Reparaciosii Logo

Ecran defect – Service Laptop de la Reparaciosii

ecran defectSunt multe motive pentru care ecranul laptopului sa se strice. Adesea se intampla ca echipamentul sa fi fost lovit ori scapat, iar ecranul sa se crape din aceasta cauza. Pe de alta parte, se poate ca o defectiune pe parte de software sa fie motivul pentru care displayul sa nu mai afiseaza nimic. Insa oricare ar fi motivul pentru care voi va confruntati cu un ecran defect, este de sugerat sa apelati cat de curand la un service laptop autorizat, deoarce o astfel de problema se poate agrava foarte rapid daca nu este tratata din timp. Aici intervenim noi, Reparaciosii, caci la sediul nostru oferim service profesionist si la cel mai convenabil pret.  Numarul nostru de contact este: 0723 640 003, insa ne puteti scrie si in zona de Comentarii, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Ecran defect – Cauze si Detalii:

 • Sunt trei cauze principale ce pot duce la un ecran defect: lichid in interiorul ecranului, soc sau impact, si o defectiune a unei componente hardware.
 • Lichid in interiorul ecranului: daca ati scapat cafea, suc ori apa pe ecran si tastatura, sunt sanse mari sa aveti mai mult decat un ecran defect, caci multe probleme cu laptopul pot fi provocate de aceste lichide.
 • Soc, impact sau lovitura: daca din greseala scapati echipamentul sau il loviti de o suprafata dura, multe componente interne pot sari din loc iar ecranul este primul care va avea de suferit.
 • Defectiune hardware: desigur, daca aveti laptopul de mai multe de 2 ani, sunt multe sanse ca placa de baza ori placa video sa se incalzeasca mult prea tare si sa conduca la un ecran defect.

Daca va confruntati cu oricare dintre situatiile precizate mai sus, atunci este cazul sa puneti mana pe telefon si sa ne contactati cat de curand pentru reparatii placa video. Cat despre costuri, noi oferim diagnosticare laptop gratuita, iar daca se dovedeste a nu fi vreo problema, nu trebuie sa platiti nimic.

Lasa un mesaj

2 Comments

 1. am scapat laptopul din mana (era in geanta) si nu mai afiseaza nimic pe ecran-Reply
  26 februarie 2014 at 17:46

  Va rog sa-mi spuneti ce s-a intamplat? ce a sarit de la locul lui Multumesc

  • Dan Matran-Reply
   9 martie 2014 at 20:29

   Buna ziua. Atunci cand laptopul este scapat ori lovit sa poate intampla una din urmatoarele situatii: fie se poate crapa ecranul, fie poate aparea o problema la hard disk, fie anumiti conectori nu mai lucreaza corect. Pentru a diagnostica corespunzator problema, trebuie sa apelati la o diagnosticare laptop gratuita

Call Now Button