Reparaciosii Logo

service laptop dellCand vine vorba de laptopurile Dell ceea ce trebuie sa stiti este ca aceste echipamente nu sunt nici cele mai scumpe (precum cele de la Apple) si nici cele mai ieftine. Laptopurile Dell sunt considerate printre cele mai performante de pe piata, cu toate acestea nu sunt si cele mai rezistente, iar din acest motiv sunt sanse ca echipamentul pe care il folositi sa se strice fie pe partea interna (hardware) ori pe partea externa (ecranul, tastatura). Cu toate acestea noi va recomandam sa nu considerati ca decizia pe care ati luat-o investind intr-un laptop Dell a fost una rea, caci noi oferim service laptop Bucuresti la preturi convenabile pentru clientii nostri. Daca sunteti deci interesati de serviciile noastre, puteti sa ne gasiti la numarul de telefon: 0723 640 003, ori sa ne scrieti in zona de Comentarii.

Service Laptop Dell – Detalii:

 • Care sunt cele mai frecvente probleme la laptopurile Dell?
  • Adesea se intampla ca in momentele in care nu folositi laptopul insa ramane deschis, echipamentul sa se blocheze si sa nu mai poata fi pornit.
  • Majoritatea laptopurilor Dell sunt echipate cu placi de sunet care nu sunt foarte performante, ceea ce poate duce la multe situatii neplacute in care nu mai functioneaza corespunzator.
  • Sunt de asemenea momente in care voi incercati sa deschideti laptopul iar acesta ramane cu ecranul negru care nu mai raspunde la comenzi.
  • O alta problema ce pare sa afecteze toate echipamentele de la aceasta firma este faptul ca se incalzesc foarte tare mai ales in zona tastaturii.
 • Ce puteti face pentru a preveni aparitia problemelor?
  • Cel mai bun sfat pe care vi-l putem oferi este sa nu folositi echipamentul pentru mai mult de 2 ore in fiecare zi. Astfel nu veti solicita componentele hardware ale laptopului.
  • De asemenea, este necesar sa curatati echipamentul saptamanal pentru a impiedica adunarea prafului.

Indiferent de ce probleme cu laptopul va confruntati este bine sa va asigurati ca laptopul este in cea mai buna stare, iar din acest motiv noi va sugeram sa puneti mana pe telefon si sa ne contactati cat de curand pentru Service Laptop Dell. Pentru detalii legate de costuri, puteti analiza pagina de Preturi.

[show_laptop_links producator=”Dell”]

Lasa un mesaj

One Comment

 1. Popescu Mihai-Reply
  4 mai 2016 at 09:35

  pentru DELL E5410 avem nevoie de o mufa de alimentare ( acolo unde intra incarcatorul ). La ce pret ar fi si daca o aveti pe stoc??.
  Asteptam raspuns! Multumim anticipat!

  Raspunsul l-ati primit pe e-mail.

  Va multumim,
  Reparaciosii.ro

Call Now Button