

  Salut am si eu un laptop un ProBook 6450b i5 2,4 ghz 4gb ram si placa video integrată am displayul crăpat si folie cred ca este ca se vede în dungi diferite culori cat îmi luati sa il fac ?

  Buna ziua,
  Laptopul poate fi reparat. Il puteti aduce in service pentru diagnosticare amanuntita ?

  Reparaciosii.ro

 2. Doru-Reply
  12 aprilie 2014 at 10:08

  Buna ziua, am un laptop Sony Vaio VGN FS 740 W (2 Gb RAM DDR2) defect. As vrea sa-l vand spre dezmembrare. lipsesc bateria si hardul. Daca sunteti interesati cat mi-ati oferii pe el? Pentru mine 200 RON ar fi OK. Astept raspuns pe Email sau telefon, daca nu luati in seama mesajul meu.
  Multumesc, cu stima!

Call Now Button