Reparaciosii Logo

Service laptop la Reparaciosii

service laptop la reparaciosiiAti achizitionat un laptop pentru ca aveati nevoie de un echipament portabil cu ajutorul caruia sa navigati pe internet si sa redactati documentele de care aveti nevoie. Cu toate acestea, nu v-ati asteptat sa intampinati probleme cu laptopul care sa nu poata fi rezolvate pe cont propriu de acasa. Astfel de defectiuni pot aparea oricand si din orice motiv, insa este foarte important sa stiti cum sa reactionati intr-o astfel de situatie. Noi va recomandam deci sa venti pentru service laptop la Reparaciosii, caci oferim preturi foarte mici si servicii de cea mai buna calitate. Putem fi contactati telefonic oricand in programul de lucru, prin a apela la numarul: 0723 640 003. De asemenea, puteti afla mai multe detalii accesand pagina de Contact.

Service laptop la Reparaciosii

 • Ce servicii oferim la sediul nostru din Bucuresti?
  • In primul rand noi oferim diagnosticare laptop gratuita, pentru a ne da seama atat noi cat si voi de starea echipamentului, cat si de eventualele solutii pentru defectiunile gasite.
  • Odata realizata diagnosticarea, daca obtinem acordul clientului, putem sa incepem procesul in sine de service laptop. Acest proces este de regula segmentat in mai multe parti, pentru a ne asigura ca ceea ce facem va aduce in final rezultatele cele mai bune.
  • Noi oferim serviciul de reparatie placa de baza prin care rezolvam orice problema privind placa de baza a laptopului. Acesta reparatie poate contine procese de testare a echipamentului si chiar si de inlocuire a componentei defecte.
  • De altfel, noi realizam si reparatie placa video, deoarece de multe ori se intampla ca laptopul sa prezinte probleme la aceasta componenta hardware.
  • In final, in ceea ce priveste laptopurile, oferim si optiunea de curatare laptop la sediul nostru.
  • Pe langa service laptop la Reparaciosii oferim si service tablete pentru echipamente de la firmele Apple si Samsung.

Lasa un mesaj

One Comment

 1. Ionita bogdan-Reply
  2 iunie 2017 at 22:00

  Amachizitionat un ultrabook Asus ux430ua-gt 103 și o baterie externa de laptop , marca sandberg de 20000 ah.am o problema cu baterie deoarece nici una din cele 12 mufe primite nu se potrivește cu intrarea in laptop.ma puteți ajuta?

  Raspunsul l-ati primit pe email.
  Va multumim,
  Reparaciosii.ro

Call Now Button