Reparaciosii Logo

service laptop acerAveti probleme cu laptopul Acer? Ce fel de probleme intampinati cu acesta? Tastatura nu mai functioneaza, displayul este crapat, sau echipamentul nu mai porneste deloc? Indiferent de situatia in care va aflati cu laptopul, noi va vom sari mereu in ajutor. Reparaciosii sunt oameni profesionisti care lucreaza in echipa cat sa rezolva orice defectiune pe care o intampinati cu echipamentul. Noi oferim service laptop Acer in Bucuresti, si avem printre cele mai mici preturi la service din Romania. Daca doriti sa ne contactati, atunci puteti sa ne sunati la numarul de telefon: 0723 640 003. De asemenea, puteti afla mai multe detalii accesand pagina de Contact.

Service Laptop Acer – Detalii

  • Care sunt problemele care apar cel mai adesea la aceste echipamente taiwaneze?
    • Primul lucru pe care trebuie sa il retineti este ca Acer produc laptopuri ieftine pentru publicul larg, astfel ca materialele folosite la fabricarea acestora nu sunt tocmai rezistente. Din aceasta cauza, multi clienti au venit la noi pentru ca aveau parte de un ecran defect. Noi oferim si servicii de inlocuire display, daca asta este ultima solutie disponibila.
    • Supraincalzirea componentelor interne este o alta problema foarte serioasa in cazul echipamentelor de la Acer. Puterea de procesare scade considerabil atunci cand partea hardware a laptopului se incalzeste mult prea tare. Iar atunci cand observati o viteza scazuta, este bine sa considerati si aceast motiv. De regula, temperatura ridicata poate fi determinata de praful din interior. Noi oferim servicii de curatare laptop.
    • Defectiuni la placa de baza. Caz in care placa de baza se strica, puteti fi siguri ca laptopul nu va mai merge deloc. Aceasta componenta determina functionarea corespunzatoare a echipamentul, deci nu puteti ignora o astfel de problema. Spre norocul vostru, noi oferim service laptop in Bucuresti.

[show_laptop_links producator=”Acer”]

Lasa un mesaj

Call Now Button