Reparaciosii Logo

Service Laptop Sony VAIO

service laptop sony vaioLaptopurile Sony VAIO sunt printre cele mai scumpe echipamente de pe piata, insa cu un motiv clar, caci acestea sunt si foarte performante, iar ca design surprind mereu, diferentiindu-se astfel de celelalte produse de pe piata. Cu toate acestea, multe persoane s-au plans de opririle bruste alte sistemului ori de bateria care nu mai tine nici 30 de minute. Avand asta in vedere, este clar ca aceste laptopuri vin si cu anumite probleme, sau sunt predispuse la anumite defectiuni. Din acest motiv, Reparaciosii va sar in ajutor si va ofera service laptop Sony VAIO la cele mai mici preturi. Putem fi contactati telefonic oricand in programul de lucru, prin a apela la numarul: 0723 640 003. De asemenea, puteti afla mai multe detalii accesand pagina de Contact.

Service Laptop Sony VAIO

 • Aveti in continuare cele mai frecvente servicii pe care le oferim in cazul acestor laptopuri:
  • Diagnosticare laptop gratuita. Cel mai important in cazul oricarui laptop cu probleme este sa ne dam seama atat noi cat si voi care sunt cauzele acestora. Pentru a afla informatii despre starea laptopului, noi va oferim o diagnosticare gratuita care va spune tot ceea ce trebuie stiut legat de echipament.
  • Service Laptop. Odata ce suntem siguri de problema si de cauza acesteia, putem trece la pasul urmator, de reparare a laptopului Sony care poate intre 2 si 24 de ore, in functie de gravitatea defectiunii.
  • Curatare Laptop. Avand in vedere ca una din principalele cauze ale supraincalzirii echipamentului, si a performantelor scazute, este praful, noi oferim si servicii de curatare, care pot prelungi viata laptopului.
  • Noi va vom sfatui de asemenea in privinta modului corect in care trebuie folosit laptopul astfel incat sa nu mai intampinati probleme cu acesta.

Pe langa service laptop Sony Vaio, la Reparaciosii oferim si service tablete pentru echipamente de la firmele Apple si Samsung.

Lasa un mesaj

One Comment

 1. Tache Elena-Reply
  28 septembrie 2016 at 06:50

  Buna dimineata. Am si eu o problema cu laptopul meu Sony Vaio model SVE14AG15M …ieri dimineata am lucrat pe el, era ok( am amândouă balamalele rupte dar nu cred ca are legatura), si pentru ca nu am terminat de lucru, l-am luat la serviciu. Cand sa il deschid, mi-a afișat sigla vaio insa nu se mai aprinde… l-am stins si aprins din nou dar acum este doar negru ecranul desi cursorul este vizibil. Ma puteti ajuta? Multumesc frumos, o zi buna!

  Buna ziua,
  Laptopul poate fi reparat. Il puteti aduce in service pentru diagnosticare amanuntita ?

  Reparaciosii.ro

Call Now Button