Reparaciosii Logo

Reparaţie placă de bază de laptop – Service laptop

Ştii şi tu că nu e o idee bună să te aşezi în pat cu laptopul, cana de cafea şi scrumiera în acelaşi timp, dar…de asta ţi-ai luat laptop, nu? Să stai cât mai comod.

Şi a sunat cineva la uşă, ai aşezat laptopul jos, cana langă, ai deschis şi când ai revenit lângă pat ai dat cu piciorul peste cana de cafea. Nu vorbesc de situaţii excepţionale, nu-i aşa?

În mod normal, vei suna la un service de laptopuri, îţi vor spune să vii cu placa de bază în service pentru că e posibil să fi atins, mutat, scăpat, procesat, “clingoniat” şi alte cuvinte de neinteles, în contextul în care tot ce ştii tu este că laptopul nu mai porneşte.

Odată ajuns în service cu laptopul, îţi vor recomanda să îţi cumperi o altă placă de bază, la un preţ exorbitant.

 

În service la Repărăcioşi placa ta de bază mai are o şansă

Reparatie placa de baza laptop

Reparatie placa de baza laptop

Repărăcioşii se confruntă des cu problema laptopurilor „inundate” sau cu alte defecţiuni ale plăcii de bază, dar nu recomandă înlocuirea plăcii de bază cu totul. Repărăcioşii fac ce ştiu ei mai bine: ţi-o repară şi o fac pe sumă de câteva ori mai mică decât costul unei plăci de bază noi.

Trăim în era tehnologiei şi ştim cu toţii că laptopul personal a devenit un obiect de care ne ataşăm mai mult decât de albumul de fotografii cu colegii din liceu sau decât pernuţa de la mama. Un laptop este o parte din viaţa noastră cu care venim mai des în contact decât cu duşul sau cu pasta de dinţi. Muncim pe el, trăim prin el, unde mai pui că adesea, de oboseală, mai şi dormi cu el în pat!

Aşa că diagnosticul de “e stricat, schimbă-ţi calculatorul”, diagnostic pe care ai 90% şanse să îl primeşti de la service-ul producătorului, vine ca un necrolog pentru un prieten drag. Repărăcioşii nu pun problema aşa. Vino la noi în service cu laptopul tău şi mai dă-I o şansă. Soluţii există, stricăciunile se pot repara, iar preţurile sunt cu siguranţă cele corecte şi nu te vom trimite să îţi cumperi un prieten nou.

Când placa de bază vine în contact cu lichide, cel mai adesea aceasta se scurtcircuitează. Nu întotdeauna laptopul nu mai porneşte după un accident de genul asta şi ai multe şanse ca, după ce se usucă, să nu ai nicio problemă cu utilizarea calculatorului în condiţii normale, însă aceasta poate fi doar o aparenţă. Fără să cureţi cu atenţie întreaga suprafaţă poate apărea coroziunea pieselor în timp, iar asta – într-adevăr – este o defecţiune care te obligă să îţi înlocuieşti placa de bază cu totul.

Aşa că, Repărăcioşii te aşteaptă la centrul de reparaţii laptop de îndată ce ai făcut involuntar baie calculatorului tău sau în cazul în care laptopul nu mai porneşte după câte un eveniment nefericit pentru a-ţi repara placa de bază şi pentru a preveni alte defecţiuni care pot apărea ulterior.

Dacă placa de bază s-ar strica doar când o uzi are fi bine. Dar nu este aşa.

Contact rapid:  Orange:  0740 694 442     Vodafone: 0723 640 003 

Iată ce alte simptome mai pot indica o placă de bază defectă:

Multe defecţiuni apar în cascadă. Spre exemplu ţi se poate strica sursa de alimentare internă ceea ce duce la stricarea controlerelor. Dacă te încadrezi în acest caz nefericit timpul pe care îl va petrece laptopul tău în service este ceva mai lung, pentru că nu poţi remedia nicio altă defecţiune până nu repari sursa.

Diagnosticare placa de baza

Diagnosticare placa de baza

Schema internă de funcţionare a unui laptop este o structură ramificată care conduce fluxul de energie şi informaţie catre toate deviceurile(dispozitivele) de pe placa de bază. Aceasta conţine un număr mare de aşa-numitele key (switch-uri şi întreruptoare), precum şi stabilizatori pentru a asigura nivelul necesar de tensiune pentru fiecare dispozitiv.

Desigur, un astfel de sistem conţine circuite de limitare şi mai multe niveluri de protecţie împotriva oscilaţiilor de tensiune, dar care nu fac faţă întotdeauna. Problemele legate de alimentare sunt periculoase deoarece pot conduce la defectarea deviceurilor ( dispozitivelor ) de pe placa de bază.

Dacă totuşi te confrunţi cu probleme cu placa de bază, vino cu ea la Repărăcioşi. Nu te taxăm până nu vedem care este problema, diagnosticarea este gratuită şi costurile de reparaţie a plăcii de bază sunt cu mult sub preţul uneia noi.

 

Cât te-ar putea costa să îţi repari placa de bază la “Clubul Repărăcioşilor”?

Dispunem de tehnologie de ultimă generatie şi de Repărăcioşi specializaţi în ceea ce priveşte diagnosticarea, reparaţia şi asigurarea calităţii serviciilor. Unde mai pui că îţi dăm şi garanţie egală cu cea pe care ai primi-o de la producător pentru intervenţii similare!

Cât te-ar putea costa să îţi repari placa de bază la “Clubul Repărăcioşilor”?

Discount 20% – Reparatie placa de baza si curatare

Preţul reparaţiei placii de baza este de:

100 euro 350 lei pentru reparaţie placa de baza Toshiba, Dell, HP, IBM, Lenovo, Acer, Asus, LG, Fujitsu etc.

150 euro 550 lei pentru reparaţie placa de baza modelele Sony Vaio

180 euro 650 lei pentru plăcile de bază aparţinând laptopurilor Apple.

    85 lei      70 lei  curatare laptop – toate modelele

 

Aceasta promotie este valabila pana la sfarsitul lunii Februarie.

Preţul este final şi include manopera şi TOATE piesele necesare. Se oferă garanţie şi factură. Te aşteptăm cu laptopul in service-ul nostru.

Link-uri recomandate

Lista preturi

Contactati-ne pentru rezolvarea rapida a problemei

Lasa un mesaj

1.112 Comments

 1. Irinel vaduva-Reply
  11 aprilie 2018 at 10:30

  Buna ziua, am si eu o problema cu un leptop netbook lenovo avansa , se aprinde si se stinge ventilatorul cat timp are curent, mi sa spus ca este din placa de baza.
  Va multumesc

  • admin-Reply
   11 aprilie 2018 at 13:19

   Buna ziua

   Daca este din placa de baza se rezolva. Ventilatorul scoate un zgomot ciudat? Laptopul se incalzea inainte?

   Cu drag

   Service Lenovo Clubul Reparaciosilor

 2. marius-Reply
  7 aprilie 2018 at 13:58

  Buna ziua
  Am laptop acer aspire 8930g – 644g64bn si cand il bag in priza porneste automat, iar cand il opresc din windows (shut down) il pot porni din buton. Folosesc doar sursa alimentare. Baterie defecta. Ce defect are si cat ar costa?
  Multumesc.
  Cu stima.

  • admin-Reply
   10 aprilie 2018 at 10:27

   Buna ziua

   Posibil sa fie o problema din placa de baza sau alimentator. Puteti veni cu el sa il verificam ?
   Diagnosticarea este gratuita la noi.

   Cu drag

   reparaicosii.ro

 3. Luis-Reply
  11 mai 2017 at 12:27

  Buna ziua ,
  Am si eu o problema .Mai concret am folosit pentru alimentarea laptopului un incarcator care avea polii inversati. Dupa ce s-a stins brusc , l-am repornit si a functionat pana cand s-a terminat bateria , am crezut ca am ars-o si am cumparat o baterie noua pe care am inlocuit-o. A pornit din nou si am patit la fel, cand s-a terminat bateria nu mai porneste laptopul. Deci problema este ca nu imi mai incarca bateria .Credeti ca mi s-a ars placa de baza ? Se poate repara?
  Laptop meu este model Samsung NP370R5E-A04FR. Va multumesc si astept raspuns.

  Raspunsul l-ati primit pe email.
  Va multumim,
  Reparaciosii.ro

 4. Tofan Sebastian-Reply
  24 martie 2017 at 20:30

  Salut,am un laptop Samsung Notebook și l-am cumpărat acum 5-6 ani ,mi sa defectat placa de baza,am mers la un specialist din oraș și mi sa spus ca nu mai exista acest tip de placa de baza,mi-l puteți repara printr-un mod anume sau este un alt tip de placa compatibila?

  • admin-Reply
   27 martie 2017 at 08:11

   In cazul in care placa de baza nu a mai suferit o interventie hardware aceasta se poate repara. Va asteptam cu laptopul la sediul nostru sau il puteti trimite prin curier pe adresa Clubul Reparaciosilor – Str. Gheorghe Pop de Basesti nr 31, Sector 2 , cod postal 021365, Bucuresti. – Telefoane: Orange: 0740 694 442 Vodafone: 0723 640 003.

   Va multumim,
   Clubul Reparaciosilor

 5. ramy-Reply
  9 ianuarie 2017 at 10:51

  Buna ziua! Am un laptop Toshiba Satellite. De cateva zile prezinta o problema: cand vreau sa il deschid apas pe butonul de deschidere si porneste(se aude cum ruleaza si de asemenea se aude ventilatorul) insa deschiderea nu e completa. Nu incepe sa apara logoul Toshiba, apoi cel de la windows, caseta de inserare a parolei s.a.m.d. Ecranul nu se deschide si nici nu se aude nimic ca si cum ar fi o problema exclusiv la ecran. Dupa cateva incercari de acest fel porneste normal. Mentionez ca windows-ul nu a fost schimbat nici o data in ultimii 3 ani. Unde credeti ca ar putea fi problema?

 6. iulian-Reply
  2 ianuarie 2017 at 14:59

  salut am un laptop lenovo b50-70 si nu stiu daca pot scimba placa de baza cu [placa video integrata] cu alta placa care sa aiba placa video dedicata.Multumesc

 7. Costache Elena-Reply
  19 noiembrie 2016 at 01:03

  Am un laptop asus , in care am varsat suc , si banuiesc ca s-a ars placa de baza deoarece este mort , nu mai da nici un semn de viata. Credeti ca s-ar putea repara placa de baza fara a trebui inlocuita ?

 8. Daniel-Reply
  13 septembrie 2016 at 14:27

  Salut! Laptop HP625 cand vreau sa-l pornesc display-ul ramane negru si ventilatorul nu se invarte, in schimb butonul de on/off sta aprins. Daca il las asa 15 minute, ventilatorul porneste in forta. Il opresc dupa care il repornesc din nou si laptopul functioneaza ca si cum totul este in regula. Urmatoarea zi am avut parte de aceeasi surpriza si a fost necesar sa aplic iar ,,teorema celor 15 minute” , plus un bonus de ERORR 601. La o cautare pe site-ul oficial aceasta eroare este de fapt un avertisment ca bateria CR de la BIOS mai are 25% sau mai putin de atat. Nu am stat sa pierd vremea si l-am dus la un service. I-am schimbat bateria, inlocuit pasta termoconductoare si curatare de praf. Toate bune pentru o saptamana pana cand defectul a revenit. Din nou 15 min, opresc ,repornesc si totul este ok. Am citit pe un forum un articol scris de un posesor de HP625 care s-a confruntat cu asa ceva in care spunea ca pentru inlaturarea defectului este necesar un reballing. Cat m-ar ajunge o asemenea operatie pentru laptopul meu? Cu ,,15 minute” l-am pornit doar de 3 ori pentru ca imi este teama sa nu-i agravez defectul.

  Raspunsul l-ati primit pe email.
  Va multumim,
  Reparaciosii.ro

 9. Baci-Reply
  29 august 2016 at 23:26

  Am și eu o întrebare . Am un lenovo g50 -70 cu i5 și s-a stricat placa de baza . Costa foarte mult și am găsit ceva cu i3 tot modelul g50-70. As dori sa știu dacă sunt compatibile , dacă as putea face aceasta operațiune .Mulțumesc

  Raspunsul l-ati primit pe email.
  Va multumim,
  Reparaciosii.ro

 10. adrian zamfir-Reply
  16 august 2016 at 14:08

  buna ziua
  am un Toshiba satellite C855.service-ati si modelul acesta? este vorba de placa de baza. il pun in functiune dar ecranul este mort …

  • admin-Reply
   16 august 2016 at 14:41

   Buna ziua,

   Va asteptam cu laptopul in service, cel mai posibil este placa e baza defecta, exact asa cum anticipati si dumneavoastra.

   Reparaciosii.ro

 11. Marin-Reply
  6 aprilie 2016 at 14:07

  Salut am si eu un laptop asusx550c si mi sa rupt la încărcător unul din electrozii de la ștecher si pare ca poate fi schimbat doar ștecherul. Îmi puteți spunecat m-ar costa sa il schimb?

 12. Sergiu-Reply
  13 aprilie 2014 at 14:24

  Salut,am un laptop Compaq CQ71 . problema la el este ca a inceput sa se restarteze instant fara nici o eroare/mesaj de avertizare. dupa parerea mea parca parea sa fie un scurt circuit la tripla care e bagat stecherul sau la mufa de alimentare de la laptop. zic asta deoarece cand isi ia restart,se aude un „parait” ciudat la boxele lui,sta vreo 2-3 secunde cu display-ul oprit ca si cum l-a luat „pana” de curent pe nepregatite,apoi incepe sa apara bios-ul si etapele urmatoare pana intra in windows.ciudat e ca nu mi s-a mai intamplat asta pana acum.din ziua in care a inceput sa apara aceasta problema,2 ore cat am lasat laptop-ul aprins si-a luat 4-5 restartari.

 13. Dranga Constantin-Reply
  10 aprilie 2014 at 11:27

  Salut!Am un laptop Acer Aspire 1410 si am varsta putin ceai din greseala pe el, si s-a stins.Speriat m-am dus repede si lam bagat la incarcat.Ledul sa aprins ,cand am incercat sa il aprind ledurile sau aprins toate 3-5 secunde desktop-ul nu apoi la a 2 încercare nu a mai dat nici un semn nu a mai pornit deloc . Nu trebuia sa îl bag in priza… speriat si panicat am făcut acest lucru.. Averi idee ce sa întâmplat? Cat m-ar putea costa reparatia?Multumesc anticipat.
  PS:Stau in Adamclisi jud Constanta , va trebui sa îl trimit prin posta, va rog sa îmi spuneti si procedura de trimitere.Multumesc frumos.

 14. George-Reply
  25 martie 2014 at 20:14

  salut , am si eu un compaq Presario CQ70 , am varsat cafea pe el .. si cand l-am aprins imi apare scrisul cu Compaq , dar dupa se face ecranul negru … eu cred ca este de la placa de baza din cauza cafelei , (de intrat in bios imi intra , dar nu imi intra pe desktop) imi puteti spune daca se poate repara ?

  • admin-Reply
   27 martie 2014 at 07:00

   Buna ziua,

   Este posbil ca placa de baza sa fie afectata sau numai tastatura. Puteti aduce laptopul in service pentru diagfnostic ? Este gratuit.

   Reparaciosii.ro

 15. mircea sofronie-Reply
  27 decembrie 2013 at 08:31

  HP 625 din 2010. Ecranul a ramas negru. Am fost la un service unde au banuit ca este un cip dezlipit de pe placa de bazadin cauza ca nu a fost curatat iar temperatura procesorului ajungea la 80 de grade.. L-au reparat pe 23.12.2013 si in 26.12.2013 problema a revenit. Probabil ca este defectiune la placa de baza sau video. Sunt din Turnu Severin. L-as trimite prin Fancurier la dvs. Pretul de reparatie l-am vazut. Ma intereseaza in cat timp l-ati putea repara si trimite inapoi. Va multumesc.

 16. Alin Ionita-Reply
  31 octombrie 2013 at 19:53

  Laptop Macbook Pro A1260 cu procesor 2.5 il am defect de cativa ani problema cu placa de baza, ma intreseaza daca se poate repara si la ce cost.
  Multumesc.

 17. Liviu-Reply
  10 octombrie 2013 at 19:54

  Salut, am un Asus x50SR- AP016, acum un an a cedat cipul video (ati HD 3470) si am dus-o intr-un service care mi-a dat singura varianta sa inlocuiasca placa de baza cu una asemanatoare dar cu un cip video ff slab ATI 200M shader 2.0!!!!! ..se poate pune un cip video cu shader 3.0 ? daca este vreo solutie m-ar interesa cat costa. Multumesc

  • admin-Reply
   11 octombrie 2013 at 09:51

   Buna ziua,

   Putem incxerca reparatia placii dvs. de baza. Upgrade-ul cipului existent pe o placa de baza in general nu este posibil din cauza imcompatibilitatilor ce pot aparea.

   Pentru reparatie va asteptam, numai daca nu s-a intervenit pe acea placa de baza.

   Reparaciosii.ro

 18. Niculescu Apolini Leonard-Reply
  4 octombrie 2013 at 10:01

  Buna ziua!V-am expediat un laptop marca Lenovo 570e,model 4760 din Constanta,prin Fancurier cu AWB 65320357,receptia fiind facuta ieri pe la pranz.
  Am lasat un bilet cu simptomele lui,ori ceva defect pe placa de baza,ori necesita rescrierea bios-ului,una din doua.
  V-as ruga respectuos,sa-mi comunicati in prealabil cam in ce perioada de timp se incadreaza reparatia lui si daca rescrierea bios-lui(in cazul cand se impune),are acelasi tarif ca in cazul reparatiei placii de baza?V-as ruga sa ma anuntati telefonic in ziua expedierii lui,pentru a nu-mi face un alt program si sa fiu pregatit sa-l ridic de la curier si bineanteles,costul reparatiei pe care trebuie sa vi-o achit.
  O zi buna va doresc si mult noroc!

  • admin-Reply
   7 octombrie 2013 at 09:12

   Buna ziua,

   Imediat ce primim laptopukl in service va vaom contacta telefonic.

   Reparaciosii.ro

 19. Silviu c-Reply
  18 august 2013 at 22:01

  Am un Acer Aspire 5610 destul de vechi ce-i drept dar functional si inca se tine pe picioare cu noua tehnologie dar de vre-o 3-4 luni placa audio a cedat. Se poate repara?

  • admin-Reply
   19 august 2013 at 09:04

   Buna ziua,

   Se poate reparara, fara probleme, dar va recomandam achizitia unei placi de sunet externa.

   Reparaciosii.ro

 20. rares-Reply
  14 august 2013 at 11:06

  cat costa inlocuirea sau repararea unei placi video la un laptop dell

 21. Marian-Reply
  11 august 2013 at 14:38

  Buna ziua am cumparat un laptop hp 650 cu linux pre instalat si am instalat windows 7 si apoi am instalat driverele si cand a ajuns la update de bios a stat blocat circa 3 minute si apoi s-a stins si nu se mai aprinde decat un led la caps lock care palpaie si nu afiseaza nimic , am cautat pe net si am inteles ca nu sant singurul care a patit asa ceva adica broken bios .Va intgreb se poate rezolva simplu sau trebuie dus la reparat , mentionez ca leptopul e practic nou

  • admin-Reply
   12 august 2013 at 07:03

   Buna ziua,

   In acest caz rescrierea BIOS necesita interventia directa pe placa de baza. Avand in vedere ca laptopul este in garantie puteti incerca sa il duceti la reprezentanta sau acolo unde aveti garantie.

   In service-ul nostru deasemenea exista posibilitatea rescrierii BIOS.

   Service laptop,
   Clubul Reparaciosilor

 22. rares-Reply
  8 august 2013 at 13:12

  am reparat preoblema laptopului dell: era cablu de la monitor:multumesc pt ajutor.

  dar mai am o problema cu un acer nu stiu ce are cand il pornesc porneste se aude ca functioneaza colerul dar pe ecren nu se vede nimic decat niste dungi negre : m-am uitat la banda de lamonitor si nu are nimic si nici dyspleyul bnu are pt ca lam conectat la un televizor compatibil cu hdmi si tot acelasi lucru se vede? nustiu ce are!! oare o fi placa video??

  • admin-Reply
   9 august 2013 at 08:22

   Buna ziua,

   Ne bucuram ca ati reusit cu Dell-ul.

   Cel mai probabil poate fi un defect video la laptopul dvs. Acer. Puteti aduce laptopul in service pentru diagnosticare ?

   Service laptop,
   Clubul Reparaciosilor

 23. rares-Reply
  7 august 2013 at 13:27

  am un laptop dell de vreo 5ani de zile si a inceput sa palpaie imaginea pe ecran.imi puteti spune ce are si cat ar costa reparatia?

  • admin-Reply
   7 august 2013 at 21:10

   Buna seara,

   Poate fi cablul video sau chiar ecranul defect.

   Puteti aduce laptopul in service pentru diagnosticare, este gratuit.

   Service laptop,
   Clubul Repraciosilor

 24. alex-Reply
  5 august 2013 at 14:10

  salutare! am desfacut un toshiba l300 ptr a il curata, si am scos toate mufele dp placa de baza iar cand le-am pus la loc si a l-am pornit displayul nu se mai aprinde. Puteti sa ma ajutati sau sa imi spuneti ce as putea face? ms anticipat si ast un raspuns, o zi buna

  • admin-Reply
   7 august 2013 at 09:54

   Buna ziua,

   Puteti trimite laptopul in service pentru diagnosticare si reparatie ?

   Service laptop,
   Clubul reparaciosilor

 25. Marina-Reply
  5 august 2013 at 10:33

  Buna ziua,
  Am un laptop Packard Bell care dupa un restart nu s-a mai vazut nimic pe ecran.Se aprind beculetele cand il deschid, se aud niste procese in el dar nu se mai vede nimic. L-am pornit fara baterie doar conectat la curent dar nu se intampla nimic.Mentionez ca inainte de restart mergea bine si nu-mi aparuse nici o dungulita pe ecran .De la ce credeti ca este?Se mai poate face ceva?

  • admin-Reply
   7 august 2013 at 09:57

   Buna ziua,

   Da, laptopul se poate repara.

   Il puteti aduce in service pentru diagnosticare ?

   Service laptop,
   Clubul reparaciosilor

 26. Octavian-Reply
  26 iulie 2013 at 20:51

  Buna seara! Am si eu o problema(posibil minora, deoarece placa de baza sau alte componente electronice nu par deteriorate in vreun fel-laptopul este perfect functional). Problema este urmatoarea: acum cateva ore am scapat laptopul pe jos, si s-a lovit pe o parte( unde aveam bagat intr-o mufa un mic device wireless pentru mouse care iesea in afara laptopului un centimetru)..dupa impact am vazut ca acesta s-a infipt in interior, iar acum nu il mai pot scoate.De asemenea cealalta mufa pentru usb de langa aceasta pare miscata( in interior se vede miscat cadrul de metal in care ar intra usb-ul). Totodata cred o bucatica de metal s-a rupt caci simt cand misc laptopul ca sub taste se blocheaza ceva(ca o pietricica).
  Se poate repara/ pune la loc in pozitia initiala mufele fara sa trebuiasca sa cumpar ceva sau fara sa se deterioreze ceva?
  Este posibil ca de la lovitura si componente electronice sa fie stricate(mentionez ca am inchis si deschis laptop-ul de 2 ori si nu are nimic)?
  Cam cat ar costa sa va uitati si sa rezolvati problema mufelor?(in cazul in care restul componentelor sunt ok)

  laptopul in cauza este un Acer aspire 5733 (intel core i3, windows 7 ultimate)

 27. Marius-Reply
  23 iulie 2013 at 17:13

  Este vorba de displayul unui Acer Aspire. Pe unele margini apar niste dungulite subtiri negre ( ca niste pixeli morti dar incolonati in liniute) care dispar daca pur si simplu le impingi cu unghia spre margini dar reapar ( sub alte dimensiuni sau forme, pot fi si ca minuscule punctulete ce, deasemeni dispar la „masaj” si reapar peste cateva zile). Trebuie neaparat shimbat displayul sau se poate incerca si altceva? Nu e vorba de pixeli morti, pare mai degraba ca e ceva cu cristalele lichide de la extremitati. la o margine am rezolvat in urma cu cateva luni ( tot cu masaje repetate) si nu a mai reaparut daracum se intampla pe alta margine si ma chinuie de 5-6 saptamani.

  • admin-Reply
   24 iulie 2013 at 07:12

   Buna ziua,

   In principiu trebuie schimbat ecranul laptopului dvs.

   Puteti aduce laptopul in service pentru diagnosticare ?

   Service laptop,
   Clubul Reparaciosilor

 28. Cristian Scarlat-Reply
  17 iulie 2013 at 00:57

  Buna ziua!
  Sunt posesorul unui notebook Dell Mini 1012. La apasarea butonului power, ledul de power palpaie scurt alb-galben, iar notebook-ul nu porneste.Defectul este identic si cu bateria scoasa si alimentat la alimentator…
  Am schimbat deja mufa de alimentare, banuind ca ar putea purta toata vina, dar degeaba. Ce defect ar putea fi si cam cat ar costa reparatia, (poate este mai rentabil sa cumpar altul)?
  Cu stima,
  Cristian Scarlat

  • admin-Reply
   22 iulie 2013 at 12:57

   Bunma ziua,

   La acest model cel mai probabil trebuie rescris BIOS-ul. Puteti aduce laptopul in service pentru diagnosticare ?

   Service laptop,
   Clubul Reparaciosilor

 29. Andu-Reply
  6 iulie 2013 at 01:35

  Hello
  Am si eu o problema. In timp ce navigam pe net, rezolutia s-a redus la 800×600 de la 1366×768 si tema aero s-a dezactivat. Device Managerul ( ) nu mai recunoaste placa video dedicata (o afiseaza fara nume si cu cod de eroare 10 – this device cannot start) si pe cea integrata cu cod de eroare 43 (Windows has stopped this device because it has reported problems). Am incercat sa reinstalez driverele si chiar o reinstalare de SO dar problema persista. Mai mult ca sigur este o problema hardware, nu (gpu/chipset)? Poate fi legata de un fulger de acum o saptamana care a mai prajit si un tv, un adaptor de router si niste becuri?
  Mentionez ca temperaturile erau normale si nu sunt probleme cu praful. Laptopul in cauza este un Samsung NP305V5A-S03IT (NP305V5AD) cu Windows 7 Ultimate x64

  • admin-Reply
   6 iulie 2013 at 15:14

   Buna ziua,

   In principiu defectul pare a fi din cipul video. Nu credem ca defectul are legatura cu fulgerul respectiv. Puteti aduce laptopul pentru diagnosticare ?

   Reparaciosii.ro

 30. DjLittle-Reply
  5 iulie 2013 at 11:23

  Buna ziua am un acer aspire 5516 cu care am mai avut probleme si anterior problema este ca nu mai porneste daca introduc incarcatorul se aprinde beculetul care indica incarcarea bateriei dar cand apas butonul de pornire nu face nimic. Inainte pornea timp de vreo 3 secunde fara sa apara nimic pe ecran apoi se oprea automat. Se poate repara? si cam care ar fi un pret informativ?

  Va multumesc!

  • admin-Reply
   5 iulie 2013 at 14:51

   Buna ziua,

   Este foarte posibil ca defectul sa il localizam la nivelul placii de baza. Puteti aduce laptopul in service pentru diagnosticare ? Lista cu tarifele noastre se afla la aceasta pagina:

   Service laptop,
   Reparaciosii.ro

 31. boby-Reply
  4 iulie 2013 at 22:30

  buna seara am o intrebare la dumneavoastra ~am un laptop toshiba satellite a300d~13r si la un soc de curent s~a ars ceva in interior si nu mai merge si unul nokia booklet~1 3g type rx~72 la care mi~a spus cineva ca sa dus circuit incarcare si bauer hak sau asa ceva va rog sa~mi spuneti daca se mai poate face ceva si cam cat m~ar costa atat toshiba cat si nokia.va multumesc

  • admin-Reply
   4 iulie 2013 at 22:57

   Buna seara,

   In principiu din descrierea dvs. ambele laptoprui se pot repara. Acum, daca puteti va rog sa aduceti laptopruile in service, diagnosticarea fiind gratuita. Pretul este afisat in aceasta pagina dar numai dupa diagnosticare se comunica pretul final care in general nu este mai mare decat cel afisat. Bineinteles ca veti beneficia si de discountul de 10% oferit in cazul in care aduceti 2 sau mai multe laptopuri in service.

   Va asteptam,
   Reparaciosii.ro

 32. Bucur Cristian-Reply
  2 iulie 2013 at 12:56

  Salut,

  Te rog, poti sa-mi spui daca aveti placi de baza pentru acer travelmate 5720 (cred ca trebuie schimbata cu totul).

  Multumesc mult,
  Cristi

  • admin-Reply
   2 iulie 2013 at 17:14

   Buna ziua,

   Din pacate, momentan, nu avem pe stoc acst model de placa. Ati incercat reparatia ei ?

   Reparaciosii.ro

 33. Marin-Reply
  2 iulie 2013 at 12:47

  am un laptop hp 625 care nu mai merge si la service mi-au spus ca este placa de baza .Ma intereseaza daca ma puteti ajuta cu o placa de baza noua si cat costa aproximativ sau cum trebuie sa procedez ca sa o puteti diagnostica dumneavoastra tinand cont ca sunt din provincie. Pot sa o trimit prin posta sau cum se procedeaza.Astept raspuns urgent

  • admin-Reply
   2 iulie 2013 at 17:16

   Buna ziua,

   Puteti trimite laptopul prin curier, preferabil, FanCurier. Diagnosticarea in service este gratuita, pretul reparatiei este afisat urmand acest link.

   Reparaciosii.ro

 34. Badulescu Stefan-Reply
  1 iulie 2013 at 10:10

  Dragi reparaciosi am probleme cu un hp compaq 610 . Dupa ce il aprind la 1 – 3 minue se inchide brusc. Acest proces se repeta aproape de fiecare data cand il aprind. Mentionez ca laptopul are 3 ani. Am curatat coolerul care de altfel nu era prea murdar crezand ca de aici prpvine problema dar m-am inselat. Va rog sa imi dati o parere cu privire la ce ar putea avea si eventual voi face o vizita la sediul dumneavoastra. Va multumesc in avans.

  • admin-Reply
   2 iulie 2013 at 17:22

   Buna ziua,

   Este posibil safie un defect al placii de baza. Diagnosticarea este gratuia. Puteti aduce laptopul in service ?

   reparaciosii.ro

 35. vasile ionut-Reply
  4 iunie 2013 at 11:46

  buna ziua,am un laptop dell si nu my merg boxe asta nu afost o problema pana acum ptr ca foloseam castile dar acum nu my marg nici castile,de la ce ar putea fi problema?si cam cat ar ajunge reparatia???

  • admin-Reply
   5 iunie 2013 at 14:31

   Buna ziua,

   Probabil boxa sau cipul de sunet sunt defecte.

   Puteti aduce laptopul in service pentru diagnostic ?

   Reparaciosii.ro

 36. Victor Ioan-Reply
  2 iunie 2013 at 16:26

  Salut,am un laptop Maguay eXpertBook 5AT cu placa de baza arsa. Am fost acum ceva timp la voi cu el , dar din pacate nu ati gasit placa de baza . Credeti ca mai exista o sansa ? Va multumesc mult .

  • admin-Reply
   5 iunie 2013 at 14:22

   Buna ziua,

   Este dificil sa va spunem exact de unde este problema. Puteti aduce laptopul in service pentru diganosticare? este gratuit si imediat dupa va putem spune motivul defectiunii si pretul

   Reparaciosii.ro

 37. Tudor-Reply
  30 martie 2013 at 14:47

  Buna ziua,
  Am un laptop Toshiba Satellite l18 40 w model psl4ce-00h005g3 ce a suferit un accident cu ceva lichide. Am fost la un service si mi-au zis ca placa de baza trebuie inlocuita. Se mai poate face si altceva? Sau cat m-ar costa una noua.
  Multumesc anticipat.
  O zi buna

  • admin-Reply
   30 martie 2013 at 19:54

   Buna ziua,

   In cazul in care placa este corodata trebuie schimbata. Daca doriti puteti aduce laptopul pentru diagnostic – este gratuit si va putem spune exact.

   Reparaciosii.ro

 38. Eugen-Reply
  25 martie 2013 at 22:44

  Buna ziua am un macbook pro mid 2011 cu doua placi video un ati si una integrata intel, de ceva timp a inceput sa faca figuri, am reinstalat softul si pare sa fie problema hardware, acum imi porneste apare marul si cand sa intre in osx apare un ecran albastru cu dungi sau alb, cat ar costa reparatia,daca vin macar sa fiu pregatit , multumesc

  • admin-Reply
   26 martie 2013 at 05:49

   Buna dimineata,

   Dupa cum ati aflat si din site, diagnosticarea este gratuita indiferent daca reparati sau nu laptopul in unitatea noastra.

   Dupa o diagnosticare care nu dureaza mai mult de 24 de ore vi se comunica atat pretul cat si timpul de reparatie (in cazul in care piesele trebuie importate dureaza mai mult).

   In 99% din cazuri pretul reparatiei placii de baza este cel afisat in situl nostru: https://www.reparaciosii.ro/preturi-reparatii-laptop/

   PS Plata se face in momentul in care ridicati latopul reparat, nu acceptam niciun fel de plata in avans in cazul reparatiilor.

   Va asteptam ( https://www.reparaciosii.ro/preturi-reparatii-laptop/ )
   Reparaciosii.ro

 39. Bogdan-Reply
  20 martie 2013 at 11:09

  Buna ziua,

  Am un laptop Fujitsu-Siemens Amilo Pa3515 MS2242 care are placa de baza cu probleme. A fost dus in alt service unde mi s-a spus ca nu se mai poate repara. Se poate face ceva in cazul acestei probleme, la acest model de laptop ?

  Multumesc anticipat.

  • admin-Reply
   25 martie 2013 at 13:34

   Buna ziua,

   In cazul in care nu s-a mai intervenit pe placa aceea atunci sunt sanse mari de reparatie. Puteti aduce laptopul pentru diagnostic ? este gratuit.

   Va asteptam,
   Reparaciosi.ro

 40. Wily Ungurean-Reply
  19 martie 2013 at 16:56

  Buna ziua
  Asus K53U-Luat de pe site-ul asus ultimul update de bios 223(inainte am avut 209),am executat updatarea din bios cu optiunea EZflash
  sa incarcat de 2 ori pala 100% si apoi a ramas blocat.Am asteptat 30 minute si tot blocat ramane la 100%,nu mi-a cerut restart,am apasat orice tasta ,butonul power si nimic.Pana la urma am scos alimentarea si bateria le-am pus la loc si nu mai porneste deloc nici un led aprins absolut nimic
  Ce este de facut? si cam cat m-ar costa?

  Va multumesc

 41. gabi-Reply
  12 februarie 2013 at 21:25

  Buna seara, am un hp 6735s si cand bag mufa de la incarcator in el se aprind amandoua beculetele acolo la mufa dupa care daca apas butonul licare cel galben. Se mai poate repara?

  • admin-Reply
   15 februarie 2013 at 10:12

   In mod normal aceast defect se poate repara. Puteti aduce laptopul in service pentru diagnosticare ? Este gratuit.

 42. popa andrei-Reply
  12 februarie 2013 at 17:02

  respect eu am nevoie de o placa de baza toshibam70 pt laptop cat ar costa asdtep raspuns pe mail sau telefon lka revedere

  • admin-Reply
   15 februarie 2013 at 10:13

   Ce defect are laptopul dvs? Va intreb pentru ca poate incercam sa il reparam.

 43. Radu-Reply
  11 februarie 2013 at 06:26

  Salut, am un laptop Compaq Presario CQ61. Acumulatorul nu il mai tinea deloc asa ca stateam cu el doar in priza. Aseara s-a supraincalzit cum a mai facut-o de cateva ori si s-a inchis, doar ca de data asta dupa ce s-a racit nu a mai pornit. Cand apas butonul de power se aprind cele 3 leduri din stanga jos…atat. Vreo sansa sa mai fac ceva cu el ?

  • admin-Reply
   15 februarie 2013 at 10:15

   Buna ziua,

   Da se poate repara. Puteti aduce laptopul in service ?

  • dragos-Reply
   31 martie 2013 at 23:08

   Buna ziua,pentru acelasi tip de laptop compaq presario cq 61,,AMD Athlon II Dual-Core M300 2.0GH am placa de baza cazuta.Aveti placi de baza?Precizez ca a mai fost incalzita de cateva ori , dar acum a cedat definitiv.Se mai pote face ceva?

   • admin-Reply
    1 aprilie 2013 at 10:11

    Dina pacate nu avem placi de baza pe stoc pentru acest model, si sunt sanse slabe sa mai importam.

    Reparaciosii.ro

 44. Alexandru-Reply
  8 februarie 2013 at 15:49

  Vreau sa va rog sa imi spuneti daca este posibil sa pun pe un acer aspire 5734Z placa video..? ..el are placa …incorporata…si un pret….daca este posibil..
  Ms anticipat..

  • admin-Reply
   15 februarie 2013 at 10:21

   Din pacate trebuie schimbata placa de baza si nu avem pe stoc.

 45. Adrian-Reply
  4 februarie 2013 at 22:12

  Buna seara, am un laptop hp h62 120eq. Recent coolerul a inceput sa faca figuri. Are tendinte cand functioneaza corect (dar nu pentru mult timp), dar cel mai des porneste pt o secunda si apoi se opreste. Mai are tendinta de a functiona la maxim timp de cateva secunde.
  Cand porneste imi da eroarea 90 B. Cand am vazut ca nu mai functioneaza corect, l-am dus la curatat si uns, dar problema tot persista.
  Nu cred ca ar fi coolerul de vina din moment ce mai porneste din cand in cand, e posibil sa fie placa de baza de vina? Daca da, s-ar putea repara?

  • alex-Reply
   5 februarie 2013 at 08:42

   Buna ziua

   In ambele cazuri se poate repara. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

  • vali-Reply
   9 februarie 2013 at 18:01

   salut.am si eu un leptop toshiba l500 si nu se mai aprinde desi se alimenteaza da nici nu mai incarca mi sa stins cand sa terminat bateria si de atunci nu se mai aprinde desi ledu verde de la alimentare este aprins

   • admin-Reply
    15 februarie 2013 at 10:06

    Puteti aduce laptopul pentru diagnosticare in service. In pricipiu sunt sanse foarte mari sa fie un defect pe placa de baza reparabil.

 46. Marius-Reply
  4 februarie 2013 at 18:58

  Salut,

  Din gresala am alimentat laptopul la 24 v, in momentul de fata nu mai face nimic… se poate repara, daca da cam la ce pret, laptopul este un amilo LA1703.

  • alex-Reply
   5 februarie 2013 at 08:42

   Buna ziua

   Daca nu este ars materialul din care este facuta placa se poate repara. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 47. petre marian-Reply
  3 februarie 2013 at 19:52

  am un lenovo G575 care nu se mai afiseaza nimic pe ecran dar el se aprinde si merge dar ecranul este negru iar cand vreau sa-l opresc nu se mai opreste decat daca il decuplez de la baterie .Il am inca in garantie ce trebuie sa fac? cu o saptamana in urma i-a picat un surub care tine balamaua din stanga si i-am pus eu unul improvizat

  • alex-Reply
   4 februarie 2013 at 07:56

   Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 48. catalina-Reply
  30 ianuarie 2013 at 20:33

  buna ziua, am un laptop laptop fujitsu siemens esprimo mobile v5535 si sa rupt mufa de alimentare, mi-a inlocuit-o cineva dar nu cu una noua ci una care era si un pic mai mica, m-a tinut 1 luna dupa care nu mai incarca bateria dar nu s-a rupt, l-am dus din nou la respectivul si mi-a zis ca nu mai poate s-o inlocuiasca ca sa rupt placa. este posibil? multumesc mult

  • alex-Reply
   31 ianuarie 2013 at 13:57

   Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   cu respect

   reparaciosii.ro

 49. andrei-Reply
  22 ianuarie 2013 at 18:04

  Salut am un amilo pa3515,sa lipit cipsetul video de 2 ori dupa care sa ars placa de baza.Spunetimi va rog pretul pentru o placa de baza noua,si montarea ei in laptop.Astept un raspuns

  • alex-Reply
   23 ianuarie 2013 at 08:44

   Buna ziua

   Pentru piese va rugam sa trimiteti modelul exact la office@reparaciosii.ro

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 50. andrei-Reply
  21 ianuarie 2013 at 20:33

  Salut..am un acer aspire 5100 si am o problema cu el.Cand il pornesc merge ok.dupa ceva timp imi fuge imaginea pe display de nu mai intelegi nimic.Din ce am mai citit pe net i_am scos mufa de la invertor(cea cu 2 pini) si dupa remontare isi revine.este invertorul sau placa video.va rog sa_mi oferiti un pret pentru reparatie.si daca pot proba invertorul asta intr_un fel.astept un raspuns din partea dvs.Cat mai curand sper ca la cat ma enerveaza chestia asta s_ar putea sa faca o plimbare de vreo 2-3 etaje:)).va salut

  • alex-Reply
   22 ianuarie 2013 at 09:34

   Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita ? Posibil sa fie ecranul.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   • andrei-Reply
    22 ianuarie 2013 at 23:32

    un pret inf pentru ecran si pt inv daca se poate.va multumesc pentru promtitudine.VA salut

    • alex-Reply
     23 ianuarie 2013 at 08:44

     Buna ziua

     Pentru pret va rog sa trimiteti pe office@reparaciosii.ro modelul exact al laptopului.

     Cu respect

     reparaciosii.ro

 51. Andrey-Reply
  15 ianuarie 2013 at 13:36

  Salut am un laptop Nec Care din Pacate intr-o zi a iesit fum din el .! l-am Dus la reparat.:) si mia zis ca are o gaura in placa de baza… ! Ce pot face il mai pot repara? !

  • alex-Reply
   15 ianuarie 2013 at 15:22

   Buna ziua

   Din pacate daca are gaura nu cred.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   • dobre ionel-Reply
    21 ianuarie 2013 at 19:23

    buna am si oproblema cu leptopu nnu mai merge din cauza placi de baza am umblat in el sal curat si ni mai merge a mers vro luna prin monitor si acum nnu mai merge e samsung rv510 si dupa ce lam asamblat in apoi nu sa mai aprins ecranu sa facu un albastru deschis

    • alex-Reply
     22 ianuarie 2013 at 09:32

     Buna ziua

     Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

     Cu respect

     reparaciosii.ro

    • alex-Reply
     22 ianuarie 2013 at 09:32

     Buna ziua

     Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita ?

     Cu respect

     reparaciosii.ro

 52. Toma Sergiu-Reply
  13 ianuarie 2013 at 19:23

  Buna seara,am o problema la un Laptop hp g60 ,in urma cu cateva zile l-am desfacut sa ii schimb o balama de la ecran pentru ac sa rupt,dupa ce am schimbat-o la ansamblarea lui am gasit o dificultate,are pe margine tastaturii un chenar de plastic unde se afla si butonu de pornire.Panglica care porneste de la buton trebuie adaptata in placa de baza iar pe deasupra avea ceva de plastic care o tine ,cand lam desfacut sa rupt clema de plastic care era lipita pe fir ma gandesc sau pe acea mufa de pe placa de baza.Cum pot rezolva acest caz?,evident laptopu nu se mai aprinde doar daa tin apasat cu degetul si atunci se aprinde mai greu dar cu ce pot pune panghlica cum a fost ?O pot gasi de cumparat pentru ca sa cam si uzat si poate numai face bine contact sau daca nu rama de plastic cu tot cu panglica,Va multumesc!

  • alex-Reply
   14 ianuarie 2013 at 08:58

   Buna ziua

   Va rugam sa trimiteti pe office@reparaciosii.ro seria si poze cu piesa respectiva precum si s/n p/n de pe spatele laptopului.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 53. alex-Reply
  11 ianuarie 2013 at 18:34

  Buna ziua,am o problema cu un toshiba satellite L300…in sensul ca s-a stricat ceva pe partea de alimentare la placa de baza,invertor relee de incarcare etc,habr n-am: mai exact cand il pornesc cu incarcatorul in priza laptopul porneste dar ecranul este negru,cand il pornesc fara incarcator in priza,dupa ce in prealabil am tinut bateria la incarcat merge( deci pe baterie simpla merge 20 min-atat mai tine bateria) daca bag incarcatorul in timp ce el merge pe baterie se inkide instant! faceti reparatii la circuitul de alimentare al palcii de baza?un cost macar ca idee?va multumesc!

  • alex-Reply
   12 ianuarie 2013 at 08:33

   Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? Reparatia placii de baza costa 100euro la cursul BNR si avet 3 luni garantie daca nu s-a intervenit anterior pe placa.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 54. Ciprian Alexandru-Reply
  11 ianuarie 2013 at 14:53

  Buna Ziua.
  Detin un toshiba satellite L300 cu urmatoarea problema: Tastura intra intr-un anumit locas pe placa de baza care se asigura printr-o clema pe lateral, as vrea sa stiu daca acea clema s-a rupt cum o pot inlocui, se poate ??

  • alex-Reply
   11 ianuarie 2013 at 16:57

   Buna ziua

   Da am mai inlocuit. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita sa vedem ce model este?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 55. alin-Reply
  27 decembrie 2012 at 23:35

  Am si eu un Laptop Hp pavilion G6 si am un cd windows 7 ultimate cd este bootabil dar eu cand il bag in laptop nu-mi apare nimik ca sa dau vreo tasta sa-mi porneasca la instalarea windows.( multi miau zis ca trb sa bootez din BIOS. si cum biosul meu este cam sofisticat, nu prea ma descurc…) Vas ruga sa ma ajutati si sa-mi spuneti cum si ce taste trb sa apas ca sa setez din BiOS acel cd/rom ca sa pot rula instalarea windows…cu succes)

  • alex-Reply
   28 decembrie 2012 at 08:38

   Buna ziua

   Putem rezolva problema cu instalarea. Va asteptam cu el in service.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 56. marian g-Reply
  26 decembrie 2012 at 13:39

  am un leptop estensa s am scapat apa pe el lam uscat dar din pacate nu mai porneste iar la mai multe incercari porneste cu greu si merge foarte bn ii pot da restart dar daca il opresc nu mai porneste decat un led foarte incet
  imi spuneti ce poate avea?

  • alex-Reply
   27 decembrie 2012 at 09:26

   Buna ziua

   Posibil de la impact sa fie o piesa deplasata. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 57. Adi-Reply
  22 decembrie 2012 at 15:30

  Sall am si eu o mare problema poate ami dati o sansa am un leptop sony vaio problema e ca de nervi la un joc am dat cu pumnul an el si mi sa spus ca ar fi placa de baza si procesorul acum nam de unde sa stiu nici eu nu se mai aprinde nu mai fc nimic cam cat mar costa cu totul daca ar fi sa al repar an Ron ma refer va dau si numele placi de baza poate ajuta cu ceva model PCG-6C2L astept mesaj si sper sa ma ajutati.

  • alex-Reply
   22 decembrie 2012 at 19:09

   Buna ziua

   Din pacate nu va putem spune exact decat dupa ce vedem laptopul. Diagnosticarea este gratuita.

   Va asteptamhttps://www.reparaciosii.ro/wp-admin/edit-comments.php?comment_status=moderated#comments-form

   reparaciosii.ro

 58. dan-Reply
  16 decembrie 2012 at 18:03

  salut, am un asus K50IN care nu mai porneste nici macar nu mai primeste curent nu se mai aprinde nici macar un led cv.Asta s-a intamplat dupa c mi s-a blocat odata in timp c functiona si neavand bateria in el i-am tras mufa de la incarcator si de atunci nu mai porneste.Ce paote avea si ca in ce suma s-ar putea repara.Multumesc.

  • alex-Reply
   17 decembrie 2012 at 08:24

   Buna ziua

   Trebuie vazut de un inginer pentru un diagnostic gratuita. 85Ron curatare, 150ron mufa alimentare 100Euro reparatia placii de baza.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 59. Cristian T.-Reply
  7 decembrie 2012 at 08:46

  Buna ziua, am un laptop hp pavilion G6 care nu mai porneste, dupa atingerea butonului de pornire ledul indicator si cel de la caps lock , clipesc la intervale de cateva secunde si atat…..Va multumesc anticipat pentru raspuns

  • alex-Reply
   7 decembrie 2012 at 09:27

   Buna ziua

   Posibil sa fie o problema din placa video. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 60. anca-Reply
  6 decembrie 2012 at 18:10

  buna ziua, am un laptop TOSHIBA SATELLITE L300 si de aproximativ 2 luni am probleme cu el in sensul ca il pornesc foarte greu si dupa ce porneste la un anumit interval de timp se opreste (se face ecranul albastru, alb, negru sau se restarteaza singur). Ce se poate face?

  • alex-Reply
   6 decembrie 2012 at 19:51

   Buna ziua

   Se incalzeste? S-a icercat reinstalarea sistemului de operare?
   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?
   Cu respect

   reparaciosii.ro

   • anca-Reply
    13 decembrie 2012 at 17:19

    laptopul nu se incalzeste foarte tare, am reinstalat windowsul si tot asa merge, in schimb incarcatorul se incalzeste foarte tare.

    Nu sunt din Bucuresti si nu pot sa vin cu el, doar daca o sa il trimit prin curier pt repatie.

    • alex-Reply
     14 decembrie 2012 at 09:17

     Buna ziua

     Puteti sa il trimiteti. Diagnosticarea este gratuita. Ce model de laptop?

     reparaciosii.ro

 61. Daniel-Reply
  2 decembrie 2012 at 17:25

  Salutare,

  Cat ar costa rescrierea de bios la un laptop MSI-VR630X.
  Dupa un upgrade de bios laptopul primeste curent,ventilatoarele merg dar ecranul ramane negru.

  Merci!

  • alex-Reply
   3 decembrie 2012 at 09:02

   Buna ziua

   Costa 150ron si dureaza cateva ore. Va asteptam

   reparaciosii.ro

  • Adina-Reply
   5 aprilie 2013 at 22:18

   Buna
   Am o problema asemanatoare si nu ii cunosteam cauza pana nu am gasit postarea ta, nu am umblat la bios, dar uneori cand aprind laptopul ecranul ramane negru si merg ventilatoarele, il opresc si dupa aceea functioneaza normal, poate avea aceasi cauza? Am un SamsungNP300E5X-S01RO.

   • admin-Reply
    8 aprilie 2013 at 09:41

    Buna ziua,

    Este posibil sa fie aceeasi defectiune. Puteti aduce laptopul pentru diagnostic ?

    Reparaciosii.ro

 62. costy-Reply
  1 decembrie 2012 at 01:49

  am si eu o intrebare…
  sunt pe cale de a cumpara o placa video ca cea a mea de la laptop e arsa

  „PLACA VIDEO NVIDIA 8600M GS MXM2 512MB CU CIP GRAFIC NOU” < ce vor baietii sa zica aici? ca e reconditionata? sau e noua?
  daca e reconditionata cam care ar mai fi durata ei de viata? va rog mult ajutati-ma si pe mine . o seara buna

  • alex-Reply
   2 decembrie 2012 at 16:43

   Buna ziua

   Pentru ce model de laptop? Inseamna ca au schimbat cipul grafic…cred. Noua nu cred ca se mai gaseste.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 63. Marian-Reply
  23 noiembrie 2012 at 16:34

  Buna ziua. Am un laptop Toshiba Satellite SA60-217 si de vreo 2 zile nu mai porneste (adica porneste, dar dupa 5-10 secunde de la apasarea butonului de power se opreste singur) si se aude un ticait pe placa de baza cat timp este conectat la incarcator. Am scos hardul, memoria ram, procesorul, iar sunetul acesta apare chiar daca pe placa de baza nu este montata nici u componenta. Se poate remedia?? Cam cat costa? Si ce a provocat aceasta defectiune ( inainte cu cateva ore sa apara problema asta, am chemat pe cineva sa imi repare mufa de la incarcator care era defecta, apoi a functionat vreo 4-5 ore pana s-a oprit dintr-o data; tin sa mentionez ca bateria este praf de cand l-am cumparat de la cineva). Va multumesc.

  • alex-Reply
   24 noiembrie 2012 at 09:06

   Buna ziua

   Va asteptam cu el pentru o diagnosticare gratuita

   Cu respect
   reparaciosii.ro

 64. Fanica-Reply
  16 noiembrie 2012 at 11:45

  Am un laptop HP 6735s .Din Windows, pe acest laptop pot sa fac orice stick bootabil cu Windows 7 USB/DVD ,pot sa instalez windows 7 de pe stick pe orice alt desktop sau laptop, pe acest laptop nu booteaza de pe stick.Biosul este setat pe default.Ordinea de bootare este cea prevazuta in instructiunile de setare bios.Am 4 porturi USB si nu booteaza de pe stick din niciunul.Am incercat si cu ordinea de pe Stick/Drive si toate combinatiile dar nimic.De pe DVD booteaza.
  Multumesc anticipat!

  • alex-Reply
   16 noiembrie 2012 at 18:05

   Buna ziua

   Probabil este o setare gresita sau este o problema cu laptopul. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 65. Cristian-Reply
  15 noiembrie 2012 at 17:25

  Buna ziua, problema laptop-ului meu ASUS K51AC ar fi urmatoarea: atunci cand apas butonul de Power se aude decat in unitata optica un mic zgomot si nu se mai intampla nimic. Imi puteti spune ceva, sau trebuie sa vin cu el la Bucuresti, eu fiind din Pitesti.
  Astept raspuns.

  • alex-Reply
   15 noiembrie 2012 at 18:32

   Buna ziua

   Trebuie vazut de un inginer , diagnosticarea este gratuita . Pentru Pitesti folosim fan curier.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 66. silviu-Reply
  11 noiembrie 2012 at 13:16

  buna ziua am un acer aspire 7736 ZG si mi sa spus ca imi este ars cipul video si ca trebuie sa schimb placa de baza. leptopul nu mai porneste si nici nu se alimenteaza as dori sa stiu daca se poate repara placa sau trebuie inlocuita

  • alex-Reply
   12 noiembrie 2012 at 09:14

   Buna ziua

   Putem incerca sa o reparam. Costa 100euro si avet 3 luni garantie daca nu s-a intervenit anterior.

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 67. cadar silviu-Reply
  10 noiembrie 2012 at 13:48

  buna ziua, am un Acer Aspire 7736 ZG si mi sa spus de la mai multe servisuri ca imi este stricat cipul video si ca trebuie sa schimb placa de baza pentru ca nu se mai poate repara. leptopul s-a oprit brusc si de atunci nu mai porneste si nu se mai alimenteaza. ce ma sfatuiti sa fac, se poate repara sau sa imi achizitionez o placa de baza noua??

  • alex-Reply
   12 noiembrie 2012 at 09:25

   Buna ziua

   Puteti sa veniti cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   R

 68. marius barnut-Reply
  8 noiembrie 2012 at 16:18

  buna ziua , am o mica problema cun acer 4315 se cam incalzea sincer . cu data de ieri nu am mai putut sal pornesc numi raspunde la nici o comanda nici un led nu scoate nici un sunet absolut nimic ! sa fie placa de baza sau procesoru !??? de ar fi procesoru ar trebui sa mai fie ceva semne vitale leduri le cooleru cred eu ! va multumesc pt timpu acordat !!

  • alex-Reply
   10 noiembrie 2012 at 08:44

   Buna ziua

   Va asteptam cu el pentru o diagnosticare gratuita.

   Cu respect

   reparaciosi.ro

 69. Ciprian-Reply
  4 noiembrie 2012 at 16:51

  Salut! am un Toshiba Satellite Pro A 300 cu chip bios Insyde brickuit. S-a incercat un downgrade de bios si acum numai poate boota. Daca vin cu el la voi ma puteti ajuta?

  • alex-Reply
   5 noiembrie 2012 at 10:13

   Buna ziua

   Rescrierea cipului de bios cu cel de pe site costa 150ron si dureaza cateva ore.

   Va asteptam

 70. Ionut-Reply
  4 noiembrie 2012 at 11:29

  Buna ziua am si eu un laptop Acer Aspire 5627WLMi si nu mai porneste nu se aprinde nici un bec nimic . Am incercat si alt incarcator si degeaba

  • alex-Reply
   5 noiembrie 2012 at 10:14

   Buna ziua

   Porbabil este un scurt in placa de baza, va asteptam cu el pentru o diagnosticare gratuita.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 71. Rusu-Reply
  30 octombrie 2012 at 12:20

  Buna ziua. Am un HP DV6500 defect. Porneste, dar nu afiseaza nimic si nici nu booteaza. Am inteles ca ar fi un defect de fabricatie legat de placa video. Cam cat ar costa reparatia? Stima

  • alex-Reply
   31 octombrie 2012 at 09:28

   Buna ziua

   Reparatia costa 100euro la cursul BNR si avetgi 3 luni garantie. Va aspteptam , diagnosticarea este gratuita.

   Cu respect
   reparaciosii.ro

  • alex-Reply
   31 octombrie 2012 at 18:59

   Buna ziua

   Reparatia placii de baza 100euro la cursul BNR. Va asteptam

   reparaciosii.ro

 72. GBR-Reply
  29 octombrie 2012 at 10:40

  Buna ziua,

  Am si eu o problema cu un laptop Dell Inspiron 1525, care nu se mai aprinde, nici cu baterie inauntru, nici fara baterie. Ce poate fi, ma puteti ajuta cu un raspuns?

  Va multumesc anticipat!

  Cu stima.
  GBR

  • alex-Reply
   30 octombrie 2012 at 08:06

   Buna ziua

   Se aprind becurile su se aude coolerul cand il porniti?
   Cu respect

   reparaciosii.ro

 73. Mihai Pinti-Reply
  24 octombrie 2012 at 23:06

  Buna. Am un Laptop FS Amilo Pro v8210. Am facut un update la BIOS din Windows cu softul de pe site-ul oficial iar dupa restart nu a mai pornit. Led-urile de control si ventilatorul functioneaza. Credeti ca s-ar putea rezolva problema de rescriere a BIOS-ului. Multumesc anticipat.

  • alex-Reply
   26 octombrie 2012 at 08:29

   Buna ziua

   Daca este pe site la fujitsu biosul il putem scrie , costa 150ron si dureaza cateva ore.

   Va asteptam

 74. Mitica-Reply
  24 octombrie 2012 at 21:09

  Am un Laptop Compaq Presario CQ61-355SQ si nu vrea sa mai porneasca. Daca este cu bateria nu are nici o reactie la apasarea butonului POWER., daca ii scot bateria, la conectarea incarcatorului se aprine LED-ul de langa mufa incarcatorului pentru cateva secunde dupa care se stinge. Bineninteles ca nu porneste. Sunt din provincie, deci mi-e foarte incomod sa vin pina in Bucuresti pentru diagnosticare. Probabil e defecta placa de baza. Daca e asa cat ma costa sa o schimb, sau cat ma costa sa o schimbati dumneavoastra daca il trimit pe curier.
  PS. Ce garantie oferiti pentru o placa de baza reparata, respectiv inlocuita?

  • alex-Reply
   26 octombrie 2012 at 08:30

   Buna ziua

   Reparatia costa 100euro la cursul bnr si aveti 3 luni garantie.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 75. Paiu Claudiu-Reply
  23 octombrie 2012 at 08:54

  Buna ziua ! Am achizitionat din Olanda un laptop Hp Pavilion dv7 cu procesor i7 la 2,2 Ghz , 8Gb ram , Hdd 650 . Dar dupa o perioada de timp cand am vrut a-l porni pe acran a dat eroare la detectare Hdd . Tin sa specific ca nici biosul nu-l mai vedea . Am achizitionat inca 2 Hdd -uri dar nici pe acestea nu le recunoaste . Unitatea optica functioneaza perfect pe oricare mufa sata de pe placa de unde am dedus ca nu sunt arse porturile folosite la conexiunea hdd . I-mi puteti oferi o solutie la problema relatata ? Va multumesc anticipat , o zi buna !

  • alex-Reply
   23 octombrie 2012 at 08:59

   Buna ziua

   Putem incerca sa le reparam. Puteti sa veniti cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 76. daniel-Reply
  20 octombrie 2012 at 08:48

  Buna ziua,am un netbook eeepc asus 1005ha care se stinge dupa cateva minute de functionare.Cum nu mai e in garantie de mult l-am desfacut,am curatat de praf ventilatorul,si am pus pasta termica pe procesor.Dupa remontare parea ca totul e ok insa dupa cca o ora de functionare a reinceput din nou sa se stinga,de data asta dupa cca 20-30 de minute.Ce se poate face?Multumesc anticipat
  Cu Respect,Daniel

  • alex-Reply
   21 octombrie 2012 at 11:01

   Buna ziua

   Nu cred ca este de la racire , acest model nu are probleme cu supraincalzirea . Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 77. MIHAI-Reply
  18 octombrie 2012 at 17:28

  Buna ziua am o problema cu un notebook Hp Dv6710el, am avut un windows vista preinstalat iar eu am instalat windows xp si am sters partitia magica si s-a crapat hd, de curand am cumparat un alt hd, am instalat windows 7 a functionat 3 zile dupa care s-a stins si nu se mai aprinde dar imi arata ca intra curent in el ptr ca la mufa de alimentare am un led care se aprinde. Ma intereseaza daca s-a ars placa de baza sau nu? Multumesc

  • alex-Reply
   18 octombrie 2012 at 23:06

   Buna ziua

   Putem verifica daca s-a defectat. Diagnosticarea este gratuita va asteptam.

   reparaciosii.ro

 78. Dorin-Reply
  16 octombrie 2012 at 23:56

  am o problema cu un laptop sony vayi vgn-fz21m …..imi facea probleme cu placa video acum nu mai primeste curent deloc . Va rog sa ma ajutati. cu stima Dorin

  • alex-Reply
   17 octombrie 2012 at 19:55

   Buna ziua

   Se rezolva , puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? Acest model are o problema clasica la cipul video.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 79. lucian-Reply
  9 octombrie 2012 at 16:51

  buna ziua.am un laptop asus x51 rl .nu se mai aprinde.imi arata ca se incarca bateria dar de aprins nu…imi blitzeaza o data doar ledul de la standby cand apas butonul de pornire.ce poate sa aiba? nu se aprinde cu bateria si nici la cablu.cat ar costa reparatia?

  • admin-Reply
   11 octombrie 2012 at 08:37

   Buna ziua,

   Cel mai probabil la modelul dvs. Asus X51RL de laptop defectul se afla pe placa de baza.

   Va asteptam in service pentru un diagnostic precis, diagnosticarea este gratuita.

   Reparaciosii.ro

 80. IVAN ADRIANA-Reply
  9 octombrie 2012 at 13:42

  Buna ziua, am si eu o problema cu un laptop ACER ASPIRE 5734 Z….l-am folosit seara, l-am inchis, nu a avut nicio problema, iar a doua zi cand am vrut sa-l deschid nu a mai mers. L-am bagat la incarcat si nu se alimenteaza cu curent, nu se aprinde ledul de alimentare, l-am dus la un service in oras si mi-a spus ca este placa de baza defecta, si ca ar trebui sa o inlocuiesc. Ce ma sfatuiti in acest caz? Credeti ca merge reparat fara sa inlocuiesc palca de baza pt ca am inteles ca este f scumpa si nu se merita. Va multumesc

  • admin-Reply
   11 octombrie 2012 at 08:43

   Buna ziua,

   Defectul placi de baza la modelul dvs. de laptop ACER ASPIRE 5734Z se poate remedia. Costul reparatiei conform grilei noastre de tarife este de 100 euro (echivalentul in lei in momentul placii, nu suporta modificari ulterioare).

   Puteti trimite laptopul si prin curier (preferam Fan Curier) la adresa nostra:

   Adresa: Foisorul de Foc – Str. Gheorghe Pop de Basesti nr 31, Sector 2 , cod postal 021365, Bucuresti.

   In momentul in care laptopul ajunge la noi un coleg va contacteaza si primi pe email un proces verbal de intrare in service cu toate seriile laptopului (Hard-disk, RAM, laptop, baterie, incarcator etc.)

   Reparaciosii.ro

 81. Geta-Reply
  25 septembrie 2012 at 19:35

  Buna ziua.
  Am si eu laptop AMILO NOTEBOOK PA 3513 si mi s-a spus caci i s-a ars placa de baza , imi puteti spune daca se poate repara o astfel de placa sau sa o inlocuiti?
  Daca se poate va rog sa-mi spuneti cum putem lua legatura caci eu sunt din Constanta.

  • alex-Reply
   26 septembrie 2012 at 10:14

   Buna ziua

   Se repara. Pentru Constanta folosim fan curier si in 24h ajunge la noi.

   Va asteptam ,diagnosticarea este gratuita.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   • Geta-Reply
    26 septembrie 2012 at 14:29

    Imi spuneti va rog si cat ar fi costul placii daca ar fi sa o inlocuiti?

    • alex-Reply
     26 septembrie 2012 at 16:02

     Buna ziua

     Pentru un pret va rog sa trimiteti pe office@reparaciosii.ro seria de pe placa de baza.

     Cu respect

     reparaciosii.ro

     • Geta-
      24 octombrie 2012 at 19:11

      Imi spuneti de unde sa scriu aceasta serie?
      Pe el scrie AMILO NOTEBOOK PA 3515 SERIA MS2242.

  • Gabriel-Reply
   27 septembrie 2012 at 01:08

   Sal. Am o problema destul de gravă la un laptop asus x5mns mufa de la incarcator nu făcea contact bine iar la un momendat a ieșit fum din spate exact unde se baga mufa cred un scurt circuit laptopul funcționează perfect doar ca nu mai poate fi încărcat lam dus la reparat dar cei de acolo Miau spus ca sunt circuitele arse adică ireparabil bun de aruncat. Va rog dacă puteți sa-mi comunicati prin email dacă sar putea face ceva, dacă sar putea reface circuitele de pe placa de alimentare.repet laptopul se aprinde si e functional problema e ca nu mai pot incarca laptopul deoarece iese fum din spate.multumesc astept răspuns

  • Gabriel-Reply
   27 septembrie 2012 at 01:12

   Sal. Am o problema destul de gravă la un laptop asus x5mns mufa de la incarcator nu făcea contact bine iar la un momendat a ieșit fum din spate exact unde se baga mufa cred un scurt circuit laptopul funcționează perfect doar ca nu mai poate fi încărcat lam dus la reparat dar cei de acolo Miau spus ca sunt circuitele arse adică ireparabil bun de aruncat. Va rog dacă puteți sa-mi comunicati prin email dacă sar putea face ceva, dacă sar putea reface circuitele de pe placa de alimentare.repet laptopul se aprinde si e functional problema e ca nu mai pot incarca laptopul deoarece iese fum din spate.multumesc astept răspuns.

   • alex-Reply
    27 septembrie 2012 at 08:48

    Buna ziua

    Am mai refacut circuite de alimentare , va asteptam. Diagnosticarea este gratuia.

    Cu respect

    reparaciosii.ro

 82. Emil-Reply
  24 septembrie 2012 at 19:18

  Detin un Laptop HP ProBook 4730. Nu se mai alimenteaza, nu porneste. Un service mi-a diagnosticat laptop-ul si mi zis ca este defecta placa de baza. In cazul ca este adevarat si doresc sa vi-l trimit d-voastra la cat s-ar ridica reparatia, bineinteles chiar daca este defecta placa de baza. Multumesc.

  • alex-Reply
   25 septembrie 2012 at 08:49

   Buna ziua

   Noi suntem specializati in reparatia placilor de baza. Reparatia costa 100euro la cursul bnr si diagnosticarea este gratuita. La contact aveti adresa noastra.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 83. Andrei Voicu-Reply
  24 septembrie 2012 at 15:08

  Salutare,
  Doresc sa multumesc echipei care lucreaza aici, pentru promptitudinea de care au dat dovada, in cazul meu. Povestea: detin un Asus X71SL de 4 ani, care, dupa o plimbarica in rucsac, pe la munte, a cedat, din cauza scurt pe placa de baza, provocat de o placuta metalica desprinsa din carcasa. Dupa 40 de zile petrecute in Service-ul ASUS, a fost declarat decedat definitv fara sanse de revenire. Asa ca am apelat la Reparaciosii.ro, unde un domn de nota 10+, a luat in custodie decedatul. Surpriza a fost ca in nici 24 de ore, acest Laptop functiona din nou, datorita acestor oameni minunati. Le multumesc de mii de ori, deoarece, datorita lor, imi pot continua mica afacere si il pot utiliza pentru alte activitati. Le doresc o zi minunata si sa continue in acest fel!

  • alex-Reply
   24 septembrie 2012 at 15:31

   Si noi va multumim !

 84. FLORIN-Reply
  22 septembrie 2012 at 21:11

  Detin un acer Aspire 5510 fara driverul video merge fara problema iar dupa ce instalez driverul video la 2-5 min se stinge definitiv.

  • alex-Reply
   24 septembrie 2012 at 10:17

   Buna ziua

   Probabil este cipul video mai mult ca sigur , dar se repara . Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 85. Adrian-Reply
  21 septembrie 2012 at 22:49

  Buna seara! Am un laptop toshiba A200 la care nu mai functioneaza condensatorul NEC/TOKIN 0E128 (1200 uF) de sub procesor. As vrea sa-l inlocuiesc cu 4 condensatori de 330 uF cu tantal. Se poate? Si daca da, care ar fi costul estimat cu tot cu condensatorii dumneavoastra si cat fara? Multumesc

  • alex-Reply
   22 septembrie 2012 at 12:03

   Buna ziua

   Reparatia placii de baza costa 100Euro la cursul BNR. Daca doriti doar piesele va rugam sa trimiteti pe office@reparaciosii.ro pozele si codul pieselor.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 86. Marius-Reply
  21 septembrie 2012 at 15:07

  Salut!
  Am o placa de paza Gigabyte cu mufa pentru monitor (mufa mama de 15 pini) ‘rupta’.Se poate schimba acea mufa si cat m-ar costa? Momentan nu am o placa video dar daca pun una si conectez monitorul la acea placa merge?Multumesc

  • alex-Reply
   21 septembrie 2012 at 15:13

   Buna ziua

   Schimbarea de mufa costa 150Ron si dureaza cateva ore.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 87. bibicu-Reply
  21 septembrie 2012 at 09:36

  Buna ziua!
  Am un laptop Acer Aspire 7736z si numai se deschide(nu se mai alimenteaza), am incercat toate componentele(RAM, Procesor, HDD) pe rand pe alt laptop si sunt OK! Cred ca este o defectiune pe placa de baza. Ce as putea sa fac? Va multumesc!

  • alex-Reply
   21 septembrie 2012 at 11:22

   Buna ziua

   Daca este placa de baza se repara. Noi suntem specializati pe mircoelectronica si avem tehnologia pentru a schimba orice componenta de pe placa de baza.

   Va asteptam, diagnosticarea este gratuita.

   reparaciosii.ro

 88. nelu 919-Reply
  13 septembrie 2012 at 22:49

  Am un laptop ASUS Intel core I3 se aude un sunet ciudat poate fii de la hard disk

  • alex-Reply
   14 septembrie 2012 at 08:43

   Buna ziua

   Ce model de asus? Laptopul functioneaza in parametrii normali?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 89. Tony-Reply
  13 septembrie 2012 at 11:34

  Buna ziua , Am un leptop Fujitu Simens si a fost plecat cu el(cu masina) am vrut sa-l incarc la incarcator special auto si din greasal s-au atins cei 2 poli invers si sa auzit un poc..Leptopul nu m-ai porneste deloca si nu se incarca..Ma puteti ajuta?

  • alex-Reply
   13 septembrie 2012 at 18:05

   Buna ziua

   Posibil sa se fi ars ceva pe placa de baza. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   • Tony-Reply
    15 septembrie 2012 at 18:23

    Da ok

 90. Adrian-Reply
  10 septembrie 2012 at 02:33

  Buna. Am o problema destul de ciudata cu un Hp 625.

  Porneste foarte ok. Odată întrat în windows merge atâta timp cât fac ceva pe el. Dacă stau câteva minute, 1,2 fără să mişc nimic se blochează, imaginea îngheaţă sau devine neagră luminată. Am încercat un alt HDD şi alte memorii dar face la fel. Nu pare să se încălzească foarte tare, toate componentele stau în maxim 55 de grade, la GPU nu îmi este afişată însă nici o temperatură. Am schimbat pasta termoconductoare, banda termică de pe cipset video. Ce credeţi că ar avea ? probabil v-aţi mai întâlnit cu problema asta.

  • adrian-Reply
   10 septembrie 2012 at 03:57

   revin cu o completare, de 2 ore ruleaza un program VIDEO CARD Stability TEST fără să se mai blocheze. Înainte de a rula acest test în maxim 5 minute după pornire îngheţa tot sistemul.

   Nu ştiu ce ar claca daca laptopul ar intra într-un fel de idle. Am scos oprirea hardului, am scos din setări să se închidă, să hiberneze tot.

 91. ady-Reply
  9 septembrie 2012 at 14:50

  buna am un acer aspire 5100. dimineata cand il pornesc porneste si merge totul okay, si dupa 3-4 restarturi merge. dupa aia se incalzeste,banuiesc, si cand il pornesc se aprinde ledul dar nu apare nimic. de multe ori a pornit, a intrat in windows dar mouse-ul si tastatura nu functiona dupa 5-10 secunde, uneori dupa 5-10 minute. l-am desfacut, l-am curatat de praf, am pus pasta noua la procesor, tot nu si-a revenit. am pus un al doilea cooler la procesor, insa nu e vorba de supra incalzire. are aceasta problema de aprox 1 saptamana, nu am scapat-o,nu am varsat nimic pe laptop…pur si simplu a inceput sa faca prostii. sugestii?

  • alex-Reply
   10 septembrie 2012 at 08:52

   Buna ziua

   Probabil o lipitura rece pe placa de baza , se poate repara. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 92. George-Reply
  9 septembrie 2012 at 09:33

  Buna ziua! Am un laptop Dell Studio 1555 si nu mai primeste CD-ul (are unitatea optica cu aspiratie). A inceput sa aiba probleme cu citirea cd-urilor ca apoi sa nu le mai primeasca deloc. Credeti ca trebuie inlocuita sau se poate repara? multumesc!

  • alex-Reply
   10 septembrie 2012 at 08:53

   Buna ziua

   Nu avem pe stoc dar putem aduce la comanda. Puteti veni cu el sa se uite un inginer? Posibil sa fie doar blocat mecanismul .

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 93. armand-Reply
  4 septembrie 2012 at 23:27

  buna seara
  am un dell precision m65 la care nu imi mai da placa de baza curent la ventilator … am dat jos ventilatorul ca sa`l testez pe al laptop si merge …. dar cand il mufez la placa de baza al lui nu ii da curent ….. se poate face ceva ? . multumesc

  • alex-Reply
   5 septembrie 2012 at 11:34

   Buna ziua

   Se poate repara placa sau il puteti alimenta de la un usb.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 94. Florin-Reply
  30 august 2012 at 04:39

  Buna ziua, am o problema cu un laptop Toshiba Satellite C660-120 (PN: PSC0LE-00700TG5) caruia i-am reinstalat Windows-ul si respectivele drivere de pe site-ul producatorului, am bagat programul lor pentru drivere (cel care face automat actualizari) si mi-a aparut update la bios, fara sa stiu i-am dat sa ii faca, iar aceasta a ramas blocat, l-am lasat asa 4 ore fara niciun rezultat, a trebuit sa ii scos alimentarea si bateria ca sa il pot oprii. Iar acum cand il pornesc, porneste se aprind si ledurile insa displayul este negru nu imi mai apare nici si scoate niste sunete, primul mai mult si celelante mai scurte dupa care nu mai face nimic. Se poate rezolva la dvs.? Va multumesc!

  • alex-Reply
   31 august 2012 at 08:32

   Buna ziua

   Daca pe situl de la toshiba este fisierul de bios se scrie fara probleme. Costa 150Ron si dureaza cateva ore.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

  • costi-Reply
   31 august 2012 at 20:22

   Salutare am un leptop acer extensa 5220 si se inchide lumina la monitor fara sa se inchida si el,se poate repara?cat mar costa toata reparatia?

   • alex-Reply
    3 septembrie 2012 at 08:07

    Buna ziua

    70% din probleme de genul sunt din lampa/invertor. Costa 150Ron si dureaza cateva ore.

    Va asteptam

    reparaciosii.ro

 95. Lucian-Reply
  28 august 2012 at 23:44

  Buna ziua, am un Acer Aspire 5315 cu o problema la placa de baza. Are un scurtcircuit pe ea (asa mi s-a zis in service) si nu mai porneste. Apas butonul de power, merge 2 , 3 secunde si se opreste. Inainte cand mai aveam curent in baterie pornea pe baterie pana intra in windows si apoi mergea normal pe alimentare, iar ca sa porneasca trebuia sa-i scot mufa de alimentare si sa o bag la loc. Nu mai incarca nici bateria. Se poate repara?

  • alex-Reply
   29 august 2012 at 08:27

   Buna ziua

   Se poate repara. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 96. dragos-Reply
  27 august 2012 at 15:58

  buna ziua am un laptop fujitsu siemens alimo si nu mi se mai aprinde adika mi se aprinde numai dupa de unde il deschid atata tot nimik altceva ce are? si puteti sa-mi spuneti unde aveti service

  • alex-Reply
   28 august 2012 at 08:36

   Buna ziua

   Ce model de fujitsu?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 97. Vasiliu George-Cristian-Reply
  25 august 2012 at 17:48

  Cum se umbla pe acest site? Nu prea ma descurc! Am si eu un lenovo3000N200 care nu mai porneste, unele service-uri mi-au spus ca are placa de baza crapata, dar nu cred! Eu locuiesc in Pogonesti judetul Vaslui, cat mai costa sa trimit laptopul la dvs.?

  • alex-Reply
   27 august 2012 at 09:00

   Buna ziua

   Va asteptam pentru o diagnosticare gratuita. Puteti folosii fan curier .

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 98. timofan emil-Reply
  25 august 2012 at 15:45

  Buna ziua am un laptop hp probook 4525s a fost scapata o cana cu lapte pe el ,se mai poate face ceva?

  • alex-Reply
   27 august 2012 at 09:01

   Buna ziua

   De ce nu ? Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 99. Gabriel-Reply
  25 august 2012 at 14:22

  Salut. Am un laptop de la MSI si de o saptamana am incercat sa il aprind si ramanea blocat am scos mouse-ul pe usb apoi s-a deblocat ei bine mereu cand bag mouse-ul pe usb se blocheaza laptopul. Daca nu il am conectat la laptop mege… Cand il conectez la laptop (dupa ce s-a aprins) Imi spune mesajul „USB Device Not Recognized” Ce poate avea? Ma puteti lamuri si pe mine?

  • alex-Reply
   27 august 2012 at 09:01

   Buna ziua

   Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 100. George-Reply
  24 august 2012 at 13:14

  Buna Ziua. Am o problema cu un laptop ACER 5738. L-am desfacut sa-l curat si dupa ansamblare porneste ( se aprinde led-ul de power ) dar nu-mi arata absolut nimic pe display. Nici macar BIOS.

  • alex-Reply
   27 august 2012 at 09:08

   Buna ziua

   Puteti sa veniti cu el pentru o diagnosticare gratuita? Posibil sa fie un contact imperfect.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 101. Sandu Mares-Reply
  23 august 2012 at 13:29

  Am si eu un acer aspire 5.100 si nu mai porneste ,se aprinde led ul si ventilatorul de la procesor .

  • alex-Reply
   23 august 2012 at 19:37

   Buna ziua
   Scapat sau lovit? Puteti veni cu el sa ne uitam ? Posibil sa fie nu cip defect.

   Diagnosticare este gratuita

   va asteptam

   reparaciosii.ro

 102. Vlad Alex-Reply
  20 august 2012 at 18:19

  Buna ziua! Am o problema cu un laptop Acer Aspire 5750G. La 3 luni de la cumparare laptopul nu a vrut sa mai porneasca. Mi s-a spus ca este vorba despre un scurt pe placa de baza iar aceasta a fost schimbata. Dupa alte 5 luni portul ethernet si card readerul au incetat sa mai functioneze. Acum il am in service, am sunat si mi-au spus ca placa de baza este defecta si o schimba din nou. Sunt destul de sigur ca este o problema ce nu tine de placa de baza, asadar o sa continue sa se arda controllere si in viitor. Parerea mea este ca aceste nu se ard neaparat in curent, ci poate in temperatura pentru ca laptopul functioneaza foarte fierbinte (in gaming de fiecare data peste 90 de grade si GPU si CPU), dar desigur ar putea si si sursa. M-ar interesa si parerea dumneavostra. O zi buna si multumesc anticipat!

  • alex-Reply
   20 august 2012 at 19:06

   Buna ziua

   90 grade este mult . Probabil trebuie curatat mai des ca sa nu se strice.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 103. Dragomir George-Reply
  19 august 2012 at 22:17

  salut am si eu un benq r56 placa video e dedicata si sa dezlipit cipsetu iam facut o data reflow mar interesa un reballing cat mar ajunge sa ma tina , cu stima george i

  • alex-Reply
   20 august 2012 at 08:17

   Buna ziua

   Reparatia costa 100Euro cu tot cu cipurile necesare si aveti 3 luni garantie daca interventia anterioara nu a fost brutala. Diagnosticarea este gratuita , va asteptam.

   Reparaciosii.ro

 104. Iulian Andone-Reply
  17 august 2012 at 21:33

  Am un laptop Toshiba L500.
  ¿Cat ma costa sa fac placa video?

  • alex-Reply
   18 august 2012 at 08:42

   Buna ziua

   Reparatia placii costa 100Euro la cursul BNR si aveti 3 luni garantie. Ce model mai exact de l500 este?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 105. Miron-Reply
  15 august 2012 at 19:59

  Ce model de placa de baza,capacitate si viteza de lucru poate avea un laptop Toshiba Satellite C660-2QU?
  Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns!

  • alex-Reply
   16 august 2012 at 09:06

   Buna ziua

   Modelul este trecut pe placa sub placuta de memorie. Detalii legate de capacitate si viteza le gasiti in manual.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 106. Marius-Reply
  13 august 2012 at 18:39

  Salut am un Toshiba satellite A300 lam desfacut sal curat de praf la ventilator si dupa ce lam montat tot nu mai da nici un semn de viata, lam desfacut din nou sa varific daca am pus toate mufele cum trebuie si leam pus totul perfect,dar e mort,problema e ca sunt in italia si nam cum sa vin in romania,ma puteti ajuta macar cu un consiliu?,….multumesc mult.

  • alex-Reply
   15 august 2012 at 16:21

   Buna ziua

   Posibil sa se fie un scurt undeva. Cand va intoarceti va asteptam pentru o diagnosticare gratuita.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 107. victor-Reply
  11 august 2012 at 16:39

  buna ziua!
  detin un laptop hp pavilion dv7 1060em platforma intel centrino proc p8400,chipset video g96 are urmatoarele simptome:
  porneste dar fara sa mai afiseze nimic (se aprind ledurile si la un moment dat clipeste de cateva ori ledul de la caps lock si num )asta se intampla acum pentru ca la inceput pornea normal si dupa circa 30min se inchidea displayul,l-am dus la reparat in CLUJ l-am purtat de cateva ori a relipit chipsetul video dar tinea maxim 2 saptamani acum nu mai afiseaza nimic si mi-a spus ca placa de baza nu este buna si trebuie schimbata.
  ma intereseaza daca pot achizitiona una noua si la ce pret???????????
  cu respect
  victor

  • alex-Reply
   15 august 2012 at 16:32

   Buna ziua

   Da se poate aduce . Va rugam sa trimiteti s/n si p/n de pe spate pe office@reparaciosii.ro pentru a va face o oferta.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 108. tony-Reply
  11 august 2012 at 16:06

  am un laptop toshiba satellite l30-134 cat ma costa reparatia la placa de baza? va multumesc pentru inf

  • alex-Reply
   15 august 2012 at 16:33

   Buna ziua

   Reparatia costa 100euro la cursul BNR si include toate piesele necesare. Garantia este de 3 luni daca nu s-a intervenit pe placa.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 109. crisan-Reply
  10 august 2012 at 10:33

  buna ziua,
  am un dell inspiron 1564 care nu mai porneste. a mers pe baterie pana s-a descarcat, incarcatorul e ok, la fel power jack-ul. se pare ca mb are ceva la controller. nu am bani de o mb noua, deci as dori reparatie cu garantie. cam cat ar costa inlocuirea unui controller pe mb?

  • alex-Reply
   15 august 2012 at 16:45

   Buna ziua

   Reparatia costa 100euro la cursul BNR si aveti 3 luni garantie daca nu s-a intervenit pe placa anterior.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 110. eduard-Reply
  9 august 2012 at 15:41

  Buna ziua.Am un asus eeepc 1001 px la care nu imi citeste placa audio.se instaleaza tot dar imi arata cu x si zice cda nu o detecteaza.Un prieten a zis ca este din chipset si se gaseste cam greu o piesa de genu ce imi trebuie mie.Se poate face?Si care ar fii pretul?Multumesc

  • alex-Reply
   15 august 2012 at 16:19

   Buna ziua

   Se poate face , pretul este de 100euro la cursul BNR> Dar sigur este cipul si nu este o problema de soft?

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 111. Adriana-Reply
  25 iulie 2012 at 23:07

  Bună seara,
  Am un Sony Vaio VGN FZ21M care are chipsetul video defect. Mi s-a spus de la un service autorizat Sony că mi se recomandă înlocuirea plăcii de bază. Aș dori să știu dacă dumneavoastră puteți face asta și la ce preț. Vă mulțumesc!

  • alex-Reply
   27 iulie 2012 at 15:54

   Buna ziua

   Este o problema care se poate rezolva usor. Reparatia costa 150Euro la cursul BNR si aveti 3 luni garantie.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 112. vasile blagescu-Reply
  23 iulie 2012 at 09:56

  buna ziua.am un acer extensa 5220 si am o problema la el.cand il deschi sta cateva secunde si lumina de pe display incepe sa palpaie si dupa aia dispare lumina de pe ecran.el nu se inchide ci doar dispare lumina de pe display si nu se mai poate vedea nimic.se vede dar foarte greu.invertoru unde se afla si ce rol are el.va multumesc mult.

  • alex-Reply
   23 iulie 2012 at 16:13

   Buna ziua

   Acest model are probleme cu cipul MCP , puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 113. sorin-Reply
  21 iulie 2012 at 21:20

  buna/am si eu un leptop dell latitudine d610 si promlema mea esta ca dintr-o data sa oprit.dau sa il pornesc din nou si nu mai vrea se aprind pentru cateva secunde toate beculetele si face un tacani si se opreste.eu cred ca de vina e cipul video dar vreau sa mentionez ca mi-a mai facut aceasta problema si lam lasat o perioada de timp si la un momendat intr-o zi am vrut sa vad daca mai merge si a pornit/a mers aproximativ 3 luni de zile fara probleme pana acum si nu stiu ce sa inteleg.a mers fara probleme de cand a pornit pana acum.mas bucura sa mia-ti da un diagnostic.cu respect

  • alex-Reply
   23 iulie 2012 at 16:27

   Buna ziua

   Posibil sa fie lipituri reci la cip. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 114. aurelian-Reply
  16 iulie 2012 at 10:34

  Buna ziua

  am un laptop dell inspiro 1150 si nu mai porneste care paote fi cauza multumesc, aqm scapat putina apa pe spate nu cred ca a juns pe placa de baza

  • alex-Reply
   16 iulie 2012 at 10:38

   Buna ziua
   Cand il porniti se aprind becurile?

   Cand s-a varsat lichid pe el?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 115. Dina Laurentiu-Reply
  12 iulie 2012 at 18:44

  Buna ziua. Am un laptop Toshiba Qosmio X500 care imi face probleme. A fost la reparat si s-a incercat reparatia placii de baza dar nu s-a reusit. Vreau sa va intreb daca as vrea sa mi-l reparati dumneavoastra pot sa trimit doar placa de baza? Multumesc.

  • alex-Reply
   13 iulie 2012 at 08:39

   Buna ziua

   Puteti trimite doar placa de baza pentru reparatie dar nu beneficiati de garantie. Este recomandat sa trimiteti tot lapotpul sa putem testa toate componentele dupa.

   Diagnosticarea este gratuita

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 116. andrey-Reply
  6 iulie 2012 at 23:54

  am un toshiba sattelite l350d nu am avut de lucru si ma-m apucat sa il desfac sa il curat de praf doar ca dupa ce l-am montat tot la loc am uitat sa pun doua benzi si anume cea de la butoanele de unde controlezi muzica,sunetul si cea de la touchpad l-am pornit si in scurt timp mi s-a inchis deodata si nu mai porneste deloc nu arata ca ar fi alimentat ori ceva deci nu se aprind ledurile deloc iar cand conectez incarcatorul in locul unde pun mufa se produc mici scantei:( ce ar putea fi?

  • alex-Reply
   13 iulie 2012 at 08:38

   Buna ziua

   Posibil sa fie ceva in scurt de la asamblare. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? Am reparat mai toate laptopurile cu problema aceasta.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 117. alex-Reply
  2 iulie 2012 at 10:24

  Buna ziua,
  Am o problema cu un laptop, Toshiba Satellite L300. Cand il bag in priza, porneste doar in Safe Mode iar daca il pornesc in mod normal isi da restart sau se blocheaza. Pe baterie functioneaza fara nici o problema.

  • alex-Reply
   3 iulie 2012 at 12:57

   Buna ziua

   S-a incercat cu alta baterie?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   • alex-Reply
    4 iulie 2012 at 14:10

    Nu am incercat cu alta baterie. O sa incerc si voi reveni cu detalii.
    Va multumesc pt raspuns.

    • alex-Reply
     5 iulie 2012 at 08:44

     Va asteptam

     Reparaciosii.ro

  • PETRU-Reply
   9 iulie 2012 at 14:33

   AI REZOLVAT PROBLEMA CA ASA PATESC SI EU SI NU STIU CE SA II FAC?MULTUMESC

 118. Paraschiv Andrei-Reply
  1 iulie 2012 at 22:01

  Buna ziua.Am si eu un laptop toshiba l775d-s7226 ,la care nu mai functioneaza chipul video.a incercat cineva sa-l lipeasca la loc dar nu a functionat.daca pana acum se aprindea,dupa incercarea de inlocuire,chipul se inchinde instant si intra in protectie.se mai poate face face?Multumesc frumos

  • alex-Reply
   3 iulie 2012 at 12:59

   Buna ziua

   De ce sa nu se poata face ? Haideti cu el pentru o diagnosticare gratuita.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 119. andrei Galati-Reply
  30 iunie 2012 at 10:10

  Salut! am laptop amilo PA3515, mi sa spus din service ca am placa de baza arsa (sa lipit odata chipsetul),se poate repara placa,sau schimba?cat ar ajunge costul? Multumesc !

  • alex-Reply
   3 iulie 2012 at 13:04

   Buna ziua

   Cred ca putem sa o reparam. Puteti veni cu el in service pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 120. simona-Reply
  28 iunie 2012 at 19:30

  Buna ziua…problema mea e una orecum clasica..am un Dell Inspiron 1440 si am varsat ceva lichid pe tastatura laptopului , am sters imediat insa am facut imprudenta sa nu il inchid, iar dupa cateva minute dispalyul ecranului a inceput sa tremure si sa se vada urat iar acum cand cand il aprind jumatate din display se vede in ceatza si putin distorsionata imagina!! ceva solutii???

  • alex-Reply
   29 iunie 2012 at 08:48

   Buna ziua

   Poate fi orice de la ecran pana la cablu sau placa de baza.
   Puteti veni cu el pentru o diagnositcare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   • ionut-Reply
    1 iulie 2012 at 16:04

    Buna. Am un laptop Acer Aspire 5738Z si in urma unei lovituri nu mai merge. se deschide intra in bios chiar citeste si CD-ul de instalare, am schimbat hdd ca era dus dar indiferent ce hard folosesc nu il mai citeste, am inteles ca poate fi din cauza unei fisuri pe placa de baza..se poate face ceva in sensul asta? Va multumesc

    • alex-Reply
     3 iulie 2012 at 13:00

     Buna ziua

     Mai greu sa mai functioneze dupa o fisura. Puteti veni cu el pentru o diagnositcare gratuita?

     Cu respect

     reparaciosii.ro

 121. Carnaru Ionut-Reply
  18 iunie 2012 at 17:17

  Salut!
  Am un laptop Dell Inspiron 1720 care din senin s-a oprit si nu mai vrea sa porneasca nici pe baterie nici alimentat la curent.
  Am observat ca atunci cand bag mufa de la incarcator in laptop ledul incarcatorului aproape se stinge iar incarcatorul scoate un zgomot ca un carait.
  Laptopul nu vrea sa mai porneasca. Ce poate sa fie ?

  • alex-Reply
   19 iunie 2012 at 09:08

   Buna ziua

   Daca intra in protectie are un scurt in placa . Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratutia?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 122. Aurel Pana-Reply
  18 iunie 2012 at 09:04

  Buna dimineata,

  Am un laptop Acer Extensa 5235 si ieri neavand adaptorul la indemana sa il pot incarca am gasit un adaptor prin casa si am incercat sa il incarc….,numai ca atunci cand l-am cuplat laptopul sa stins si nu se mai aprinde nici cu adaptorul lui original.Si in momentul cand il bag la incarcat ledul adaptorului se aprinde intermitent indiferent daca are bateria montata sau nu.Ce ar putea fi?
  Multumesc.

  • alex-Reply
   18 iunie 2012 at 09:13

   Buna ziua

   De la ce era acel adaptor? Posibil sa fie in scurt ceva pe placa. Pe partea de alimentare sunt sanse foarte mari sa il reparam.

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   • Aurel Pana-Reply
    18 iunie 2012 at 09:23

    Buna ziua,

    Voi incerca sa ajung astazi,imi puteti da un pret estimativ?

    Multumesc.

 123. Chelbosu-Reply
  14 iunie 2012 at 20:05

  Buna ziua.
  AM UN LAPTOP AMILO NOTEBOOK PA 3515 SI MI S-A SPUS CACI AR AVEA PLACA DE BAZA ARSA , IMI PUTETI SPUNE VA ROG DACA S-AR MAI RUTEA REPARA SAU DACA AVETI O ASEMENEA PLACA SA O INLOCUITI?
  PE EL SCRIE
  AMILO NOTEBOOK PA 3515 MODEL MS2242
  ASTEPT UN RASRUNS.

  • alex-Reply
   15 iunie 2012 at 16:49

   Buna ziua

   Puteti sa veniti cu el pentru o diagnosticare gratuita?Poate se repara . Se poate aduce si pe comanda daca este nevoie.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   • Chelbosu-Reply
    16 iunie 2012 at 12:59

    Va rog imi puteti spune si cat ar costa cu aproximatie o astfel de placa noua?

    • alex-Reply
     16 iunie 2012 at 14:29

     Buna ziua

     Am trimis pe email oferta pentru placa dvs.

     Va multumim

     R

 124. Natalia-Reply
  8 iunie 2012 at 23:30

  Buna, eu am Aser Extesa 5220 ,la mie s-a crapat in parti capacul cu care inchid laptopul,doar partea externa,poate aveti ceva sa-l schimb?mersi anticipat.

  • alex-Reply
   11 iunie 2012 at 08:48

   Buna ziua

   Este o problema clasica , va rog sa ne trimiteti o poza pe office#reparaciosii.ro si datele dvs.

   Cu respect

   Reparaciosii.ro

 125. razvan-Reply
  6 iunie 2012 at 18:38

  buna ziua,am si eu un Acer Aspire 7736zg,am placa de baza arsa mai,exact chipsetul/As fii si eu interesat dak sar putea face,prin ce metoda si cat m-ar costa?

  • alex-Reply
   8 iunie 2012 at 08:44

   Buna ziua

   Se schimba cu un utilaj automat fara probleme. Reparatia placii de baza costa 100euro la cursul BNR si include toate cipurile necesare.

   Cu respect

   Reparaciosii.ro

 126. Alex-Reply
  5 iunie 2012 at 00:59

  Buna ziua! Am un laptop hp pavilion g6 di nu mai porneste deloc. As putea sa stiu ce problema are. pe deasupra se incalzea in partea stanga.

  • alex-Reply
   8 iunie 2012 at 08:46

   Buna ziua

   Trebuie vazut , posibil sa fie cipul video. Puteti sa il aduceti pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   R

 127. costep-Reply
  23 mai 2012 at 19:17

  am un laptop hp CQ61-320SQ nu se mai aprinde monitor cand il aprind licareste caps lock si numlock as vrea sa stiu ce credeti ca ar putea fi de vina

  • alex-Reply
   23 mai 2012 at 20:00

   Buna ziua

   In general probleme ram sau cip video . Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 128. Bota Cristian-Reply
  13 mai 2012 at 20:11

  Revin cu ce am scris adineaori, laptopul porneste in sensul ca se aprin luminile si gata.

  • admin-Reply
   14 mai 2012 at 08:50

   Buna ziua,

   Este probabil sa fie o problema mai delicata (defect din placa de baza), dar nu putem fi siguri decat dupa ce un inginer vede laptopul dumneavoastra, puteti veni cu laptopul pentru diagnosticare in service. Este gratuit.

   Va asteptam,
   Reparaciosii.ro

 129. Bota Cristian-Reply
  13 mai 2012 at 19:17

  Buna ziua !
  Am un HP Pavilion DV8000. Un timp imi aparea o dunga pe ecran si chiar daca il conectam la un monitor acea dunga imi aparea. Acum nu-mi mai porneste deloc calculatorul. Nu intra nici macar in BIOS. Cu alte cuvinte e VARZA. Am auzit ca e de la cipul video. Imi puteti spune ce are si care ar fi pretul reparatiei ?
  Multumesc anticipat !

 130. Sebastian-Reply
  11 mai 2012 at 12:13

  Buna ziua,am si eu o problema…cu ceva timp in urma am cumparat un laptop Toshiba L40-17Q , nou cu garantie si am fost la un chef si sa varsat p el cafea si de atunci nu mai merge iar garantia nu imi acopera ceea ce sa intamplat,intrebarea mea este ,aveti o placa de baza pentru el? multumesc si cam ce pret.

  • admin-Reply
   14 mai 2012 at 09:04

   Buna ziua,

   Este destul de dificil sa gasim o alta placa la un pret competitiv, in schimb putem incerca sa reparatia placii dvs. de baza.

   Reparaciosii.ro

 131. Vasile-Reply
  10 mai 2012 at 16:18

  Sau daca gasesc la dvs ptr acest model de laptop
  acer aspire 5610z

  • admin-Reply
   10 mai 2012 at 18:19

   Buna ziua,

   Ce anume sa gasiti la noi ?

   Reparaciosii.ro

 132. CRUCIANU SORIN-Reply
  9 mai 2012 at 17:14

  salut,am un acer aspire 9810 care a fost legat la net prin modemul de la clicknet si cred ca a fost lovit de fulger pe partea de retea,
  odata cu el sa ars si multifunctionala cu fax legata in retea,si modemul
  laptopul nu mai porneste de loc,ce sanse as mai avea sa poata fi reparat.
  o zi buna va doresc

  • admin-Reply
   10 mai 2012 at 07:56

   Buna ziua,

   Sunt sanse destul de mari de reparatie atata timp cat din laptop nu a iesit fum.

   Va asteptam cu laptopul la sediul nostru,
   Reparaciosii.ro

 133. victor stoica-Reply
  5 mai 2012 at 12:55

  buna ziua , si imi cer scuze revin cu cateva completari am testat si iesirea video pe un monitor extern si se inchide odata cu displayul de la laptop mufa hdmi nu functioneaza si la fel si dvd rw l-am desfacut am schimbat pasta si la fel
  astept un raspuns
  cu respect
  Victor STOICA

  • admin-Reply
   7 mai 2012 at 14:34

   In acest caz defectul este destul de complex. Puteti sa aduceti laptopul pentru diagnosticare la sediul nostru ?

   Va asteptam,
   Reparaciosii.ro

 134. victor stoica-Reply
  5 mai 2012 at 12:46

  buna ziua,
  ma numesc victor stoica sun din Turda jud cluj si detin un laptop hp pavilion dv7 1060 em la momentul actual are urmatoarea defectiune :porneste apare imaginea pe display dar nu rezista decat 2-3 minute si se inchide el functionand normal dar fara imagine (se vede fundalul ecranului aprins ).m-ar interesa o reparatie la dv cu schimbarea cipului video g96 (banuiesc ca el este problema)si daca puteti sa-mi dati si un pret ar fi minunat.
  daca am putea colabora care ar fi solutia: sa trimit numai placa de baza la dv sau cum??
  cu respect
  Victor STOICA

  • alex-Reply
   8 mai 2012 at 08:45

   Buna ziua

   Se schimba. Pretul reparatiei este de 100Euro la cursul BNR cu tot cu cip. Pentru a beneficia de garantie va rog sa trimiteti tot laptopul .

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 135. Catalin-Reply
  4 mai 2012 at 17:45

  Salutare , detin un laptop packard bell easy note MB65 P 015 si am o problema destul de mare cu el. Imi apare pe display imaginea multiplicata, de ex. aceiasi imagine impartita pe tot ecranul in 6 , iar e mijlocul display-ului imi apare o dunga neagra mai groasa de 2 cm iar in stanga si in dreapta imi apre desktop-ul multiplicat in ferestre mai mici una langa alta si una sub alta , metionez ca la fel imi apare si in BIOS.
  Uitati am aici o informatie de pe alt forum care este problema: -problema este foarte cunoscuta (multiplicare sau flicker imagine), specifica packard bell. defect: contact oxidat intre PCB MB (printed circuit board …mainboard) si cipul video (posibil sa fie nord+video, slabe sanse). remediere: reball cip video.(atentie reball).
  L-am dus la reparat la un service si a tinut cca 5-6 zile reparat si asta in conditii normale de folosire a laptopului , fara jocuri fara alte lucrurii solicitante , cel care la reparat a zis ca la timisoara ar fii un service unde imi desface toata placa de baza si o lipeste inapoi ca si in fabrica… .
  Eu as vrea sa ii schimb componentele afectate ( dupa auzitele mele ar fii numa placa de baza) , cam cat mar costa o astfel de placa de baza si de unde as puteao cumpara , sau daca se poate repara in asa fel in care sa nu se mai strice dupa cateva zile .
  P.S : Vreau sa solicit laptopu umpic la jocuri si alte chestii

  Multumesc !

  • admin-Reply
   7 mai 2012 at 15:26

   Buyna ziua,

   Intr-adevar problema este foarte cunoascuta la acest model. Pe stoc nu avem o asemena placa si nici nu o putem importa. Putem incerca reparatia placii si schimba cipul cu unul nou.

   Reparaciosii.ro

 136. Ionut-Reply
  3 mai 2012 at 22:20

  Buna ziua,

  Am un Dell Latitude D620 care se incinge pana ajunge la teperatura critica la care se opreste. Il tin suspendat sa se aeriseasca, dar nu ajuta.
  Imi puteti spune cam ce costuri presupune interventia asta?

  Va multumesc.

  • alex-Reply
   4 mai 2012 at 11:30

   Buna ziua

   Curatarea costa 85 Ron si dureaza cateva ore.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 137. CLAUDIU-Reply
  2 mai 2012 at 15:18

  AM 2 LAPTOPURI SI AMBELE CU BELELE.UN TOSHIBA SATELLITE L500-1EN LUAT DE NOU DIN SELGROS CARE DUPA CAM 10 MINUTE DE FUNCTIONARE SE TOT RESTARTEAZA SI UN HP PAVILION DV9000 LUAT SECOND HAND CARE NU MAI PORNESTE DELOC SI MI-A ZIS SI MIE CINEVA CA E DE LA MODULUL VIDEO SI CA DEJA CINEVA A MAI INCERCAT SA-L REPARE-REPARATIA TINANAD O PERIOADA DE TIMP SI LA MINE A ,,MURIT,,IAR.ASTEPT O PARERE….

  • alex-Reply
   3 mai 2012 at 11:06

   Buna ziua

   Se rezolva si aveti si 10% reducere daca veniti cu ambele. Diagnosticarea este gratuita.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 138. aurel-Reply
  1 mai 2012 at 17:27

  salut
  am un acer aspire one 532h-2db si sa ars placa de baza,ma intereseaza daca se gaseste si cat ma costa?
  respect

  • alex-Reply
   2 mai 2012 at 12:50

   Buna ziua

   Va rog sa trimiteti pe office@reparaciosii.ro s/n si p/n de pe spatele laptopului precum si datele dvs.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 139. roxana-Reply
  1 mai 2012 at 17:23

  salut.am un acer aspire 5920g cu placa de baza defecta.l-am scos din service cu mentiunea ca nu se poate repara.as gasi la voi una second?ms frumos

  • alex-Reply
   2 mai 2012 at 12:50

   Buna ziua

   De ce nu se poate repara?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 140. sandu-Reply
  1 mai 2012 at 14:23

  buna ziua am un leptop asus x71t a cedat intr-un games de atunci nu se mai vede nimic pe display uni mi-au spus ca este placa video alti chipsetul sincer sunt derutat .Cu respect

  • alex-Reply
   2 mai 2012 at 12:51

   Buna ziua

   Daca este cipul se rezolva. Va asteptam pentru o diagnosticare gratuita.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 141. romeo-Reply
  26 aprilie 2012 at 17:15

  buna ziua in legatura cu un Fujitsu Siemens Amilo Li1718 nu mai se aprindea si cand am trecut la gasirea unei soluti prin eliminare am gasit o prob la controller.am deconectat touchpad si s a aprins dar nu mai functioneaza tastatura si nu pot conecta nici pe USB tastatura sau Mouse ce este de facut si cat ma costa multumesc pt rabdare

  • alex-Reply
   26 aprilie 2012 at 17:22

   Buna ziua

   Probail southbridge in scurt. Pretul reparatiei este de 100Euro la cursul BNR.

   Va asteptam pentru o diagnosticare gratuita.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 142. Florin-Reply
  25 aprilie 2012 at 14:24

  buna ziua.placa de baza pt un toshiba satellite a210-1ap aveti?

  • alex-Reply
   25 aprilie 2012 at 15:38

   Buna ziua

   Va rugam sa ne trimiteti seria exact si datele dvs de contact pe office@reparaciosii.ro

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 143. ciprian-Reply
  25 aprilie 2012 at 13:39

  Buna ziua,

  Am o problema cu un laptop Acer Aspire 5520G, si cum s-a intamplat: in timpul utilizarii, pe baterie fiind, nu am bagat de seama ca se descarca, m-a anuntat ca nu mai are baterie si pana am ajuns la incarcator s-a stins, am pus incarcatorul si am dat sa-l aprind, dar „pauza”. Se aprinde ledul de pe butonul power si se stinge imediat (repeta acest lucru la infinit) si se aude un „carait” in el. I-am scos bateria si am incercat sa-l aprind fara baterie, acelasi lucru. Ce ar putea fi si cat m-ar costa reparatia, si dvs. din ce oras sunteti? Precizez ca nu am avut probleme de nici o natura cu el cu exceptia faptului ca la butare, in imaginea aceea flash unde se incarca o liniuta jos cateodata sta ceva timp pana ajunge sa buteze, cateodata ajunge la butare normal.

  Cu stima,
  Ciprian

 144. stefan-Reply
  24 aprilie 2012 at 11:16

  sal azi sunteti la lucru ca sa vad ce are stricat. o sa va sun cand ajung acolo.cu nr asta de tel. 07*******

  • alex-Reply
   24 aprilie 2012 at 16:49

   Va asteptam

 145. stefan-Reply
  23 aprilie 2012 at 15:42

  sal cat ar costa o placa baza pt laptop dell inspirion 2200..sa prinde ledurile 3 secunde apoi se stinge.
  de sambata nu mai merge la sters fratele meu cu spray de parfum a dat pe tastatura.
  am mers trei ore apoi sa stins

  • alex-Reply
   23 aprilie 2012 at 15:45

   Buna ziua

   Trebuie vazut ce problema are. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita. Poate nu este placa de baza.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 146. ady-Reply
  21 aprilie 2012 at 13:39

  buna ziua,
  un sony vaio a fost incarcat cu un transformator reglabil.in loc de 19,5v s-au bagat in el 24v.nu mai porneste si l-am desfacut.e ars un integrat de pe placa de baza care tine de partea de alimentare.are vreo 32 de picioruse dispuse cate 8 pe fiecare latura .nu se vede seria integratului foarte bine pentru ca e impuscat.cat ar costa reparatia?

  • alex-Reply
   21 aprilie 2012 at 13:44

   Buna ziua

   Reparatia unei placi la sony costa 150Euro la cursul BNR. Diagnosticarea este gratuita , va asteptam.

   reparaciosii.ro

 147. Dulgherul-Reply
  20 aprilie 2012 at 22:21

  Bun

 148. Balint Petru-Reply
  20 aprilie 2012 at 15:01

  Buna ziua!
  Tocmai am inlocuit displayul la un laptop FUJITSU SIEMENS ms2228 si se vede foarte intunecat. Ce diagnostic ii dati?
  Multumesc

  • alex-Reply
   21 aprilie 2012 at 11:38

   Buna ziua

   Posibil invertoru sau lampa. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 149. Liviu-Reply
  14 aprilie 2012 at 13:45

  Salutare!
  Am un laptop Benq joybook r55v care imi face probleme. Il am de 5 ani si sincer am mai fost cu el odata in service la Benq dupa primii doi ani dar nu mi-au precizat care este problema. Acum, am incercat sa il deschid si din momentul in care a inceput incarcarea windows-ului au inceput sa apara cateva dungulite orizontale intrerupte de parca ceva facea scurt.initial nu am dat importanta si l-am lasat sa se aprinda dar..surpriza..a ramas ecranul negru si cam atat! L-am oprit de la buton si i-am dat sa porneasca din nou..acelasi lucru! Apoi l-am pornit in safe mode si a mers numai ca acum cand incerc sa-l pornesc normal area aceeasi problema…apar dungulitele orizontale , sigla windows apare ca stearsa , dupa care acelasi lucru..ecranul ramane negru! imi puteti da vreun verdict? Adica, ma gandesc la faptul ca nu e vb de placa de baza, dar ar fi ceva cu placa grafica/video zic.. 😕

  • alex-Reply
   18 aprilie 2012 at 18:53

   Buna ziua

   O problema clasica la acest model. Se repara.

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 150. STEFAN STEFAN-Reply
  12 aprilie 2012 at 09:47

  salut,am un laptop compaq 610 pe care a cazut o cana cu apa ,se mai poate repara ceva ?

  • alex-Reply
   12 aprilie 2012 at 09:57

   Buna ziua

   Putem incerca , puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 151. JoJO-Reply
  10 aprilie 2012 at 19:16

  AM un laptop cu ecranu spart aceer ….mil cumparati???

  • alex-Reply
   11 aprilie 2012 at 10:53

   Buna ziua

   Modelul si datele dvs de contact pe mail office@reparaciosii.ro

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 152. bibi-Reply
  10 aprilie 2012 at 09:58

  buna! am un hp pavilion dv5 problema: in urma unei lovituri, ecranul nu mai functioneaza corespunzator. In momentul in care deschid ecranul trebuie sa-i gasesc o anumita pozitie ca sa imi redea imaginea clara. Am desfacut ecranul si am schimbat fisa. Din pacate in momentul interventiei, din neatentie, s-au strambat niste pini (pini din partea de jos, unde se baga fisa) Acum ecranul vede si mai rau decat inainte. ce pot sa fac? multumesc!

  • alex-Reply
   10 aprilie 2012 at 10:32

   Buna ziua

   Puteti veni cu el sa se uite un tehnician? Probabil trebuie scimbata mufa respectiva.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 153. Alex-Reply
  7 aprilie 2012 at 10:38

  Va salut..am si eu un packard bell model agm 20./.din greseala am introdus in el un incarcator care are la output 20v..din momentul acela cand vreau sa il incarc ledul de la incarcator licare si scoate un sunet ciudat..si nici laptopul nu mai porneste deloc..din cate am auzit s-ar fi ars placa de baza..imi puteti spune pt acest model cat ma costa o placa de baza noua?multumesc

  • alex-Reply
   9 aprilie 2012 at 10:38

   Buna ziua

   Va rog sa trimiteti pe office@reparaciosii.ro modelul exact de laptop si datele dvs. Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita? Posibil sa putem repara placa dvs , pretul fiind de 100Euro.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 154. catalin818-Reply
  3 aprilie 2012 at 09:37

  Salutare! Am un laptop fujitsu siemens esprimo mobile V5545, care nu vrea sa mai porneasca, iar inainte sa se intample asta, se incingea foarte tare in partea stanga, care dupa aproximativ o ora se stingea. As dori si eu sa stiu cam ce problema are laptopul si la cat ar ajunge reparatia laptopului? Va multumesc!

  • alex-Reply
   3 aprilie 2012 at 11:00

   Buna ziua

   Posibil sa fie un cip de pe placa de baza. Reparatia placii de baza costa 100Euro al cursul BNR. Diagnosticarea este gratuita.

   Va asteptam

 155. sorina-Reply
  2 aprilie 2012 at 23:17

  sal miam cumparat anul trecut un laptop asus si dintr-o data nu a mai mers se aprinde becul de aprindere dar in rest nu merge nimik de incarcat se aprinde becul puteti sami spuneti ce este stricat in el

 156. Sorin-Reply
  1 aprilie 2012 at 18:40

  salut , am si eu un Toshiba Satellite a100-011 sau ceva de genul ca nu il am acum in casa . nu a mai pornit brusc l`am dus la un service in Constanta si mi sa zis ca placa de baza a cedat ( nu am inteles motivul) si ca ar avea o improvizatie ce consta intr`o placuta de cupru atasata pentru a ii mai lungi putin viata . apoi l`am dus la altcineva si mi` a zis ca placa e buna dar procesorul este ars ( intel centrino dual core) si ca nu stie daca pe acest model cand se arde procesorul buseste si chipset`ul , ma ajutati cu un sfat sau cu o reparatie ? Multumesc

  • alex-Reply
   2 aprilie 2012 at 13:11

   Buna ziua

   Multe variabile . puteti sa il trimiteti pentru o diagnosticare gratuita? S-a incercat reparatia placii de baza?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 157. Gabi-Reply
  28 martie 2012 at 17:57

  Pt postul de mai sus laptopul este Acer Aspire 5520G

 158. Gabi-Reply
  28 martie 2012 at 17:54

  Buna ziua,

  Cand pornesc laptopul , porneste coolerul o sec 2 apoi ledul de la butonul power si de la HDD se aprind si se sting ( 2 sec aprinse 2 sec stinse ) iar laptopul nu face nimic, nu se aprinde monitor nu mai porneste cooler. Ca sa-l opresc trebuie sa-l scot din priza sau sa scot bateria din el.

  De la ce poate fi ? De la placa de baza ?

  Placa de baza am comandat-o acum 2 zile dupa internet, cea veche se aprindea laptopul dar nu se aprindea ecranul, am fost cu el la un service aici in pitesti si mi-a spus ca este de la placa de baza. Placa video am testat-o pe alt laptop si a mers. Acum am montat-o pe cea comandata si patesc cu ea ce v-am scris in primul paragraf.

  Va multumesc

  • alex-Reply
   2 aprilie 2012 at 13:19

   Buna ziua

   Greu de spus . Puteti sa le trimiteti pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 159. cristyan-Reply
  27 martie 2012 at 22:03

  am probleme cu slotul de ram sunt arse se pot schima ?

  • alex-Reply
   28 martie 2012 at 09:42

   Buna ziua

   Se pot schimba sloturile de memorie doar daca au fost deteriorate de un soc mecanic. Pretul este de 100Euro.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 160. cristi-Reply
  23 martie 2012 at 14:00

  Buna ziua.
  Am si eu un laptop MSI gx600 care am inteles cum ca ar avea placa video arsa sau placa de baza,si m-ar interesa si pe mine cat ma costa o placa de baza noua sau reparatia celei vechi,si ce garantie mi se ofera.
  Multumesc.

  • alex-Reply
   23 martie 2012 at 16:55

   Buna ziua

   Reparatia costa 100Euro la cursul BNR. Pentru o cotatie piese nou am sa va rog sa trimiteti pe office@reparaciosii.ro seria placii.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 161. robert-Reply
  22 martie 2012 at 05:38

  salut..am un leptop hp pavilion dv6 ……in dreptul taciului are acea lumina care sta mereu aprinsa o lumina alba am observat ca nu se mai aprinde ,daca ating de doua ori taciul in colt se blocheaza aprinzanduse lumina rosie pe margini …dar lumina alba nu mai sta aprinsa …..de ce nu stiu ….imi poti spune ce poate fi ma gandesc ca am umblat eu prin el si am dezinstalat ceva …..sau am facut vreo setare aiurea …..imi puteti spune ce are …multumesc

  • alex-Reply
   22 martie 2012 at 14:50

   Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita ? Greu de spus ce prboblema are.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 162. Lex-Reply
  21 martie 2012 at 13:14

  Salutare, cat ar costa aproximativ reparatia ce necesita inlocuirea placii de retea la un laptop?

  Multumesc!

  • alex-Reply
   22 martie 2012 at 14:57

   Buna ziua

   Ce problema are placa dvs? Pentru o cotatie va rog sa ne trimiteti pe office@reparaciosii.ro modelul exact a laptopului si datele dvs de contact.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 163. Stancu Costinel-Reply
  20 martie 2012 at 21:44

  buna seara…,am un macbook pro,iar de azi de dimineata nu-mi mai porneste display-ul..,cand il porneam innainte aparea un ecran alb urmat de un sunet puternic de la apple,apoi marul,apoi intra in dekstop,acum nimic..,doar led-ul de unde se deschide laptopul se aprinde,iar culerele functioneaza,nici macar marul de pe spate nu se mai aprinde….,ma puteti ajuta sa-l repar?sunt din slatina…,cum tre sa procedez…,va multumesc mult!

  • alex-Reply
   22 martie 2012 at 14:58

   Buna ziua

   Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita? Tot ce a fost pe macbook pro am reparat.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 164. bogdan-Reply
  20 martie 2012 at 03:32

  salut. am un laptop toshiba si nu imi mai merge tastatura si mouse-ul. daca intru in bios merge daca las sa se incarce windowsul nu am nici o sansa sa misc mouse-ul sau sa fac ceva din tastatura, care ar fi problema la el si va rog daca se poate sa imi spuneti si cat costa.multumesc

  • alex-Reply
   20 martie 2012 at 14:58

   Buna ziua

   S-a varsat ceva pe el? Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 165. cezar-Reply
  20 martie 2012 at 03:06

  salut, am un Acer 5100, de câteva zile au intervenit probleme. când îl deschid după un anumit interval de timp se aude un sunet ciudat dinăuntru ce continuă timp de câteva secunde apoi se blochează cursorul şi ecranul se face alb. alteori ecranul se face în dungi. care e problema placa video? şi un preţ estimativ pt reparaţie. mulţumesc anticipat.

  • alex-Reply
   20 martie 2012 at 14:59

   Buna ziua

   Posibil sa se opreasca coolerul de la sistemul de racire. Dca deja de artefacte pretul reparatiei pe cipul video este de 100Euro la cursul BNR.

   Va asteptam , diagnosticarea este gratuita.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 166. krapoo-Reply
  19 martie 2012 at 21:20

  Salut ! Am un HP din celebra serie Pavilion Dv9000 .fabricat in 2007, il am din USA.Anul trecut in aprilie i-am facut reballing la chipsetul video si leptopul a functionat pana ieri.

  De ieri am urmatoarea problema: nu mai porneste deloc—> isi da restart automat,se aprind doar ledurile de la volum, play etc si coolerul..iar pe ecran nu apare nimic!
  Precizez ca am incercat sa=l pornesc cu bateria, fara bateria in el-conectat la curent, fara hdd, fara ram etc…nici urma de viata in el!

  Sa fie problema de la chipsetul video iar, sau a picat placa de baza? Se poate repara?

  Va multumesc

  • alex-Reply
   20 martie 2012 at 15:02

   Buna ziua

   Probabil nu a fost facut cum trebuie reballingul. Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 167. Ionut-Reply
  18 martie 2012 at 19:40

  Buna Seara am un leptop Thosiba si mea sarit o tasta si mi sa rupt o bucatica mica dintr-un fier micut si se poate scimba?tastatura…..daca da e bine si cam cat costa

 168. Bogdan-Reply
  17 martie 2012 at 18:23

  Salut. Aveti de vanzare o placa de baza pt un sony vaio PCG-61211M ? si daca da ma intereseaza pretul si cum o pot achizitiona.

  Mersi anticipat.

  • alex-Reply
   19 martie 2012 at 10:23

   Buna ziua

   Va rugam sa ne trimiteti pe office@reparaciosii.ro modelul placii precum si datele dvs. Ce problema are placa dvs ?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 169. acer travelmate 5520-Reply
  16 martie 2012 at 09:38

  buna ziua am un acer travel mate 5520 care apas start..se aprind ledurile dar nu afiseaza nimic pe ecran,,dupa 5 ..10 secunde se opreste singur ..adica se sting si ledurile ca si cum lai oprit de la buton start…sau schimbat bilutele la cipset video si ..degeaba…nu am gasit buba..

  • alex-Reply
   19 martie 2012 at 10:27

   Buna ziua

   O alta placa de baza cred ca este solutia . Puteti sa ne trimiteti datele dvs pe email office@reparaciosii.ro precum si datele laptopului pentru o oferta?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 170. Stefan-Reply
  15 martie 2012 at 22:44

  Am un ACER TravelMate 2480. Nu merg tastele 4,6,8,0,p,+. Am cumparat tastatura noua si se intampla la fel.
  Va rog o sugestie

  • admin-Reply
   15 martie 2012 at 23:09

   Buna seara,

   Dificil de dat un verdict. Puteti veni cu laptopul in service ? Poate fi unul dintre pinii de la mufa de pe placa de baza oxidat.

   Reparaciosii.ro

 171. claudiu-Reply
  15 martie 2012 at 22:25

  Salut reparaciosilor !…vad ca sunteti selectivi in a raspunde tuturor postarilor, ceea ce nu e foarte elegant din partea voastra. Dupa ce ca o faceti cu mare intarziere, macar bagati in seama pe toti cei care vi se adreseaza. Postarea mea este din 28 februarie…poate cine stie…mai asteptam !

  • alex-Reply
   19 martie 2012 at 10:30

   Buna ziua

   Ne cerem scuze dar adresa dvs de email a bagat mesajul direct in spam.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 172. Alexandra-Reply
  12 martie 2012 at 10:59

  Buna!

  Am un Macbook care mi-a intrat la apa la propriu. Cat m-ar costa aproximativ ca sa schimb placa de baza, microprocesorul , unitatea optica, parte tastatura ? E posibil sa existe si alte probleme, dar pentru moment m-ar interesa sa stiu cat ar costa reparatia pentru ce am enumerat mai sus.

  • admin-Reply
   15 martie 2012 at 18:08

   Buna ziua,

   Laptopul dvs. Macbook este probabil sa poata fi reparat. Putem stii sigur decat in urma unei diagnosticari complete care este gratuita. Dupa diagnosticare putem stabili un deviz. Este foarte posibil ca multe dintre piese sa fie reconditionate.

   Va multumim si va asteptam.

   • Alexandra-Reply
    17 martie 2012 at 01:20

    Buna! Stiu ca poate fi reconditionat , l-am dus la reparat si mi-au cerut 1000€. M-ar interesa cat costa, nu sunt in tara sa pot sa-l aduc la diagnosticat. Imi puteti raspunde la ce v-am intrebat, pentru a vedea daca imi iasa rentabil ?
    Un salut

 173. Madalin-Reply
  11 martie 2012 at 20:32

  Salut,am stins laptopul si cand am incercat sa il aprind din nou dupa vreo 10 minute nu a mai mers
  se aprind ledurile toate,stau aprinse cateva secunde si se stinge automat laptopul si scoate un sunet hard diskul ca un trosnit din degete sa zic asa
  mi-a zis cineva ca e de la ram,am cumparat alt ram si face exact la fel,fara ram in el nu se stinge da nu imi apare nimic ca si cum ar hiberna doar sta aprins
  Multumesc anticipat

  • admin-Reply
   15 martie 2012 at 18:14

   Buna ziua,

   Va rugam sa ne spuneti modelul laptopului dvs.

   Va multumim si va asteptam.

 174. Geo-Reply
  11 martie 2012 at 14:39

  Buna ziua.Am un laptop Sony cu adaptor AC 19.5V.Dupa ce am folosit laptopul seara,am scos din priza adaptorul si a doua zi ledul de la incarcator nu sa mai aprins cand l-am bagat in priza.Este vreao sansa sa il pot repara?Nu as vrea sa cumpar altul.

  • admin-Reply
   15 martie 2012 at 18:20

   Buna ziua,

   Va rugam sa veniti cu laptopul in service pentru diagnosticare.

   Va multumim.

 175. trutzzi-Reply
  10 martie 2012 at 16:52

  Buna ziua, am si eu o problema cu un laptop dell vostro a860, cand bag castile se aude intr-o casca foarte tare si in cealalta foarte foarte incet, specific ca in momentul in care connectez subwooferu 2.1 se aude perfect… ce poate fi ? am incercat mai multe casti

  • admin-Reply
   15 martie 2012 at 18:37

   Buna ziua,

   Verificati setarile placii de sunet. daca va nu descurcati puteti veni in service cu laptopul.

   reparaciosii.ro

 176. ionut-Reply
  9 martie 2012 at 23:15

  am un medion md98200 si se tot restarteaza si „ïngheata” si in bios si in windows, nu pot sta nici 5 min pe el, ce poate fi de vina?

  • admin-Reply
   15 martie 2012 at 18:44

   Buna ziua,

   Pentru modelul dvs. Medion md 98200 cel mai intalnit defect cu acest simptom se gaseste pe placa de baza zona video. Pentru a fi sigur de aceasta presupunere veniti cu laptopul in service pentru diagnosticare gratuita.

   Va multumim.

 177. aurelian-Reply
  9 martie 2012 at 13:37

  Buna ziua

  am un laptop dell model inspirom 1150, nu se mai aprinde deloc am schimbat cablul de alimentare dar tot nu porneste cineva mi-a spus ca e ceva rebond

  va multumesc

  • admin-Reply
   15 martie 2012 at 18:48

   Buna ziua,

   Va asteptam cu laptopul in service pentru diagnosticare. Programul de lucru si adresa o puteti gasi aici

   Va multumim si va asteptam.

 178. Iuliana-Reply
  9 martie 2012 at 13:19

  Buna ziua .Imi puteti spune daca aveti un dvd multi recorder toshiba satellite ? Sunt interesata de pretul lui si de costul manoperei .

  • admin-Reply
   15 martie 2012 at 18:50

   Buna ziua,

   Avem pe stoc, va rugam sa veniti cu laptopul pentru instalare. Pretul este de 100 lei.

   Va multumim si va asteptam.

 179. Serbanescu Alexandru-Reply
  8 martie 2012 at 14:29

  Salut.
  Am un HP Comapaq CQ61-355SQ si astazi cand l-am paornit se vede desktopul foarte intuncat ca si cum nu s-ar aprinde neoanele din el.L-am conectat la un monitor si merge ok.Din cate am citit pe forumuri cred ca este invertorul ars.se poate sa primesc si eu un sfat daca este asa inainte sa cumpar ce trebuie sa il repar ?Multumesc

  • admin-Reply
   15 martie 2012 at 19:04

   Buna ziua,

   Este foarte probabil ca diagnosticul pe care il aveti sa fie cel corect. Tariful nostru pentru acest tip de defect este 150 lei.

   Va multumim si va asteptam.

 180. Dan Radoi-Reply
  8 martie 2012 at 11:57

  Buna ziua,
  Am un HP Pavilion dv8000 si s-au stricat balamalele (prin lovire),si coolerul,in rest functioneaza perfect.Practic acum nu mai sta displayul decat sprijinit, ii mai trebuie si rama.Credeti ca merita sa-l repar,aveti un model similar din care sa faceti unul bun? Daca nu pot lua in calcul si vanzarea.Mi-a spus un specialist in clc ca e pacat sa nu-l repar ca este performant.

  • admin-Reply
   15 martie 2012 at 19:15

   Buna ziua,

   Din pacate nu avem acet mode lde balamale pe stoc, este posibil sa le gasim dar dureaza aproximativ 30 zile (importul dureaza foarte mult). Daca doriti va rugam sa auceti laptopul in service pentru stabilirea exacta a defectului si a seriilor aferente pieselor. Devizul, asa cum este normal, il primiti imediat dupa diagnosticare.

   Va multumim si va asteptam.

 181. Diana-Reply
  6 martie 2012 at 15:17

  buna! nu imi merg deloc 2 taste de la laptop. e un toshiba satellite l 300. se mai poate face ceva sau e necesara schimbarea tastaturii?

  • admin-Reply
   15 martie 2012 at 19:28

   Buna ziua,

   In principiu avem sistemul de prindere si tastele pentru modelul dvs. Toshiba satellite l 300. Pretul este 20 lei.

   Va multumim si va asteptam.

 182. Nicu-Reply
  6 martie 2012 at 00:27

  Buna ziua, am un hp pavilion, sa verificat la Baia Mare si la Cluj Napoca, mi sa spus ca este dusa placa de baza, m-ar interesa una noua, Model:dv7-4176sf, Product:XE@%$EA#ABF, Serial:CNF036607P, daca se poate un pret la placa, Multumesc

  • admin-Reply
   15 martie 2012 at 19:30

   Buna ziua,

   Va rugam sa ne trimiteti pe mail – office@reparaciosii.ro – cererea dvs. In principiu se poate aduce.

   Reparaciosii.ro

 183. Marius-Reply
  5 martie 2012 at 20:24

  salut,
  Am un Toshiba Satellite A300-17N si sa stricat placa de baza. Puteti sa ma ajutati in vreun fel, aveti piese momentan pt reparatia placii apartinand unui asemenea model de notebook ?
  Daca aveti nevoie de mai multe informatii trebuie sa urmaresc topicul sau pot fi contactat pe mail ?

  • admin-Reply
   15 martie 2012 at 19:41

   Buna ziua,

   Reparatia placii de baza pentru modelul Toshiba Satellite A300-17N este posibila. O parte dintre piese se afla pe stoc in caz contrar se importa.

   Va multumim si va asteptam.

 184. Dragos-Reply
  4 martie 2012 at 19:02

  Buna ziua. Am un Packard Bell MB85, la care a fost spart displayul. L-am inlocuit cu unul identic, de la acelasi model, insa imi apar niste pete roz.
  O idee mi-ar prinde foarte bine, si as dori daca se poate rezolva
  respect

  • admin-Reply
   15 martie 2012 at 19:58

   Buna seara,

   Va rugam sa ne trimiteti o fotografie cu ecranul si petele.

   Va multumim.

 185. vlad-Reply
  4 martie 2012 at 09:00

  buna ziua.

  am si eu o problema cu laptopul . cred ca coolerul meu este srticat , adica cand il pornesc se incalzeste procesoru pana la 50-70 de grade si nu imi erge coolerul , iar daca il lovesc putin incepe si coolerul sa mearga si se raceste. care ar fi problema? niste cabluri ceva?

  • admin-Reply
   15 martie 2012 at 19:59

   Buna seara,

   Ce model de laptop aveti ?

   reparaciosii.ro

 186. Aldescu-Reply
  4 martie 2012 at 02:52

  Salut am si eu o problema cu wireless switch -ul de pe placa de baza de la un sony vaio VGN-FW este rupt deci stricat, intrebarea este daca se poate schimba la voi.

  • admin-Reply
   15 martie 2012 at 20:00

   Buna seara,

   Este foarte probabil se se poata remedia defectul. Va asteptam cu laptopul in service. Pretul reparatii daca avem piesa pe stoc este de 150 lei.

 187. Razvan-Reply
  4 martie 2012 at 01:09

  Buna seara , am un Dell Inspiron 1520 care iarna asta s-a inchis in timp ce mergea iar de atunci nu a mai pornit.
  Din ceva research sunt cam 90% sanse sa fie placa de baza de vina.
  Se poate repara sau inlocui placa de baza?
  Astept un raspuns ,va multumesc !

  • admin-Reply
   15 martie 2012 at 23:12

   Buna seara,

   Placa dumneavostra de baza se poata repara. Va rugam sa veniticu laptopul in service pentru diagnosticare.

   Va multumim si va asteptam.

 188. Adina Bucataru-Reply
  3 martie 2012 at 21:48

  Buna seara,

  Am un laptop Dell Inspiron 1501 … batranel … achizitie 2008.
  Bateria nu mai functioneaza asa ca am scos-o pentru ca dadea un mesaj de inlocuire si ma enerva.
  In timpul functionarii s-a oprit si nu am mai reusit sa il pornesc.
  Am observat urmatoarele:
  Am bagat in priza alimentatorul si se aprinde led-ul. Cind bag alimentatorul in laptop, led-ul se stinge, iar laptop-ul „nu benzineste, nu scanteieste si nici nu porneste” 🙁
  Am crezut / sperat ca este alimentatorul si am imprumutat un alimentator de la cineva… nici o sansa sa-l fac sa porneasca :((
  Se mai poate face ceva?

  Cu stima, ASB

  • admin-Reply
   15 martie 2012 at 23:14

   Buna seara,

   Problema este foarte probabil din placa de baza. Va asteptam pentru diagnosticare gratuita.

   reparaciosii.ro

 189. ALEX-Reply
  2 martie 2012 at 22:59

  Buna seara…am si eu un laptop PACKARD BELL EASYNOTE SB-87…cand il pornesc nu apare nimic pe ecran si se aud 2 beepuri …. Firma unde am dus laptopul pt a-l repara mi-a spus ca placa de baza este scurtcircuitata si ca nu se mai poate face nimic pentru a-l repara…
  Intrebarea mea este: se mai poate face ceva in acest sens? Multumesc!

  • alex-Reply
   19 martie 2012 at 10:32

   Buna ziua

   S-a incercat reparatia placii?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 190. rocsa sebastian-Reply
  2 martie 2012 at 20:09

  Buna, am o problema cu un laptop fujitsu siemens, porneste dar nu imi apare nimic pe ecran. mi s-a spus ca problema este cipul de la placa de baza. se poate rezolva problema? sunt din arad, cum pot sa iau legatura cu voi.

  va salut

  • alex-Reply
   19 martie 2012 at 10:33

   Buna ziua

   Evident ca se poate remedia. Pentru Arad folosim serviciile fan curier.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 191. Dan-Reply
  2 martie 2012 at 16:00

  Buna.
  Am o problema de placa video (banuiesc) la un Acer 5755G.
  Laptopul porneste dar nu este imagine.

  • alex-Reply
   19 martie 2012 at 10:33

   Buna ziua

   Se rezolva , puteti sa veniti cu el?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 192. rary-Reply
  1 martie 2012 at 00:06

  Buna ziua. Am un Asus pro59l si l-am scapat pe gresie. Am fost cu el la diagnosticare si cei de acolo mi-au spus ca placa de baza e fisurata si din pacate nu se mai poate repara, iar costurile unei placi noi depasesc valoarea laptopului. Se mai poate repara?

  Multumesc anticipat.

  • alex-Reply
   19 martie 2012 at 10:40

   Buna ziua

   Putem incerca ,diagnosticarea este gratuita . Puteti veni cu el sa se uite un inginer?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 193. petriea alexandru-Reply
  29 februarie 2012 at 17:21

  am o problema cu un HP Compaq 6720 s. s-a inchis pur si simpu si acum nu mai reactioneaza de nici o culoare. cu incarcatorul in priza, la apasarea butonului de pornire, un led de deasupra mufei de incarcare clipeste de 6-7 ori si asta e tot. vreo idee ?? ce ii pot face? se repara?

  • alex-Reply
   19 martie 2012 at 10:40

   Buna ziua

   Se incalzea? Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 194. rary-Reply
  29 februarie 2012 at 01:28

  Salut. Am un laptop pro59l. Din pacate l-am scapat pe gresie si nu mai porneste. Am fost sa ii fac diagnosticare si cei de acolo mi-au spus ca placa de baza e fisurata si nu se merita sa cumpar alta noua deoarece e mai scumpa decat laptopul.
  Cei de acolo mi-au spus ca nu se mai poate repara, sau probabil ei nu pot.

  Se poate repara?
  Multumesc anticipat.

  • rary-Reply
   29 februarie 2012 at 01:29

   asus pro59l *

  • alex-Reply
   19 martie 2012 at 10:43

   Da ,

   Va asteptam.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 195. Alex-Reply
  28 februarie 2012 at 22:55

  Salut , am un laptop IBM Thinkpad G41 , cand lam curatat de praf .. sa desprins mufa la care contectez tastatura pe placa de baza . Butonul e inclus in tastatura , si nu il pot porni . Se poate repara ?

  • alex-Reply
   19 martie 2012 at 10:43

   Buna ziua

   Puteti veni cu el sa se uite un electronist?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 196. Sebastian-Reply
  28 februarie 2012 at 22:28

  Buna seara, daca vreau sa cumpar un laptop de ocazie si proprietarul actual zice ca e „ca nou” sau ca „merge perfect”, as putea plati o consultanta la dvs pentru a vedea defectele ascunse ale acestuia (desfacerea laptopului pentru a identifica eventuale piese lipsa, defecte sau inlocuite fata de cele originale)? Sau gasirea altor hibe, pentru o evaluare corecta (sa stiu ce iau si cat merita de platit, raportat si la anumite riscuri si eventuale investiile pe viitor in reparatii) … Multumesc anticipat pentru un raspuns.

  • alex-Reply
   19 martie 2012 at 10:45

   Buna ziua

   Da , o verificare si curatare costa 85Ron . Va asteptam

   Reparaciosii.ro

 197. claudiu-Reply
  28 februarie 2012 at 15:36

  Buna ziua ! Am dell vostro 1720 si imi da la pornire urmatoare eroare :

  02F0 CPU ID: 01 Failed

  la ce sed frefera si daca se poate remedia?

  multumesc !

  • alex-Reply
   19 martie 2012 at 10:29

   Buna ziua

   Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita? S-a incercat alt procesor?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 198. Leo-Reply
  28 februarie 2012 at 13:22

  Salut.Am si eu un laptop Asus EEE PC 1001 HA.Nu mai trece de bios.Cica ii placa de bza defecta.Ce se poate face si cat costa?

  • alex-Reply
   19 martie 2012 at 10:46

   Buna ziua

   Depinde de problema. Daca este placa de baza costa 100Euro , daca este biosul costa 150Ron.

   Diagnosticarea este gratuita.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 199. Damian-Reply
  28 februarie 2012 at 04:26

  Salutt.Am si eu un laptop lenovo 3000 n 200,si de vreo 2 zile nu-mi mai incarca si porneste decat de la butonul cu geanta si o cheie pe el,acel buton din partea dreapta a butonului de pornire.Cam ce ar putea avea si cum pot da de sediul dvs.Mentionez k eu sunt din Sibiu.Cu respect Damian

  • alex-Reply
   19 martie 2012 at 10:47

   Buna ziua

   Probabil un contact imperfect pe placa de baza. Pentru Sibiu folosim serviciile fan curier.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 200. IonutB88-Reply
  27 februarie 2012 at 19:39

  Am un acer aspire 5520 si imi citeste cd sau dvd.Cam cat costa reparatia?

  • alex-Reply
   19 martie 2012 at 10:50

   Buna ziua

   Daca citeste cd si dvd nu cred ca trebuie reparat.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 201. bogdan-Reply
  27 februarie 2012 at 19:30

  salut, am si eu o mare problema, am pornit laptopul intr-o zi si sa restartat singur dupa ce a incarcat Windows-ul si driverele, la cateve zile dupa aceea am ramas fara sunet si scriia ceva de genul no audio output device is installed!!!
  va rog sa ma ajuta-ti!

  • alex-Reply
   19 martie 2012 at 10:50

   Buna ziua

   S-a conectat cumva o statie de amplificare le el?
   Posibil sa fie cipul de sunet sau southbridgeul . Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 202. alina-Reply
  26 februarie 2012 at 20:19

  Buna ziua, am pus niste vin cu cola pe display-ul laptopului si mi-au ramas niste pete in dreapta pe ecran, se poate face ceva pt el?

  • alex-Reply
   20 martie 2012 at 15:07

   Buna ziua

   Se poate schimba . Va rog sa trimiteti pe office@reparaciosii.ro modelul laptopului si datele dvs pentru a va face o oferta.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 203. Macho-Reply
  25 februarie 2012 at 21:57

  Salut . Am un laptop Samsung R540 JA06 problema cu el este ca mi se blocheaza ascult o melodie , se blocheaza ptr o secunda dupa accea isi revine si tot asa face , la filme la fel, jocurile nici nu le-am incercat ptr ca nu are rost. Am observat cand intru intr-o partitie si intru in foldere sa le deschid se aude acel sunet de deschidere a folderului , la mine se aude dupa ce deschid folderul cam la cateva secunde adica cu mare intarziere . windowsul il am original l-am instalat dar tot asa face . Ce ar fi de facut?

  • alex-Reply
   20 martie 2012 at 15:08

   Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? Posibil sa fie un conflict software sau cipul de sunet.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 204. Viorel-Reply
  25 februarie 2012 at 09:25

  Buna ziua,pt. ASUS X51H aveti rama de plastic de la display sau carcasa complecta?

 205. Florin-Reply
  23 februarie 2012 at 13:33

  Buna ziua, am un laptop pe care am varsat o cana cu apa si nu se mai aprinde desi se aprinde beculetul aferent incarcatorului atunci cand il bag in priza. As dori sa imi cumpar un laptop nou si nu as mai dori sa il repar pe acesta. Intrebarea mea este daca dumneavoastra achizitionati si laptop-uri pentru piese. Va multumesc!

  • alex-Reply
   15 martie 2012 at 19:27

   Buna ziua

   Va rugam sa trimiteti pe office@reparaciosii.ro modelul de laptop si datele dvs.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 206. Nelutu-Reply
  22 februarie 2012 at 20:32

  Va salut! Am un fujitsu siemens esprimo v5505, si toata iarna am lucrat cu el tinandu-l pe picioare(patura). Astazi dupa prima pornire, a functionat 5 minute, dupa care imaginea s-a blocat.L-am restartat, a inceput sa incarce sistemul, dar pe partea finala imaginea de pe display s-a deteriorat si dupa aproximativ 1 minut s-a inegrit, laptopul intrand in stanby. Nu am reusit sa-l opresc din buton, ci numai dupa ce i-am scos bateria. Am mai incercat de cateva ori, dar la fel s-a manifestat.Am incercat sa intru si in Bios(nu am reusit) dar acelasi smptom de deteriorare a imaginii. Am fost la un service unde am descris simptomele, si mi s-a spus ca este vb. de chipul video, si cea mai buna solutie este de a schimba placa de baza sau de a vinde ce a mai ramas bun pe componente. Va rog indrumati-ma. Este posibil sa aiba altceva?
  Va multumesc.

  • alex-Reply
   15 martie 2012 at 19:26

   Buna ziua

   Daca este cipul video se rezolva. Avem tehnologia necesara schimbarii oricarui integrat. Diagnosticarea este gratuita , va asteptam.

   Reparaciosii.ro

 207. h8me4ev3r-Reply
  22 februarie 2012 at 16:21

  salut! Am un leaptop asus x51rl . de la umezeala au aparut niste puncte de oxid pe placa. am curatat-o de vreo 2 ori si a mers. totusi revenind in conditii de umiditate problema s-a repetat si acum are 3 picioruse de la un integtat „mancate” de oxid deci intrerupte(respectiva piesa are aprox cate 15 picioruse cred pe fiecare latura) . apoi undeva in dreapta butonului de on/off are doua piese mici mici desprinse deja si contactul de cupru de pe placa de sub ele nu mai exista….s-au topit. Ce sanse mai are placa?Multumesc anticipat

  • alex-Reply
   15 martie 2012 at 19:24

   Buna ziua

   Se pot schimba acele integrate. Nu se recomanda folosirea lui decat in conditiile specificate de producator. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 208. ciprian-Reply
  20 februarie 2012 at 22:16

  salut. am un netbook ASUS 1018P .si-a facut singur update la bios prin asus update dar s-a blocat pe la jumatate. a ramas deschis cam 2 ore. pana la urma i-am scos bateria,ca altfel nu puteam sa-l opresc. acum porneste dar ramane display-ul negru. am incercat cu ultima versiune de bios pe o cheita usb.ecranul se face gri si apare un underline in colt stanga sus. si atat. faza este ca nu sunt in romania. si nu prea am cum sa.l trimit la voi.. am sanse sa-l readuc la viata? este prea frumos ca sa-l arunc:( ms anticipat

  • alex-Reply
   15 martie 2012 at 19:25

   Buna ziua

   Cand va intoarceti il putem face , o rescriere de bios costa 150Ron.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 209. iulian-Reply
  20 februarie 2012 at 19:52

  Salutari! ajutati-ma cu o informatie.pot monta pe

  placa de baza de la

  ????daca da cat ma ajunge inclusiv chipsetul video va multumesc

  • alex-Reply
   15 martie 2012 at 19:16

   Buna ziua

   Puteti veni cu ele sa ne uitam? Diagnosticarea este gratuita. Greu de spus dupa datele acestea.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 210. Mihai-Reply
  20 februarie 2012 at 18:12

  Buna ziua!
  Am un laptop Toshiba A200-23k si nu mai porneste,nu se aprinde nici un led.Laptop-ul s-a oprit brusc in timp ce eram intr-un joc si nu a mai pornit.
  Se mai poate repara?

  • alex-Reply
   15 martie 2012 at 19:28

   Buna ziua

   Da se poate repara. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 211. alex-Reply
  19 februarie 2012 at 03:36

  sal.am un fujitsu siemens esprimo v5505 si l-am desfacut(l am facut bucati:)) ) ca avea un bazait la cooler si ecranul isi pierea luminositatea cateodata si trebuia miscat ca sa revina.acum am alte doua probleme:
  1 touchpad-ul nu mai functioneaza
  2 la restart(sau daca-l inchid) nu mai afiseaza nimic pe ecran desi beculetele is pornite.daca scot bateria si o pun la loc porneste si tot asa.
  mentionez ca am facut un test cu aida dupa ce am schimbat pasta siliconica si temperaturile erau undeva la 70 grade celsius iar la al doilea test dat s-a stabilizat la vreo 50 grade celsius.
  aveti vreo idee cam ce ar fi si cam cat m-ar putea costa o reparatie la cele prezentate.va multumesc!
  ps: l am desfacut de 2 ori in speranta ca am uitat vre-o fisa dar totul era pus.(touchpad: placuta unde intra fisa e posibil s-o fi zgariat cand incercam sa scot fisa si poate am intrerupt vre-un circuit.)

  • alex-Reply
   20 februarie 2012 at 17:26

   Buna ziua

   Posibil sa fie ceva conectat gresit , puteti veni cu el sa il verifice un tehnician?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 212. cristi-Reply
  19 februarie 2012 at 01:18

  Buna ziua! am un dell inspiron 1318.mi se vede doar in umbra,acum ceva vreme daca lasam monitorul si il ridicam …isi revenea,cu timpul..a ramas doar umbra.am fost cu laptopu la cineva,mi-a spus ca i invertorul, ieri am fost la un service si mi a zis ca i displaiul ,dar…respectiva persoana a pus un invertor dell inspiron 9300 si a mers,dar aveai senzatia ca vibra putin lumina monitorului.cand am ajuns cu el acasa se umbrea iarasi monitorul,dar cand lasam si ridicam monitorul isi revenea…pana la urma ce credeti ca e?displaiul sau invertorul? daca vin la dvs imi puteti da un diagnostic?fara sa mi-l reparati,doar diagnostic corect vreau. multumesc frumos

  • cristi-Reply
   19 februarie 2012 at 01:24

   Buna ziua! am un dell inspiron 1318.mi se vede doar in umbra,acum ceva vreme daca lasam monitorul si il ridicam …isi revenea,cu timpul..a ramas doar umbra.am fost cu laptopu la cineva,mi-a spus ca i invertorul, ieri am fost la un service si mi a zis ca i displaiul ,dar…respectiva persoana a pus un invertor dell inspiron 9300 si a mers,dar aveai senzatia ca vibra putin lumina monitorului.cand am ajuns cu el acasa se umbrea iarasi monitorul,dar cand lasam si ridicam monitorul isi revenea…pana la urma ce credeti ca e?displaiul sau invertorul? daca vin la dvs imi puteti da un diagnostic?fara sa mi-l reparati,doar diagnostic corect vreau. multumesc frumos
   Reply

   • alex-Reply
    20 februarie 2012 at 17:27

    Buna ziua

    Posibil sa fie si lampa de la ecran sa din placa de baza . Diagnositcarea este gratuita , va asteptam.

    Cu respect

    reparaciosii.ro

 213. Name (Required)-Reply
  19 februarie 2012 at 00:09

  MOTHERBOARD 40GAB2020-F311 varsat vin peste laptop advent 5411 sugestii va rog daca pot sa`l arunc sau nu

  • alex-Reply
   20 februarie 2012 at 17:28

   Buna ziua

   Daca placa nu este corodata sunt sanse. Diagnosticarea este gratuita , va asteptam.

   Reparaciosii.ro

 214. valy-Reply
  18 februarie 2012 at 17:46

  BUNA ZIUA CAT MAR COSTA REPARAREA UNEI PLACI DE BAZA A UNUI LEPTOP LENOVO G555? S AU SAL CUMPAR

  • alex-Reply
   20 februarie 2012 at 17:32

   Buna ziua

   O reparatie a placii de baza costa 100Euro la cursul BNR.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 215. denisa-Reply
  18 februarie 2012 at 14:22

  Buna ziua,
  Am si eu o problema cu Dell vostro a860. Placa de sunet scoate un zgomot ciudat, ca un bazait.. Acest zgomot persista si daca bag castile. Se poate repara sau trebuie inlocuita? Cat ar costa reparatia?

  • alex-Reply
   20 februarie 2012 at 17:32

   Buna ziua

   Cipul de sunet este pe placa de baza , puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosiiro

 216. iulian-Reply
  17 februarie 2012 at 17:39

  Buna ziua. am un hp pavilion dv6565el cu placa de baza dusa,si m-ar interesa; socket S1 ,nvidia g-86-730-a2 si nvidia MCP 879-A3

  Caracteristicile sunt:
  Nome del prodotto dv6565el
  Codice prodotto GT388EA
  Microprocessore Tecnologia Mobile AMD Turion™ 64 x2 TL-64
  Cache microprocessore 512 KB + 512 KB di cache livello 2
  Memoria 2048 MB (2 x 1024 MB)
  Memoria max Supporta fino a 4 GB di memoria DDR2
  Scheda video NVIDIA® GeForce™ 8400M
  Memoria video Fino a 895 MB di memoria grafica totale con 128 MB dedicati
  Disco rigido 200 GB (4200 rpm)
  Drive multimediale Masterizzatore DVD Lightscribe Super Multi (+/-R +/-RW) con supporto a doppio strato
  Display Widescreen BrightView WXGA da 15,4″ ad alta definizione (1280 x 800)
  Fax/Modem Modem da 56 K ad alta velocità
  Scheda di rete Interfaccia di rete integrata Ethernet 10/100BT
  Connessione wireless WLAN 802,11 b/g
  Audio Scheda audio compatibile 3D Soundblaster Pro integrata a 16 bit

  Iulian Ca___ 0754********

  • alex-Reply
   17 februarie 2012 at 19:24

   Buna ziua

   Am sa va rog sa trimiteti de pe spate sn si pn pe office@reparaciosii.ro pentru o oferta.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   • iulian-Reply
    17 februarie 2012 at 19:57

    p/n GT388EA#ABZ
    s/n CNF7304MMS

    astea nu?

    • alex-Reply
     20 februarie 2012 at 17:35

     Buna ziua

     V-am trimis o oferta pe email.

     Cu respect

     reparaciosii.ro

 217. bogdan-Reply
  15 februarie 2012 at 17:10

  buna ziua.am si eu un fsc esprimo mobile v 6535 si are probl la pornire,si anume.sunt perioade cand porneste ok dar perioade cand nu vre neam.il las o perioada de timp gen cateva zile si porneste.c a-r putea fi.ast rasp p mail la b. @yahoo.com

  • alex-Reply
   15 februarie 2012 at 17:13

   Buna ziua

   A fost scapat sau lovit ? Puteti trece cu el sa punem un diagnostic gratuit?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 218. Nicu-Reply
  14 februarie 2012 at 21:46

  Buna seara,
  Am un laptop HP Compaq 610 si am varsat apa pe el. Acum el nu mai porneste, iar cand incerc sa il pornesc cu incarcatorul in el acolo unde este mufa incarcatorului, de fiecare data cand apas tasta de pornire se aprinde un bec galgen si palpaie de cateva ori, dar numai cand e bagat incarcatorul in el.
  Va rog sa imi spuneti cam ce ar avea si cat m-ar costa reparatia asa estimativ bineinteles. Petru raspuns va rog sa imi trimiteti un email.
  Cu stima,
  Nicu

  • alex-Reply
   15 februarie 2012 at 12:41

   Buna ziua

   Diagnosticarea este gratuita . S-a incercat alt alimentator?
   Reparatia placii de baza costa 100Euro la cursul BNR.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 219. robert-Reply
  14 februarie 2012 at 20:19

  buna ziua ..am un acer 7520..nu imi mai merge imaginea la el…am schimbat placa video..dar tot asa imi pare…am inteles ca este chipul northbridge..se poate face ceva…si cat mar costa

  • alex-Reply
   15 februarie 2012 at 12:41

   Buna ziua

   Daca este northbridge se poate schimba. Pretul este de 100Euro al cursul BNR.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 220. gabriel-Reply
  13 februarie 2012 at 15:43

  am un calculator dell 9150 mi sa ars placa video am schinbato dar numi reda nimic pe monitor pleaca tot coler placa video dar nimic pe monitor va multumesc

  • alex-Reply
   15 februarie 2012 at 12:44

   Buna ziua

   Diagnosticarea este gratuita , puteti veni cu el?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 221. Alin-Reply
  13 februarie 2012 at 13:48

  Salut. Am un HP Pavilion dv6-2120eq. De dimineata cand am vrut sa-l aprind a pornit dar imediat a inghetat. Nu apare nimic pe ecran, probabil nici nu booteaza sistemul. Butoanele sunt inghetate (audio, wi-fi, touchpad, etc.), ledul de la HDD nu se aprinde/fâcâie deloc. Imi poti spune ce poate avea? Daca mai ai nevoie de detalii pot raspunde la intrebari. Nu prea e vreme de plecat. Sunt in Ploiesti si presupun ca sediul e in Bucuresti.

  • alex-Reply
   15 februarie 2012 at 12:44

   Buna ziua

   Pentru Ploiesti folosim serviciile fan curier.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 222. shuttershades-Reply
  11 februarie 2012 at 22:29

  am o problema…atunci cand introduc mufa de la internet in leptop nu sta fixa in locasul ei…adica imi iese singura afara,si se deconecteaza de la internet…sunt interesat cat m-ar ajunge inlocuirea acesteia.Multumesc anticipat!!

  • alex-Reply
   15 februarie 2012 at 12:46

   Buna ziua

   Inlocuirea mufei din laptop costa 150Ron. Va asteptam

   reparaciosii.ro

 223. sax0beats-Reply
  11 februarie 2012 at 15:22

  da cred ca pot veni…. aveti sediu in zalau? daaca da pe unde…..

  • alex-Reply
   15 februarie 2012 at 12:47

   Buna ziua

   Pentru Zalau folosim serviciile fan curier.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 224. Sax0beats-Reply
  11 februarie 2012 at 14:25

  nu… laptopul nu se incalzeste… adica nici nu ma astept asa din senin se intampla aveti si in zalau magazin? cred ca este de la placa video …. m-am uitat pe internet cu oameni cu probleme la fel si unii au zis ca au inlocuit placa video si acum merge…. daca este placa o puteti inlocui? ( hp pavillion pc entertainment pc dv6-2100es) deci din senin asa se intampla…. nu se incalzeste sau atceva Multumesc pt raspuns 🙂

  • alex-Reply
   11 februarie 2012 at 14:52

   Buna ziua

   Marea majoritate a problemelor sunt din placa video. Puteti veni cu el pentru o diagnositcare gratuiat?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 225. mariiustoma-Reply
  10 februarie 2012 at 19:57

  Salut . Am un Fujitsu Siemens Amilo Pro v8210,am facut update la bios si-a dat restart si a crapat . As vrea sa stiu cat costa sa rescriu biosul?

  • alex-Reply
   11 februarie 2012 at 12:18

   Buna ziua

   Update bios costa 150Ron. Va asteptam

   reparaciosii.ro

 226. cristi-Reply
  10 februarie 2012 at 14:57

  buna
  am un laptop hp compaq nx 7000,problema este ca primeste curent placa de baza dar pe display nimic totul negru.se mai poate face ceva .daca da si cat?

  • alex-Reply
   11 februarie 2012 at 12:20

   Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 227. Alex-Reply
  10 februarie 2012 at 12:03

  Salut am un laptop Toshiba Satellite si nu vrea sa se mai aprinda. Cand il bag in priza palpaie butonul ca si cum s-ar alimenta din cand in cand. Ar putea fi de la mufa sau acumulator? Cand am bateria incearca sa se aprinda dar pana se aprinde windows-ul se inchide.

  • alex-Reply
   11 februarie 2012 at 12:21

   Buna ziua

   Trebuie testat intai cu alt alimentator si atta baterie. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 228. CBb-Reply
  9 februarie 2012 at 17:34

  Salut. Am un Acer Aspire 5741G, si am doua probleme la el. Una ar fi ca il tineam mai tot timpul cu cablul de alimentare bagat, fara baterie in el, si dintr-o data s-a inchis, ca si cand ar fi iesit cablul. Am pus bateria, avand si cablul la incarcat, si cam o data la o ora, incepe sa palpaie ledul de alimentare, ca si cand ar fi iesit cablul, si ramane doar pe baterie. Probleme cu mufa, sau cam ce ar putea fi? A doua problema ar fi ca imi palpaie display-ul. O palpaiala rapida intunecat-luminos, si cand misc de monitor, face si mai rau, ca si cand s-ar opri display-ul. Acea chestie cu gaz inauntrul lui, sau ce poate fi? Multumesc.

  • alex-Reply
   10 februarie 2012 at 11:23

   Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? Greu de dat un raspuns pe baza relatarilor dvs.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 229. CIprian Verga-Reply
  8 februarie 2012 at 22:07

  Toshiba Satellite A300 (intel). Nu mai am sunet, se aude foarte foarte incet, boxele scot un zgomot asemanator tiuitului transformatoarelor electrice. Nu comuta prin mufa jack catre difuzor extern (indiferent daca sunt casti sau boxe). Reinstalat drivere…nimic.
  Solutii? Sugestii?

  Multumesc.

  • alex-Reply
   10 februarie 2012 at 11:24

   Buna ziua

   Poate fi din boxe sau din placa. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 230. Sax0beats-Reply
  8 februarie 2012 at 14:56

  Am un laptop hp pavillon entertaiment pc dv6-2100es si se tot opreste cand joc jocuri 3d nu mi se intampla cand intru pe internet sau fac altceva doar cand joc jocuri care trebuie instalate… am cautat pe internet raspunsuri dar nu am gasit nimic… stiti care e problema ma puteti ajuta? P.S. cand se blocheaza apare ecran negru sau cu diferite dungi de sus in jos…

  • alex-Reply
   8 februarie 2012 at 15:06

   Buna ziua

   Laptopul se incalzeste? De obicei acest model are probleme cu cipul video. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 231. buna ziua-Reply
  7 februarie 2012 at 14:59

  am o mare rugaminte daca bineinteles se poate ! am un laptop HP PAVILION ZD8000 care are urmatoarele consecinte .. IL ALIMENTEZ … APAS PE PORNIRE SE APRINDE TOT , PORNESTE COOLER DAR PENTRU O SECUNDA APOI SE STINGE TOT … AM SCHIMBAT PROCESOR , AM SCHIMBAT RAM , MI-ATI PUTEA DA O PISTA ? MI-ATI FII DE MARE FOLOS ! VA MULTUMESC !!!

  • alex-Reply
   7 februarie 2012 at 15:14

   Buna ziua

   Posibil sa fie o problema pe placa de baza.. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   • buna ziua-Reply
    7 februarie 2012 at 15:21

    SUNT DIN HUNEDOARA … CAT AS DA PE TRASNPORT SI REPARAT .. AM CREZUT K ATI MAI INTALNIT ACEST DEFECT SI MI-ATI FI PUTUT DA UN INDICIU .. AM MASURAT CAM TOT CE SE POATE …

    • alex-Reply
     7 februarie 2012 at 15:24

     Buna ziua

     Reparatia placii de baza costa 100Euro la cursul BNR. Puteti folosi serviciile oricarui curier .Diagnosticarea este gratuita.

     Va asteptam

     reparaciosii.ro

 232. Petro-Reply
  6 februarie 2012 at 15:46

  Buna ziua!
  Am fost cu laptopul (Fujitsu, model: MS2239) la mai multe service-uri si mi s-a spus ca un chipset de la placa de baza este distrus si nu se poate inlocui deoarece nu mai exista piese pentru acest model si mi s-a recomandat sa schimb placa de baza care ma costa destul de mult. Credeti ca il pot repara la dumneavoastra fara ca sa schimb placa de baza? Daca nu, as dori sa vand piesele laptopului care sunt intr-o stare destul de buna. Ma puteti ajuta? Multumesc

  • alex-Reply
   7 februarie 2012 at 11:13

   Buna ziua

   Putem sa facem rost de orice cip este nevoie. Puteti veni cu el pentru o diangosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 233. cosmin-Reply
  5 februarie 2012 at 19:37

  buna ziua asi avea nevoie cum pot sa aflu daca mi-a unblat cineva an laptop

  • alex-Reply
   6 februarie 2012 at 12:11

   Buna ziua

   Curatarea si testarea laptopului costa 85Ron . Atunci putem vedea daca s-a intervenit in interior.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 234. Denyel-Reply
  4 februarie 2012 at 13:35

  Salut, am un laptop Acer TravelMate 4600 si pur si simplu e mort, nu mai porneste, nu se mai aprind nici ledurile din fata, am verificat incarcatorul, am pus si alta baterie incarcata si tot nimic.Sa fie oare placa de baza arsa? se aude doar un tiuit slab cand e conectata bateria sau incarcatorul dar asa se auzea si cand functiona.Astept raspuns, multumesc.

  • alex-Reply
   4 februarie 2012 at 14:29

   Buna ziua

   Este o bobina/condensator in scurt pe alimentare, puteti veni cu el pentru o diagnositcare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 235. Manu-Reply
  3 februarie 2012 at 15:33

  Buna,
  Mi s-a rupt una din clemele ce tine bateria in laptop si as vrea sa intreb daca se poate repara asa ceva? Modelul este Samsung RV518.
  Multumesc

  • alex-Reply
   3 februarie 2012 at 17:44

   Buna ziua

   Puteti sa trimiteti o poza pe office@reparaciosii.ro cu problema?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 236. Dorian-Reply
  3 februarie 2012 at 15:18

  Buna ziua,

  Am un laptop Toshiba Tecra S1 la care nu merge usb-ul, sunetul, LAN-ul si se blocheaza mai ales cand fac o instalare sau trebuie sa salveze .
  De exemplu un fisier Word daca il salvez si apoi il inchid e OK altfel daca modific continutul si incerc apoi sa-l inchid, cand apare mesajul … daca vreau sa salvez sa blocheaza.
  Solutia ce am gasit-o cand se blocheaza e sa inchid capacul sa intre in stand-by, il repornesc si reiau lucrul de unde s-a oprit. Sigur e defect un controler de pe placa. Drivele sunt instalate corect. Merge PCMCIA, card reader-ul Se poate oare repara ? Costul e tot 100E ?

  • alex-Reply
   3 februarie 2012 at 17:45

   Buna ziua

   Da se poate repara. Pretul cel afisat pe site , adica 100Euro la cursul BNR. Diagnosticarea este gratuita .

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 237. Claudiu-Reply
  3 februarie 2012 at 14:13

  Buna ziua…am un laptop hp 6735s,,,de la o vreme imi fuge imaginea dispalyului cand misc displayul,,,
  As dori sa stiu cat costa reparatia, sunt sigur ca ati mai intalnit cazuri similare.
  vreau neaparat sa stiu un pret.

  • alex-Reply
   3 februarie 2012 at 14:17

   Buna ziua

   Diagnosticarea este gratuita. Puteti veni cu el sa se uite un tehnician?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 238. Catalin-Reply
  2 februarie 2012 at 09:44

  Buna ziua. Am un hp dv 6696es care nu mai porneste deloc. Placa de baza are niste smd-uri arse exact in zona de alimentare, in zona unde este si conectarea cu acumulatorul. Oare mai merge reparata sau sa zic merita?

  • alex-Reply
   3 februarie 2012 at 11:36

   Buna ziua

   Puteti trimite pe office@reparaciosii.ro o poza cu piesele arse?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 239. madalin-Reply
  2 februarie 2012 at 00:13

  buna seara ! am si eu un sony vaio si dintr-o data nu mai merge ecranul.. el se aprinde… dar numai se vede nimic pe display… cam cat ar costa? multumesc

  • alex-Reply
   3 februarie 2012 at 11:38

   Buna ziua

   Ce model de vaio? A fost scapat lovit? Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 240. jon-Reply
  1 februarie 2012 at 23:45

  am un HP PAVILION DV9000 cu probleme. banuiesc ca de la placa video intregrata. mai pornea din cand in cand dar in ultimul timp are mari probleme si cu pornirea. imi puteti trimite un mail cu costul reparatiei sau daca il pot modifica cu ceva mai performant si mai rezistent(m,a refer la placa de baza si video.)

  • alex-Reply
   3 februarie 2012 at 11:45

   Buna ziua

   Se rezolva problema cu placa video . Este o problema clasica la acest model . Pretul este de 100Euro la cursul BNR si include si cipul video daca este defect.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 241. florin-Reply
  1 februarie 2012 at 22:41

  salut..am un hp pavilion dv6500 are i.am bagat win 7,i.am instalat driverele si dupa cateva secunde sa inchis si nu vrea sa mai porneasca..cu bateria in el imi arata ca intra curent in el dar dak ii deconectez bateria nu se mai aprinde nimic.ce prb are?cat mah costa.ast email..multumesc.bft

  • alex-Reply
   3 februarie 2012 at 11:46

   Buna ziua

   De ce s-a reinstalat windowsul? Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? S-a incercat cu alt alimentator?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 242. eles-Reply
  1 februarie 2012 at 16:40

  Buna, as avea 2 laptopuri care nu stiu daca se pot repara, primul ar fi
  un laptop Dell Latitude XT Tablet PC care din cate am inteles ar avea nevoie de un hdd de 120 gb tag-ul laptopului este hvxzh3y si expres service cod 389336833615, din cate am inteles nu memoreaza nimica pe el, nu stiu ce sa ii fac si al doilea ar fi
  un laptop HP PAVILION DV9000 lla care i s-a ars placa grafica cred care este onboard, credeti ca se pot repara? daca da la ce pret as ajunge?
  Va multumesc !

  • alex-Reply
   1 februarie 2012 at 19:21

   Buna ziua

   Pentru hdd o sa va trimitem pe adresa de mail o oferta. HP Pavilion cu placa video se rezolva , este o problema clasica la ele.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 243. adelin-Reply
  1 februarie 2012 at 01:27

  Am si eu o problema cu un acer 5738g. Mufa de alimentare a laptopului mi-a ars mufa incarcatorului, functioneaza inca doar ca miroase a ars. Am cumparat alt incarcator, si am observat ca imi incinge si acest incarcator (Original acer).Ce as putea sa fac pentru ca mi-e frica ca o sa imi topeasca mufa la incarcator si daca imi puteti sa imi spuneti ce defect are si cat m-ar costa.

  • alex-Reply
   1 februarie 2012 at 08:56

   Buna ziua

   Schimbarea mufei de alimentare de laptop costa 150Ron si dureaza cateva ore.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 244. SCHIPOR GHEORGHE-Reply
  31 ianuarie 2012 at 16:14

  Am si eu un leptop HP Pavilion 6700 la care la un momrnt dat nu a mai vrut sa incarce bateria. A fost pe la cateva service-uri care mi-au recomandat sa schimb placa de baza dar in Romania nu exista societati care sa detina aceasta placa de baza. Leptopul functioneaza normar daca bateria este incarcata. Va rog frumos sa-mi recomandati o solutie de service.
  Cu stima!

  • alex-Reply
   31 ianuarie 2012 at 21:25

   Buna ziua

   Putem repara placa de baza , puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 245. cristi-Reply
  31 ianuarie 2012 at 14:45

  Buna ziua, am si eu o problema, detin un laptop fujitsu esprimo v6535 si din cauze necunoscute dintr.o data imi palpaie display’ul(nu luminozitate,pur si simplu face dungulitze/se face alb) …il misc putin si isi revine,de unde sa fie problema?cat m’ar costa reparatia?stima

  • alex-Reply
   31 ianuarie 2012 at 21:26

   Buna ziua

   Contact imperfect sau cip video , puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   • cristi-Reply
    4 februarie 2012 at 00:48

    Buna seara…..da cu siguranta as putea trece!ideea e sa stiu cam cat ar costa reparatia ,un pretz max si un pretz minim mi.ati putea spune?multumesc frumos!!!

    • alex-Reply
     4 februarie 2012 at 12:15

     Buna ziua

     Cel mai scump lucru la noi este reparatia placii de baza 100Euro la laptop normal , 150E la sony si 180E la apple.

     Cu respect

     reparaciosii.ro

 246. Gelu-Reply
  30 ianuarie 2012 at 18:47

  Am un laptop(avut)acum am o carcasa HP Compaq CQ 61 EQ310 ,cumparat in mai-iunie 2010.Zilele trecute il aveam in priza ca bateria m-a lasat dupa 12 luni,eram pe net la serviciu si i-am schimbat pozitia de pe un scaun pe birou,cand l-am inclinat s-a auzit un zornait de surub (zornait ce se auzea de mult timp) si s-a inchis brusc.Am gasit placa de baza soket AMD pe net dar costa 110 $ plus taxe curierat.Nu am acesti bani si parca as repara placa actuala.Am desfacut laptopul si am gasit surubul libertin ,constatand ca este de la sin ade fixare a HDD-ului.Undeva pe placa a facut facebum(o intalnire intre doua circuite care nu se agreau)mai ceva ca Badoo .Am investit doua salarii de bugetar ce sunt,in acest laptop si imi lipseste ,el imi alunga tristetea,imi alina suferinta,imi implinea dorinta……….:(.actualele simptome :nu se deschide si nu se mai aprind cele trei indicatoare luminoase de pe panoul frontal partea stanga,se aprinde doar indicatorul luminos de langa jak-ul incarcatorului si…. nu se deschide….e mort.Banuiesc ca este alimentarea…voi ca reparaciosi specialisti,ce spuneti?Nu de 100 E reparatia,ci un diagnostic ,clar,ambiguu,orice?
  Tinand cont de faptul ca titlul site-ului vostru e oarecum hilar mi-am permis -cu scuzele de rigoare- sa pun intrebarea intr-un ton asortat site-ului.
  Astept un raspuns pentru care tin sa va multumesc anticipat!

  • alex-Reply
   30 ianuarie 2012 at 19:03

   Buna ziua

   Asa cum scrie , diagnosticarea este gratuita si reparatia costa 100Euro.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 247. mihaela-Reply
  30 ianuarie 2012 at 14:08

  buna ziua
  cat ma costa sa repar placa de baza la un laptop fujitsu siemens?si daca nu merge reparata cat costa alta noua?

 248. alexandr-Reply
  29 ianuarie 2012 at 21:04

  cit costa re paratia ecranului la laptop Dell

  • alex-Reply
   30 ianuarie 2012 at 11:26

   Buna ziua
   Ecranul se schimba nu se repara. Puteti sa trimiteti pe office@reparaciosii.ro datele dvs precum si seria laptopului pentru o oferta?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 249. Ovidiu-Reply
  29 ianuarie 2012 at 19:22

  Buna ziua

  Daca se poate repara acest controler sau southbridge, as dori sa aflu un pret pentru acesta reparatie.

  Multumesc anticipat!

  Cu respect,

  Ovidiu

  • alex-Reply
   30 ianuarie 2012 at 11:27

   Buna ziua

   Reparatia placii de baza costa 100Euro la cursul BNR. Va asteptam

   reparaciosii.ro

 250. Ovidiu-Reply
  29 ianuarie 2012 at 09:36

  Buna dimineata!

  Am si eu un laptop ASUS modelul A52J, cu placa de baza model AS A52JE-2CEX-2.

  Am fost la un service in Iasi cu el, si mi-au spus ca de pe placa de baza este ars controleru pentru hdd, deci nu controleru de pe hdd, ci controleru de pe placa de baza pentru hdd.

  Credeti ca puteti rezolva aceasta problema ?

  Multumesc anticipat!

  Cu respect,

  Ovidiu

  • alex-Reply
   29 ianuarie 2012 at 10:43

   Buna ziua

   Daca este controlerul sau southbridge se rezolva. Puteti sa folositi serviciile fan curier sau orice curier doriti.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 251. george-Reply
  29 ianuarie 2012 at 03:41

  Buna seara, am si eu un laptop sony vaio vgn-fz31e si ma intereseaza si pe mine cat costa un reflow pt gpu ! multumesc , stima

  • alex-Reply
   29 ianuarie 2012 at 10:44

   Buna ziua

   Tehnica de reflow nu o recomandam pentru ca nu tine reparatia. Un reballing sau schimbare de cip costa 100Euro la cursul BNR.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 252. Ionu-Reply
  28 ianuarie 2012 at 16:23

  Am varsat apa pe laptop. Mergea inca dar avea o pata transparenta pe display.Mi-ai shimbat display-ul a mai mers putin si dupa s-a stins displa-ul. Acum porneste dar ecranul nu. Ce poate avea? Posibil sa se repare?

  • alex-Reply
   28 ianuarie 2012 at 16:34

   Buna ziua

   Orice laptop merge reparat. Puteti veni cu el sa se uite un tehnician? Ce model de laptop este?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 253. Bota Vlad-Reply
  23 ianuarie 2012 at 19:11

  Salut am si eu un leptop acer 7720zg , si am probleme la chispstu video , lam mai facut odata , dar dupa cum se pare sa dezlipti din nou . Eu pun vina si pe cei care au facuto ca nu au fost profesionisti . As dori sa mai incerc odata , Cat mar costa la dumneavoasta , si daca aveti placa de baza pt acest model cat ar fi placa de baza ! multumes

  • alex-Reply
   23 ianuarie 2012 at 19:18

   Buna ziua

   Va asteptam asa cum am vb pe chat , pentru o diagnosticare gratuita. Sa vedem ce s-a facut si cum putem sa il facem functional.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 254. cata-Reply
  20 ianuarie 2012 at 11:18

  Salut, am un laptop hp compaq cq61-115es, am fost la un service si mi-au spus sa inlocuiesc placa de baza ca s-a ars cipul. Credeti ca merge reparata? multumesc.

  • alex-Reply
   20 ianuarie 2012 at 11:59

   Buna ziua

   Daca este un cip se poate schimba fara probleme.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 255. Bobby-Reply
  19 ianuarie 2012 at 18:20

  In legatura cu acerul aspire 5100 de mai sus. Da a fost curatat foarte bine. Chiar i-am dat jos partea ce acopera componentele respective. Dupa cum am spus, coolerul se invarte ok la pornire, merge vreo 3-4 minute si cand ar trebui sa o faca in continuare, deoarece incepe sa devina fierbinte procesorul si metalul conductor, se opreste. Laptopul mai functioneaza putin dupa care se inchide brusc.

 256. ciprian-Reply
  19 ianuarie 2012 at 15:12

  salut am unlaptop hp compaq 9010 si nu imi merge un ventilator are firele dezlipite daca se mai poate lipi sau schimba si cat ma costa

  • alex-Reply
   19 ianuarie 2012 at 15:31

   Buna ziua

   Ne puteti ajuta cu o poza pe office@reparaciosii.ro ? Nu ne putem da seama de defect.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 257. Vali-Reply
  19 ianuarie 2012 at 13:38

  Buna ziua ! Am cumparat un laptop de la un amic Hp Pavilion tx 2000 Modelul cu touchscreen si spre surprinderea mea nu avea driverul de la placa video instalat iar dupa ce l-am instalat ecranul a devenit negru .. Daca al pornesc cand este rece nu are nimic iar daca-i dau restart atunci pleaca curentul dar nu intra nici biosul ramane ecranul negru ..iar daca nu-i dau restart si al pornesc de la buton functioneaza normal..Precizez ca temperatura de la placa video este de 75 grade iar restul temp sunt normale ..Dupa mai multe investigatii am ajuns la concluzia ca este cipsetul ala dezlipit de la placa video si am inteles ca se poate incalzii cu un uscator industrial si ca se mai schimba si nust ce cauciuc care inlocuieste pasta termica si ca s-ar rezolva fara sa schimb placa de baza,,,As dorii sa stiu cat ma costa toata treaba asta , daca mi-l faceti pe loc si cat dureaza si unde trebuie sa vin

  • alex-Reply
   19 ianuarie 2012 at 13:41

   Buna ziua

   Procedura descrisa de dvs nu reprezinta reparatia laptopului si este principala cauza pentru defectarea iremediabila a laptopului.. Trebuie facut un reballing sau se schimba cipul . Pretul este 100Euro la cursul BNR si include si cipul daca este nevoie. Pentru cele cu piese pe stoc este un timp mediu de o saptamana dar de obicei cele cu probleme pe cipul video se rezolva in cateva zile.

   Va asteptam

   reparaciosii.ri

 258. Bobby-Reply
  18 ianuarie 2012 at 22:03

  Salut, am un laptop acer aspire 5100. Porneste ok, merge coolerul vreo 5 min dupa care se opreste. Laptopul mai merge inca un min sau doua, pana ce se incalzeste prea tare procesorul si apoi se stinge. Mi-e defect coolerul sau are ceva placa de baza?

  • alex-Reply
   18 ianuarie 2012 at 23:31

   Buna ziua

   A fost curatat laptopul?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 259. Soveja Neculai-Reply
  18 ianuarie 2012 at 19:59

  Va rooooooooooooooooooooooooooooooooooog ajuti-ma. Am un lapto[ Pakard Bell si este defecta placa video. Cat ma costa reparatia sau cumpar placa de baza. sistem vista preinstalat. Astept mesaj de la Dvs pe adresa de net

  • alex-Reply
   18 ianuarie 2012 at 20:37

   Buna ziua

   Reparatia placii de baza costa 100Euro la cursul BNR. Pentru o placa de baza noua va rugam sa ne trimiteti modelul de laptop si datele dvs de contact pe office@reparaciosii.ro

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 260. razvan-Reply
  18 ianuarie 2012 at 10:52

  Salut. Am un laptop acer aspire 7520 G caruia am incercat sa-i updatez biosul si bineinteles ca nu am reusit. Acum am black screen. Credeti ca ma puteti ajuta! Sunt din Buzau!

  • alex-Reply
   18 ianuarie 2012 at 18:37

   Buna ziua

   Rescriere bios costa 150Ron . Puteti folosi serviciile fan curier si in 48h il aveti inapoi .Va asteptam

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 261. sisqu-Reply
  18 ianuarie 2012 at 09:30

  schimbati si tastaturi la laptopuri ..un dell inspiron 6400

  • alex-Reply
   18 ianuarie 2012 at 18:38

   Buna ziua

   Am sa va rog sa trimiteti un email pe office@reparaciosii.ro cu datele dvs si service tagul de pe spate pentru a va face o oferta.

   Va asteptam

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 262. ionut-Reply
  17 ianuarie 2012 at 23:54

  salut,am un laptop fujitsu siemens amilo xa2528 cu placa de baza defecta la chipul de la placa video care s-a dezlipit.Ma puteti ajuta?Specific ca a mai fost in service si a fost relipit,dar a cedat iar si acu n`au mai reusit sa`i dea de cap.Daca ma putei ajuta apelati va rog numarul acesta 076********.O seara placuta

  • alex-Reply
   18 ianuarie 2012 at 18:38

   Buna ziua

   Puteti vein cu el pentru o diagnosticare gratuita? S-a facut reflow sau reball?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 263. Alex-Reply
  17 ianuarie 2012 at 10:12

  Am un laptop MSI VR630XL-006EU in garantia E_MAG la care s-a prajit placa de sunet si se pare si placa de baza.Mi l-au scos din garantie asa ca sunt nevoit sa-l repar pe post garantie insa unde pot gasi o placa de baza si una de sunet.Placa de sunet e integrata in cea de baza sau e pe conectori?Totusi nu inteleg cum HDD-ul si unitatea optica sunt afectate iar procesorul si memoria RAM nu…

  • alex-Reply
   17 ianuarie 2012 at 14:21

   Buna ziua

   Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita? Greu de evaluat problema . Este posibil scenariu hdd optic defect .

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 264. sorin-Reply
  16 ianuarie 2012 at 21:59

  am un hp dv9000 cu cipsetul video cazut.mai pot face ceva cu el?

  • alex-Reply
   17 ianuarie 2012 at 14:25

   Buna ziua

   Are foarte mari sanse de a fi reparat. Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 265. Marica-Reply
  16 ianuarie 2012 at 20:23

  Cred ca mi s-a stricat placa de baza … porneste cateva secunde si apoi se restarteaza automat … precizez ca am laptopt toshiba satellite modelul l30 .Cat m-ar costa o placa de baza ?

  • alex-Reply
   17 ianuarie 2012 at 14:26

   Buna ziua

   Reparatia costa 100Euro , pentru o cotati placa de baza noua va rog sa ne trimiteti pe office@reparaciosii.ro modelul exact de laptop precum si datele dvs de contact

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 266. BogdanP-Reply
  16 ianuarie 2012 at 15:00

  Buna, Am un laptop HP G62, l-am luat nou acum 6 luni,iar acum cateva zile mi-a cazut de la o distanta de 0,5 metri fiind pornit. De atunci coolerul ventileaza neincetat, iar la jocuri si filme HD e foarte zgomotos si nu era asa inainte. Temperaturile le-am verificat cu Everest si ajung la 75 CPU si 85 GPU. Ce ar trebuii sa fac, sau care ar putea fi cauza? Alte nereguli nu am observat. Daca il duc la garantie ce ar trebuii sa le spun?

  • alex-Reply
   17 ianuarie 2012 at 14:28

   Buna ziua

   Daca a suferit un soc mecanic nu cred ca mai are garantie. Putem incerca o curatare a lui si repozitionare a coolerului. Costa 85 Ron si dureaza cateva ore.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 267. Andreia-Reply
  16 ianuarie 2012 at 14:12

  Buna ziua!. De curand mi s-a stricat laptopul (siemens) si am inteles ca de vina ar fi cullerul care a „cedat”..Vreau sa stiu daca se poate repara si cam care ar fi pretul reparatiei?

  • alex-Reply
   17 ianuarie 2012 at 14:28

   Buna ziua

   Pentru o oferta am sa va rog sa ne trimiteti pe office@reparaciosii.ro modelul exact de laptop si datele de contact

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 268. mihaita-Reply
  14 ianuarie 2012 at 23:38

  buna ziua am si eu un leptop HP si nu se mai deschide am fost undeva cu el si mea zis ca e biosul mai are vreo sansa de facut

  • alex-Reply
   15 ianuarie 2012 at 10:16

   Buna ziua

   Daca este biosul este un caz fericit. Evident ca se poate remedia . Puteti trece cu el pentru o diagnositcare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 269. magda-Reply
  13 ianuarie 2012 at 21:47

  am probleme cu placa de baza mi -a ars o piesa pe ea la un toshiba satellite l 500

  • alex-Reply
   14 ianuarie 2012 at 10:34

   Buna ziua

   Daca s-a ars o putem schimba. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 270. Ana-Reply
  13 ianuarie 2012 at 13:30

  Buna ziua,am un sony vaio pcg31311m si as dori sa stiu de unde as putea cumpara piesa NPCE871LAOUX

  • Ana-Reply
   13 ianuarie 2012 at 13:31

   si cam la ce pret m-ar ajunge

  • alex-Reply
   13 ianuarie 2012 at 14:00

   Buna ziua

   Din pacate nu gasesc nimic dupa acest cod. Am sa va rog sa trimiteti pe office@reparaciosii.ro o poza si un link cu piesa dorita impreuna cu datele dvs de contact.

   Cu respect
   reparaciosii.ro

 271. Alin-Reply
  12 ianuarie 2012 at 17:01

  Salut. Am dat vin pe placa de baza si cei de la reprezentanta mi-au spus ca are cateva scurtcircuituri pe ea. Se poate repara? mentionez ca este un laptop acer

  • alex-Reply
   13 ianuarie 2012 at 11:02

   Buna ziua

   Orice placa se poate repara. Puteti sa veniti cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 272. 2Pac-Reply
  10 ianuarie 2012 at 11:37

  Va salut cu respect..Am un laptop Toshiba tecra A10-11E..are parola pe bios..ma intereseaza cat ma costa sa-l fac la dvs..si mai am si un Sony Vaio VPCX11S1E…care are parola pe hard, la fel si la asta daca se poate sa-mi spune-ti un pret.Va multumesc anticipat..Stima..respect si numai bine.

  • alex-Reply
   13 ianuarie 2012 at 11:04

   Buna ziua

   La tecra parola este de bios sau in cip de securitate?
   Ce model de hdd este? Mai este nevoie de datele de pe el?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 273. 2Pac-Reply
  10 ianuarie 2012 at 08:28

  Va salut.Am un laptop toshiba tecra A10-11E..are parola pe bios,intrebarea e, cat ma costa sa scot parola? Si mai am un Sony vaio VCPX11S1E..are parola pe hard,la fel si la asta daca imi puteti spune cat ma costa..Va multumesc anticipat pentru raspuns.Cu respect..numai bine.

 274. cata-Reply
  10 ianuarie 2012 at 01:58

  sal am un acer aspire 5315 si cred ca sa dus placa de baza …cat mar costa sa o reparatii??

  • alex-Reply
   13 ianuarie 2012 at 11:06

   Buna ziua

   Reparatia costa 100Euro la cursul BNR cu tot cu tva si include toate piesele necesare.
   Diagnosticarea este gratuita.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 275. Amigo2ro-Reply
  10 ianuarie 2012 at 00:55

  Buna ziua

  Am un sony vaio vgn fj3s\w , banuiesc k e placa de baza dusa laptopul porneste numai uneori ,cate o data ramane blocat la logo de la bios. Cat mar costa o reparatie la placa de baza si cat ar fi termenul de garantie care il primensc dupa reparatie.

  • alex-Reply
   13 ianuarie 2012 at 11:07

   Buna ziua

   Reparatia placii de baza la sony costa 150Euro la cursul BNR. Diagnosticarea este gratuita , puteti veni cu el?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 276. Florin-Reply
  10 ianuarie 2012 at 00:20

  Stima. Mi-a picat un port USB la un HP dv6700 (cel care tine si webcam-ul). Se poate repara? Cost?

  • alex-Reply
   13 ianuarie 2012 at 11:08

   Buna ziua

   Schimbarea unei mufe costa 150Ron si dureaza cateva ore. In general 70% din laptopuri cu problema aceasta se rezolva prin schimbarea mufei.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 277. Cringus Laurentiu-Reply
  9 ianuarie 2012 at 14:44

  Buna ziua,numele meu este Cringus Laurentiu si am probleme cu un laptop.Am un acer extensa 5220 la care mi s-a spus k problema e placa de baza.Mentionez ca este laptopul mamei de serviciu,iar pentru a va puta face plata trebuie sa aveti dumneavoastra cont in trezorerie(asa mi-a spus).Se poate face ceva? Astept raspuns. Multumesc.
  O zi buna!

  • alex-Reply
   13 ianuarie 2012 at 11:10

   Buna ziua

   Se poate achita si prin trezorerie . Daca este placa de baza se rezolva.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 278. constantin-Reply
  9 ianuarie 2012 at 02:20

  am un hp presario cq56-292sf.nu boot-eaza ,nu are sunetul acela de pornire la bios,ecranul e portocaliu si nu pot intra in bios.se poate repara? si la ce pret?

  • alex-Reply
   9 ianuarie 2012 at 10:36

   Buna ziua

   Se poate repara dar trebuie vazut exact ce problema are. Diagnosticarea este gratuita ,puteti trece cu el ?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 279. helena-Reply
  8 ianuarie 2012 at 10:33

  buna ziua

  Am o problema cu incarcarea si bateria de la un laptop ASUS adica nu semai deschide deloc si nici nu se mai incarca.As vrea sa stiu cit ma costa repararea adresa dumneavoastra si care este programul de functionare.

  • alex-Reply
   9 ianuarie 2012 at 10:44

   Buna ziua

   Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita? Nu ne putem da seama de natura problemei din descrierea dvs.
   https://www.reparaciosii.ro/contact-service-laptop-bucuresti-reparatii-laptop-bucuresti/

   Contact
   Program lucru : Luni – Vineri 10 – 18

   Sambata, Duminica numai cu rezervare telefonica sau e-mail.

   E-mail: office@reparaciosii.ro

   (This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it)

   Telefoane: Orange: 0740 694 442 Vodafone: 0723 640 003

   Adresa: Sos Pantelimon nr 1A, Cladirea Diasfin SA. et. 1, Sector 2 , Bucuresti.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 280. Roberta-Reply
  8 ianuarie 2012 at 03:21

  Buna seara..am o problema cu leptopul meu Toshiba satellite A300D-11 V ..de fiecare data cand intru pe el stau ce stau linistita iar la un moment dat se opreste si daca insist se opreste inca odata si tot asa..va rog ajutati`ma si daca exista vreo modalitate de reparare va rog sa`mi spune`ti si pretul..si m`ai am inca o problema asta este din leptop..am vrut sa`mi iau yahoo messenger 12 l`am luat iar dupa am vrut sa`l iau inapoi ce yahoo messenger 11 dar din pacate nu a m`ai mers..va rog frumos sa`.mi raspunde`ti urgent.. Multumesc frumos..

  • alex-Reply
   9 ianuarie 2012 at 10:48

   Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? Sunt doua probleme diferite.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 281. marius-Reply
  7 ianuarie 2012 at 12:37

  buna ziua am varsat din greseala cafea pe tastura laptopului..l-am curatat cum m-mam priceput si eu lam lasat la uscat..adr acum nu se mai aprinde (nu apare imagine pe monitor) cred ca e placa de baza cat m-ar costa reparatia iei? presupun ca e uns curt circuit….va multumesc!

 282. catalin v-Reply
  7 ianuarie 2012 at 11:54

  ///va rog sa fie din cel argintiu/// M-am uitat mai bine acum si am observat ca partea din fata a unitatii optice, cea argintie pare a fi un capac , este putin mobil.

 283. catalin v-Reply
  7 ianuarie 2012 at 11:25

  buna ziua
  cu rugamintea:

  laptop hp dv5 1181en. Am intodus in unitatea optica un dvd din cel de mici dimensiuni (1,4 gb). nu l-a citit dar de atunci nici nu mai citeste nimic. cred ca trebuie schimbata unitatea optica posibil s-a decalibrat. cum procedam ? va rog sa fie din cel argintiu daca este posibil ca sa nu stric aspectul jucariei. mentionez ca am incercat tot ce se poate acasa pt remediere, curatare cu vata curatare cu spirt , reinstal so. mort. cand introduc dvd bazaie de cateva ori apoi liniste. unitatea optica raspunde totusi la comenzi din mouse ,” scoatere”

  cu stima,

  catalin

  • alex-Reply
   7 ianuarie 2012 at 12:47

   Buna ziua

   Puteti sa ne trimiteti pe office@reparaciosii.ro s/n si p/n de pe spate precum si datele dvs de contact?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 284. ovidiu-Reply
  7 ianuarie 2012 at 00:44

  Buna seara! Am si eu un laptop ASUS modelul A52J, cu placa de baza model AS A52JE-2CEX-2.
  Problema lui e ca nu ma lasa sa instalez wind pana la sfarsit, apare o eroare pe fundal albastru, dupa care isi da restart, si incepe inslatalarea wind de la inceput.

  Am mers cu el la un service, si mi au spus ca placa de baza e de vina.

  Totusi la un moment dat am reusit sa i instalez wind, am reusit cu un xp, dar aparea aceeasi eroare dupa ceva timp, si din nou se restarta.

  Astept un raspuns si de la dvoastra.

  Va multumesc anticipat!

  Cu respect,

  Ovidiu

  • alex-Reply
   7 ianuarie 2012 at 12:48

   Buna ziua

   Puteti terce cu el pentru o diagnosticare gratuita? S-a incercat cu alta memorie/hdd?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   • ovidiu-Reply
    7 ianuarie 2012 at 13:19

    Buna dimineata, si multumesc pentru raspuns!

    Da, am incercat sa i pun un alt hdd de rezerva, si tot aceeasi problema apare.

    Sunt din Iasi, deci mai greu sa ajung pentru o diagnosticare.

    Deasemenea s a scanat cu un programel care descopera defectiuni in laptop uri, (nu ma prea pricep despre ce program e vorba), si programelul arata ca nu e nimic defect in el. A trecut prin mainile mai multor prieteni it sti, si nimeni nu stie despre ce e vorba.

    Daca ma mai puteti ajuta cu un raspuns.

    Va multumesc anticipat!

    Cu respect,

    Ovidiu

    • alex-Reply
     9 ianuarie 2012 at 10:49

     Buna ziua

     Pentru o diagnosticare gratuita puteti folosii serviciile unui curier. Posibil sa fie o problema din placa de baza

     Cu respect

     reparaciosii.ro

 285. Marius-Reply
  5 ianuarie 2012 at 00:34

  Am un laptop Toshiba A200-23k. Dintr-o data nu mai porneste normal. Adica se aprinde ledul de pornire fara sa se aprinda sigla luminoasa din stanga si atat. timp cateodata de un minut dupa care porneste. Dupa ce porneste nu are nici o problema. Daca il opresc si il pornesc imediat merge ok. Daca il las 1 ora face la fel. Cateodata porneste bine din prima. Am testat mem ram si ok. L-am curatat inclusiv pasta termica. Nu a fost bruscat si nici „forjat ” prea tare in jocuri. Ce parere aveti?

  • alex-Reply
   5 ianuarie 2012 at 11:33

   Buna ziua

   Avem prea putine informatii pentru ca da o parere. Puteti veni cu el pentru o diagnositcare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 286. Istvan-Reply
  3 ianuarie 2012 at 12:33

  Buna ziua,
  Detin un laptop, HP ProBook 4510s care nu mai vrea sa ma „ajute” , in sensul ca „am uitat parola de bios” desi nu am setat niciodata asa ceva pentru el ,intr-o dimineata mi-a aparut ceva despre HP SpareKey ,i-am dat „Don’t show again” si de atunci tot aseapta sa ii bag vreo 3 parole , am fost cu el la un service si mi-a spus ca laptopul face parte din categoria celor care NU „inregistreaza” parola de bios pe „baterie” ,ci are ea singurica un „CIP” anume pe placa de baza unde este stocata si ce nu poate fi accesat momentan ,cel putin de catre cei de la service-ul la care am fost.

  • alex-Reply
   4 ianuarie 2012 at 12:01

   Buna ziua

   Se poate schimba orice cip . Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 287. marius-Reply
  3 ianuarie 2012 at 01:06

  salut am si eu un laptop marca IBM thinkpad x40 si nu stiu ce sa intamplat, pt ca laptopul era arpins aveam incarcatotul in el si apoi am vrut sa bag jeacul de mufa de la niste casti de tel in el (am mai facut asta si nu a fost nici o problema) si acum sa oprit fara sa vreau si habar nu am dc si nu se mai aprinde? se mai poate face ceva cu el. astept un raspuns cat mai urgent. marius din buc

  • alex-Reply
   4 ianuarie 2012 at 12:03

   Buna ziua

   Sunt sanse de reparatie. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 288. Sorin Ilie-Reply
  30 decembrie 2011 at 20:43

  Buna seara , am un laptop Hp mini 2133 si dupa o scanare a antivirusului mi-a dat ecran albastru.Dupa acea nu a mai pornit ,i-mi sta ledul de power aprins si nimic.Am inteles ca ar putea fi deslipit procesorul de pe placa.Daca ar fi aceasta problema cat ar costa.Multumesc si astept raspuns.

  • alex-Reply
   4 ianuarie 2012 at 12:15

   Buna ziua

   Pretul reparatie unei placi de baza este de 100Euro la cursul BNR. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 289. Alex-Reply
  30 decembrie 2011 at 02:39

  Buna ziua ! Am un laptop HP pavilion dv6 3050 eq si s-a defectat un difuzor (zornaie urat) si am nevoie de alte difuzoare (defectul e de natura mecanica ). Imi puteti aduce ? Un pret aproximativ ? Multumesc !

  • alex-Reply
   4 ianuarie 2012 at 12:09

   Buna ziua

   Orice piesa poate fi adusa pe comanda. Va rog sa ne trimiteti pe office@reparaciosii.ro PN si SN de pe spatele laptopului impreuna cu datele dvs de contact.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 290. Cosmin-Reply
  29 decembrie 2011 at 20:14

  Sall am un laptop Packard Bell EasyNote MX-51 , alimentatorul a facut atingere cand era bagat in priza si nu se mai incarca .Functioneaza doar pe baterie dar nu am cu ce sa o incarc . Va rog imi puteti spune ce credeti ca are si cat m-ar costa sa il repar?

  • alex-Reply
   4 ianuarie 2012 at 12:09

   Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 291. Cristi-Reply
  29 decembrie 2011 at 11:42

  De laptop Myria va ocupati? Se ofera garantie macar 2 saptamani pentru reparatie pt a gi sigur de reusita?
  Si inca ceva.Daca nu va ocupati de Myria, puteti fixa macar o balama de la display? Ma puteam ocupa eu dar nu am gasit suruburi asa mici:).Multumesc

  • alex-Reply
   4 ianuarie 2012 at 12:10

   Buna ziua

   Reparam si Myria. Va rugam sa ne spuneti ce problema are laptopul.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 292. george-Reply
  29 decembrie 2011 at 00:02

  Am un laptop toshiba l 630,la care am connectat un cablu usb,care avea un scurt.Acum laptop-ul nu se mai aprinde.Se poate rezolva problema?Multumesc!

  • alex-Reply
   4 ianuarie 2012 at 12:11

   Buna ziua

   Se poate remedia .Va asteptam

   reparaciosii.ro

 293. Andrei Mihai-Reply
  27 decembrie 2011 at 00:03

  Salut am si eu o problema cu un asus pro 59l (defapt 2 amandoua fac acelasi lucru) cand il deschizi ramane prima imagine blocata daca impingi umpic de display revine imaginea actuala, nu mai impingi se blocheaza imaginea….

  • alex-Reply
   27 decembrie 2011 at 10:21

   Buna ziua

   Poate fi cablu video sau o presiune a carcasei asupra unui cip. Puteti veni cu ele pentru o diagnosticare gratuita? Aveti 10% reducere daca veniti cu 2 laptopuri.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 294. desplay hp 625-Reply
  26 decembrie 2011 at 11:42

  Buna ziua!Am si eu nevoie de un display pt laptop hp 625!Imi puteti spune,va rog,cat costa?Multumesc!

  • alex-Reply
   26 decembrie 2011 at 16:40

   Buna ziua

   Va rog sa ne trimiteti pe office@reparaciosii.ro s/n si p/n de pe spate pentru a va face o oferta.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 295. Romi-Reply
  25 decembrie 2011 at 21:07

  Am achizitionat un Toshiba nu stiu ce serie si l-am luat defect. propriu-zis porneste si se plocheaza, dar asta doar la 1 din 10 incercari. La celelalte 9 nici nu se aprinde displayul , nu stiu ce are pe placa de baza am vazut un loc „cald”. Se poate rezolva? Sunt din Arad.

  • alex-Reply
   26 decembrie 2011 at 11:39

   Buna ziua

   Se rezolva. Porbabil o pisa cu lipituri recei sau un cip defect. Puteti sa il trimiteti prin curier? Diagnosticarea este gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 296. Akex-Reply
  25 decembrie 2011 at 20:00

  Salut
  Am un Laptop HP DV9429US Dual Core 3GB DDR2 Nvidia 1GB care incepe sa imi faca figura cu crash in gaming si nu se mai aprinde…..
  Ce pot face??? Si daca trebuie sa schimb placa cat ma costa?

  • alex-Reply
   26 decembrie 2011 at 11:40

   Buna ziua

   Reparatia placii de baza costa 100Euro la cursul BNR. Daca doriti o cotatie pentru o placa noua va rugam sa trimiteti pe office@reparaciosii.ro s/n si p/n de pe spatele laptopului precum si cu datele dvs de contact.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 297. Claudiu-Reply
  25 decembrie 2011 at 17:42

  Buna,am o problema cu leptopul…Acer Aspire 6920g, nu mai stiu ce poate fi de vina,am observat ca se blocheaza(ingheata) fara a putea face ceva ci doar oprit fortat.dupa multe incercari am observat ca singura posibilitate de a lucra pe el este sa folosesc antivirusul (MSE) in mod scanare,dupa ce se incheiea procesul de scanare se bloca…virusi nu am pe hard.am incercat sa opresc serviciile si tot degeaba am incercat si verificat driverele toate bune…,am formatat tot hd-ul tot si nimic, am oprit ce se putea opri si degeaba….,am incercat in safe mode si asa functioneaza fara probleme.Am reinstalat win 7 dar cu mare greutate deoarece se bloca mereu.Nu mai stiu ce pot sa-i fac.temperaturile par bune, am testat ram-ul,am testat procesorul, hd-ul toate par bune, nu mai stiu.Ma poate ajuta cineva?

  • alex-Reply
   26 decembrie 2011 at 11:41

   Buna ziua

   Probabil este o problema din placa de baza. Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 298. viola roxana-Reply
  23 decembrie 2011 at 11:54

  unde se afla sediul in brasov?

  • alex-Reply
   23 decembrie 2011 at 12:21

   Buna ziua

   Pentru Brasov folosim serviciile fan curier.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 299. Sorin-Reply
  22 decembrie 2011 at 23:46

  Am un MacBook Air. Din cind in cind im apare un mesaj care spune sa apas butonul de oprire si apoi sa-l repornesc. La repornire genereaza 3 beep-uri si nu mai porneste decit daca il las cam 1 o zi. Se poate repara?

  • alex-Reply
   23 decembrie 2011 at 00:01

   Buna ziua

   Se incalzest foarte tare? Puteti trece maine sa se uite un inginer la el?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 300. byta-Reply
  22 decembrie 2011 at 13:08

  salut am un laptop GATEWAY P-6860FX . mi sa stricat placa video.se poate face ceva? respect

  • alex-Reply
   22 decembrie 2011 at 13:12

   Buna ziua

   Daca este placa video se rezolva . Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 301. marius-Reply
  20 decembrie 2011 at 21:26

  buna ziua
  am un laptop ACER E525
  l am lovit cu pumnul in tastatura si mi s-a facut ecranul alb si ceva dungi colorate si s-a blocat!
  ce trebuie sa fac ca sa l repar?
  va rog un raspuns cat mai repede posibil
  multumesc

  • alex-Reply
   21 decembrie 2011 at 00:09

   Buna ziua

   Posibil sa fi sarit un cip de pe placa . Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuia?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 302. Boca-Reply
  19 decembrie 2011 at 02:21

  Buna am un laptop cuparat din america de 1 luna este HP pavilion dv7 nu stiu daca asta e modelul sau ce e am dat pe el 900$ are procesor i7 6gb 750G si i-am spart dispayu va rog trimitetimi un email pe adresa bo*******@yahoo.com sa-mi spuneti un pret pentru dispay si in ce orase puteti ajunge .

  • alex-Reply
   19 decembrie 2011 at 09:33

   Buna ziua

   V-am trimis un mesaj cu oferta . Cu respect

   reparaciosii.ro

 303. marius-Reply
  18 decembrie 2011 at 16:49

  buna ziua, acum circa 3 luni am scapat cafea pe el,nu se mai aprinde monitorul, si nici nu am avut posibilitatea sa-l duc la un service in tot acest timp. Am fost la vreo 2-3 service-uri si acum deja ma orientam spre a-mi cumpara altu’. Laptopul e un Acer aspire 7736zg.Imi dati vreo sansa? Multumesc!

  • alex-Reply
   18 decembrie 2011 at 17:42

   Buna ziua

   Orice laptop mai are o sansa la noi .Diagnosticarea este gratuita , haideti sa se uite un inginer la el!

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 304. ZAVOIANU MIHAI-Reply
  18 decembrie 2011 at 12:52

  VREAU SA REPAR SI EU UN LAPTOP

  • alex-Reply
   18 decembrie 2011 at 13:46

   Buna ziua

   Ce model este si ce problema are?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 305. Bogdan-Reply
  13 decembrie 2011 at 17:39

  Am pus coletul cu laptopul la fan curier Nemo express.Mi-au spus ca maine soseste la dvs coletul.
  Stima,

  • alex-Reply
   13 decembrie 2011 at 17:59

   Buna ziua

   Va multumim. Dedata ce soseste o sa va sune un coleg.
   Cu respect

   reparaciosii.ro

 306. Bogdan-Reply
  13 decembrie 2011 at 14:36

  Am si eu 2 intrebari:
  1.Mai am timp sa trimit si eu laptopu pt reparatie,sau intrati in vacanta de Craciun?
  2.reparatia laptopului pot s-o fac pe firma,adica sa-mi emiteti factura pe firma dupa ce mi-l reparati,datele urmand sa vi le dau eu, in aceasi suma adica 100euro?
  Stima,

  • alex-Reply
   13 decembrie 2011 at 14:39

   Buna ziua

   Este timp pentru reparatie. Orice service este insotit de factura si garantie . Datele de facturare le puteti comunica dupa ce este gata reparatia.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 307. gabi.-Reply
  12 decembrie 2011 at 14:23

  salut..am un hp pavilion dv6500 , sa ars placa video.asa mi-au spus cei de unde l-am luat..se poate face cv cu el ?si cam cat ar costa
  ? , multumesc

  • alex-Reply
   12 decembrie 2011 at 14:25

   Buna ziua

   E clasica problema . Se schimba cipul daca este ars. Reparatia costa 100Euro la cursul BNR.

   Va asteptam diagnosticarea este gratuita.
   Cu respect

   reparaciosii.ro

 308. Sorin-Reply
  11 decembrie 2011 at 21:01

  Buna ziua
  Am un laptop HP Pvilion DV6500. La pornire, imediat cind se incarca BIOS-ul imaginea nu apare OK, apar tot felul de caractere ciudate. In partea de windows, imaginea apare de 6 ori pe ecran, dar foarte inteligibila. Am scos memoria RAM, am scos si bateria de pe placa de baza, dar tot degeaba. Ma puteti ajuta?
  Multumesc

  • alex-Reply
   12 decembrie 2011 at 11:29

   Buna ziua

   O problema fregventa la acest model . Este din cipul video si se poate repara.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

   • Name (Required)-Reply
    12 decembrie 2011 at 12:29

    Puteti sa-mi dati si cotatie de pret?

    • alex-Reply
     12 decembrie 2011 at 12:30

     Buna ziua

     Problemele din placa de baza costa 100Euro la cursul BNR. Diagnosticarea este gratuita.

     Cu respect

     reparaciosii.ro

 309. Victor-Reply
  11 decembrie 2011 at 19:41

  De fapt sa fiu mai exact tensiune nu scade la punctul de intrare pe placa ci pe componentele electronice aflate in imediata vecinatate a locului in care firele de alimentare de 19 V sunt legate pe placa(la intrarea pe placa ramane tot 19 V).

 310. Victor-Reply
  10 decembrie 2011 at 18:53

  Buna ziua,
  Am un laptop Toshiba A135- S4527.La doua saptamani dupa ce l-am cumparat au aparut primele probleme.Cu bateria scoasa in timp ce se afla in functionare doar pe sursa externa ,calculatorul meu s-a stins brusc din lipsa de alimentare.Din acel moment am folosit laptopul avand tot timpul bateria pusa pe pozitie.Dupa jumate de an aparuse un alt defect:cu sursa de alimentare externa cuplata,calculatorul meu in loc sa mearga pe alimentarea externa el mergea pe baterie iar in momentul in care bateria se consuma calculatorul se inchidea din lipsa de sursa de energie.L-am dus la un service si nu a reusit sa gaseasca defectul,apoi l-am dus in Bucuresti la service autorizat pt reparatie Toshiba aflate in garantie.Raspunsul a fost ca defectul pe care il reclamam nu l-au gasit.Atunci am desfacut singur calculatorul si am studiat placa de baza ,am constatat ca firele de alimentare care veneau pe placa nu avea o lipitura corespunzatoare , am refacut lipitura si nu am avut probleme mai mult de un an.Acum problemele au reaparut:cu sursa externa cuplata 220V/19V ,bateria calculatorului nu se incarca decit pentru citeva secune din momentul alimentarii cu sursa de energie din exterior iar daca incerc sa folosesc calculatorul fara baterie acesta porneste si apoi se stinge pana sa porneasca complet windowsul.Am masurat alimentarea pe placa care atunci cind porneste are 19V iar apoi scade la 12V (moment in care nu mai primesc nici semnalizarea ca bateria este pe inacrcare).Probabil se deschide un alt ciruit care face ca , caderea de tensiune sa scada la 12 V.
  Aveti idee ce defectiune are?

  • alex-Reply
   12 decembrie 2011 at 11:31

   Buna ziua

   Posibil se fie de la un cip. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 311. Bogdan-Reply
  10 decembrie 2011 at 17:52

  Salut! Am si eu o problema cu un acer aspire 5730z…mi-a murit cipsetul din cauza temperaturii…cei din srvice mi-au spus ca s-a prajit su pasta termoconductoare s-a impietrit pe el…care sunt sansele sa se repare? Cat m-ar costa si cat timp va sta in service?
  multumesc anticipat!

  • alex-Reply
   12 decembrie 2011 at 11:32

   Buna ziua

   Pretul este de 100Euro . Sansele sunt destul de mari pentru reparatie. Pentru cele cu piese pe stoc timpul mediu este de o saptamana.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 312. florin-Reply
  8 decembrie 2011 at 19:02

  salutare,am un hp g62 465sf si a suferit un soc termic,am inteles ca s-au dus 2 tranzistori electrici,ma puteti ajuta sa gasesc asa ceva,k nu se prea gaseste

  • alex-Reply
   9 decembrie 2011 at 11:07

   Buna ziua

   Ce inseamna soc termic? Daca sunt tranzistorii se rezolva.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 313. Villy-Reply
  8 decembrie 2011 at 16:27

  Am un Acer din seria Aspire 5100 care functiona extrem de bine. Cum a inceput sa se opreasca din senin l-am dus la niste specialisti … Prima investigatie a relevat ca nu mai porneste coolerul iar concluzia a dus la curatare, pe care am platit-o si a fost realizata. Dupa ce l-am luat acasa insa am constatat ca problema nu a disparut. Am comunicat cu specialistii gandindu-ma la o problema fizica.
  S-a ajuns la concluzia ca laptopul este virusat (asta in ciuda faptului ca a fost protejat) iar procesul malware respectiv ar opri coolerul. Intre timp am instalat si eu Security Essentials care gasea intradevar un toian, dar dupa devirusare si restartare am constatat ca este vorba (de mai mult) de un virus care genereaza troianul …
  S-au facut noi investigatii iar dupa ce au utilizat metodele lor de devirusare l-am luat iar acasa, insa tot nu s-a rezolvat. Se pare ca virusul este undeva in bios, specialistii ajungand la concluzia ca ar trebui rescris … Ideea este ca nici acum, dupa mai multe incercari, nu am ajuns la o concluzie pozitiva, desi in situatia in care asta ar rezolva problema as fi fost de acord chiar cu schimbarea cipului aferent.
  Mi-am pierdut increderea din moment ce au spus de 2 ori ca au rezolvat iar acum imi comunica telefonic ca „este ceva SF” si ca nu au mai intalnit asa ceva … Nu imi ofera siguranta ca se rezolva, ce sa mai vorbim de fptul ca devine neproductiv !

  Credeti ca mai am sansa sa-mi rezolv probema ? Puteti oferi o solutie rezonabila ?

  • alex-Reply
   9 decembrie 2011 at 11:09

   Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? Povestile SF sunt pentru copii.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

   • Villy-Reply
    9 decembrie 2011 at 14:00

    Da, in situatia in care nu se rezolva, imediat ce il recuperez voi veni. Multumesc !

    • alex-Reply
     9 decembrie 2011 at 14:03

     Buna ziua

     Va asteptam

     reparaciosii.ro

 314. Viorel-Reply
  7 decembrie 2011 at 15:13

  Am un laptop Acer 5135 care are o problema cred cu invertorul. Pe scurt, deschid laptop-ul insa pe ecran nu se vede nimic decat cu o alta sursa de lumina. Daca il conectez la un alt monitor merge perfect. Cam cat m-ar costa invertorul si inlocuirea acestuia si cam ce pret?

  • alex-Reply
   7 decembrie 2011 at 16:35

   Buna ziua

   Invertorul costa 150Ron si aveti 3 luni garantie.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 315. domy-Reply
  7 decembrie 2011 at 12:26

  Buna dimineata , mi-am varsat vin pe laptop si acuma merge dar numai pe baterie,de incarcat nu mai incarca deloc.ce e de facut cu respect?!

  • alex-Reply
   7 decembrie 2011 at 16:38

   Buna ziua

   Ce model de laptop este?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 316. costy-Reply
  6 decembrie 2011 at 23:14

  buna seara, am si eu o problema cu un laptop acer aspire 3100 series..il aprind si ramane blocat definitiv nu-i mai functioneza absolut nimic, mause tastatura nimic nimic.care ar fi broblema?ce ar putea avea?si cat m-ar costa reparatia? multumesc frumos.

  • alex-Reply
   7 decembrie 2011 at 16:40

   Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 317. DANvs-Reply
  6 decembrie 2011 at 19:46

  Buna seara! Pt un notebook fujitsu model amilo m3438g cu vga defect si reballing vga esuat se mai poate face ceva??

  • alex-Reply
   6 decembrie 2011 at 20:20

   Buna ziua

   S-a schimbat cipul? Ce inseamna reballing esuat?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 318. paul_piu-Reply
  5 decembrie 2011 at 20:43

  ah,si inca ceva,la acest pret se mai adauga si tva????sau primesc ramburs 100 euro in lei + taxele de curier???

  • alex-Reply
   6 decembrie 2011 at 16:19

   Pretul este final . La ramburs platiti contravaloarea a 100Euro + cheltuielile de expeditie.

 319. Verdun-Reply
  5 decembrie 2011 at 15:04

  Salutari. Am un laptop pe care l-am scapat si s-a spart carcasa si nu mai porneste. L-am dus la un service si mi-au spus ca placa de baza e fisurata. Cat m-ar costa reparatia?

  • alex-Reply
   5 decembrie 2011 at 15:10

   Buna ziua

   Ce model de laptop este? Daca placa este fisurata trebuie schimbata.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   • verdun-Reply
    5 decembrie 2011 at 15:19

    E un Acer Aspire 5536G

    • alex-Reply
     5 decembrie 2011 at 15:28

     Buna ziua

     Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratutia?

     Cu respect

     reparaciosii.ro

     • verdun-
      7 decembrie 2011 at 02:11

      Cred ca am mai postat o data asta. Nu am cum sa vin cu el(locuiesc in Cluj Napoca). L-as trimite pe curier, dar sa stiu ca vine inapoi „vindecat”. Sa zicem ca trebuie schimbata placa…puteti face asa ceva?

     • alex-
      7 decembrie 2011 at 16:39

      Buna ziua

      Evident ca putem face rost si de placa daca este nevoie.

      Cu respect
      reparaciosii.ro

 320. Nutu-Reply
  5 decembrie 2011 at 13:29

  Acer aspire 5100 fara probleme pana in prezent . Din pacate nu se mai aprinde deloc display-ul, desi este alimentat laptopul … (se vede ledul si se aude coolerul care functioneaza normal). Ce poate fii? Am incercat sa schimb memoria RAM (in prezent 2×2 GB) cu alte placute si am scos si HDD-ul, dar fara niciun rezultat. Display-ul nu se aprinde deloc, iar cand nu are deloc memoria nu se aude acel sunet de test (lipsa RAM). Nu stiu ce sa mai fac. Repet a functionat perfect fara niciun semn pana acum.
  Multumesc pt. orice raspuns care m-ar ajuta …

  • alex-Reply
   5 decembrie 2011 at 13:32

   Buna ziua

   Modelul acesta are probleme cu cipul de pe placa de baza si se poate repara. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 321. Vali-Reply
  5 decembrie 2011 at 12:09

  Nu incarca alimentatorul la Notebook Toshiba NB200.
  Puteti verifica pe loc daca trebuie alt alimentator sau e o problema la laptop?
  Cat ar costa un alimentator de la Dvs?

  • alex-Reply
   5 decembrie 2011 at 12:13

   Buna ziua

   Diagnosticarea este gratuita . Va asteptam.

   Reparaciosii.ro

 322. bogdan-Reply
  5 decembrie 2011 at 08:46

  deci reparatia laptopului cu tot cu tva ma costa 539 ron daca am calculat bine,fara taxele de transport curier nu?

  • alex-Reply
   5 decembrie 2011 at 12:16

   Buna ziua

   Pretul reparatiei este de 100Euro la cursul BNR adica 435.35 la cursul de astazi. Taxele postale cad in seama clietului.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 323. Ady-Reply
  5 decembrie 2011 at 03:24

  hey!am si eu un laptop gateway din pacate aam folosit un incarcator neadecvat(o chinezarie) acelasi amperaj acelasi voltaj dar de proasta calitate,acesta m-ia topit mufa de alimentare de pe placa de baza,el functioneaza dar nu se mai alimenteaza.se poate schimba mufa(eu am gasit mufa separat)?si cat ma costa?multumesc

  • alex-Reply
   5 decembrie 2011 at 12:15

   Buna ziua

   Se poate schimba fara probleme daca este mufa.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 324. val_enteen-Reply
  4 decembrie 2011 at 21:49

  Care este procedura de trimitere a unui laptop la dvs ? Il ambalez , il expediez pe adresa Sos Pantelimon nr 1A, Cladirea Diasfin SA. et. 1, Sector 2 , Bucuresti si pun in interior o lista cu probleme sau faceti dvs. lista dupa diagnosticare ?

  • alex-Reply
   4 decembrie 2011 at 22:52

   Buna ziua

   Am sa va rog sa il ambalati foarte bine , 5cm distanta dintre laptop si cutie . In interior sa lasati un bilet cu NUME ADRESA TEL SI EMAIL pe care se va primi procesul verbal si acces la sistemul nostru informatic, precum si o mica descriere a problemei.Daca doriti o diagnosticare in prealabil va rugam sa notati acest lucru.. Coletul se expediaza mentionata.

   Va asteptam

   Cu respect

   reparaciosi.ro

 325. paul_piu-Reply
  4 decembrie 2011 at 19:36

  salutare,am un hp 6730b porneste dar nu booteza,la boot device nu vede nimic restul componenteleor sunt testate(hdd,ram,dvd-rw etc.),banuiesc ca este o problema pe placa de baza,ce imi recomandati se m-ai poate repara?sau trebuie schimbata placa de baza?,daca se poate repara sunt dispus sa va trimit laptopul in service pentru a fi rezolvata problema,va multumesc…

  • alex-Reply
   4 decembrie 2011 at 22:54

   Buna ziua

   Este o problem clasica la modelul acesta. Se poate repara. Puteti sa il trimiteti cu incerede pe adresa firmei noastre.

   Contact
   Program lucru : Luni – Vineri 10 – 18

   Sambata, Duminica numai cu rezervare telefonica sau e-mail.

   E-mail: office@reparaciosii.ro

   (This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it)

   Telefoane: Orange: 0740 694 442 Vodafone: 0723 640 003

   Adresa: Sos Pantelimon nr 1A, Cladirea Diasfin SA. et. 1, Sector 2 , Bucuresti.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 326. Bogdan-Reply
  4 decembrie 2011 at 16:19

  ok io trimit laptopu la dvs dar vreau sa lamurim un aspect din capu locului ca sa nu avem neplaceri.Eu platesc 100 euro doar daca mi-l reparati indiferent ce are sper da?Adica nu faceti si dvs ca cei de la ********** mi-l tineti in service o saptamana,nu reusiti sa-l faceti ba mai mult mai imi si stricati ceva prin el si veniti si-mi spuneti la sfarsit ca ma costa nu stiu ce suma,ca asa nu-l trimit.Nu se renteaza,sper ca ma intelegeti si pe mine.Deci suma de 100 euro o platesc doar dacaq e functional,pt ca oricum e destul de costisitor si asa pt un laptop vechi de mai bine de 4-5 ani.
  Stima,

  • alex-Reply
   4 decembrie 2011 at 17:50

   Buna ziua

   Pretul este final pentru reparatia placii de baza si include toate piesele necesare. Pentru cele cu piese pe stoc termenul mediu a unei reparatii este de o saptamana pentru cele cu piese pe comanda este un termen mediu de doua saptamani.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 327. Val_enteen-Reply
  3 decembrie 2011 at 21:49

  Buna seara ,
  pentru un Packard Bell minos GP20 de 17″ care nu mai scoate nimic pe LCD iar pe un monitor extern cuplat la iesirea DVI scoate o imagine din care parca lipsesc liniile orizontale se mai poate face ceva ? Este cipul grafic sau placa de baza ?

  • alex-Reply
   3 decembrie 2011 at 21:52

   Buna ziua

   Probabil este cipul video. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? Chiar daca este separat sau incorporat in placa de baza se poate repara.

   Cu respect.

 328. Coco-Reply
  3 decembrie 2011 at 14:39

  Buna ziua. O prietena mi-a dat un laptop HP Pavilion dv2500 sa-l repar deoarece nu mai vrea sa porneasca (nu ar fi prima oara). L-am desfacut pana la procesor si i-am schimbat pasta care era intarita, dar tot nu vrea sa porneasca deloc. Ma gandeam ca de acolo este. Acum caut un repair shop pentru el. Fata mi-a spus ca se gasesc cam greu shop-uri in care sa se repare acest model de laptop. Sper ca nu este cazul aici. Astept reply. Multumesc

  • alex-Reply
   3 decembrie 2011 at 14:50

   Buna ziua,

   Se rezolva , este o problema clasica la seria dv. Va asteptam

   reparaciosii.ro

 329. Paula-Reply
  2 decembrie 2011 at 23:51

  Am un Macbook Pro la care i-am dat un restart si nu mai porneste sistemul adica pe display apare marul apoi un cerc barat apoi o icoana de folder cu un semn de intrebare……si tot asa! V-as ruga daca puteti,sa-mi sugerati macar ce ar putea fi. Multumesc mult!

  • alex-Reply
   3 decembrie 2011 at 10:33

   Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita ? Poate fi orice de la hdd defect pana la o problema pe placa de baza.

   Va asteptam
   reparaciosii.ro

 330. adrian u-Reply
  2 decembrie 2011 at 13:59

  Buna ziua !
  Am un laptop msi cr260-611nl care nu are mai mult de 4 luni dar sora mea a vrut sa ii dea niste coldrex ,a gandit ea ca poate e racit. dus la service cei de acolo au spus ca e placa de baza defecta ( lichid masiv pe placa) si trebuie neaparat inlocuita. Am gandit totusi sa ii mai dau o sansa la dvs poate il puteti repara dar, daca nu se poate puteti aduce pe comanda o placa pt acest model?]

  Va multumesc anticipat !!!

  • alex-Reply
   2 decembrie 2011 at 16:37

   Buna ziua

   Diagnosticarea este gratuita va asteptam.

   Reparaciosii.ro

 331. Dragos Icleanu-Reply
  1 decembrie 2011 at 19:31

  Buna seara.Ma numesc Dragos Icleanu din Bucuresti. Am un laptop ACER TRAVELMATE. Mufa mama (de pe laptop) de alimentare a laptop-ului nu face contact bine cu mufa tata de la alimentator.Mufa alimentatorului atunci cand se misca chiar si f.f.f.usor, nu mai face contact si se opreste alimentarea.Puteti sa schimbati mufa mama de alimentare la curent de pe laptop? Cam cat ar costa?Cu stima Dragos Icleanu.

  • alex-Reply
   1 decembrie 2011 at 20:15

   Buna ziua

   Costa 150Ron si dureaza cateva ore. Va asteptam.

   reparaciosii.ro

 332. tilitit-Reply
  1 decembrie 2011 at 01:19

  Buna ziua!
  Am un laptop Myria care are probabil placa de baza defecta. Nu mai booteaza. Se aprinde ledul de power si pornesc toate cele, dar nu se aprinde ecranul si nu booteaza. Puteti repara acest model?! sau macar a-ti mai incercat sa reparati aceasta ”firma”?!

  • alex-Reply
   1 decembrie 2011 at 10:53

   Buna ziua

   Am reparat foarte multe Myria pana acuma. Au in general o problema cu cipul de pe placa de baza.
   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 333. Bogdan-Reply
  30 noiembrie 2011 at 19:07

  are deja o incercare nereusita…din cauza acestor retardati ca nu pot sa le spun altfel, de la aceasta asa zisa firma de 2 bani com service.Ok am inteles mesajul,dar totusi nu mi-ati raspuns la cele 2 intrebari:1.daca se poate repara dupa ce il diagonsticati cat m-ar costa cu cipu de la dvs si cat timp ar dura si 2.daca pot sa pun alt cip video,pt c a acest cip 8600m gt chiar si nvidia a recunoscut ca sunt niste cipuri defectioase si cu probleme.In fine multumesc,o zi buna

  • alex-Reply
   1 decembrie 2011 at 10:55

   Buna ziua

   Pretul este de 100Euro la cursul BNR cu tot cu cip. Timpul mediu de reparatie cu cele pe stoc este o saptamana si doua saptamani pentru cele cu piese pe comanda. Nu se poate pune decat cipul recomandat de producator .

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 334. Bogdan-Reply
  30 noiembrie 2011 at 12:21

  Va salut.Am si eu o intrebare.Cat m-ar costa schimbarea unui chipset video 8600m gt 256 mb ddr 3 la un model de laptop asus g2s-a1 si cat timp ar dura?Si daca sigur sunteti in stare sa faceti asta,intreb asta pt ca eu sunt din Buzau si am fost la un service de aici pe nume ******** si s-au laudat ca au scule si le-am dus chipset 8600m gt si mi l-au stricat cu mana lor si nu au mai recunoscut.Mi-e foarte frica nu mai am incredere in aproape nimeni dar totodata doresc sa repar laptopul.Alt chipset video nu mai am.Daca imi aduceti dvs. chipset video din afara sau daca aveti din intamplare in serviceul dvs. si mi-l inlocuiti cat timp ar dura cu totul si cat m-ar costa toata distractia?
  Ca o intrebar…pot sa pun si alta placa video adica 8700m gt cu 512 mb ddr 3?Daca se poate spuneti-mi pretul si pt. aceasta alternativa va rog
  Stima,

  • alex-Reply
   30 noiembrie 2011 at 16:55

   Buna ziua

   Daca are deja o incercare nereusita de schimbare de cip sansele scad considerabil . Puteti insa sa veniti cu el pentru o diagnosticare gratuita.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 335. codrut06-Reply
  29 noiembrie 2011 at 13:55

  cam cat ar costa reparatia?

 336. codrut06-Reply
  29 noiembrie 2011 at 13:53

  Salut, se inchide ecranul la laptop, moment in care se aude o caraiala in el.Nu il pot inchide decat daca ii scot bateria.Mentionez ca stau cu incarcatorul si cu bateria in laptop.Aceasta problema mi-a aparut din ce in ce mai des si as vrea sa stiu de la ce ar putea fi

  • alex-Reply
   29 noiembrie 2011 at 14:08

   Buna ziua

   Puteti sa veniti cu el pentru un diagnostic gratuit? Probabil un contact imperfect. Ce model de laptop este?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 337. Ando-Reply
  29 noiembrie 2011 at 13:35

  Buna ziua,
  Am un laptop Toshiba Satellite M 200. De catva timp am probleme cu pornirea. Nu porneste la prima apasare a butonului on/off. Trebuie sa repet manevra de cca. 8-10 ori pana ce se aprinde ecranul si laptopul proneste. Ar putea fi virusat sau sa aiba anumite piese defecte ?
  Puteti sa imi dati o recomandare ? Multumesc

  • alex-Reply
   29 noiembrie 2011 at 14:07

   Buna ziua

   Daca nu porneste de la buton nu poate fi de la virusi , probabil o lipitura rece. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 338. silicaru-Reply
  28 noiembrie 2011 at 16:50

  Sunt din Barlad .Am laptop COMRACE z8 Coreduo 2.0/dvd rw dual 8x/1024 ddr2-sod,NoteB/z8w+BB -15,4’’ /HDD 120 GB,cu placa de baza defecta[cipsetul dezlipit,dupa parerea servisului]celelalte componente sunt in stare buna de functionare. Se mai poate repara ,se merita investitia ?

  • alex-Reply
   28 noiembrie 2011 at 16:58

   Buna ziua

   Orice laptop poate repara. Daca este un cipset este ok. Pretul reparatiei este de 100Euro la cursul BNR. Pentru Barlad folosim serviciile unui curier gen FAN Curier.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 339. octav-Reply
  28 noiembrie 2011 at 10:33

  parola de bios la un toshiba satellite a200 pro model no PSAE4E-01P011IT
  se poate afla ? si cat costa ?

  • alex-Reply
   28 noiembrie 2011 at 11:10

   Buna ziua

   Rescriere bios 150Ron si dureaza cateva ore. Acest model are cip de securitate?

   Cu respect

   reparacisii.ro

   • octav-Reply
    28 noiembrie 2011 at 11:26

    nu am idee daca are chip de securitate . daca puteti rezolva problema cu parola il trimit la dvs . dar trebuie sa imi dati raspunsul exact . multumesc

    • alex-Reply
     28 noiembrie 2011 at 11:29

     Buna ziua

     Pe situl oficial nu scrie nimic de cip. Puteti sa il trimiteti pentru o rescriere de bios.

     Cu respect

     reparaciosii.ro

 340. Vlad Teodorescu-Reply
  25 noiembrie 2011 at 04:28

  buna seara
  am o mare problema cu un laptop toshiba quosmio
  de 5 minute mi s-a inchis luminozitatea ecranului si se aude un tiuit puternic din el
  ideea e ca functioneaza dar nu se inchide sonorul, tiuie in continuu si se vede foarte intunecat pe ecran
  ce as putea sa ii fac si cat m-ar costa asta?

  • alex-Reply
   25 noiembrie 2011 at 09:16

   Buna ziua

   Trebuie vazut ce problema are, puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 341. george uk-Reply
  25 noiembrie 2011 at 04:12

  V-am gasit pe internet cautand un loc unde sa repar un laptop…momentan va scriu din Anglia..dar in ianuarie sunt acasa. Am un laptop Acer Aspire 5100-5674 luat de la un centru de reciclare care porneste normal …intra in windows…dar nu poti sa lucrezi la el..deoarece nu functioneaza usb-urile…iar tastatura si pad-ul d la mouse nu functineaza..ma uit la el ca la un photo frame….ce vreau sa va intreb..are rost sa il aduc la dvs? sau il car degeaba dupa mine/? multumesc anticipat!

  • alex-Reply
   25 noiembrie 2011 at 09:17

   Buna ziua

   Se poate repara. Puteti veni cu el in ianuarie pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   • george crst-Reply
    25 noiembrie 2011 at 21:12

    va multumesc in primul rand pentru un raspuns asa de rapid…si asa de pozitiv…cu siguranta o sa vin cu el la dvs la firma in ianuarie…si daca ati putea sa imi spuneti va rog asa din experienta dvs cam de la ce i s-ar trage aceasta problema? Va multmuesc!

    • alex-Reply
     25 noiembrie 2011 at 21:31

     Buna ziua

     Probleme la southbridge probabil de la un device USB defect si cuplat .

     Va asteptam

     reparaciosii.ro

 342. Lascu-Reply
  19 noiembrie 2011 at 14:06

  am un laptop acer s100 care nu mai recunoaste nimic ce bag in usb si nu-l mai pot folosi cu stick pentru internet dar cu cablu sau wireles functioneaza , restul functioneaza perfect as vrea sa stiu daca se poate repara si cat costa reparatia

  • alex-Reply
   19 noiembrie 2011 at 15:38

   Buna ziua

   Probabil un scurt in usb sau sudbridge defect. Se poate repara , pretul este de 100Euro la cursul BNR si aveti 3 luni garantie.

   Diagnosticarea este gratuita.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 343. cosmin-Reply
  18 noiembrie 2011 at 12:57

  Salut.Am si eu un Acer Aspire 5739G-664G32Mn,mi-a picat un pahar de cafea pe tastatura si numai merge deloc.M-am interesat si cica ar fi placa de baza.Se mai poate face ceva la placa de baza sau puteti sa imi spuneti cam cat costa o placa de baza?
  Va multumesc!

  • alex-Reply
   18 noiembrie 2011 at 14:29

   Buna ziua

   Orice laptop are o sansa. Pretul este de 100Euro la cursul BNR. Diagnosticarea este gratuita.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 344. marina-Reply
  16 noiembrie 2011 at 13:51

  Buna ziua,

  Am un laptop hp si de ceva timp se aprindea foarte greu iar acum nu mai merge deloc. Am fost cu el la reparat si mi-au spus ca este placa de baza. Eu sunt din campina si as dorii sa stiu daca poate fi reparat la voi si cat m-ar costa, sau daca pot sa-l trimit prin curier rapid? . Cat este garantia?

  Multumesc.

  • alex-Reply
   16 noiembrie 2011 at 13:55

   Buna ziua

   Pretul unei reparatii este de 100Euro la cursul BNR indiferent de marca si problema laptopului. Puteti folosii orice curier .
   CLUBUL REPARACIOSILOR
   Adresa: Sos Pantelimon nr 1A, Cladirea Diasfin SA. et. 1, Sector 2 , Bucuresti.

   Telefoane: Orange: 0740 694 442 Vodafone: 0723 640 003

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 345. Mihai Petrea-Reply
  16 noiembrie 2011 at 12:24

  Buna Ziua. Am si eu un laptop Acer Extensa 5620Z. La un moment dat nu a mai vrut sa porneasca, se inchidea singur dupa 2-3 secunde de la pornire. Un prieten electronist de la mine din oras(Sibiu), a zis ca probabil s-a deslipit chipsetul deoarece multe alte laptopuri au acest defect si mi-a propus sa-l incalzim usor cu un pistol de caldura. L-am demontat, am izolat placa de baza cu staniol (asa cum am vazut in tutoriale pe net), si l-am incalzit cateva secunde. Singurul lucru pe care l-am reusit, pe langa cateva bilutze de cositor care au fugit de sub chipset, a fost ca acum nu mai porneste absolut deloc. 🙂 As fi interesat daca ma puteti ajuta cu el, eventual daca aveti alta placa de baza, deoarece nu prea mai cred in repararea si siguranta in timp a acesteia. Daca da va rog sa ma anuntati care ar fi costul estimativ si cum trebuie procedat, eu fiind din Sibiu. Multumesc.
  Mihai Petrea

  • alex-Reply
   16 noiembrie 2011 at 13:03

   Buna ziua

   Trebuie schimbat cipul . Puteti sa il trimiteti ! Daca nu s-a stricat placa de la tratamentul termic nu ar fi o problema cu reparatia. Orice curier este binevoit. Adresa o gasiti pe situl nostru la contact.

   Cu respect

   reparciosii.ro

   • Mihai Petrea-Reply
    16 noiembrie 2011 at 13:41

    Si care ar fi costurile in ambele variante ( doar schimbatul chipului/inlocuirea sau repararea placii de baza) ?…as prefera sa stiu dinainte variantele sa fiu pregatit…aventual daca pretul e prea mare sa ma gandesc la alte alternative…multumesc

    • alex-Reply
     16 noiembrie 2011 at 13:43

     Buna ziua,

     Reparatia placii de baza costa 100Euro la cursul BNR indiferent de marca laptopului si ce problema are. Inlocuirea cipilui este inclusa in reparatie.

     Va asteptam

     reparacioii.ro

 346. catalin-Reply
  15 noiembrie 2011 at 14:58

  Buna ziua , imi trebuie o placa de baza pt un toshiba satelite a 205
  Defectiunea a pornit de la faptul ca laptopul dupa ce se aprindea , dupa cateva minute se bloca ….., fiul meu l-a dus la reparat la un neavenit , probabil . care a incercat sa faca niste lipituri pe placa de baza si cred ca a terminat-o de tot . Va rog daca aveti amabilitatea sa-mi comunicati si un pret la o astfel de placa de baza . Cu respect !

  • alex-Reply
   15 noiembrie 2011 at 15:40

   Buna ziua

   Va rog sa trimiteti pe office@reparaciosii.ro seria de pe spate pentru a va face o oferta.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 347. catalin-Reply
  15 noiembrie 2011 at 14:48

  buna ziua , imi trebuie o placa de baza pt un toshiba satelite a 205 ?
  este posibil sa gasesc la dvstr. ? multumesc !
  Defectiunea a pornit de la faptul ca laptopul dupa ce se aprindea , dupa cateva minute se bloca ….., fiul meu l-a dus la reparat la un neavenit , probabil . care a incercat sa faca niste lipituri pe placa de baza si cred ca a terminat-o de tot . Va rog daca aveti amabilitatea sa-mi comunicati si un pret la o astfel de placa de baza . Cu respect !

 348. Gaby-Reply
  15 noiembrie 2011 at 03:16

  salut.am o problema cu un laptop Toshiba.nu se mai aprinde.s incalzea ft tare si s stingea.asta s-a intamplat d cateva ori,pana knd nu s-a mai aprins deloc.nu s mai aprinde nici un led,km c ar putea sa aiba si km kt m-ar ajunge. va multumesc anticipat pt raspuns

  • alex-Reply
   15 noiembrie 2011 at 12:30

   Buna ziua

   Posibil sa fie un cip sarit de la temperatura. Se poate repara.
   Pretul unei reparatii placa de baza este de 100Euro la cursul BNR indiferent de marca laptopului si problema.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 349. crystian T-Reply
  14 noiembrie 2011 at 10:39

  buna ziua , ma intereseaza o placa de baza Functionala pentru laptop sony vaio VGN_FZ11Z- PCG318M daca aveti ce pret are ? Va multumesc anticipat pentru raspuns…

  • alex-Reply
   14 noiembrie 2011 at 14:00

   Buna ziua

   Va rugam sa trimiteti pe office@reparaciosii.ro datele dvs de contact.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 350. Mera-Reply
  14 noiembrie 2011 at 09:35

  Am un Acer aspire 5520G lam luat in 2009 sau 2010 nu mai sunt sigur, dar a mers pana acum fara probleme acum sa ars cipset-u sincer am auzit ca modelu asta are probleme la p-laca de baza si am un amic care a avut aceasi problema, la trimis la Cluj aia au incalzit cipset-u si a mers 6 luni, vreau sa stiu daca se poate schimba cu unu nou fara alte „interventii”.
  Cu respect Mera

  • alex-Reply
   14 noiembrie 2011 at 14:01

   Buna ziua

   Cipul trebuie reballuit sau schimbat. pentru a rezolva problema. Va asteptam cu el in service, este o problema clasica la acest model.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 351. Stefan-Reply
  13 noiembrie 2011 at 01:50

  Buna ziua. Am un laptop Asus X71Vn. Problema lui consta in faptul ca atunci cand conectez castile, nu se decupleaza boxele, se aude in ambele. Umbland prin meniul drive-ului de la placa de sunet, am mai observat ca una dintre cele doua boxe ale laptop-ului nu functioneaza. Se poate remedia problema? Daca da cam cat ar costa? As dori ca macar problema cu conectatul castilor sa se poata rezolva, deoarece este destul de deranjanta.
  Ar mai avea o mica problema la display, pt ca in timpul functionarii ii apare o dungulita gri sau de culoare mai deschisa, pe verticala. As dori sa stiu daca se poate repara fara ca sa ii schimb display-ul, deoarece sunt cam scumpe.
  Va mutumesc anticipat.
  Cu respect, Stefan.

  • alex-Reply
   13 noiembrie 2011 at 22:06

   Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?
   Orice problema se poate remedia , dar trebuie intai identificata.

   Va asteptam
   Cu respect
   reparaciosii.ro

 352. Vlad-Reply
  12 noiembrie 2011 at 16:05

  salut! am si eu o problema cu un acer aspire 5740g.. ma jucam nff pro street cu toate prostiile grafice la maxim.. la un moment dat… CRASH.. si nu s-a mai aprins.. unii mi-au spus ca e arsa placa de baza si ca trebuie inlocuita.. eu sper sa mai am o sansa.. merci!

  • alex-Reply
   12 noiembrie 2011 at 16:15

   Buna ziua

   Este o problema clasica a acest model . Se repara cu mari sanse. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuia? Laptopul se incalzea inainte?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   • Vlad-Reply
    13 noiembrie 2011 at 14:07

    nu sunt din bucuresti. laptopul e dezasamblat. as vrea sa stiu daca as putea sa vi-l trimit si daca da.. sa-mi spuneti cum. complet, sau numai placa de baza. da, se incalzea foarte tare.. placa video ajungea la aproape 100 de grade.. merci!

    • alex-Reply
     13 noiembrie 2011 at 22:05

     Buna ziua

     Laptopurile se primesc asamblate in service. Daca insa nu ati mai facut asta pana acuma mai bine il trimiteti asa cum este.
     Daca este placa video se rezolva fara probleme.

     Cu respect

     reparaciosii.ro

     • Vlad-
      15 noiembrie 2011 at 21:30

      ideea este ca l-am dus la un „reparator” si mi l-a adus asa spunandu-mi ca n-are ce-i face.. vreau sa stiu cum as putea sa-l trimit la dumneavoastra si cam cat ar dura pana l-as primi.. si sa-mi spuneti va rog si un pret estimativ in care sa se incadreze si reparatia si manopera sau mai bine zis asamblatul.. merci mult!

     • alex-
      16 noiembrie 2011 at 13:04

      Buna ziua

      Ce model de laptop este? S-a incercat reparatia placi de baza?

      Cu respect

      reparaciosii.ro

     • Vlad-
      16 noiembrie 2011 at 23:10

      Acer Aspire 5750G-434G50Mn.. nu s-a incercat.. doar a fost diagnosticata arsa.. dar nu stiu cat de specialist era tipul care mi-a dat diagnosticul.. oricum nu mi-a testat-o cu niciun aparat. sper sa pot colabora cumva cu dumneavoastra chiar daca sunt din jud. alba.. deoarece nu-mi permit o placa noua si am mare nevoie de laptop. multumesc!

     • alex-
      17 noiembrie 2011 at 13:26

      Buna ziua

      Puteti sa il trimiteti prin curier . In principiu este un cip care se defecteaza mai la toate. Puteti sa folositi servicile unui curier pentru ca laptopul sa ajunga la noi..

      Va asteptam

      reparaciosii.ro

     • Vlad-
      17 noiembrie 2011 at 21:18

      pai atunci asa o sa fac. nu ati sti sa-mi spuneti un pret estimativ si.. cam cat ma va tine dupa?:))

     • alex-
      18 noiembrie 2011 at 11:17

      Buna ziua

      Pretul unei reparatii este de 100Euro la cursul BNR. Garantia este de 3 luni la fel ca la o placa de baza noua.

      Va asteptam

      reparaciosii.ro

 353. YNU-Reply
  12 noiembrie 2011 at 14:26

  Buna ziua! Am un toshiba satellite L500-1xu, ma intereseaza reparatia placii de baza,daca este posibil, s-a varsat niste apa pe tastatura Cat costa reparatia??? Multumesc

  • alex-Reply
   12 noiembrie 2011 at 14:36

   Buna ziua

   Reparatia placii de baza costa 100Euro la cursul BNR. Indiferent de marca si problema .

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 354. Cosmin-Reply
  12 noiembrie 2011 at 12:43

  Buna ziua , detin un laptop HP G62 . Laptop-ul este unul foarte bine dotat ( dupa parerea mea ) :
  – Intel Core i3
  – ATI Radeon HD5430 512MB
  – RAM 4GB
  Laptop-ul in detin de 1 an , dupa 1 an a inceput sa-mi faca figuri . Se aude un sunet ciudat , exact sub mouse-pad . Si se blocheaza tot . Asta imi facea inainte numai cand intram pe Google Chrome , apoi pe Mozilla , apoi cand ma conectam la internet ( adica conectat modemu’ cu laptop-ul ) , iar apoi cand dezarhivam ceva . Nu stiu ce sa fac . Imi puteti spune unde sa-l duc si ce sa-i fac ? Va multumesc mult !

  • alex-Reply
   12 noiembrie 2011 at 12:48

   Buna ziua ,

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect
   reparaciosii.ro

   Contact
   Program lucru : Luni – Vineri 10 – 18

   Sambata, Duminica numai cu rezervare telefonica sau e-mail.

   E-mail: office@reparaciosii.ro

   (This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it)

   Telefoane: Orange: 0740 694 442 Vodafone: 0723 640 003

   Adresa: Sos Pantelimon nr 1A, Cladirea Diasfin SA. et. 1, Sector 2 , Bucuresti.

   • Cosmin-Reply
    12 noiembrie 2011 at 13:04

    Eu sunt din Jud. Dambovita . Aveti vreo filiala in Targoviste ?

    • alex-Reply
     12 noiembrie 2011 at 14:37

     Buna ziua

     Pentru Targoviste folosim serviciile fan curier si in 24h laptopul este in service. Va asteptam

     Contact
     Program lucru : Luni – Vineri 10 – 18

     Sambata, Duminica numai cu rezervare telefonica sau e-mail.

     E-mail: office@reparaciosii.ro

     (This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it)

     Telefoane: Orange: 0740 694 442 Vodafone: 0723 640 003

     Adresa: Sos Pantelimon nr 1A, Cladirea Diasfin SA. et. 1, Sector 2 , Bucuresti.

     Cu respect

     reparaciosii.ro

     reparaciosii.ro

 355. Sorin Frangeti-Reply
  12 noiembrie 2011 at 12:10

  Buna,

  Ma intereseaza tasta D de la un laptop HP 625.
  Aveti asa ceva? Daca da, sunt dispus sa cumpar.

  Stima.

  • alex-Reply
   12 noiembrie 2011 at 12:29

   Buna ziua

   Avem cateva tastaturi de HP posibil sa se potriveasca si la dvs. Puteti veni cu el sa se uite un tehnician?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 356. silviu-Reply
  11 noiembrie 2011 at 23:42

  am o problema cu acer 5920aspire nu mai vrea sa porneasca cind ii bag alimentarea se aprinde ledu si imi arata ca incarca bateria dar nu porneste este mort se poate face ceva?

  • alex-Reply
   12 noiembrie 2011 at 09:34

   Buna ziua

   Se rezolva. Probabil un scurt pe alimentare. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 357. Alex-Reply
  10 noiembrie 2011 at 10:50

  Buna ziua , am un laptop hp compaq 6720s care din cate se pare are placa video arsa in urma supraincalzirii ! se mai poate face ceva ? Laptopul porneste insa displayul ramane negru !

  • alex-Reply
   10 noiembrie 2011 at 11:26

   Buna ziua

   Problema clascia . Se poate repara . Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 358. Alex-Reply
  10 noiembrie 2011 at 09:58

  Buna ziua ,
  Intocmai ca precedenta persoana si eu posed un TOSHIBA P200D-106 cu aceeasi problema pana la un moment dat , in sensul ca merge perfect pe baterie , apoi cand bateria da semne de descaracre , si il cuplez la priza …dupa inca 3-4 minute totul pe ecran dispare ramanand o imagine gri inchis laptoasa (aproape negru) vizibila doar sub anumite unghuiri.Nu se mai poate face nimic , doar sa astept reincarcarea bateriei si pornirea de la zero . Laptopul nu porneste cu bateria scoasa . Si nu porneste cu bateria montata dar bagat in priza . Doar pe baterie merge perfect iar cand bagi alimentarea ..dupa 2-4 minute imagina dispare brusc cu toate celelelate sunet , etc.E pacat pt ca este tanar are doar 3 ani !!!!
  Multumesc …!!!

  • alex-Reply
   10 noiembrie 2011 at 10:08

   Buna ziua

   Se rezolva . Putei veni cu el in service sa se uite un inginer?

   Cu respect

   reparaciosii..ro

 359. Porumb Paul Florin-Reply
  9 noiembrie 2011 at 16:44

  Buna ziua!!! Am un laptop HP Compaq Nx6110, merge dar cateodata se opreste si numai daca apas pe el deasupra tuchpadului merge. cand mi se intampla asta nu imi mai merge nici USB-ul. dupa ce apas pe el merge unpic si iarasi face figuri. astept un raspuns . Multumesc anticipat.

  Imi puteti spune un pret va rog.? ca poate nu merita laptopu cat costa reparatia.

  • alex-Reply
   10 noiembrie 2011 at 10:11

   Buna ziua

   Pretul unei reparatii pe placa de baza este 100Euro la cursul BNR. Am mai avut modelul acesta in service cu aceeasi problema.. Seria nx de la hp este clasa de buisiness de la compaq care are o calitate net superioara.

   Va asteptam
   reparaciosii.ro

 360. Adrian-Reply
  9 noiembrie 2011 at 16:28

  Buna ziua,

  Am si eu un toshiba satellite L300, si am o problema cu el. cand nu este conectat la curent si functioneaza pe baterie totul e perfect, insa cand e conectat la curent se tot restarteaza sau se blocheaza sau se chiar inchide cateodata.
  L-am tinut si conectat la curent cu bateria in el si fara baterie in el, dar reactioneaza la fel in oricare din situatii.
  Doar cand functiontioaza pe baterie nu am nici o problema cu el.

  Multumesc mult.

  • alex-Reply
   9 noiembrie 2011 at 16:39

   Buna ziua

   Cred ca este un cip de alimentare . Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 361. Laur-Reply
  8 noiembrie 2011 at 20:58

  Buna seara am un laptop Compaq Presario vechi, bineinteles, ma intereseaza inlocuirea placii de baza ,pretul si daca aveti reprezentanta in Rm Valcea sau imprejurimi.
  Multumesc

  • alex-Reply
   8 noiembrie 2011 at 21:00

   Buna ziua

   Ce problema are placa dvs de baza?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 362. Porumb Paul Florin-Reply
  8 noiembrie 2011 at 17:48

  Buna ziua!!! Am un laptop HP Compaq Nx6110, merge dar cateodata se opreste si numai daca apas pe el deasupra tuchpadului merge. cand mi se intampla asta nu imi mai merge nici USB-ul. dupa ce apas pe el merge unpic si iarasi face figuri. astept un raspuns . Multumesc anticipat.

  • alex-Reply
   8 noiembrie 2011 at 18:04

   Buna ziua

   Probabil este un cip acolo care a sarit. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 363. Cosmin-Reply
  7 noiembrie 2011 at 19:04

  Ok, multumesc! O sa dau o fuga pana la voi.

 364. Cosmin-Reply
  7 noiembrie 2011 at 18:58

  Ok, dar daca vin, nu este obligatoriu sa il repar la voi, nu? As vrea intai sa stiu cu ce ma confrunt.

  • alex-Reply
   7 noiembrie 2011 at 19:02

   Buna ziua

   Diagnosticarea este gratuia , nu sunteti obligati sa acceptati reparatia.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 365. Cosmin-Reply
  7 noiembrie 2011 at 18:38

  Buna seara,

  Am un Acer Aspire 8930G. Intr-o seara in timp ce navigam pe net, brusc mi-a dat BSOD si s-a inchis. De atunci cand il pornesc imi apare un cursor in stanga sus, clipeste de 2 ori, dispare si apoi laptopul ramane asa. Nu booteaza, nu intra in BIOS, pur si simplu nu face nimic. Cineva mi-a spus ca s-a dus placa de baza si ca trebuie alta. Asa o fi?

  Multumesc!

  • alex-Reply
   7 noiembrie 2011 at 18:49

   Buna ziua

   Este greu de spus. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? Nu neaparat este placa de baza.

   Cu respect

   repraciosii.ro

 366. vasile-Reply
  7 noiembrie 2011 at 17:13

  ok!

 367. vasile-Reply
  7 noiembrie 2011 at 16:54

  da la ambele intrebari.

  • alex-Reply
   7 noiembrie 2011 at 16:58

   Buna ziua

   Puteti sa il trimiteti pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 368. vasile-Reply
  7 noiembrie 2011 at 16:41

  cu respect! laptop fujitsu amilo pro v2055; functioneaza 1ora dupa care ingheata.il restartez, functioneaza 30 min. ingeata dinnou.curatat coler,pus pasta la microprocesor.rezultat ; acelasi! sant din piatra neamt. va rog sfaturi. multumesc

  • alex-Reply
   7 noiembrie 2011 at 16:44

   Buna ziua

   Probabil un cip sau ceva care intra in protectie . S-a incercat reinstalare sistemului de operare? Laptopul se incalzeste?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 369. eugen-Reply
  6 noiembrie 2011 at 18:58

  am un laptop acer aspire 5737z, si am observat ca luminozitatea reglata la maxim ,.este mai intunecata ca la alte laptopuri. Daca ma uit la el si la altul simultan imaginea(luminozitatea) la al meu este mai slaba.

  • alex-Reply
   6 noiembrie 2011 at 19:02

   Buna ziua

   Posibil sa fie o problema de invertor. Daca miscati ecranul isi modifica intensitatea?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 370. ValsiS-Reply
  4 noiembrie 2011 at 14:26

  Buna ziua,

  Am un laptop Fujitsu Siemens Amilo Pi3525 – care nu mai porneste de nici o culoare

  a fost pe la 1000 de mesteri in 100 de locuri … si mi s-a zis ca e placa de baza arsa … se mai poate face ceva ? unde gasesc una noua si cat m-ar costa?

  sunt din Craiova

  • alex-Reply
   4 noiembrie 2011 at 14:40

   Buna ziua

   S-a incercat reparatia placii de baza?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 371. gabi-Reply
  3 noiembrie 2011 at 23:29

  Buna ziua.Am un laptop asus k61iC cam de un an jumate. In timp ce umblu pe el…cam dupa o ora ,poate 2…se blocheaza si incepe sa bazaie urat. Cu timpul aceasta problema e din ce in ce mai recenta.Ati mai intalnit o asemenea probema la laptopurile asus? Ma puteti ajuta? Va multumesc

  • alex-Reply
   4 noiembrie 2011 at 06:12

   Buna ziua

   Posibil sa fie coolerul defect. Puteti veni cu el pentru o curatare?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 372. ionel-Reply
  2 noiembrie 2011 at 10:47

  sint din moreni dambovita poate sa-l trimet prin curier

  • alex-Reply
   3 noiembrie 2011 at 14:35

   Buna ziua

   Orice curier este binevenit. Am sa va rog sa il ambalati bine . 5cm distanta dintre laptop si cutie. In interior un bilet cu : nume , adresa ,telefon ,email precum si o scurta descriere a problemei.
   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 373. ionel-Reply
  2 noiembrie 2011 at 10:12

  Buna ziua, am un laptop fujisu simens v6535 si uneori se opreste singur trreebuie sa scot bateria si alimentatorul de retea apas butonul de pornire reconectez alimentatorul si porneste alteori se opreste si la socuri usoare ce credeti ca ar putea avea si cam cit ar costa

  • alex-Reply
   2 noiembrie 2011 at 10:37

   Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? Fara baterie face la fel?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   • ionel-Reply
    2 noiembrie 2011 at 10:42

    face la fel

    • alex-Reply
     2 noiembrie 2011 at 10:45

     Buna ziua

     Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? Probabil este o sursa care face probleme.

     Cu respect

     reparaciosii.ro

 374. Laura-Reply
  1 noiembrie 2011 at 14:33

  Buna ziua
  Am un Acer Apire 6920 G si problema este urmatoarea:se inchide singur,porneste 3 secunde, apoi iar se inchide,dar functioneaza in safe mode?
  Care ar fi cauza?

  • alex-Reply
   1 noiembrie 2011 at 15:31

   Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? Acest model are o problema cu un cip de pe placa de baza.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 375. Costin-Reply
  30 octombrie 2011 at 17:35

  Buna

  Am un laptop Sony Vaio VGN-BX640P
  Cred ca trebuie inlocuita sursa. Puteti sa-mi spuneti cat m-ar costa.
  Multumesc

  • alex-Reply
   31 octombrie 2011 at 17:27

   Buna ziua

   Avei un diagnostic in acest sens? Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 376. Ciprian-Reply
  30 octombrie 2011 at 15:36

  Buna ziua. Am un SONY VAIO PCG-8T1M si are o problema cu placa de baza „se aprinde decat ledul de pornire si se aude hardul cum ruleaza” imi puteti spune daca se pate repara si cat costa reparatia ?

  • alex-Reply
   30 octombrie 2011 at 16:47

   Buna ziua

   Se rezolva. Mai toate au probleme cu cipul video. Puteti trece cu el pentru o dignosticare gratuita?

   Reparatia este de 150Euro la cursul BNR si aveti 3 luni garantie.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 377. zott-Reply
  30 octombrie 2011 at 01:15

  Am uitat sa precizez producatorul ! Computerul se numeste ENVISION 570 W si este din Italia . Descrierea lui se gaseste si pe net , asta pentru a sti despre ce obiect vorbesc !

 378. zott-Reply
  30 octombrie 2011 at 01:12

  Buna seara . Am un PC de genul ,,all in one ,, primit de la o cunostinta ( gratis ) care nu functioneaza . Vin sa intreb daca se merita bagati niste bani in el pentru reparatie si daca exista posibilitatea de a fi reparat . Multumesc !

  • alex-Reply
   30 octombrie 2011 at 10:42

   Buna ziua

   Daca problema este din placa de baza pretul reparatiei este de 100Euro la cursul BNR. Orice sistem merita o sansa.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 379. zott-Reply
  28 octombrie 2011 at 09:25

  Salutare , am si eu o placa baza de pe un ,,all in one,, se numeste HannStar J MW-1 ! Pot gasi asa ceva la dvs. ? Multumesc !

  • alex-Reply
   28 octombrie 2011 at 10:14

   Buna ziua

   Ce problema are placa de baza a dvs?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 380. Stefan-Reply
  27 octombrie 2011 at 22:19

  Salut am un latop acer travel mate cu parola pe amprenta in bios. Cat m-ar costa sa il deblochez?

  • alex-Reply
   28 octombrie 2011 at 10:14

   Buna ziua

   Puteti trimite modelul laptopului pe office@reparaciosii.ro?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 381. Mihai-Reply
  27 octombrie 2011 at 16:13

  salut. am un laptop MSI . chipset-ul video este ok.dar are arsa o integrata de pe placa de baza si din cauza aceasta nu da semnal pe display. se poate face ceva?

  • alex-Reply
   27 octombrie 2011 at 17:29

   Buna ziua

   Daca este doar un integrat se rezolva fara nici o problema. Diagnosticarea este gratuita.

   Va asteptam.

   reparaciosii.ro

 382. Dan-Reply
  26 octombrie 2011 at 16:43

  Am un receptor de satelit (Linux) Dreambox Dm800 si banuiesc ca s-a defectat procesorul, deoarece nu porneste si in 2-3 secunde se incalzeste foarte tare…procesorul este un Broadcom BCM7401ZKPB1G, daca nu aveti procesorul il pot aduce eu.
  As fi interesat cat costa schimbarea lui.
  Multumesc

  • alex-Reply
   27 octombrie 2011 at 12:14

   Buna ziua

   O reparatie de placa la noi costa 100Euro la cursul BNR. Va asteptam

   reparaciosii.ro

 383. damian-Reply
  26 octombrie 2011 at 10:47

  Puteti repara placa de baza pentru fujitsu-siemens PA 3515? este stricat chipset-ul video. L-am dus la reparat si mi-a spus ca nu poate sa lipeasca chipset-ul, pt ca placa de baza este prea subtire si se indoaie. Multumesc

  • alex-Reply
   26 octombrie 2011 at 12:53

   Buna ziua

   S-a incercat reparatia placii de baza?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 384. Daniel-Reply
  24 octombrie 2011 at 21:52

  Buna Seara, tocmai am scapat laptopul usor din mana si nu se mai vad pe display decat niste dungi.. este vorba de un Acer Aspire One mic ..se poate rezolva problema ? este grav? multumesc

  • alex-Reply
   25 octombrie 2011 at 12:09

   Buna ziua

   Ecranul este spart?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 385. marios-Reply
  23 octombrie 2011 at 14:12

  Salutare. laptop Asus de un an cumparat si acum cand il deschid imi da o eroare motherboard, foarte rapid apare si dispare, problema e ca dupa vreo 40min-1h se stinge…. o parere??? mersi mult..

  • alex-Reply
   23 octombrie 2011 at 15:06

   Buna ziua

   Ce mesaj da? Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 386. Daniel-Reply
  23 octombrie 2011 at 13:22

  imi puteti spune un pret daca cipul video ar fi problema si ar putea fi reparat? multumesc

  • alex-Reply
   23 octombrie 2011 at 15:08

   Buna ziua

   Avem tehnologia pentru a schimba orice cip de pe placa de baza. Pretul unei reparatii este de 100Euro la cursul BNR indiferent de problema si marca , la sony 150E si 180E la apple.

   Diagnosticare este gratuita

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 387. Daniel-Reply
  23 octombrie 2011 at 11:50

  Buna ziua. am un laptop benq joybook R22E, si nu vrea sa se deschida. Cu sau fara baterie, alimentat, se aprinde becul cum ca ar da sa porneasca, se aude coolerul, porneste 2-3 secunde(fara imagine) si se opreste, insa coolerul nu se opreste, dar nu am imagine pe display. am incercat sa il pun la un alt monitor, si aceeasi problema. nu porneste insa se aude zgomotul specific care se aude knd se da drumul unui laptop. ce ar putea fi? multumesc

  • alex-Reply
   23 octombrie 2011 at 12:14

   Buna ziua

   Acest model are probleme cu cipul video de obicei . Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 388. cristian-Reply
  21 octombrie 2011 at 12:46

  buna..am un laptop Acer Aspire5530…cand il pornesc nu imi intra in windows numai daca apas pe F12 sa imi but-eze de pe CD si dupa ce intra se blocheaza si in plus mi se incalzeste foarte repede…ce problema are?unde va pot gasii in arad?si as dori sa stiu cat costa o baterie pentru el.Va multumesc!

  • alex-Reply
   21 octombrie 2011 at 12:52

   Buna ziua

   Se poate rezolva. Aceste modele au o problema la cipurile de la placa de baza.
   Pentru Arad puteti folosii serviciile unui curier si in 24h ajunge la noi. Diagnosticarea este gratuita.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 389. Dely-Reply
  20 octombrie 2011 at 17:58

  Am si eu o problema cu un laptop packard bell easy note tm 85.din greaseala am instalat un kit de la bios dupa ce sa instalat ia cerut sa dau restart iam dat restat iar laptopul nu se mai deschide.se aprine doar butonul de la power si umpic becul de la hdd.am intrebat la un service si mi sa spus k e placa de baza corupta si trebuie schimbata.o placa noua ma ajunge in jur de 250E.ce e de facut?

  • alex-Reply
   21 octombrie 2011 at 09:49

   Buna ziua

   Rescria de bios costa 150Ron . Va asteptam

   reparaciosii.ro

 390. Adi-Reply
  19 octombrie 2011 at 11:20

  Salutare!
  am un HP Compaq mini 110c care in anumite momente porneste dar se blocheaza inainte de botarea BIOS -ului, iar daca scot mufa LVDS de pe placa de baza care duce la display, își continua botarea si porneste windows, dupa care pun mufa la loc si merge fara probleme o perioada de timp …….
  sa fie cumva vre-un scurt sau invertorul display-ului e pe duca??????
  merci!

  • alex-Reply
   19 octombrie 2011 at 11:22

   Buna ziua

   Greu de spus , puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 391. razvan-Reply
  18 octombrie 2011 at 00:40

  am un leptop myria se aprinde dar nu se vede pe displai ma puteti ajuta am inteles ca e de la placa video

  • alex-Reply
   18 octombrie 2011 at 10:15

   Buna ziua

   Este o problema clasica la acest model. Se poate repara .

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 392. eugen-Reply
  13 octombrie 2011 at 22:10

  buna,am un toshiba satellite si de ceva vreme mi-au aparut niste dungi pe display,l-am sus la un service si mi-au spus ca e ceva dezlipit de pe placa de baza si ca trebuie inlucuita ca ei nu pot sa il repare.ce ziceti? are vreo sansa sa fie reparata?

  • alex-Reply
   14 octombrie 2011 at 11:26

   Buna ziua

   Avem tehnologia pentru a schimba orice cip de pe palca de baza. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 393. Cotofana Bogdan-Reply
  13 octombrie 2011 at 14:14

  deci 100 euro ma costa reparatia indiferent ce este stricat pe placa de baza+transportul la curier nu?SI dupa ce il reparati il trimiteti tot prin fan curier si platesc la curier toata operatia nu?

  • alex-Reply
   13 octombrie 2011 at 14:27

   Buna ziua ,

   De pretul reparatie este 100Euro la cursul BNR. Taxele de curier cad in sarcina clientului. Plata se face la ramburs la curier.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 394. Cotofana Bogdan-Reply
  12 octombrie 2011 at 22:18

  VA salut .Am si eu o problema la un laptop Asus g2s-a1,in sensul cand il pornesc imi apare niste dungi pe ecran si nu mai face nimic.Pana sa se strice a mers perfect,singurele semne dubioase care le facea imi deconecta wirelesu si bluethotul.Credeam ca e din soft sau din windows dar avea ceva hardware se pare.Mai am vreo sansa sa-l repar?Cat m-ar costa reparatia si cam cat ar dura.Precizez faptul ca sunt din Buzau.
  Stima,

  • Cotofana Bogdan-Reply
   13 octombrie 2011 at 02:12

   mai precizez si faptul ca acest model de laptop din fabrica a fost prost facut la sistemul de ventilare,in sensul ca racirea la chipsetul video este pe aceasi conducta de cupru cu a procesorului.Are un singur vent care raceste.In mod normal cand jucam ceva pe el se ridica la temperatura incredibila de 85-90 grade.Cand i-am cumparat stand de racire mai cobora cu 10 grade,statea pe la 70-75 dar tot nu puteam sa tin mainile pe tastele w a s d ca-mi ramaneau lipite.Chipsetul video este 8600m gt cu 256 mb ddr 3.E posibil de la placa video sa se fi stricat nu?

  • alex-Reply
   13 octombrie 2011 at 09:27

   Buna ziua

   Reparatia unei placi de baza costa 100Euro la cursul BNR. Puteti folosii serviciile oricarui curier si in 24h laptopul este la noi in service.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 395. Florin-Reply
  9 octombrie 2011 at 13:50

  salut placa de baza acer aspire 5920 poti sa repari ? sau sa imi aduci una noua . ploblema este nu se mai aprinde …este stricat cipu la bios .asa mi sa zis la un servis .din ce oras sunteti .. ?

  • alex-Reply
   10 octombrie 2011 at 09:09

   Buna ziua

   Orice placa se poate repara. Poti sa o trimiti pe adresa noastra ?
   http://www.reparaciosii.ro la contact.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 396. Vali-Reply
  8 octombrie 2011 at 18:44

  Am si eu laptop Fujitsu Siemens Amilo D 1845 si sursa interna nu alimenteaza corect din cate cred eu se apride apoi se stinge cam cat m-ar costa o reparatie? multumesc

  • alex-Reply
   10 octombrie 2011 at 09:10

   Buna ziua

   Reparatia placii de baza la un laptop costa 100Euro la cursul BNR indiferent de marca si problema. Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 397. Cezar-Reply
  7 octombrie 2011 at 17:21

  Bua ziua,

  Am un laptop Asus PRO31U, l-am conectat la un televizor prin mufa video si a facut scurt. E ars chipul video integrat in placa de baza. credeti ca se poate repara? si ce pret ar fi?

  Multumesc anticipat.

  • alex-Reply
   7 octombrie 2011 at 17:36

   Buna ziua

   Se poate schimba cipul fara probleme. Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 398. liviu-Reply
  6 octombrie 2011 at 03:55

  buna ziua.Am un lalptop ACER TRAVELAMTE 8215wlmi.Am o problema cu el.Mult timp am ascultat muzica la el folosind castile..acum de cateva zile am scos castile din mufa jack si am obs ca nu mai merg sub nici-o forma difuzoarele….nu am modificat absolut nimic din setari…am reinstalat driverul audio de nenumarate ori..si tot degeaba.Cam care ar fi problema si cat costa..?

  • alex-Reply
   6 octombrie 2011 at 05:14

   Buna ziua

   Diagnosticarea este gratuita , puteti veni cu el sa se uite un tehnician?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 399. Baghi-Reply
  6 octombrie 2011 at 01:31

  pret aerisire cooler laptop? un raspuns va rog

  • alex-Reply
   6 octombrie 2011 at 05:14

   Buna ziua

   Ce model de laptop este si ce problema are?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 400. Viorel Epure-Reply
  5 octombrie 2011 at 16:42

  Salut,
  am un laptop acer aspire 5920g , procesor intel, care nu vrea sa dea niciun semn de viata. Nu intra curent si nici nu se aprinde vreun beculet. Ceva solutii? Costuri? O zi buna!

  • alex-Reply
   5 octombrie 2011 at 16:51

   Buna ziua

   Alt alimentator s-a incercat? Probabil este o sursa pe placa de baza.
   Puteti veni cu el pentru o diagnsticare gratuita?
   Reparatia pe placa de baza costa 100E la cursul BNR indiferent de marca si problema.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 401. clau-Reply
  4 octombrie 2011 at 07:59

  Am un laptop fujitsu-siemens amilo li3710, si din spusele unui service mi s-a stricat o integrata cu 24 picioruse pe placa de baza.Ce se poate face?

  • alex-Reply
   4 octombrie 2011 at 09:25

   Buna ziua

   Se poate repara. Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 402. mihai-Reply
  1 octombrie 2011 at 16:27

  Buna ziua am cumparat un Laptop ASUS A2500S cu parola pe Bios realizati deparolari bios si cat costa aceasta multumesc

  • alex-Reply
   3 octombrie 2011 at 10:47

   Buna ziua

   Rescrierea biosului costa 150Ron si dureaza cateva ore. Va asteptam

   reparaciosii.ro

 403. Stefan-Reply
  1 octombrie 2011 at 10:39

  Salut! Am si eu problema cu un laptop Fujitsu Amilo Pi 2535. Am fost cu el la diagnosticat, si raspunsul a fost prompt. Placa de baza arsa. Se poate repara sau schimba la voi? Si daca da, cam cat este pretul estimativ?

  • alex-Reply
   3 octombrie 2011 at 10:48

   Buna ziua

   Noi suntem un service specializat in reparatii placi de baza. Pretul unei reparatii este de 100Euro la cursul BNR din ziua care este ridicat indiferent de marca laptopului si problema avuta(mai putin vaio si mac).
   Diagnosticarea este gratuita , puteti trece cu el sa se uite un electronist?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 404. AdiTZA-Reply
  29 septembrie 2011 at 22:37

  Buna ziua, acum cateva zile un mic accident a varsat apa pe laptop-ul meu HP G72 110SD. Dupa ce am respectat procedura de urgenta (decuplat, baterie scoasa si asteptat cateva ore), am observat ca orice as face, are momente cand se comporta ca si cum tasta CTRL ar fi apasata. Am scos tastatura, dar nu se vede nici urma de apa in folia cu contacte deoarece contactele sunt sigilate ermetic, individual. Am reinstalat Windows-ul si am aceeasi problema. Tastatura raspunde corect la comenzi doar cateodata. De cele mai multe ori, tasta CTRL „este apasata”. Demontand laptopul in totalitate, nu am observat urme de apa nicaieri pe placa de baza sau pe partea interioara a carcasei. Fiind din Galati presupun ca trebuie sa-l trimit pentru diagnosticare.

  • alex-Reply
   3 octombrie 2011 at 10:51

   Buna ziua

   Diagnosticarea este grauita , puteti sa il tirmiteti.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 405. Marius Boga-Reply
  29 septembrie 2011 at 13:17

  Laptop Dell Latitude D830 – chipul video NV140 se incalzeste tare si dupa cateva minute incep artefacte pe display dupa care se blocheaza.
  Probabil ca nu mai fac contact niste bile pe cablaj (poate o relipire ar rezolva) sau poate este defect chiar chipul video.Se poate repara si care ar fi pretul ?

  Multumesc

  • alex-Reply
   3 octombrie 2011 at 10:52

   Buna ziua

   Se poate relipi sau schimba cipul .Costa 100Euro la cursul BNR din ziua in care se ridica si include si cipul daca este necesar.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 406. toma-Reply
  28 septembrie 2011 at 18:16

  Pute-ti repara o placa de baza MACBOOK air diagnoza service autorizat este:
  defect memorii

  • alex-Reply
   3 octombrie 2011 at 10:53

   Buna ziua

   Se pot schimba memoriile . Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita? Mai rar defect de memorie la air.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 407. dan-Reply
  27 septembrie 2011 at 23:26

  sal reparaciosilor, am un fujitsu siemens m3438g, si am 3 prob cu el din care una rezolvata cat de cat
  1 cand instalez driverul video la el (nvidia 8600m gt) dupa restart apare logoul de win si black screen, acum am instalat un driver de xp si merge cat de cat , la jocuri imi da blue screen zice k nu gaseste un .dll
  2 daca este rece si vreau sa il pornesc dureaza vreo 10-15 min pana o ia dar nu de la butonul de pornit porneste ci de la primul buton (multimedia) nu stiu daca e normal sa pornraca de acolo din moment ce are buton de power,dupa ce a pornit si intra in win dak apas acelasi buton nu se intampla nimik, dak apas butonul de power, se inchide instant ca si cum as scoate bateria
  3 avea prob cu incalzirea pacii video i-am dat eu de cap si sta in vreo 70 de grade acum

  ma intereseaza cat costa reparatia la voi sper sa nu imi dati vre un scor dala sa il arunc direct pe geam ms pt intelegere

  • alex-Reply
   28 septembrie 2011 at 03:48

   Buna ziua

   Posibil sa fie o problema a cipului video . Pretul este de 100Euro la cursul BNR indiferent de marca laptopului si problema. Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 408. alex-Reply
  26 septembrie 2011 at 19:14

  salut am un hp g60 si cred ca am probleme cu alimentarea i-am schimbat incarcatorul dar tot degeaba daca ii scot bateria se aprinde butonu si porneste ventilatoru timp de 1/2 secunde dupa care se inchide . cu bateria tine 5 min depinde cat il las la incarcat da ce sa fac cu 5 min …

  • alex-Reply
   26 septembrie 2011 at 20:47

   Buna ziua

   Probabil este stricat circuitul de alimentare. Diagnosticarea este gratuita. Puteti trece cu el sa se uite un inginer?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 409. Cosmin-Reply
  26 septembrie 2011 at 13:58

  buna ziua. Am un laptop Sony Vaio Vgnfz21m si am o problema la placa video mai mult ca sigur. laptopul merge inca se aprinde ruleaza. Din pacate de multe ori la restart imi arata fel si fel de imagini aiurea, culori mai exact. L-am desfacut, l-am curatat tot .. si tot asa imi face. parerea mea e ca trebuie schimbata placa video iar tot odata cu ea .. placa de baza .. fiind amandoua intr`una. Vreau sa stiu daca aveti un sediu undeva la Oradea sau daca se poate repara. ( Nu schimbata ) Specific faptul ca laptopul are momente cand merge bine, si cand imi apar culorile alea ciudate pe ecran. Astept un raspuns. Multumesc

  • alex-Reply
   26 septembrie 2011 at 14:40

   Buna ziua

   Este un defect clasic la modelul acesta. Are sanse mari de reparatie. Pentru Oradea puteti folosi serviciile oricarui curier iar plata se face la ramburs.
   Diagnosticarea este gratuita.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 410. Christian-Reply
  25 septembrie 2011 at 16:00

  Buna!
  Am un Dell Inspiron N5010 cu bios rescris gresit. Cand pornesc laptopul am doar ecran negru si beepuri intermitente. La service-ul pcgarage.ro doar diagnostizarea costa 40 euro. Schimbul placii de baza inca 1700RON. Nu doresc sa platesc atat avand in vedere ca laptopul m-a costat 2500RON. Ajutati-ma va rog, sunt foarte disperat.
  Mersi mult.

  • alex-Reply
   25 septembrie 2011 at 17:25

   Buna ziua

   Daca este doar biosul de rescris este 150Ron si dureza cateva ore. Daca este cipul video de pe placa de baza pretul este de 100Euro la cursul BNR si include toate piesele necesare.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 411. andrei-Reply
  24 septembrie 2011 at 20:59

  Salut,

  Am un dell insipiration 1526 cand apas pe butonu de power se aprin ledurile si nu apare nimic pe ecran.Cat costa reparatile

  Va multumesc!

  • alex-Reply
   25 septembrie 2011 at 00:07

   Buna ziua

   Cea mai scumpa ar fi reparatia placii de baza , echivalentul a 100euro la cursul BNR. Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 412. Cosmin-Reply
  18 septembrie 2011 at 22:45

  Va salut,

  Am un Acer 5520g, cred ca are nevoie de un reball pt northbridge. Cand apas pe butonul de power se aprind ledurile si atat, nu arata nimic pe display. Cat costa reball-ul si eventual un chip nou pt northbridge? Cat dureaza aceasta operatie la dvs in service? Se ofera si garantie pt reball?
  Multumesc pt atentie!

  • alex-Reply
   19 septembrie 2011 at 09:11

   Buna ziua ,

   3 luni garantie la pretul de 100Euro la cursul BNR. In pret este inclus si cipul daca este nevoie. Oficial termenul mediu de reparatie este de o saptamana pentru cele cu piese pe stoc. De obicei acest model de laptop se repara mult mai repede.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 413. Paul-Reply
  14 septembrie 2011 at 14:24

  Buna ziua

  Placa de baza laptop HP625 cu 1 an vechime , problema – nu booteaza/nu porneste , nu afiseaza imagine pe display (nu se observa absolut nimic ars , condensatori umflati etc. 😡 ) .
  Sunt din Arad se poate trimite placa de baza prin Posta Romana Serviciul Prioripost pt. diagnosticare in Bucuresti ?

  • alex-Reply
   15 septembrie 2011 at 16:50

   Buna ziua,

   Se poate trimite pentru diagnosticare gratuita .Noi nu recomandam folosirea postei romana deoarece exista un foarte mare risc de deteriorare a laptopului. Orice curier este binevenit.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 414. Doru M.-Reply
  13 septembrie 2011 at 18:50

  Buna ziua.Am un laptop HPcompaq nc 8000,se reseteaza ora si data la fiecare bagat in priza(nu mai are acumulator),se pare ca este bateria de la BIOS.Daca aveti rog detalii pret si adresa contact.Merci anticipat.

  • alex-Reply
   15 septembrie 2011 at 16:51

   Buna ziua,

   Curatarea si schimbarea bateriei cmos din laptop costa 85 Ron si dureaza cateva ore.

   Va asteptam

 415. csaby-Reply
  12 septembrie 2011 at 15:13

  salutare

  caut o paca de baza pentru un toshiba a300-146 psajoe- 00d00mr3

  • alex-Reply
   12 septembrie 2011 at 17:40

   Buna ziua

   Ce problema are placa dvs de baza?

   Cu respect

   repraciosii.ro

 416. salut-Reply
  11 septembrie 2011 at 18:01

  Salutare.am si eu un laptop asus x58c si nu mai porneste.a mai avut o problema odata cu chipsetul video.m-ar interesa un pret in cazul in care chipsetul este de vina si de data aceasta.salut

  • alex-Reply
   12 septembrie 2011 at 10:44

   Buna ziua

   Pretul unei reparatii pe placa de baza este 100Euro la cursul BNR si include toate cipurile necesare.
   Diangosticarea este gratuita

   Va asteptam

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   • Gheorghe Marius-Reply
    12 septembrie 2011 at 14:43

    fujitsu siemens amilo xa 2528 cu placa de baza stricata…cam cat ar costa reparatia si in cat timp se rezolva? Multumesc

    • alex-Reply
     12 septembrie 2011 at 17:41

     Buna ziua,

     Reparatia costa 100Euro la cursul BNR. Timpul oficial al unei reparatii este in medie o saptamana pentru cele care sunt piese pe stoc.

     Diagnosticarea este gratuita

     Va asteptam

     reparaciosii.ro

 417. Dan-Reply
  9 septembrie 2011 at 21:36

  Salut! Mi s-a rupt o mufa de la casti exact in jack-ul audio,am reusit sa scot bucata care s-a rupt si a ramas acolo,insa cand introduc castile se aude numai o casca si sunetul la boxe. Ar trebui schimbata mufa audio? Cam cat ar costa?
  Multumesc pentru timpul acordat!

  • alex-Reply
   10 septembrie 2011 at 07:31

   Buna ziua,

   Ce model de laptop este? O schimbare a unei mufe costa 150Ron .

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 418. cosmin-Reply
  6 septembrie 2011 at 19:50

  am un laptop little bit si mi s-a zis ca este dusa placa de baza cu toate ca nu prea cred…dar ca fapt divers as dori sa stiu daca ma puteti ajuta …eu locuiesc in constanta ….astept un raspuns pe mailul …multumesc anticipat

  • alex-Reply
   6 septembrie 2011 at 22:18

   Buna ziua ,

   Daca nu sunteti din Bucuresti puteti folosi serviciile unui curier. In 24 ore el este la noi pentru o diagnosicare gratuita.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 419. adrian-Reply
  4 septembrie 2011 at 20:51

  buna am un laptop dell xps m 1330 13, 3 si nu mai primeste curent acumulator ok incarcator ok se mai poate face ceva

  • alex-Reply
   4 septembrie 2011 at 21:31

   Buna ziua ,

   Posibil sa fie una din surse. Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 420. toby-Reply
  3 septembrie 2011 at 19:59

  salut am un laptop acer extensa 5620 series si nu mai mere butoanele se aprinde eu am crezut ca este de vina dyspleiu dar cineva mia zis ca i de vina placa de baza as vrea sa stiu cat este o placa de baza sau ce ar putea sa aibe laptopu

  • alex-Reply
   4 septembrie 2011 at 11:24

   Buna ziua ,
   Acesta serie are o problema serioasa la placa de baza , dar din fericire remediabila.
   Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosiir.o

 421. paulik-Reply
  31 august 2011 at 21:54

  buna seara!ma intereseaza daca puteti repara sau schimba placa de baza la laptopul meu benq P52..si cat ma costa!laptopul nu se mai deschide,nu mai functioneaza absolut deloc,cel mai probabil este arsa.va multumesc!

  • alex-Reply
   1 septembrie 2011 at 14:44

   Buna ziua ,

   Este un defect clasic la benq. O reparatie pe placa de baza costa 100Euro la cursul BNR . Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 422. adi68pop-Reply
  31 august 2011 at 13:27

  Unde aveti sediul? prin curier se poate trimite?

  • alex-Reply
   31 august 2011 at 13:36

   Buna ziua ,

   Telefoane: Orange: 0740 694 442 Vodafone: 0723 640 003
   Catre „Clubul Reparaciosilor”
   Adresa: Sos Pantelimon nr 1A, Cladirea Diasfin SA. et. 1, Sector 2 , Bucuresti.

   Cu respect
   reparaciosii.ro

 423. adi68pop-Reply
  31 august 2011 at 13:24

  Am un hp nc 8430. nu mai porneste. am fost la un service si mi-a spus ca e placa intrerupta. mai poate fi reparat?

  • alex-Reply
   31 august 2011 at 13:37

   Buna ziua ,

   Orice laptop are o sansa la noi. Puteti trece cu el pentru un diagnostic gratuit?

   Cu respect
   reparaciosii.ro

 424. Gelu C-Reply
  31 august 2011 at 10:47

  Salut, am o Dell Inspiron 17R (7010) cu placa de baza (si posibil si CPU) busite. Pl de baza este HannStar J MV-4 94V-0 1106 p/n DA0UM9MB6D0 REV:D . Cam cat ar costa reparatia ?
  Multumesc

  • alex-Reply
   31 august 2011 at 10:50

   Buna ziua ,

   Pretul unei reparatii este de 100Euro la cursul BNR. Sunt incluse toate piesele necesare reparatiei placii de baza.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 425. beni-Reply
  30 august 2011 at 22:01

  am un laptop lenovo si cand il deschid numi apare nimic pe ecran…doar neggru ca si cum ar fi inchis…dar ventilatoru porneste…puteti spune cat mar costa?

  • alex-Reply
   31 august 2011 at 10:19

   Buna ziua ,

   Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 426. Florin-Reply
  29 august 2011 at 22:04

  sall am o problema cu un leptop Acer aspire 5920
  in timp ce vorbeampe mes cu web cam cu cineva mi sa oprit dintro data dar sa al mai aprind n am reusit de loc
  nu merge sa al aprind cu bateria si fara alimentare si fara baterie
  cand e bagata mufa de alimentarela la leptop el are un led care licare foarte repede dar dak nu o bag sta aprinsa
  nu stiu dak facea asta si inainet
  leptopu nu da niciun semn ca ar intra curent an el e
  am dat jos HDD , ramii am scos mufele de la displei toate si celelante mufe care sau putut si au fost dar tot asa ami faceami licare ledu de la alimentare si nimic schimbat ami puteti cam ce ar avea dak se merita sa al fac

  • alex-Reply
   30 august 2011 at 09:13

   Buna ziua ,

   Probabil e o problema pe partea de alimentare. Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratutia?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 427. Marian-Reply
  26 august 2011 at 23:26

  Salut! Am un laptop Hp 6730s si de la un timp mi se incalzea foarte tare si am zis sa bag putin aspiratorul pe la toate iesirile pe care le are (mentionez ca am mai facut lucrul asta de multe ori), apoi m’am gandit sa sapl putin tastatura si am stropit’o putin cu pulverizator de geamuri sicu o carpa am sters’o. apoi l’am bagat in priza si l’am aprins facand niste sunete ciudate si nu mai mergea tastatura sa introduc parola. l’am inchis de vreo cateva ori iar acum nu se mai aprinde nici monitorul. si imi fileaza tasta caps lock. As dori sa stiu ce are si cam cat m’ar costa?

  • alex-Reply
   27 august 2011 at 06:43

   buna ziua

   Posibil sa fie o problema minora. Puteti trece cu el petru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 428. Andrei-Reply
  26 august 2011 at 13:40

  eu is din judetul alba numa personal se poate.garantie se ofera?

  • alex-Reply
   26 august 2011 at 13:44

   Buna ziua ,

   Puteti folosi serviciile oricarui curier pentru a trimite laptopul .Toate reparatiile noastre beneficiaza de garantie. De obicei este de 3 luni .

   Va asteptam

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 429. Andrei-Reply
  26 august 2011 at 13:03

  buna am un laptop nu mai merge lam dus la cineva si mi a zis ca ii placa de baza se mai poate face ceva cum as putea lua legatura cu voi?

 430. Danike-Reply
  24 august 2011 at 22:15

  Buna seara! am si eu un laptop Packard Bell H5 cu urmatoarea problema: dupa pornire merge cateva minute maxim 2 si se opreste instantaneu cade curentul din el.”mentionez k am mai incercat inca 2 srse diferite, avand aceeleasi simtome.ramul este oke verificat, hdd este oke verificat, conflicte nu intre componente, procesor verificat, Cd-DvD verificat. mia mai ramas placa de baza.poate fi ceva din alimentarea placi de baza?

  • alex-Reply
   25 august 2011 at 08:40

   Buna ziua ,

   Daca s-au verificat restul componentelor mari sanse sa fie problema din placa de baza.
   Puteţi trece cu el pentru o diagnosticare gratuită?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 431. Roby-Reply
  24 august 2011 at 13:39

  curatarea am facut-o superficial adica doar l-am desfacut dupa un tutorial de pe youtube si am curatat un pic ventilatorul , acolo se facea curatarea cu aer comprimat ceea ce nu am gasit in magazine , la aceste modele e foarte greu sa ajungi la culer pe care si dupa ce am ajuns nu il vedeam decat partial.

 432. nelu-Reply
  24 august 2011 at 10:41

  buna ziua! am un laptop MSI EX720X-014EU si am o problema cred cu placa de baza. Laptopul porneste dar nu am imagine.S-a scapat pe el un pahar cu lichid ghinionul meu cam a doua luna de la cumparare. Cred ca este corodata placa, nu sunt in bransa.Ce i-mi recomandati? Ce costuri ar implica?

  • alex-Reply
   24 august 2011 at 11:20

   Buna ziua ,

   Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 433. Cata-Reply
  23 august 2011 at 19:18

  Salut! Am un laptop HP Pavilion dv6 si am o problema destul de mare! Cand aprind laptopul, incep sa licare ledurile de power, volum si wireless, insa pe ecran nu apare nimic, nici coolerul nu porneste… Cand sunt mai „norocos”, laptopul porneste, insa fara imagine, pe display nu apare nimic… Am avut o problema similara in urma cu ceva timp, la care „buba” s-a dovedit a fi una din placutele ram care era defecta… Am scos si cealalta placuta si am aprins laptopul, insa la fel, ledurile licare incontinuu fara ca laptopul sa porneasca, deci nu cred ca asta ar fi problema si de data asta… Am scos si hardul, care stiu ca e defect, insa la fel, nici o schimbare… Care ar putea fi problema? Sper sa nu fie placa video sau placa de baza…

  • alex-Reply
   24 august 2011 at 09:08

   Buna ziua ,

   Mari sanse sa fie cipul video. Puteti trece cu el pentru o diagosticare gratuita?

   Cu respect
   reparaciosii.ro

   • Cata-Reply
    24 august 2011 at 16:45

    Sunt din Sibiu, deci sa ma deplasez in Bucuresti pentru asta nu ar fi rentabil pentru mine… Tin sa specific, ca laptopul porneste cu imagine( destul de rar, totusi) daca il lovesc usor… Informativ, care ar fi pretul reparatiei pentru cipul video? Ideal ar fi sa il pot inlocui, e posibil? Placa video e integrata, o pot inlocui cu una dedicata?

    • alex-Reply
     24 august 2011 at 16:48

     Buna ziua ,

     Puteti folosi serviciile unui curier fara nici o problema. Se poate schimba cipul video doar cu unul identic.

     Va asteptam

     reparaciosii.ro

 434. Roby-Reply
  23 august 2011 at 17:27

  Salut
  Am un laptop hp pavilion dv7 eg 2160 care are urmatoare problema : se supra incalzeste iar daca continui sa rulez programe care consuma procesorul se si stinge cu totusi ca l-am desfacut si curatat.

  • alex-Reply
   24 august 2011 at 09:09

   Buna ziua ,

   La curatare s-a schimbat si pasta termoconductoare?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 435. Dragos H.-Reply
  23 august 2011 at 16:18

  Buna Ziua ,

  Am un Laptop Hp Compaq 6720s, am o problema la Placa de baza (nu se mai aprinde deloc si nu cunosc in detaliu problema acestei defectiuni),cum va pot contacta si unde aveti acest Service???
  Doresc un raspuns cat mai urgent va rog frumos….

 436. elvis-Reply
  23 august 2011 at 15:32

  am un laptop dell inspiron 1520 si mi sa ars incarcatorul ,dar am taiat mufa si am loat un alt incarcator de la dell inspiron 1300 si lam legat dar din pacate nu a pornit
  poi am cumparat un incarcator universal dar nimic
  lam desfacut dar am gasit un pc5 ars ,e cunva fuzibil

  • alex-Reply
   23 august 2011 at 15:37

   Buna ziua ,

   Diangosticarea este gratută . Puteţi trece cu el să se uite un electronist?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 437. nicu-Reply
  22 august 2011 at 14:36

  buna ziua am un laptop acer extensa 5220, am o intrebare, carcasa de la ecran este fisurata intr-un colt si vreau sa stiu daca se poate schimba la dumneavoastra. multumesc

  • alex-Reply
   22 august 2011 at 15:32

   Bună ziua ,

   Puteţi sa ne trimiteţi o poză cu carcasa precum si modelul trecut pe spate la office@reparaciosii.ro ?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 438. cristian-Reply
  20 august 2011 at 20:35

  Salut!Am un laptop toshiba satellite a100 care daca il misc se blocheaza si de atatea restarturi cite i-am dat acum imi cere o parola,nici in bios nu pot sa mai intru.Am fost la un service cu el si verdictu e placa de baza care are un circuit intrerupt si nu merge facuta.Ce imi recomandati?

  • alex-Reply
   21 august 2011 at 05:11

   Buna ziua ,

   Puteti vein cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 439. narcis-Reply
  19 august 2011 at 20:47

  buna ziua

  am un hp dv2000, a luat un soc de curent si nu mai mergea deloc, i-am inlocuit placa de baza la inceput a mers cateva zile iar acum porneste dar pe ecranul lui apar doar dungi colorate pe ecran extern functioneaza bine. de la ce este problema? ma puteti ajuta? va multumesc.

  Si mai am inca 2 laptopuri un acer aspire 5220 care nu porneste doar 4 secunde si se restarteaza in continuu si un fujitsu siemens amilo pro 3515 care nu mai porneste deloc, daca va trimit 2-3 laptopuri la reparat primesc un discoun :)?

  Va rog daca puteti sa-mi spuneti ce sa ii fac la hp-ul ala dv2000.

  • alex-Reply
   20 august 2011 at 08:40

   Buna ziua ,

   Orice client care vine cu mai mult de nu laptop in service are automat 10% reducere.
   HP Dv2000 – probabil cipul video , defect fregvent
   aspire 5220 – loop reboot este un defect clasic al acestui model ,
   amilo pro – probabil o sursa arsa pe placa.

   Toate laptopurile au sanse mari de reparatie. Am sa va rog sa ne contactati pe office@reparaciosii.ro pentru detalii legate de discounturile oferite .
   Va asteptam
   reparaciosii.ro

 440. nony-Reply
  18 august 2011 at 18:28

  salut am un leptop acer aspire 9410 stricat cind il aprind sta cam 10 min aprins si se stinge ecranul sau se face albastru si se blocheza mam uitat la cooler si nu se misca deloc sau mai apar niste dungi pe ecran si se blocheaza as vrea sa stiu care ar fi problema si cit ar costa astept raspunsul dumneavoastra va multumesc

  • alex-Reply
   18 august 2011 at 19:45

   Buna ziua

   Posibil sa fie o problema cu cipul video daca sistemul de racire este oprit. Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect
   reparaciosii.ro

 441. Sorin Dascalu-Reply
  17 august 2011 at 21:00

  Va salut cu respect!Am o problema cu un laptop Fujitsu-Siemens Amilo A1655G.Simtomul este unul si trist 🙁 ,la apasarea butonului de power se aprind doar ledurile hdd-ului si placii de retea wireless…in rest liniste totala.Era sa omit un aspect foarte important,zic eu….autonomia.bateriei laptopului era/este zerooo….deci laptopul in ultima vreme functiona doar cu incarcatorul .In urma cu ceva vreme un simptom preventiv a avut,prin faptul ca in timp ce operam pe laptop anumite aplicatii,efectiv se stingea instantaneu….Va rog daca se poate sa imi spuneti daca exista posibilitatea repararii lui .Sunt din Baia mare,daca credeti ca se mai poate face ceva va rog sa imi raspundeti intr-un mail ,modalitatea prin care poate ajunge aparatul la dumneavoastra.VA MULTUMESC ANTICIPAT

  • alex-Reply
   17 august 2011 at 21:06

   Buna ziua ,

   Probabil o piesa in scurt , motiv pentru care si bateria a fost epuizata. Puteti sa il trimiteti fara nici o problema prin orice curier. Adresa o gasiti la contact . Va rugam sa impachetati foarte foarte bine laptopul si sa ne lasati un biletel cu nume adresa tel si email .

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 442. Andrew-Reply
  16 august 2011 at 22:29

  am si eu un acer aspire 5920G..porneste dar nu apare nimic pe ecran..sa fie placa video sau placa de baza?a mai fost reparat odata si mi-a schimbat un chipset..cred ca pe placa de baza..acum mi-a zis ca nu mai merge reparata inca o data placa de baza..si ca trebuie schimbata..gasesc la voi?ce pret?stima

  • alex-Reply
   17 august 2011 at 09:51

   Buna ziua ,

   Modelul acesta are probleme cu chipsetul placii de baza si cu cel video. Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 443. Alex-Reply
  15 august 2011 at 00:04

  Salut , am si eu o problema cu laptop-ul . De dimineata l-am pornit si imi apare pe ecran o liniuta in stanga sus albasta, apoi arata ca se incarca normal dar imaginea este bruiata si nu se vede clar iar dupa ce porneste aia cu :”Starting Windous” se fece imaginea albasta si incep niste dungi care nu ma mai lasa sa vad nimic , poate doar sageata de la mous dar „in ceata”.De la ce poate fii ? Laptop-ul este un Acer Aspire 6920G ! Multumesc anticipat !

  • alex-Reply
   15 august 2011 at 10:20

   Buna ziua ,

   Probabil cipul video , puteti trece cu el pentru diagnosticare gratutia?

   Cu respect
   reparaciosii.ro

 444. diesdotf-Reply
  14 august 2011 at 23:55

  Am si eu o problema cu un HP Pavillion dv9000 si din ce am inteles este din cauza placii de baza.Cam cat m-ar costa schimbarea acesteia?

  • alex-Reply
   15 august 2011 at 10:25

   Buna ziua ,

   Placile de hp se repara foarte usor .S-a incercat repararea ei? Pentru o cotatie de placa noua va rog sa trimiteti pe office@reparaciosii.ro s/n si p/n precum si modelul laptopului .

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 445. cristian puscas-Reply
  14 august 2011 at 09:47

  buna ziua. am un compaq presario cq 71 cumparat in irlanda.la exact o zi dupa ce a iesit din garantie nu a mai pornit.l-am dus la service (in irl) si mi l-au dat inapoi tot stricat (au zis ca a intrat apa in el si suspecteaza nu stiu ce cipuri pe care le-au schimbat dar degeaba. ok, l-am adus acasa si l-am dus la service si ei mi-au zis ca e ceva cu placa de baza.intrebarea mea e daca se poate repara si cat costa.teoretic m-am consolat cu gandul ca nu- se mai poate repara dar daca se poate l-as repara pt ca mi-a placut f. mult cat a mers. cu stima c.

  • alex-Reply
   15 august 2011 at 10:26

   Buna ziua ,

   Orice laptop are o sansa. Diagnosticarea la noi este gratuita , o parere in plus nu costa. Daca nu putem incerca sa facem rost de alta placa care se poate repara sau noua.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 446. ghitza26-Reply
  13 august 2011 at 22:02

  aveti placa de baza pentru toshiba tecra m5?

  • alex-Reply
   13 august 2011 at 22:45

   Buna ziua ,

   Din pacate nu avem pe stoc. Placa dvs ce problema are?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 447. Ovidiu Mihalcea-Reply
  11 august 2011 at 17:07

  Buna ziua,
  Am un Acer Aspire 5520g care porneste si se inchide dupa 5 secunde, iar aceasta se tot repeta pana cand ii scot bateria.
  Care ar fi problema, se poate repara si la ce pret estimativ?
  Multumesc frumos.

  • alex-Reply
   11 august 2011 at 17:10

   Buna ziua ,

   Este o problema clasica la toata seria (are un cip care cedeaza) . Pretul este de 100Euro la cursul BNR din ziua in care se ridica.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 448. zaza-Reply
  11 august 2011 at 13:34

  am un laptop Hp 500,porneste dar nu se vede nimic pe display..am vorbit cu cineva si mi a zis ca s ar putea sa fie ori de la placa de baza,ori de la cea video..cat m`ar costa daca ar fi de la placa de baza si daca puteti sa mi`l reparrati

  • alex-Reply
   11 august 2011 at 15:27

   Buna ziua ,

   Se poate repara , pretul reparatiei este de 100Euro la cursul BNR. In general acest model are probleme cu cipul video.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 449. mirel-Reply
  10 august 2011 at 12:40

  salut…am un acer…nu porneste….nu vreau sub nici un mod sa porneasca….banuiesc ca e placa de baza….cat mar costa ?daca se poate repara bineinteles…multumesc

  • alex-Reply
   10 august 2011 at 12:43

   Buna ziua ,

   Orice laptop are o sansa. Pretul reparatiei este de 100Euro la cursul BNR indiferent de marca si problema.

   Diagnosticarea este gratuita

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 450. alin-Reply
  9 august 2011 at 10:53

  bunaziua … am si eu un hp 625 si aseara mi s-a varsat pe el cativa mililitrii de tuica , mai exact pe display … aseara se vedea o pata urata in zona une se infiltrase bautura … si pe margini unde se despartea zona afectata de cealalta era luminozitatea foarte mare …. iar acum de dimineata , cand sa il deschid .. ecranul alb .. sau se vedea putin si se albea … sau vedea ca si cum ar merge pe 16 biti si cu acele urme ….. ce ar putea sa aiba ? ce se poate face la el ? si cam cat ar costa 🙂 ? multumesc mult .. bunaziua !!!

  • alex-Reply
   9 august 2011 at 11:25

   Buna ziua ,

   Diagnosticarea este gratuita , puteti veni cu el sa se uite nu tehnician?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 451. gabryel-Reply
  8 august 2011 at 23:44

  sal ma intereseaza si pe mine o placa de baza pentru un laptop acer extensa 5630G cam la ce bani e ca vreau sami iau

  • alex-Reply
   9 august 2011 at 07:57

   Buna ziua ,

   Placile de acer sunt reparabile marea majoritate. S-a incercat o reparatie a placi dvs?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 452. simona-Reply
  8 august 2011 at 13:02

  Buna,

  Am o problema cu netbook-ul meu. Am un Asus ee pc 1005ha pe care am varsat apa acum 3 saptamani. S-A STINS SINGUR IN 2 SECUNDE. i-am scos bateria si l-am lasat la uscat vreo 3 zile dar fara succes. nu se aprinde. CE CREDETI CA POATE AVEA? Un prieten l-a desfacut si mi-a zis ca e compromis ca nu stiu ce piesa are care nu se mai gaseste. Ce pot face?

  • alex-Reply
   8 august 2011 at 17:24

   Buna ziua ,

   Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita? Sunt sanse mari de reparatie.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 453. Alex-Reply
  7 august 2011 at 19:29

  ADVENT 5411 —– Numele la Laptop

  MOTHERBOARD 40GAB2020-F311 ——Nume Placa de Baza

  Am varsat vin pe laptop.. si s`a ars placa de retea.. mai se poate face ceva?
  Astept raspuns pe adresa de mail .. Multumesc anticipat

  • alex-Reply
   8 august 2011 at 17:24

   Buna ziua ,

   Se poate inlocui orice cip de retea de pe placa de baza. Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 454. Cor73z-Reply
  31 iulie 2011 at 04:48

  buna dinimeata am un minileptop samsung n130 mi sa stricat butoul de pornire pur si simplu mi sa desfacut din interior functioneaza foarte bine si fara el ma intereseaza sa ii repar cat ma costa?

  • alex-Reply
   31 iulie 2011 at 07:59

   Buna ziua ,

   Puteti trece cu ele pentru o diangosticare gratutia?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 455. Dragos-Reply
  30 iulie 2011 at 16:50

  Buna ziua,

  Am o problema la un Laptop HP Compaq 6720s,nu se mai aprinde deloc,cand il repornesc se aude un pik Culerul dupa care se stinge in (2-3 secunde)….dar pe ecran nu apare nimic,care este problema? cump pot sa il trimit la compania d-voastra de service? sunt din Ramnicu Valcea.

  astept raspuns o zi buna,

  • alex-Reply
   31 iulie 2011 at 08:02

   Buna ziua ,

   Puteti trimite prin curier la adresa noastra:

   CLUBUL REPARACIOSILOR

   Telefoane: Orange: 0740 694 442 Vodafone: 0723 640 003

   Adresa: Sos Pantelimon nr 1A, Cladirea Diasfin SA. et. 1, Sector 2 , Bucuresti.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 456. romelsir-Reply
  30 iulie 2011 at 13:45

  Salutare!
  Dell Inspiron 1300, se blocheaza cand se incalzeste, TFT-ul afiseaza C, M, sau Y – aleatoriu. Probabil o lipitura rece la placa video… Dupa un timp porneste normal. Se poate remedia? Si la ce pret?
  Multumesc.

  • alex-Reply
   31 iulie 2011 at 08:06

   Buna ziua ,

   Probabil cipul video. Pretule este de 100Euro la cursul BNR.

   Va asteptam
   reparaciosii.ro

 457. alk-Reply
  29 iulie 2011 at 11:59

  Buna ziua

  Manifestare: in timpul folosirii, laptopul s-a oprit brusc din functionare. La repornirea acestuia, a functionat pentru foarte scurt timp doar coolerul (fara activitate pe ecran) dupa care s-a inchis din nou.

  Care ar putea fi problema?

  Multumesc anticipat pentru raspuns.

  • alex-Reply
   31 iulie 2011 at 08:07

   Buna ziua,

   Ce model de laptop este?

   Cu respect
   reparaciosii.ro

   • alk-Reply
    31 iulie 2011 at 11:25

    Hp Compaq nx 7400

    Multumesc.

    • alex-Reply
     31 iulie 2011 at 13:30

     Cu placere.

     • alk-
      2 august 2011 at 18:16

      Cum ramine? Ma primiti la o constatare? 🙂

     • alex-
      4 august 2011 at 07:14

      Buna ziua ,

      Diagnosticarea este gratuita . Va asteptam.

      Cu respect

      reparaciosii.ro

 458. DAN-Reply
  28 iulie 2011 at 20:35

  Buna seara,
  Am un laptop NOKIA Booklet 3g si in urma alimentarii pe interfata USB a unui dvd extern, nu se mai alimenteaza.
  Se mai poate repara?

  • alex-Reply
   31 iulie 2011 at 08:05

   Buna ziua ,

   Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect
   reparaciosii.ro

 459. Dan-Reply
  26 iulie 2011 at 14:56

  Am rasturnat vin pe tastatura laptopului. Cam acum 2 saptamani. Nu eram in Bucuresti. Credeti ca se mai poate face ceva?

  • alex-Reply
   26 iulie 2011 at 15:12

   Buna ziua ,

   Orice laptop are o sansa. Puteti veni cu el in service pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect
   reparaciosii.ro

 460. dan 32-Reply
  19 iulie 2011 at 23:12

  Am un laptop Fujitsu Siemens V3505 Amilo Pro.Nu porneste.mi s a spus ca a fost par lit procesorul(nu imi dau seama cum,o mers 5 min. sa inchis si nu a mai pornit)M i sa sugerat sa chimb placa de baza.
  Car m-ar costa sal fac?

  • alex-Reply
   20 iulie 2011 at 08:20

   Bună ziua ,

   Daca procesorul este stricat posibil sa fie OK placa de baza. Puteţi trece cu el pentru o diagnosticare gratuită?. Dacă însă este placa de bază reparaţia este 100Euro la cursul BNR indiferent de marcă şi problemă.

   Vă aşteptăm

   reparaciosii.ro

 461. palcu-Reply
  18 iulie 2011 at 11:06

  buna ziua,

  Am un laptop Fujitsu Siemens Amilo PI3525 ,si cand vreau sa-l pornesc laptopul dupa 4-5 secunde se reseteaza si nustiu dece.

  • alex-Reply
   18 iulie 2011 at 19:10

   Buna ziua ,

   Apare ceva pe ecran in cele 4-5 secunde?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 462. Alexandra-Reply
  18 iulie 2011 at 10:52

  Buna,

  Laptopul meu se incalzeste prea tare si se stinge din cauza asta frecvent. Cat m-ar costa o reparare ?

  Mersi !

  • alex-Reply
   18 iulie 2011 at 19:12

   Bună ziua ,

   În general la 70% din laptopurile care au această problemă o simplă curaţare este remediul. Curăţarea este 85Ron şi duerază câteva ore.

   Vă aşteptam

   reparaciosii.ro

 463. Claudiu Badea-Reply
  13 iulie 2011 at 13:23

  Buna ziua,
  Am un Asus K50IN, si nu mai porneste eram intr-un joc, si s-a stins instant. Ceea ce am observat este ca atunci cand ii introduc incarcatorul ledul de la incarcator se stinge instant, iar daca ma uit mai aproape se vede putin aprins si licare.
  Mentionez si faptul ca l-am demontat tot si am lasat doar placa de baza cu mufa de la alimentare pe ea si coolerul de la placa video ca sa vad daca porneste si nimic, acelas lucru. Problema este ca eu sunt din Tg-Jiu si este cam departe sa vin cu el la Dvs.
  Credeti ca este placa de baza arsa?

  Cu respect,
  Badea Claudiu.

  • alex-Reply
   14 iulie 2011 at 10:22

   Buna ziua,

   Din spusele dvs sunt sanse mari sa fie placa. Daca nu sunteti din Bucuresti puteti folosi serviciile oricarui curier si in 24h laptopul ajunge la noi.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 464. Raul-Reply
  13 iulie 2011 at 03:13

  Am varsat bere pe laptopul meu acer e machines 355 si l-am dus la reparat si mi s-a zis ca arre puntile de alimentare arse si ca nu s emai poate repara!Ceva idei?

  • alex-Reply
   14 iulie 2011 at 10:23

   Buna ziua,

   Putem incerca sa le schimbam . Diagnosticarea este gratuita , o parere in plus nu strica.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 465. SeBastyan-Reply
  11 iulie 2011 at 23:51

  Sal ma baieti…am un laptop fujitsu siemens de 2 ani si scoate un bazait ca sa zic asa….nu f tare,insa deranjeaza,nu kred ca ma poate costa 4 milioane doar sami curatati cooleru corect?:|…ms orkm

  • alex-Reply
   12 iulie 2011 at 08:39

   Bună ziua ,

   Curaţarea laptopului costa 85 Ron si dreză câteva ore. Vă aşteptăm.

   reparaciosii.ro

 466. Bogdan-Reply
  11 iulie 2011 at 21:30

  Sal, am un acer travelmate 2420 si am vrut sa il curat, dine neatenie am rupt 3 panglici care fac legatura cu placa de baza. Cele 3 sunt de la butonul de pornire, de la mouse sensitiv al leptopului si de la beculetele de la procesor, caps lock si num lock.
  Cat ma costa, si cam cat timp dureaza?
  Ms anticipat

  • alex-Reply
   12 iulie 2011 at 08:41

   Bună ziua ,

   Puteţi să veniţi cu el pentru o diagnosticare gratuită?
   Din păcate nu vă putem da un preţ până nu este văzută probleme de un electronist.

   Vă aşteptăm

   reparaciosii.ro

 467. 10 iulie 2011 at 23:59

  sunt baiatul cu hp600: si daca ar fi placa de baza, si as avea una identica(de la cineva cu exact acelasi model de leptop), ar merge inlocuita? si cam cat m-ar costa, tot 100?

  • alex-Reply
   11 iulie 2011 at 05:18

   Buna ziua ,

   Pentru un pret exact al unei placi noi va rog sa ne trimiteti pe email la office@reparaciosii.ro datele dvs de contact , s/n si p/n de pe spatele laptopului.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 468. alex-Reply
  10 iulie 2011 at 18:59

  Buna ziua ,

  Probabil este ceva in scurt. Puteţi veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

  Cu respect

  reparaciosii.ro

 469. 8 iulie 2011 at 23:10

  Am un Hp nc6000, si am bagat un joc in bara de start, apoi mi s-a stins ecranul.. acum se aude ventilatorul 10 secunde, apoi se stinge singur, e placa de baza sigur?:/ e cam scumpa reparatia…

  • alex-Reply
   10 iulie 2011 at 19:02

   Bună ziua ,

   Nu neapărat este placa de bază , de aceea la noi diagnosticarea este gratuită. Puteţi veni cu el pentru o verificare gratuită?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 470. florin-Reply
  6 iulie 2011 at 22:40

  Buna ziua,
  Am si eu o problema cu un laptop Toshiba A210, si anume in momentul in care il cuplez la retea ledul care simbolizeaza acest lucru incepe sa clipeasca iar laptopul nu mai porneste.

  • alex-Reply
   8 iulie 2011 at 06:55

   Bună ziua ,

   Puteţi trece să facem o diagnosticare gratuită?
   De la cine aveţi internet?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 471. tomescu-Reply
  6 iulie 2011 at 14:08

  Am un FUJITSU SIEMENS AMILO LI1705 ,probleme la placa video,nu m ai face nimic cat m ar costa chipsetul sau rep ,si cat dureaza,multumesc

  • alex-Reply
   8 iulie 2011 at 06:57

   Buna ziua ,

   Reparaţia costa 100Euro la cursul BNR . Timpul oficial este de o saptămână în medie pentru cele cu piese pe stoc , si de două săptămâni pentru cele care necesita comandă de piese. Dacă este doar un reball la cip durează câteva zile.

   Diagnostiacarea este gratuită,

   Vă aşteptăm
   Cu respect

   reparaciosii.ro

 472. florin-Reply
  5 iulie 2011 at 09:18

  salutare
  am un acer aspire 5100 la kre i-au murit usb + tastatura + mouse ma intereseaza dak pentru reparatie va trebui sa ii inlocuiti southbridge-ul. Multumesc

  • alex-Reply
   5 iulie 2011 at 11:31

   Buna ziua ,

   Din lista problemelor cam acolo ar putea fi defectul . Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 473. Relu-Reply
  4 iulie 2011 at 22:25

  Buna ziua,

  Am o problema cu un Asus f50s, alimentarea de pe blaca de baza s-a ars, si inca o mica problema cu biosul. Am parola pe el si nu o pot scoate, am scos si bateria si nu se restarteaza.

  • alex-Reply
   4 iulie 2011 at 23:21

   Bună ziua ,

   Puteţi veni cu el in service pentru o diagnosticare gratuită? În principiu se pot rezolva fără probleme.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 474. lexu-Reply
  30 iunie 2011 at 14:11

  asi dori sa stiu cat costa o placa de baza de leptop acer extensa 5230 e sau repararea ei

  • alex-Reply
   4 iulie 2011 at 23:24

   Bună ziua,

   Pentru un preţ exact vă rog să ne trimiteţi seria de pe spate împreună cu datele de contact pe office@reparăciosii.ro. Reparaţia unei plăci de bază costa 100Euro la cursul BNR indiferent de marcă şi problemă.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 475. calin-Reply
  29 iunie 2011 at 17:56

  salut, am un laptop toshiba a500 care se tot inchide,,,,e cu proc i3 330m,a ft curatat , schimbata pasta…si degeaba.. pe normal tot ajunge la 90 de grade in consecinta se opreste… nu am cum sa-l fac asa nu e mai opreasca, decat dak ii umblu in bios si ii micsorez frecventza de lucru….ms anticipat

  • alex-Reply
   29 iunie 2011 at 18:35

   Bună ziua,

   Puteţi veni cu el pentru o diagnosticare gratuită?

   Cu respect
   reparaciosii.ro

 476. ionut-Reply
  29 iunie 2011 at 13:35

  Salut
  am si eu un laptop asus x51l-ap024 ..mi’a ars hdd’ul , am luat unul nou si dupa 2 saptamani nu la mai recunoscut nici p asta…l’am dus la un service si mi’au zis k e de la placa de baza……….se poate repara ??? daca da cat costa?

  • alex-Reply
   29 iunie 2011 at 14:38

   Bună ziua ,

   Puteţi veni cu el pentru o diagnosticare gratuită?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 477. rosca alin-Reply
  28 iunie 2011 at 14:20

  salut am un assus x90sv , 18.4 inch si placa de baza e arsa as dori sa stiu daca imi putei procura alta si la ce pret ?

  • alex-Reply
   28 iunie 2011 at 15:00

   Bună ziua ,

   Din păcate nu avem pe stoc această placă . S-a încercat repararea plăcii?

   Cu respect
   reparaciosii.ro

 478. viorel-Reply
  27 iunie 2011 at 19:51

  Buna ziua!!Am un laptop HP Pavilion DV6500!L-am dat unei cunostinte pentru a-i schimba display-ul care nu mai functiona.In prezenta mea(persoana respectiva are un mic service)a testat cateva dispay-uri care nu se aprindeau,moment in care a scos una din mufa invertorului,s-a auzit un mic zgomot in interiorul laptop-ului si dupa cateva porniri si opriri,acesta nu a vrut sa se mai aprinda.Persoana respectiva spune ca ar fi placa de baza defecta!Cunosc pretul si modalitatea de expediere(sunt din Bucuresti),dar am o alta intrebare:laptop-ul este desfacut complet,e o cutie de piese,ca sa ma exprim asa.Intrebarea mea este:trebuie sa-l reasamblez s-au pot expedia doar placa de baza pentru diagnosticare??Cu stima,Viorel Birzeanu!