Reparaţie placă de bază de laptop – Service laptop

Ştii şi tu că nu e o idee bună să te aşezi în pat cu laptopul, cana de cafea şi scrumiera în acelaşi timp, dar…de asta ţi-ai luat laptop, nu? Să stai cât mai comod.

Şi a sunat cineva la uşă, ai aşezat laptopul jos, cana langă, ai deschis şi când ai revenit lângă pat ai dat cu piciorul peste cana de cafea. Nu vorbesc de situaţii excepţionale, nu-i aşa?

În mod normal, vei suna la un service de laptopuri, îţi vor spune să vii cu placa de bază în service pentru că e posibil să fi atins, mutat, scăpat, procesat, “clingoniat” şi alte cuvinte de neinteles, în contextul în care tot ce ştii tu este că laptopul nu mai porneşte.

Odată ajuns în service cu laptopul, îţi vor recomanda să îţi cumperi o altă placă de bază, la un preţ exorbitant.

 

În service la Repărăcioşi placa ta de bază mai are o şansă

Reparatie placa de baza laptop

Reparatie placa de baza laptop

Repărăcioşii se confruntă des cu problema laptopurilor „inundate” sau cu alte defecţiuni ale plăcii de bază, dar nu recomandă înlocuirea plăcii de bază cu totul. Repărăcioşii fac ce ştiu ei mai bine: ţi-o repară şi o fac pe sumă de câteva ori mai mică decât costul unei plăci de bază noi.

Trăim în era tehnologiei şi ştim cu toţii că laptopul personal a devenit un obiect de care ne ataşăm mai mult decât de albumul de fotografii cu colegii din liceu sau decât pernuţa de la mama. Un laptop este o parte din viaţa noastră cu care venim mai des în contact decât cu duşul sau cu pasta de dinţi. Muncim pe el, trăim prin el, unde mai pui că adesea, de oboseală, mai şi dormi cu el în pat!

Aşa că diagnosticul de “e stricat, schimbă-ţi calculatorul”, diagnostic pe care ai 90% şanse să îl primeşti de la service-ul producătorului, vine ca un necrolog pentru un prieten drag. Repărăcioşii nu pun problema aşa. Vino la noi în service cu laptopul tău şi mai dă-I o şansă. Soluţii există, stricăciunile se pot repara, iar preţurile sunt cu siguranţă cele corecte şi nu te vom trimite să îţi cumperi un prieten nou.

Când placa de bază vine în contact cu lichide, cel mai adesea aceasta se scurtcircuitează. Nu întotdeauna laptopul nu mai porneşte după un accident de genul asta şi ai multe şanse ca, după ce se usucă, să nu ai nicio problemă cu utilizarea calculatorului în condiţii normale, însă aceasta poate fi doar o aparenţă. Fără să cureţi cu atenţie întreaga suprafaţă poate apărea coroziunea pieselor în timp, iar asta – într-adevăr – este o defecţiune care te obligă să îţi înlocuieşti placa de bază cu totul.

Aşa că, Repărăcioşii te aşteaptă la centrul de reparaţii laptop de îndată ce ai făcut involuntar baie calculatorului tău sau în cazul în care laptopul nu mai porneşte după câte un eveniment nefericit pentru a-ţi repara placa de bază şi pentru a preveni alte defecţiuni care pot apărea ulterior.

Dacă placa de bază s-ar strica doar când o uzi are fi bine. Dar nu este aşa.

Contact rapid:  Orange:  0740 694 442     Vodafone: 0723 640 003 

Iată ce alte simptome mai pot indica o placă de bază defectă:

Multe defecţiuni apar în cascadă. Spre exemplu ţi se poate strica sursa de alimentare internă ceea ce duce la stricarea controlerelor. Dacă te încadrezi în acest caz nefericit timpul pe care îl va petrece laptopul tău în service este ceva mai lung, pentru că nu poţi remedia nicio altă defecţiune până nu repari sursa.

Diagnosticare placa de baza

Diagnosticare placa de baza

Schema internă de funcţionare a unui laptop este o structură ramificată care conduce fluxul de energie şi informaţie catre toate deviceurile(dispozitivele) de pe placa de bază. Aceasta conţine un număr mare de aşa-numitele key (switch-uri şi întreruptoare), precum şi stabilizatori pentru a asigura nivelul necesar de tensiune pentru fiecare dispozitiv.

Desigur, un astfel de sistem conţine circuite de limitare şi mai multe niveluri de protecţie împotriva oscilaţiilor de tensiune, dar care nu fac faţă întotdeauna. Problemele legate de alimentare sunt periculoase deoarece pot conduce la defectarea deviceurilor ( dispozitivelor ) de pe placa de bază.

Dacă totuşi te confrunţi cu probleme cu placa de bază, vino cu ea la Repărăcioşi. Nu te taxăm până nu vedem care este problema, diagnosticarea este gratuită şi costurile de reparaţie a plăcii de bază sunt cu mult sub preţul uneia noi.

 

Cât te-ar putea costa să îţi repari placa de bază la “Clubul Repărăcioşilor”?

Dispunem de tehnologie de ultimă generatie şi de Repărăcioşi specializaţi în ceea ce priveşte diagnosticarea, reparaţia şi asigurarea calităţii serviciilor. Unde mai pui că îţi dăm şi garanţie egală cu cea pe care ai primi-o de la producător pentru intervenţii similare!

Cât te-ar putea costa să îţi repari placa de bază la “Clubul Repărăcioşilor”?

Discount 20% – Reparatie placa de baza si curatare

Preţul reparaţiei placii de baza este de:

100 euro 350 lei pentru reparaţie placa de baza Toshiba, Dell, HP, IBM, Lenovo, Acer, Asus, LG, Fujitsu etc.

150 euro 550 lei pentru reparaţie placa de baza modelele Sony Vaio

180 euro 650 lei pentru plăcile de bază aparţinând laptopurilor Apple.

    85 lei      70 lei  curatare laptop – toate modelele

 

Aceasta promotie este valabila pana la sfarsitul lunii Februarie.

Preţul este final şi include manopera şi TOATE piesele necesare. Se oferă garanţie şi factură. Te aşteptăm cu laptopul in service-ul nostru.

Link-uri recomandate

[list class=”bullet-6″] [li]Diagnosticare laptop[/li] [li]Inlocuire mufe laptop[/li] [li]Reparatii placa video laptop[/li] [li]Ecran spart, lovit zgariat[/li] [li]Curatare laptop[/li] [li]Devirusare sistem operare[/li] [/list]

Lista preturi

[tabel-preturi] [pret-reparatie-placa-de-baza][/tabel-preturi]

[div2 class=”clr”] [/div2]

Contactati-ne pentru rezolvarea rapida a problemei


1,108 Discutii

 1. Buna ziua ,
  Am si eu o problema .Mai concret am folosit pentru alimentarea laptopului un incarcator care avea polii inversati. Dupa ce s-a stins brusc , l-am repornit si a functionat pana cand s-a terminat bateria , am crezut ca am ars-o si am cumparat o baterie noua pe care am inlocuit-o. A pornit din nou si am patit la fel, cand s-a terminat bateria nu mai porneste laptopul. Deci problema este ca nu imi mai incarca bateria .Credeti ca mi s-a ars placa de baza ? Se poate repara?
  Laptop meu este model Samsung NP370R5E-A04FR. Va multumesc si astept raspuns.

  Raspunsul l-ati primit pe email.
  Va multumim,
  Reparaciosii.ro

 2. Salut,am un laptop Samsung Notebook și l-am cumpărat acum 5-6 ani ,mi sa defectat placa de baza,am mers la un specialist din oraș și mi sa spus ca nu mai exista acest tip de placa de baza,mi-l puteți repara printr-un mod anume sau este un alt tip de placa compatibila?

  1. In cazul in care placa de baza nu a mai suferit o interventie hardware aceasta se poate repara. Va asteptam cu laptopul la sediul nostru sau il puteti trimite prin curier pe adresa Clubul Reparaciosilor – Str. Gheorghe Pop de Basesti nr 31, Sector 2 , cod postal 021365, Bucuresti. – Telefoane: Orange: 0740 694 442 Vodafone: 0723 640 003.

   Va multumim,
   Clubul Reparaciosilor

 3. Buna ziua! Am un laptop Toshiba Satellite. De cateva zile prezinta o problema: cand vreau sa il deschid apas pe butonul de deschidere si porneste(se aude cum ruleaza si de asemenea se aude ventilatorul) insa deschiderea nu e completa. Nu incepe sa apara logoul Toshiba, apoi cel de la windows, caseta de inserare a parolei s.a.m.d. Ecranul nu se deschide si nici nu se aude nimic ca si cum ar fi o problema exclusiv la ecran. Dupa cateva incercari de acest fel porneste normal. Mentionez ca windows-ul nu a fost schimbat nici o data in ultimii 3 ani. Unde credeti ca ar putea fi problema?

 4. salut am un laptop lenovo b50-70 si nu stiu daca pot scimba placa de baza cu [placa video integrata] cu alta placa care sa aiba placa video dedicata.Multumesc

 5. Am un laptop asus , in care am varsat suc , si banuiesc ca s-a ars placa de baza deoarece este mort , nu mai da nici un semn de viata. Credeti ca s-ar putea repara placa de baza fara a trebui inlocuita ?

 6. Salut! Laptop HP625 cand vreau sa-l pornesc display-ul ramane negru si ventilatorul nu se invarte, in schimb butonul de on/off sta aprins. Daca il las asa 15 minute, ventilatorul porneste in forta. Il opresc dupa care il repornesc din nou si laptopul functioneaza ca si cum totul este in regula. Urmatoarea zi am avut parte de aceeasi surpriza si a fost necesar sa aplic iar ,,teorema celor 15 minute” , plus un bonus de ERORR 601. La o cautare pe site-ul oficial aceasta eroare este de fapt un avertisment ca bateria CR de la BIOS mai are 25% sau mai putin de atat. Nu am stat sa pierd vremea si l-am dus la un service. I-am schimbat bateria, inlocuit pasta termoconductoare si curatare de praf. Toate bune pentru o saptamana pana cand defectul a revenit. Din nou 15 min, opresc ,repornesc si totul este ok. Am citit pe un forum un articol scris de un posesor de HP625 care s-a confruntat cu asa ceva in care spunea ca pentru inlaturarea defectului este necesar un reballing. Cat m-ar ajunge o asemenea operatie pentru laptopul meu? Cu ,,15 minute” l-am pornit doar de 3 ori pentru ca imi este teama sa nu-i agravez defectul.

  Raspunsul l-ati primit pe email.
  Va multumim,
  Reparaciosii.ro

 7. Am și eu o întrebare . Am un lenovo g50 -70 cu i5 și s-a stricat placa de baza . Costa foarte mult și am găsit ceva cu i3 tot modelul g50-70. As dori sa știu dacă sunt compatibile , dacă as putea face aceasta operațiune .Mulțumesc

  Raspunsul l-ati primit pe email.
  Va multumim,
  Reparaciosii.ro

 8. buna ziua
  am un Toshiba satellite C855.service-ati si modelul acesta? este vorba de placa de baza. il pun in functiune dar ecranul este mort …

  1. Buna ziua,

   Va asteptam cu laptopul in service, cel mai posibil este placa e baza defecta, exact asa cum anticipati si dumneavoastra.

   Reparaciosii.ro

 9. Salut am si eu un laptop asusx550c si mi sa rupt la încărcător unul din electrozii de la ștecher si pare ca poate fi schimbat doar ștecherul. Îmi puteți spunecat m-ar costa sa il schimb?

 10. Salut,am un laptop Compaq CQ71 . problema la el este ca a inceput sa se restarteze instant fara nici o eroare/mesaj de avertizare. dupa parerea mea parca parea sa fie un scurt circuit la tripla care e bagat stecherul sau la mufa de alimentare de la laptop. zic asta deoarece cand isi ia restart,se aude un “parait” ciudat la boxele lui,sta vreo 2-3 secunde cu display-ul oprit ca si cum l-a luat “pana” de curent pe nepregatite,apoi incepe sa apara bios-ul si etapele urmatoare pana intra in windows.ciudat e ca nu mi s-a mai intamplat asta pana acum.din ziua in care a inceput sa apara aceasta problema,2 ore cat am lasat laptop-ul aprins si-a luat 4-5 restartari.

 11. Salut!Am un laptop Acer Aspire 1410 si am varsta putin ceai din greseala pe el, si s-a stins.Speriat m-am dus repede si lam bagat la incarcat.Ledul sa aprins ,cand am incercat sa il aprind ledurile sau aprins toate 3-5 secunde desktop-ul nu apoi la a 2 încercare nu a mai dat nici un semn nu a mai pornit deloc . Nu trebuia sa îl bag in priza… speriat si panicat am făcut acest lucru.. Averi idee ce sa întâmplat? Cat m-ar putea costa reparatia?Multumesc anticipat.
  PS:Stau in Adamclisi jud Constanta , va trebui sa îl trimit prin posta, va rog sa îmi spuneti si procedura de trimitere.Multumesc frumos.

 12. salut , am si eu un compaq Presario CQ70 , am varsat cafea pe el .. si cand l-am aprins imi apare scrisul cu Compaq , dar dupa se face ecranul negru … eu cred ca este de la placa de baza din cauza cafelei , (de intrat in bios imi intra , dar nu imi intra pe desktop) imi puteti spune daca se poate repara ?

  1. Buna ziua,

   Este posbil ca placa de baza sa fie afectata sau numai tastatura. Puteti aduce laptopul in service pentru diagfnostic ? Este gratuit.

   Reparaciosii.ro

 13. HP 625 din 2010. Ecranul a ramas negru. Am fost la un service unde au banuit ca este un cip dezlipit de pe placa de bazadin cauza ca nu a fost curatat iar temperatura procesorului ajungea la 80 de grade.. L-au reparat pe 23.12.2013 si in 26.12.2013 problema a revenit. Probabil ca este defectiune la placa de baza sau video. Sunt din Turnu Severin. L-as trimite prin Fancurier la dvs. Pretul de reparatie l-am vazut. Ma intereseaza in cat timp l-ati putea repara si trimite inapoi. Va multumesc.

  1. Buna ziua,

   Puteti trimite laptopul prin Fan Curier la adresa din acest link: https://www.reparaciosii.ro/categorie/contact/

   Va asteptam,
   Reparaciosii.ro

 14. Laptop Macbook Pro A1260 cu procesor 2.5 il am defect de cativa ani problema cu placa de baza, ma intreseaza daca se poate repara si la ce cost.
  Multumesc.

  1. Buna ziua,

   Laptopul se poate repara. Pretul reparatiei placii de baza este afisat in aceasta pagina https://www.reparaciosii.ro/preturi-reparatii-laptop/.

   Va asteptam,
   Reparaciosii.ro

 15. Salut, am un Asus x50SR- AP016, acum un an a cedat cipul video (ati HD 3470) si am dus-o intr-un service care mi-a dat singura varianta sa inlocuiasca placa de baza cu una asemanatoare dar cu un cip video ff slab ATI 200M shader 2.0!!!!! ..se poate pune un cip video cu shader 3.0 ? daca este vreo solutie m-ar interesa cat costa. Multumesc

  1. Buna ziua,

   Putem incxerca reparatia placii dvs. de baza. Upgrade-ul cipului existent pe o placa de baza in general nu este posibil din cauza imcompatibilitatilor ce pot aparea.

   Pentru reparatie va asteptam, numai daca nu s-a intervenit pe acea placa de baza.

   Reparaciosii.ro

 16. Buna ziua!V-am expediat un laptop marca Lenovo 570e,model 4760 din Constanta,prin Fancurier cu AWB 65320357,receptia fiind facuta ieri pe la pranz.
  Am lasat un bilet cu simptomele lui,ori ceva defect pe placa de baza,ori necesita rescrierea bios-ului,una din doua.
  V-as ruga respectuos,sa-mi comunicati in prealabil cam in ce perioada de timp se incadreaza reparatia lui si daca rescrierea bios-lui(in cazul cand se impune),are acelasi tarif ca in cazul reparatiei placii de baza?V-as ruga sa ma anuntati telefonic in ziua expedierii lui,pentru a nu-mi face un alt program si sa fiu pregatit sa-l ridic de la curier si bineanteles,costul reparatiei pe care trebuie sa vi-o achit.
  O zi buna va doresc si mult noroc!

  1. Buna ziua,

   Imediat ce primim laptopukl in service va vaom contacta telefonic.

   Reparaciosii.ro

 17. Am un Acer Aspire 5610 destul de vechi ce-i drept dar functional si inca se tine pe picioare cu noua tehnologie dar de vre-o 3-4 luni placa audio a cedat. Se poate repara?

  1. Buna ziua,

   Se poate reparara, fara probleme, dar va recomandam achizitia unei placi de sunet externa.

   Reparaciosii.ro

 18. cat costa inlocuirea sau repararea unei placi video la un laptop dell

  1. Buna ziua,

   Reparatia placii video este asimilata reparatiei placii de baza.

   Lista de preturi o puteti gasi in aceasta pagina: https://www.reparaciosii.ro/categorie/contact/

   Service laptop,
   reparaciosii.ro

 19. Buna ziua am cumparat un laptop hp 650 cu linux pre instalat si am instalat windows 7 si apoi am instalat driverele si cand a ajuns la update de bios a stat blocat circa 3 minute si apoi s-a stins si nu se mai aprinde decat un led la caps lock care palpaie si nu afiseaza nimic , am cautat pe net si am inteles ca nu sant singurul care a patit asa ceva adica broken bios .Va intgreb se poate rezolva simplu sau trebuie dus la reparat , mentionez ca leptopul e practic nou

  1. Buna ziua,

   In acest caz rescrierea BIOS necesita interventia directa pe placa de baza. Avand in vedere ca laptopul este in garantie puteti incerca sa il duceti la reprezentanta sau acolo unde aveti garantie.

   In service-ul nostru deasemenea exista posibilitatea rescrierii BIOS.

   Service laptop,
   Clubul Reparaciosilor

 20. am reparat preoblema laptopului dell: era cablu de la monitor:multumesc pt ajutor.

  dar mai am o problema cu un acer nu stiu ce are cand il pornesc porneste se aude ca functioneaza colerul dar pe ecren nu se vede nimic decat niste dungi negre : m-am uitat la banda de lamonitor si nu are nimic si nici dyspleyul bnu are pt ca lam conectat la un televizor compatibil cu hdmi si tot acelasi lucru se vede? nustiu ce are!! oare o fi placa video??

  1. Buna ziua,

   Ne bucuram ca ati reusit cu Dell-ul.

   Cel mai probabil poate fi un defect video la laptopul dvs. Acer. Puteti aduce laptopul in service pentru diagnosticare ?

   Service laptop,
   Clubul Reparaciosilor

 21. am un laptop dell de vreo 5ani de zile si a inceput sa palpaie imaginea pe ecran.imi puteti spune ce are si cat ar costa reparatia?

  1. Buna seara,

   Poate fi cablul video sau chiar ecranul defect.

   Puteti aduce laptopul in service pentru diagnosticare, este gratuit.

   Service laptop,
   Clubul Repraciosilor

 22. salutare! am desfacut un toshiba l300 ptr a il curata, si am scos toate mufele dp placa de baza iar cand le-am pus la loc si a l-am pornit displayul nu se mai aprinde. Puteti sa ma ajutati sau sa imi spuneti ce as putea face? ms anticipat si ast un raspuns, o zi buna

  1. Buna ziua,

   Puteti trimite laptopul in service pentru diagnosticare si reparatie ?

   Service laptop,
   Clubul reparaciosilor

 23. Buna ziua,
  Am un laptop Packard Bell care dupa un restart nu s-a mai vazut nimic pe ecran.Se aprind beculetele cand il deschid, se aud niste procese in el dar nu se mai vede nimic. L-am pornit fara baterie doar conectat la curent dar nu se intampla nimic.Mentionez ca inainte de restart mergea bine si nu-mi aparuse nici o dungulita pe ecran .De la ce credeti ca este?Se mai poate face ceva?

  1. Buna ziua,

   Da, laptopul se poate repara.

   Il puteti aduce in service pentru diagnosticare ?

   Service laptop,
   Clubul reparaciosilor

 24. Buna seara! Am si eu o problema(posibil minora, deoarece placa de baza sau alte componente electronice nu par deteriorate in vreun fel-laptopul este perfect functional). Problema este urmatoarea: acum cateva ore am scapat laptopul pe jos, si s-a lovit pe o parte( unde aveam bagat intr-o mufa un mic device wireless pentru mouse care iesea in afara laptopului un centimetru)..dupa impact am vazut ca acesta s-a infipt in interior, iar acum nu il mai pot scoate.De asemenea cealalta mufa pentru usb de langa aceasta pare miscata( in interior se vede miscat cadrul de metal in care ar intra usb-ul). Totodata cred o bucatica de metal s-a rupt caci simt cand misc laptopul ca sub taste se blocheaza ceva(ca o pietricica).
  Se poate repara/ pune la loc in pozitia initiala mufele fara sa trebuiasca sa cumpar ceva sau fara sa se deterioreze ceva?
  Este posibil ca de la lovitura si componente electronice sa fie stricate(mentionez ca am inchis si deschis laptop-ul de 2 ori si nu are nimic)?
  Cam cat ar costa sa va uitati si sa rezolvati problema mufelor?(in cazul in care restul componentelor sunt ok)

  laptopul in cauza este un Acer aspire 5733 (intel core i3, windows 7 ultimate)

  1. Buna ziua,

   In principiu se poate rezolva defectul cu mufele. Costul este afisat in aceasta pagina: https://www.reparaciosii.ro/preturi-reparatii-laptop/ – Inlocuire / reparatie mufe.

   Service laptop,
   Clubul Reparaciosilor

 25. Este vorba de displayul unui Acer Aspire. Pe unele margini apar niste dungulite subtiri negre ( ca niste pixeli morti dar incolonati in liniute) care dispar daca pur si simplu le impingi cu unghia spre margini dar reapar ( sub alte dimensiuni sau forme, pot fi si ca minuscule punctulete ce, deasemeni dispar la “masaj” si reapar peste cateva zile). Trebuie neaparat shimbat displayul sau se poate incerca si altceva? Nu e vorba de pixeli morti, pare mai degraba ca e ceva cu cristalele lichide de la extremitati. la o margine am rezolvat in urma cu cateva luni ( tot cu masaje repetate) si nu a mai reaparut daracum se intampla pe alta margine si ma chinuie de 5-6 saptamani.

  1. Buna ziua,

   In principiu trebuie schimbat ecranul laptopului dvs.

   Puteti aduce laptopul in service pentru diagnosticare ?

   Service laptop,
   Clubul Reparaciosilor

 26. Buna ziua!
  Sunt posesorul unui notebook Dell Mini 1012. La apasarea butonului power, ledul de power palpaie scurt alb-galben, iar notebook-ul nu porneste.Defectul este identic si cu bateria scoasa si alimentat la alimentator…
  Am schimbat deja mufa de alimentare, banuind ca ar putea purta toata vina, dar degeaba. Ce defect ar putea fi si cam cat ar costa reparatia, (poate este mai rentabil sa cumpar altul)?
  Cu stima,
  Cristian Scarlat

  1. Bunma ziua,

   La acest model cel mai probabil trebuie rescris BIOS-ul. Puteti aduce laptopul in service pentru diagnosticare ?

   Service laptop,
   Clubul Reparaciosilor

 27. Hello
  Am si eu o problema. In timp ce navigam pe net, rezolutia s-a redus la 800×600 de la 1366×768 si tema aero s-a dezactivat. Device Managerul ( http://ft.trillian.im/e10003a7709877c170904e376a498092ffdfbe93/6hTwq7SDQgk5yU2xHK8kgwroWnYMI.jpg ) nu mai recunoaste placa video dedicata (o afiseaza fara nume si cu cod de eroare 10 – this device cannot start) si pe cea integrata cu cod de eroare 43 (Windows has stopped this device because it has reported problems). Am incercat sa reinstalez driverele si chiar o reinstalare de SO dar problema persista. Mai mult ca sigur este o problema hardware, nu (gpu/chipset)? Poate fi legata de un fulger de acum o saptamana care a mai prajit si un tv, un adaptor de router si niste becuri?
  Mentionez ca temperaturile erau normale si nu sunt probleme cu praful. Laptopul in cauza este un Samsung NP305V5A-S03IT (NP305V5AD) cu Windows 7 Ultimate x64

  1. Buna ziua,

   In principiu defectul pare a fi din cipul video. Nu credem ca defectul are legatura cu fulgerul respectiv. Puteti aduce laptopul pentru diagnosticare ?

   Reparaciosii.ro

 28. Buna ziua am un acer aspire 5516 cu care am mai avut probleme si anterior problema este ca nu mai porneste daca introduc incarcatorul se aprinde beculetul care indica incarcarea bateriei dar cand apas butonul de pornire nu face nimic. Inainte pornea timp de vreo 3 secunde fara sa apara nimic pe ecran apoi se oprea automat. Se poate repara? si cam care ar fi un pret informativ?

  Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   Este foarte posibil ca defectul sa il localizam la nivelul placii de baza. Puteti aduce laptopul in service pentru diagnosticare ? Lista cu tarifele noastre se afla la aceasta pagina:

   Service laptop,
   Reparaciosii.ro

 29. buna seara am o intrebare la dumneavoastra ~am un laptop toshiba satellite a300d~13r si la un soc de curent s~a ars ceva in interior si nu mai merge si unul nokia booklet~1 3g type rx~72 la care mi~a spus cineva ca sa dus circuit incarcare si bauer hak sau asa ceva va rog sa~mi spuneti daca se mai poate face ceva si cam cat m~ar costa atat toshiba cat si nokia.va multumesc

  1. Buna seara,

   In principiu din descrierea dvs. ambele laptoprui se pot repara. Acum, daca puteti va rog sa aduceti laptopruile in service, diagnosticarea fiind gratuita. Pretul este afisat in aceasta pagina dar numai dupa diagnosticare se comunica pretul final care in general nu este mai mare decat cel afisat. Bineinteles ca veti beneficia si de discountul de 10% oferit in cazul in care aduceti 2 sau mai multe laptopuri in service.

   Va asteptam,
   Reparaciosii.ro

 30. Salut,

  Te rog, poti sa-mi spui daca aveti placi de baza pentru acer travelmate 5720 (cred ca trebuie schimbata cu totul).

  Multumesc mult,
  Cristi

  1. Buna ziua,

   Din pacate, momentan, nu avem pe stoc acst model de placa. Ati incercat reparatia ei ?

   Reparaciosii.ro

 31. am un laptop hp 625 care nu mai merge si la service mi-au spus ca este placa de baza .Ma intereseaza daca ma puteti ajuta cu o placa de baza noua si cat costa aproximativ sau cum trebuie sa procedez ca sa o puteti diagnostica dumneavoastra tinand cont ca sunt din provincie. Pot sa o trimit prin posta sau cum se procedeaza.Astept raspuns urgent

  1. Buna ziua,

   Puteti trimite laptopul prin curier, preferabil, FanCurier. Diagnosticarea in service este gratuita, pretul reparatiei este afisat urmand acest link.

   Reparaciosii.ro

 32. Dragi reparaciosi am probleme cu un hp compaq 610 . Dupa ce il aprind la 1 – 3 minue se inchide brusc. Acest proces se repeta aproape de fiecare data cand il aprind. Mentionez ca laptopul are 3 ani. Am curatat coolerul care de altfel nu era prea murdar crezand ca de aici prpvine problema dar m-am inselat. Va rog sa imi dati o parere cu privire la ce ar putea avea si eventual voi face o vizita la sediul dumneavoastra. Va multumesc in avans.

  1. Buna ziua,

   Este posibil safie un defect al placii de baza. Diagnosticarea este gratuia. Puteti aduce laptopul in service ?

   reparaciosii.ro

 33. buna ziua,am un laptop dell si nu my merg boxe asta nu afost o problema pana acum ptr ca foloseam castile dar acum nu my marg nici castile,de la ce ar putea fi problema?si cam cat ar ajunge reparatia???

  1. Buna ziua,

   Probabil boxa sau cipul de sunet sunt defecte.

   Puteti aduce laptopul in service pentru diagnostic ?

   Reparaciosii.ro

 34. Salut,am un laptop Maguay eXpertBook 5AT cu placa de baza arsa. Am fost acum ceva timp la voi cu el , dar din pacate nu ati gasit placa de baza . Credeti ca mai exista o sansa ? Va multumesc mult .

  1. Buna ziua,

   Este dificil sa va spunem exact de unde este problema. Puteti aduce laptopul in service pentru diganosticare? este gratuit si imediat dupa va putem spune motivul defectiunii si pretul

   Reparaciosii.ro

 35. Buna ziua,
  Am un laptop Toshiba Satellite l18 40 w model psl4ce-00h005g3 ce a suferit un accident cu ceva lichide. Am fost la un service si mi-au zis ca placa de baza trebuie inlocuita. Se mai poate face si altceva? Sau cat m-ar costa una noua.
  Multumesc anticipat.
  O zi buna

  1. Buna ziua,

   In cazul in care placa este corodata trebuie schimbata. Daca doriti puteti aduce laptopul pentru diagnostic – este gratuit si va putem spune exact.

   Reparaciosii.ro

 36. Buna ziua am un macbook pro mid 2011 cu doua placi video un ati si una integrata intel, de ceva timp a inceput sa faca figuri, am reinstalat softul si pare sa fie problema hardware, acum imi porneste apare marul si cand sa intre in osx apare un ecran albastru cu dungi sau alb, cat ar costa reparatia,daca vin macar sa fiu pregatit , multumesc

  1. Buna dimineata,

   Dupa cum ati aflat si din site, diagnosticarea este gratuita indiferent daca reparati sau nu laptopul in unitatea noastra.

   Dupa o diagnosticare care nu dureaza mai mult de 24 de ore vi se comunica atat pretul cat si timpul de reparatie (in cazul in care piesele trebuie importate dureaza mai mult).

   In 99% din cazuri pretul reparatiei placii de baza este cel afisat in situl nostru: https://www.reparaciosii.ro/preturi-reparatii-laptop/

   PS Plata se face in momentul in care ridicati latopul reparat, nu acceptam niciun fel de plata in avans in cazul reparatiilor.

   Va asteptam ( https://www.reparaciosii.ro/preturi-reparatii-laptop/ )
   Reparaciosii.ro

 37. Buna ziua,

  Am un laptop Fujitsu-Siemens Amilo Pa3515 MS2242 care are placa de baza cu probleme. A fost dus in alt service unde mi s-a spus ca nu se mai poate repara. Se poate face ceva in cazul acestei probleme, la acest model de laptop ?

  Multumesc anticipat.

  1. Buna ziua,

   In cazul in care nu s-a mai intervenit pe placa aceea atunci sunt sanse mari de reparatie. Puteti aduce laptopul pentru diagnostic ? este gratuit.

   Va asteptam,
   Reparaciosi.ro

 38. Buna ziua
  Asus K53U-Luat de pe site-ul asus ultimul update de bios 223(inainte am avut 209),am executat updatarea din bios cu optiunea EZflash
  sa incarcat de 2 ori pala 100% si apoi a ramas blocat.Am asteptat 30 minute si tot blocat ramane la 100%,nu mi-a cerut restart,am apasat orice tasta ,butonul power si nimic.Pana la urma am scos alimentarea si bateria le-am pus la loc si nu mai porneste deloc nici un led aprins absolut nimic
  Ce este de facut? si cam cat m-ar costa?

  Va multumesc

  1. Buna ziua,

   Se rescrie BIOS-ul. Lista de preturi o puteti consulta aici: https://www.reparaciosii.ro/preturi-reparatii-laptop/ .

   Va asteptam,
   Reparaciosi.ro

 39. Buna seara, am un hp 6735s si cand bag mufa de la incarcator in el se aprind amandoua beculetele acolo la mufa dupa care daca apas butonul licare cel galben. Se mai poate repara?

  1. In mod normal aceast defect se poate repara. Puteti aduce laptopul in service pentru diagnosticare ? Este gratuit.

 40. respect eu am nevoie de o placa de baza toshibam70 pt laptop cat ar costa asdtep raspuns pe mail sau telefon lka revedere

  1. Ce defect are laptopul dvs? Va intreb pentru ca poate incercam sa il reparam.

 41. Salut, am un laptop Compaq Presario CQ61. Acumulatorul nu il mai tinea deloc asa ca stateam cu el doar in priza. Aseara s-a supraincalzit cum a mai facut-o de cateva ori si s-a inchis, doar ca de data asta dupa ce s-a racit nu a mai pornit. Cand apas butonul de power se aprind cele 3 leduri din stanga jos…atat. Vreo sansa sa mai fac ceva cu el ?

  1. Buna ziua,

   Da se poate repara. Puteti aduce laptopul in service ?

  2. Buna ziua,pentru acelasi tip de laptop compaq presario cq 61,,AMD Athlon II Dual-Core M300 2.0GH am placa de baza cazuta.Aveti placi de baza?Precizez ca a mai fost incalzita de cateva ori , dar acum a cedat definitiv.Se mai pote face ceva?

   1. Dina pacate nu avem placi de baza pe stoc pentru acest model, si sunt sanse slabe sa mai importam.

    Reparaciosii.ro

 42. Vreau sa va rog sa imi spuneti daca este posibil sa pun pe un acer aspire 5734Z placa video..? ..el are placa …incorporata…si un pret….daca este posibil..
  Ms anticipat..

  1. Din pacate trebuie schimbata placa de baza si nu avem pe stoc.

 43. Buna seara, am un laptop hp h62 120eq. Recent coolerul a inceput sa faca figuri. Are tendinte cand functioneaza corect (dar nu pentru mult timp), dar cel mai des porneste pt o secunda si apoi se opreste. Mai are tendinta de a functiona la maxim timp de cateva secunde.
  Cand porneste imi da eroarea 90 B. Cand am vazut ca nu mai functioneaza corect, l-am dus la curatat si uns, dar problema tot persista.
  Nu cred ca ar fi coolerul de vina din moment ce mai porneste din cand in cand, e posibil sa fie placa de baza de vina? Daca da, s-ar putea repara?

  1. Buna ziua

   In ambele cazuri se poate repara. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

  2. salut.am si eu un leptop toshiba l500 si nu se mai aprinde desi se alimenteaza da nici nu mai incarca mi sa stins cand sa terminat bateria si de atunci nu se mai aprinde desi ledu verde de la alimentare este aprins

   1. Puteti aduce laptopul pentru diagnosticare in service. In pricipiu sunt sanse foarte mari sa fie un defect pe placa de baza reparabil.

 44. Salut,

  Din gresala am alimentat laptopul la 24 v, in momentul de fata nu mai face nimic… se poate repara, daca da cam la ce pret, laptopul este un amilo LA1703.

  1. Buna ziua

   Daca nu este ars materialul din care este facuta placa se poate repara. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 45. am un lenovo G575 care nu se mai afiseaza nimic pe ecran dar el se aprinde si merge dar ecranul este negru iar cand vreau sa-l opresc nu se mai opreste decat daca il decuplez de la baterie .Il am inca in garantie ce trebuie sa fac? cu o saptamana in urma i-a picat un surub care tine balamaua din stanga si i-am pus eu unul improvizat

  1. Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 46. buna ziua, am un laptop laptop fujitsu siemens esprimo mobile v5535 si sa rupt mufa de alimentare, mi-a inlocuit-o cineva dar nu cu una noua ci una care era si un pic mai mica, m-a tinut 1 luna dupa care nu mai incarca bateria dar nu s-a rupt, l-am dus din nou la respectivul si mi-a zis ca nu mai poate s-o inlocuiasca ca sa rupt placa. este posibil? multumesc mult

  1. Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   cu respect

   reparaciosii.ro

 47. Salut am un amilo pa3515,sa lipit cipsetul video de 2 ori dupa care sa ars placa de baza.Spunetimi va rog pretul pentru o placa de baza noua,si montarea ei in laptop.Astept un raspuns

  1. Buna ziua

   Pentru piese va rugam sa trimiteti modelul exact la [email protected]

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 48. Salut..am un acer aspire 5100 si am o problema cu el.Cand il pornesc merge ok.dupa ceva timp imi fuge imaginea pe display de nu mai intelegi nimic.Din ce am mai citit pe net i_am scos mufa de la invertor(cea cu 2 pini) si dupa remontare isi revine.este invertorul sau placa video.va rog sa_mi oferiti un pret pentru reparatie.si daca pot proba invertorul asta intr_un fel.astept un raspuns din partea dvs.Cat mai curand sper ca la cat ma enerveaza chestia asta s_ar putea sa faca o plimbare de vreo 2-3 etaje:)).va salut

  1. Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita ? Posibil sa fie ecranul.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   1. un pret inf pentru ecran si pt inv daca se poate.va multumesc pentru promtitudine.VA salut

    1. Buna ziua

     Pentru pret va rog sa trimiteti pe [email protected] modelul exact al laptopului.

     Cu respect

     reparaciosii.ro

 49. Salut am un laptop Nec Care din Pacate intr-o zi a iesit fum din el .! l-am Dus la reparat.:) si mia zis ca are o gaura in placa de baza… ! Ce pot face il mai pot repara? !

  1. Buna ziua

   Din pacate daca are gaura nu cred.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   1. buna am si oproblema cu leptopu nnu mai merge din cauza placi de baza am umblat in el sal curat si ni mai merge a mers vro luna prin monitor si acum nnu mai merge e samsung rv510 si dupa ce lam asamblat in apoi nu sa mai aprins ecranu sa facu un albastru deschis

    1. Buna ziua

     Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

     Cu respect

     reparaciosii.ro

    2. Buna ziua

     Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita ?

     Cu respect

     reparaciosii.ro

 50. Buna seara,am o problema la un Laptop hp g60 ,in urma cu cateva zile l-am desfacut sa ii schimb o balama de la ecran pentru ac sa rupt,dupa ce am schimbat-o la ansamblarea lui am gasit o dificultate,are pe margine tastaturii un chenar de plastic unde se afla si butonu de pornire.Panglica care porneste de la buton trebuie adaptata in placa de baza iar pe deasupra avea ceva de plastic care o tine ,cand lam desfacut sa rupt clema de plastic care era lipita pe fir ma gandesc sau pe acea mufa de pe placa de baza.Cum pot rezolva acest caz?,evident laptopu nu se mai aprinde doar daa tin apasat cu degetul si atunci se aprinde mai greu dar cu ce pot pune panghlica cum a fost ?O pot gasi de cumparat pentru ca sa cam si uzat si poate numai face bine contact sau daca nu rama de plastic cu tot cu panglica,Va multumesc!

  1. Buna ziua

   Va rugam sa trimiteti pe [email protected] seria si poze cu piesa respectiva precum si s/n p/n de pe spatele laptopului.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 51. Buna ziua,am o problema cu un toshiba satellite L300…in sensul ca s-a stricat ceva pe partea de alimentare la placa de baza,invertor relee de incarcare etc,habr n-am: mai exact cand il pornesc cu incarcatorul in priza laptopul porneste dar ecranul este negru,cand il pornesc fara incarcator in priza,dupa ce in prealabil am tinut bateria la incarcat merge( deci pe baterie simpla merge 20 min-atat mai tine bateria) daca bag incarcatorul in timp ce el merge pe baterie se inkide instant! faceti reparatii la circuitul de alimentare al palcii de baza?un cost macar ca idee?va multumesc!

  1. Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? Reparatia placii de baza costa 100euro la cursul BNR si avet 3 luni garantie daca nu s-a intervenit anterior pe placa.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 52. Buna Ziua.
  Detin un toshiba satellite L300 cu urmatoarea problema: Tastura intra intr-un anumit locas pe placa de baza care se asigura printr-o clema pe lateral, as vrea sa stiu daca acea clema s-a rupt cum o pot inlocui, se poate ??

  1. Buna ziua

   Da am mai inlocuit. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita sa vedem ce model este?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 53. Am si eu un Laptop Hp pavilion G6 si am un cd windows 7 ultimate cd este bootabil dar eu cand il bag in laptop nu-mi apare nimik ca sa dau vreo tasta sa-mi porneasca la instalarea windows.( multi miau zis ca trb sa bootez din BIOS. si cum biosul meu este cam sofisticat, nu prea ma descurc…) Vas ruga sa ma ajutati si sa-mi spuneti cum si ce taste trb sa apas ca sa setez din BiOS acel cd/rom ca sa pot rula instalarea windows…cu succes)

  1. Buna ziua

   Putem rezolva problema cu instalarea. Va asteptam cu el in service.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 54. am un leptop estensa s am scapat apa pe el lam uscat dar din pacate nu mai porneste iar la mai multe incercari porneste cu greu si merge foarte bn ii pot da restart dar daca il opresc nu mai porneste decat un led foarte incet
  imi spuneti ce poate avea?

  1. Buna ziua

   Posibil de la impact sa fie o piesa deplasata. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 55. Sall am si eu o mare problema poate ami dati o sansa am un leptop sony vaio problema e ca de nervi la un joc am dat cu pumnul an el si mi sa spus ca ar fi placa de baza si procesorul acum nam de unde sa stiu nici eu nu se mai aprinde nu mai fc nimic cam cat mar costa cu totul daca ar fi sa al repar an Ron ma refer va dau si numele placi de baza poate ajuta cu ceva model PCG-6C2L astept mesaj si sper sa ma ajutati.

  1. Buna ziua

   Din pacate nu va putem spune exact decat dupa ce vedem laptopul. Diagnosticarea este gratuita.

   Va asteptamhttps://www.reparaciosii.ro/wp-admin/edit-comments.php?comment_status=moderated#comments-form

   reparaciosii.ro

 56. salut, am un asus K50IN care nu mai porneste nici macar nu mai primeste curent nu se mai aprinde nici macar un led cv.Asta s-a intamplat dupa c mi s-a blocat odata in timp c functiona si neavand bateria in el i-am tras mufa de la incarcator si de atunci nu mai porneste.Ce paote avea si ca in ce suma s-ar putea repara.Multumesc.

  1. Buna ziua

   Trebuie vazut de un inginer pentru un diagnostic gratuita. 85Ron curatare, 150ron mufa alimentare 100Euro reparatia placii de baza.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 57. Buna ziua, am un laptop hp pavilion G6 care nu mai porneste, dupa atingerea butonului de pornire ledul indicator si cel de la caps lock , clipesc la intervale de cateva secunde si atat…..Va multumesc anticipat pentru raspuns

  1. Buna ziua

   Posibil sa fie o problema din placa video. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 58. buna ziua, am un laptop TOSHIBA SATELLITE L300 si de aproximativ 2 luni am probleme cu el in sensul ca il pornesc foarte greu si dupa ce porneste la un anumit interval de timp se opreste (se face ecranul albastru, alb, negru sau se restarteaza singur). Ce se poate face?

  1. Buna ziua

   Se incalzeste? S-a icercat reinstalarea sistemului de operare?
   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?
   Cu respect

   reparaciosii.ro

   1. laptopul nu se incalzeste foarte tare, am reinstalat windowsul si tot asa merge, in schimb incarcatorul se incalzeste foarte tare.

    Nu sunt din Bucuresti si nu pot sa vin cu el, doar daca o sa il trimit prin curier pt repatie.

    1. Buna ziua

     Puteti sa il trimiteti. Diagnosticarea este gratuita. Ce model de laptop?

     reparaciosii.ro

 59. Salutare,

  Cat ar costa rescrierea de bios la un laptop MSI-VR630X.
  Dupa un upgrade de bios laptopul primeste curent,ventilatoarele merg dar ecranul ramane negru.

  Merci!

  1. Buna ziua

   Costa 150ron si dureaza cateva ore. Va asteptam

   reparaciosii.ro

  2. Buna
   Am o problema asemanatoare si nu ii cunosteam cauza pana nu am gasit postarea ta, nu am umblat la bios, dar uneori cand aprind laptopul ecranul ramane negru si merg ventilatoarele, il opresc si dupa aceea functioneaza normal, poate avea aceasi cauza? Am un SamsungNP300E5X-S01RO.

   1. Buna ziua,

    Este posibil sa fie aceeasi defectiune. Puteti aduce laptopul pentru diagnostic ?

    Reparaciosii.ro

 60. am si eu o intrebare…
  sunt pe cale de a cumpara o placa video ca cea a mea de la laptop e arsa

  “PLACA VIDEO NVIDIA 8600M GS MXM2 512MB CU CIP GRAFIC NOU” < ce vor baietii sa zica aici? ca e reconditionata? sau e noua?
  daca e reconditionata cam care ar mai fi durata ei de viata? va rog mult ajutati-ma si pe mine . o seara buna

  1. Buna ziua

   Pentru ce model de laptop? Inseamna ca au schimbat cipul grafic…cred. Noua nu cred ca se mai gaseste.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 61. Buna ziua. Am un laptop Toshiba Satellite SA60-217 si de vreo 2 zile nu mai porneste (adica porneste, dar dupa 5-10 secunde de la apasarea butonului de power se opreste singur) si se aude un ticait pe placa de baza cat timp este conectat la incarcator. Am scos hardul, memoria ram, procesorul, iar sunetul acesta apare chiar daca pe placa de baza nu este montata nici u componenta. Se poate remedia?? Cam cat costa? Si ce a provocat aceasta defectiune ( inainte cu cateva ore sa apara problema asta, am chemat pe cineva sa imi repare mufa de la incarcator care era defecta, apoi a functionat vreo 4-5 ore pana s-a oprit dintr-o data; tin sa mentionez ca bateria este praf de cand l-am cumparat de la cineva). Va multumesc.

  1. Buna ziua

   Va asteptam cu el pentru o diagnosticare gratuita

   Cu respect
   reparaciosii.ro

 62. Am un laptop HP 6735s .Din Windows, pe acest laptop pot sa fac orice stick bootabil cu Windows 7 USB/DVD ,pot sa instalez windows 7 de pe stick pe orice alt desktop sau laptop, pe acest laptop nu booteaza de pe stick.Biosul este setat pe default.Ordinea de bootare este cea prevazuta in instructiunile de setare bios.Am 4 porturi USB si nu booteaza de pe stick din niciunul.Am incercat si cu ordinea de pe Stick/Drive si toate combinatiile dar nimic.De pe DVD booteaza.
  Multumesc anticipat!

  1. Buna ziua

   Probabil este o setare gresita sau este o problema cu laptopul. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 63. Buna ziua, problema laptop-ului meu ASUS K51AC ar fi urmatoarea: atunci cand apas butonul de Power se aude decat in unitata optica un mic zgomot si nu se mai intampla nimic. Imi puteti spune ceva, sau trebuie sa vin cu el la Bucuresti, eu fiind din Pitesti.
  Astept raspuns.

  1. Buna ziua

   Trebuie vazut de un inginer , diagnosticarea este gratuita . Pentru Pitesti folosim fan curier.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 64. buna ziua am un acer aspire 7736 ZG si mi sa spus ca imi este ars cipul video si ca trebuie sa schimb placa de baza. leptopul nu mai porneste si nici nu se alimenteaza as dori sa stiu daca se poate repara placa sau trebuie inlocuita

  1. Buna ziua

   Putem incerca sa o reparam. Costa 100euro si avet 3 luni garantie daca nu s-a intervenit anterior.

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 65. buna ziua, am un Acer Aspire 7736 ZG si mi sa spus de la mai multe servisuri ca imi este stricat cipul video si ca trebuie sa schimb placa de baza pentru ca nu se mai poate repara. leptopul s-a oprit brusc si de atunci nu mai porneste si nu se mai alimenteaza. ce ma sfatuiti sa fac, se poate repara sau sa imi achizitionez o placa de baza noua??

  1. Buna ziua

   Puteti sa veniti cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   R

 66. buna ziua , am o mica problema cun acer 4315 se cam incalzea sincer . cu data de ieri nu am mai putut sal pornesc numi raspunde la nici o comanda nici un led nu scoate nici un sunet absolut nimic ! sa fie placa de baza sau procesoru !??? de ar fi procesoru ar trebui sa mai fie ceva semne vitale leduri le cooleru cred eu ! va multumesc pt timpu acordat !!

  1. Buna ziua

   Va asteptam cu el pentru o diagnosticare gratuita.

   Cu respect

   reparaciosi.ro

 67. Salut! am un Toshiba Satellite Pro A 300 cu chip bios Insyde brickuit. S-a incercat un downgrade de bios si acum numai poate boota. Daca vin cu el la voi ma puteti ajuta?

  1. Buna ziua

   Rescrierea cipului de bios cu cel de pe site costa 150ron si dureaza cateva ore.

   Va asteptam

 68. Buna ziua am si eu un laptop Acer Aspire 5627WLMi si nu mai porneste nu se aprinde nici un bec nimic . Am incercat si alt incarcator si degeaba

  1. Buna ziua

   Porbabil este un scurt in placa de baza, va asteptam cu el pentru o diagnosticare gratuita.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 69. Buna ziua. Am un HP DV6500 defect. Porneste, dar nu afiseaza nimic si nici nu booteaza. Am inteles ca ar fi un defect de fabricatie legat de placa video. Cam cat ar costa reparatia? Stima

  1. Buna ziua

   Reparatia costa 100euro la cursul BNR si avetgi 3 luni garantie. Va aspteptam , diagnosticarea este gratuita.

   Cu respect
   reparaciosii.ro

  2. Buna ziua

   Reparatia placii de baza 100euro la cursul BNR. Va asteptam

   reparaciosii.ro

 70. Buna ziua,

  Am si eu o problema cu un laptop Dell Inspiron 1525, care nu se mai aprinde, nici cu baterie inauntru, nici fara baterie. Ce poate fi, ma puteti ajuta cu un raspuns?

  Va multumesc anticipat!

  Cu stima.
  GBR

  1. Buna ziua

   Se aprind becurile su se aude coolerul cand il porniti?
   Cu respect

   reparaciosii.ro

 71. Buna. Am un Laptop FS Amilo Pro v8210. Am facut un update la BIOS din Windows cu softul de pe site-ul oficial iar dupa restart nu a mai pornit. Led-urile de control si ventilatorul functioneaza. Credeti ca s-ar putea rezolva problema de rescriere a BIOS-ului. Multumesc anticipat.

  1. Buna ziua

   Daca este pe site la fujitsu biosul il putem scrie , costa 150ron si dureaza cateva ore.

   Va asteptam

 72. Am un Laptop Compaq Presario CQ61-355SQ si nu vrea sa mai porneasca. Daca este cu bateria nu are nici o reactie la apasarea butonului POWER., daca ii scot bateria, la conectarea incarcatorului se aprine LED-ul de langa mufa incarcatorului pentru cateva secunde dupa care se stinge. Bineninteles ca nu porneste. Sunt din provincie, deci mi-e foarte incomod sa vin pina in Bucuresti pentru diagnosticare. Probabil e defecta placa de baza. Daca e asa cat ma costa sa o schimb, sau cat ma costa sa o schimbati dumneavoastra daca il trimit pe curier.
  PS. Ce garantie oferiti pentru o placa de baza reparata, respectiv inlocuita?

  1. Buna ziua

   Reparatia costa 100euro la cursul bnr si aveti 3 luni garantie.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 73. Buna ziua ! Am achizitionat din Olanda un laptop Hp Pavilion dv7 cu procesor i7 la 2,2 Ghz , 8Gb ram , Hdd 650 . Dar dupa o perioada de timp cand am vrut a-l porni pe acran a dat eroare la detectare Hdd . Tin sa specific ca nici biosul nu-l mai vedea . Am achizitionat inca 2 Hdd -uri dar nici pe acestea nu le recunoaste . Unitatea optica functioneaza perfect pe oricare mufa sata de pe placa de unde am dedus ca nu sunt arse porturile folosite la conexiunea hdd . I-mi puteti oferi o solutie la problema relatata ? Va multumesc anticipat , o zi buna !

  1. Buna ziua

   Putem incerca sa le reparam. Puteti sa veniti cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 74. Buna ziua,am un netbook eeepc asus 1005ha care se stinge dupa cateva minute de functionare.Cum nu mai e in garantie de mult l-am desfacut,am curatat de praf ventilatorul,si am pus pasta termica pe procesor.Dupa remontare parea ca totul e ok insa dupa cca o ora de functionare a reinceput din nou sa se stinga,de data asta dupa cca 20-30 de minute.Ce se poate face?Multumesc anticipat
  Cu Respect,Daniel

  1. Buna ziua

   Nu cred ca este de la racire , acest model nu are probleme cu supraincalzirea . Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 75. Buna ziua am o problema cu un notebook Hp Dv6710el, am avut un windows vista preinstalat iar eu am instalat windows xp si am sters partitia magica si s-a crapat hd, de curand am cumparat un alt hd, am instalat windows 7 a functionat 3 zile dupa care s-a stins si nu se mai aprinde dar imi arata ca intra curent in el ptr ca la mufa de alimentare am un led care se aprinde. Ma intereseaza daca s-a ars placa de baza sau nu? Multumesc

  1. Buna ziua

   Putem verifica daca s-a defectat. Diagnosticarea este gratuita va asteptam.

   reparaciosii.ro

 76. am o problema cu un laptop sony vayi vgn-fz21m …..imi facea probleme cu placa video acum nu mai primeste curent deloc . Va rog sa ma ajutati. cu stima Dorin

  1. Buna ziua

   Se rezolva , puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? Acest model are o problema clasica la cipul video.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 77. buna ziua.am un laptop asus x51 rl .nu se mai aprinde.imi arata ca se incarca bateria dar de aprins nu…imi blitzeaza o data doar ledul de la standby cand apas butonul de pornire.ce poate sa aiba? nu se aprinde cu bateria si nici la cablu.cat ar costa reparatia?

  1. Buna ziua,

   Cel mai probabil la modelul dvs. Asus X51RL de laptop defectul se afla pe placa de baza.

   Va asteptam in service pentru un diagnostic precis, diagnosticarea este gratuita.

   Reparaciosii.ro

 78. Buna ziua, am si eu o problema cu un laptop ACER ASPIRE 5734 Z….l-am folosit seara, l-am inchis, nu a avut nicio problema, iar a doua zi cand am vrut sa-l deschid nu a mai mers. L-am bagat la incarcat si nu se alimenteaza cu curent, nu se aprinde ledul de alimentare, l-am dus la un service in oras si mi-a spus ca este placa de baza defecta, si ca ar trebui sa o inlocuiesc. Ce ma sfatuiti in acest caz? Credeti ca merge reparat fara sa inlocuiesc palca de baza pt ca am inteles ca este f scumpa si nu se merita. Va multumesc

  1. Buna ziua,

   Defectul placi de baza la modelul dvs. de laptop ACER ASPIRE 5734Z se poate remedia. Costul reparatiei conform grilei noastre de tarife este de 100 euro (echivalentul in lei in momentul placii, nu suporta modificari ulterioare).

   Puteti trimite laptopul si prin curier (preferam Fan Curier) la adresa nostra:

   Adresa: Foisorul de Foc – Str. Gheorghe Pop de Basesti nr 31, Sector 2 , cod postal 021365, Bucuresti.

   In momentul in care laptopul ajunge la noi un coleg va contacteaza si primi pe email un proces verbal de intrare in service cu toate seriile laptopului (Hard-disk, RAM, laptop, baterie, incarcator etc.)

   Reparaciosii.ro

 79. Buna ziua.
  Am si eu laptop AMILO NOTEBOOK PA 3513 si mi s-a spus caci i s-a ars placa de baza , imi puteti spune daca se poate repara o astfel de placa sau sa o inlocuiti?
  Daca se poate va rog sa-mi spuneti cum putem lua legatura caci eu sunt din Constanta.

  1. Buna ziua

   Se repara. Pentru Constanta folosim fan curier si in 24h ajunge la noi.

   Va asteptam ,diagnosticarea este gratuita.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   1. Imi spuneti va rog si cat ar fi costul placii daca ar fi sa o inlocuiti?

    1. Buna ziua

     Pentru un pret va rog sa trimiteti pe [email protected] seria de pe placa de baza.

     Cu respect

     reparaciosii.ro

     1. Imi spuneti de unde sa scriu aceasta serie?
      Pe el scrie AMILO NOTEBOOK PA 3515 SERIA MS2242.

  2. Sal. Am o problema destul de gravă la un laptop asus x5mns mufa de la incarcator nu făcea contact bine iar la un momendat a ieșit fum din spate exact unde se baga mufa cred un scurt circuit laptopul funcționează perfect doar ca nu mai poate fi încărcat lam dus la reparat dar cei de acolo Miau spus ca sunt circuitele arse adică ireparabil bun de aruncat. Va rog dacă puteți sa-mi comunicati prin email dacă sar putea face ceva, dacă sar putea reface circuitele de pe placa de alimentare.repet laptopul se aprinde si e functional problema e ca nu mai pot incarca laptopul deoarece iese fum din spate.multumesc astept răspuns

  3. Sal. Am o problema destul de gravă la un laptop asus x5mns mufa de la incarcator nu făcea contact bine iar la un momendat a ieșit fum din spate exact unde se baga mufa cred un scurt circuit laptopul funcționează perfect doar ca nu mai poate fi încărcat lam dus la reparat dar cei de acolo Miau spus ca sunt circuitele arse adică ireparabil bun de aruncat. Va rog dacă puteți sa-mi comunicati prin email dacă sar putea face ceva, dacă sar putea reface circuitele de pe placa de alimentare.repet laptopul se aprinde si e functional problema e ca nu mai pot incarca laptopul deoarece iese fum din spate.multumesc astept răspuns.

   1. Buna ziua

    Am mai refacut circuite de alimentare , va asteptam. Diagnosticarea este gratuia.

    Cu respect

    reparaciosii.ro

 80. Detin un Laptop HP ProBook 4730. Nu se mai alimenteaza, nu porneste. Un service mi-a diagnosticat laptop-ul si mi zis ca este defecta placa de baza. In cazul ca este adevarat si doresc sa vi-l trimit d-voastra la cat s-ar ridica reparatia, bineinteles chiar daca este defecta placa de baza. Multumesc.

  1. Buna ziua

   Noi suntem specializati in reparatia placilor de baza. Reparatia costa 100euro la cursul bnr si diagnosticarea este gratuita. La contact aveti adresa noastra.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 81. Salutare,
  Doresc sa multumesc echipei care lucreaza aici, pentru promptitudinea de care au dat dovada, in cazul meu. Povestea: detin un Asus X71SL de 4 ani, care, dupa o plimbarica in rucsac, pe la munte, a cedat, din cauza scurt pe placa de baza, provocat de o placuta metalica desprinsa din carcasa. Dupa 40 de zile petrecute in Service-ul ASUS, a fost declarat decedat definitv fara sanse de revenire. Asa ca am apelat la Reparaciosii.ro, unde un domn de nota 10+, a luat in custodie decedatul. Surpriza a fost ca in nici 24 de ore, acest Laptop functiona din nou, datorita acestor oameni minunati. Le multumesc de mii de ori, deoarece, datorita lor, imi pot continua mica afacere si il pot utiliza pentru alte activitati. Le doresc o zi minunata si sa continue in acest fel!

  1. Si noi va multumim !

 82. Detin un acer Aspire 5510 fara driverul video merge fara problema iar dupa ce instalez driverul video la 2-5 min se stinge definitiv.

  1. Buna ziua

   Probabil este cipul video mai mult ca sigur , dar se repara . Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 83. Buna seara! Am un laptop toshiba A200 la care nu mai functioneaza condensatorul NEC/TOKIN 0E128 (1200 uF) de sub procesor. As vrea sa-l inlocuiesc cu 4 condensatori de 330 uF cu tantal. Se poate? Si daca da, care ar fi costul estimat cu tot cu condensatorii dumneavoastra si cat fara? Multumesc

  1. Buna ziua

   Reparatia placii de baza costa 100Euro la cursul BNR. Daca doriti doar piesele va rugam sa trimiteti pe [email protected] pozele si codul pieselor.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 84. Salut!
  Am o placa de paza Gigabyte cu mufa pentru monitor (mufa mama de 15 pini) ‘rupta’.Se poate schimba acea mufa si cat m-ar costa? Momentan nu am o placa video dar daca pun una si conectez monitorul la acea placa merge?Multumesc

  1. Buna ziua

   Schimbarea de mufa costa 150Ron si dureaza cateva ore.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 85. Buna ziua!
  Am un laptop Acer Aspire 7736z si numai se deschide(nu se mai alimenteaza), am incercat toate componentele(RAM, Procesor, HDD) pe rand pe alt laptop si sunt OK! Cred ca este o defectiune pe placa de baza. Ce as putea sa fac? Va multumesc!

  1. Buna ziua

   Daca este placa de baza se repara. Noi suntem specializati pe mircoelectronica si avem tehnologia pentru a schimba orice componenta de pe placa de baza.

   Va asteptam, diagnosticarea este gratuita.

   reparaciosii.ro

 86. Am un laptop ASUS Intel core I3 se aude un sunet ciudat poate fii de la hard disk

  1. Buna ziua

   Ce model de asus? Laptopul functioneaza in parametrii normali?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 87. Buna ziua , Am un leptop Fujitu Simens si a fost plecat cu el(cu masina) am vrut sa-l incarc la incarcator special auto si din greasal s-au atins cei 2 poli invers si sa auzit un poc..Leptopul nu m-ai porneste deloca si nu se incarca..Ma puteti ajuta?

  1. Buna ziua

   Posibil sa se fi ars ceva pe placa de baza. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 88. Buna. Am o problema destul de ciudata cu un Hp 625.

  Porneste foarte ok. Odată întrat în windows merge atâta timp cât fac ceva pe el. Dacă stau câteva minute, 1,2 fără să mişc nimic se blochează, imaginea îngheaţă sau devine neagră luminată. Am încercat un alt HDD şi alte memorii dar face la fel. Nu pare să se încălzească foarte tare, toate componentele stau în maxim 55 de grade, la GPU nu îmi este afişată însă nici o temperatură. Am schimbat pasta termoconductoare, banda termică de pe cipset video. Ce credeţi că ar avea ? probabil v-aţi mai întâlnit cu problema asta.

  1. revin cu o completare, de 2 ore ruleaza un program VIDEO CARD Stability TEST fără să se mai blocheze. Înainte de a rula acest test în maxim 5 minute după pornire îngheţa tot sistemul.

   Nu ştiu ce ar claca daca laptopul ar intra într-un fel de idle. Am scos oprirea hardului, am scos din setări să se închidă, să hiberneze tot.

 89. buna am un acer aspire 5100. dimineata cand il pornesc porneste si merge totul okay, si dupa 3-4 restarturi merge. dupa aia se incalzeste,banuiesc, si cand il pornesc se aprinde ledul dar nu apare nimic. de multe ori a pornit, a intrat in windows dar mouse-ul si tastatura nu functiona dupa 5-10 secunde, uneori dupa 5-10 minute. l-am desfacut, l-am curatat de praf, am pus pasta noua la procesor, tot nu si-a revenit. am pus un al doilea cooler la procesor, insa nu e vorba de supra incalzire. are aceasta problema de aprox 1 saptamana, nu am scapat-o,nu am varsat nimic pe laptop…pur si simplu a inceput sa faca prostii. sugestii?

  1. Buna ziua

   Probabil o lipitura rece pe placa de baza , se poate repara. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 90. Buna ziua! Am un laptop Dell Studio 1555 si nu mai primeste CD-ul (are unitatea optica cu aspiratie). A inceput sa aiba probleme cu citirea cd-urilor ca apoi sa nu le mai primeasca deloc. Credeti ca trebuie inlocuita sau se poate repara? multumesc!

  1. Buna ziua

   Nu avem pe stoc dar putem aduce la comanda. Puteti veni cu el sa se uite un inginer? Posibil sa fie doar blocat mecanismul .

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 91. buna seara
  am un dell precision m65 la care nu imi mai da placa de baza curent la ventilator … am dat jos ventilatorul ca sa`l testez pe al laptop si merge …. dar cand il mufez la placa de baza al lui nu ii da curent ….. se poate face ceva ? . multumesc

  1. Buna ziua

   Se poate repara placa sau il puteti alimenta de la un usb.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 92. Buna ziua, am o problema cu un laptop Toshiba Satellite C660-120 (PN: PSC0LE-00700TG5) caruia i-am reinstalat Windows-ul si respectivele drivere de pe site-ul producatorului, am bagat programul lor pentru drivere (cel care face automat actualizari) si mi-a aparut update la bios, fara sa stiu i-am dat sa ii faca, iar aceasta a ramas blocat, l-am lasat asa 4 ore fara niciun rezultat, a trebuit sa ii scos alimentarea si bateria ca sa il pot oprii. Iar acum cand il pornesc, porneste se aprind si ledurile insa displayul este negru nu imi mai apare nici si scoate niste sunete, primul mai mult si celelante mai scurte dupa care nu mai face nimic. Se poate rezolva la dvs.? Va multumesc!

  1. Buna ziua

   Daca pe situl de la toshiba este fisierul de bios se scrie fara probleme. Costa 150Ron si dureaza cateva ore.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

  2. Salutare am un leptop acer extensa 5220 si se inchide lumina la monitor fara sa se inchida si el,se poate repara?cat mar costa toata reparatia?

   1. Buna ziua

    70% din probleme de genul sunt din lampa/invertor. Costa 150Ron si dureaza cateva ore.

    Va asteptam

    reparaciosii.ro

 93. Buna ziua, am un Acer Aspire 5315 cu o problema la placa de baza. Are un scurtcircuit pe ea (asa mi s-a zis in service) si nu mai porneste. Apas butonul de power, merge 2 , 3 secunde si se opreste. Inainte cand mai aveam curent in baterie pornea pe baterie pana intra in windows si apoi mergea normal pe alimentare, iar ca sa porneasca trebuia sa-i scot mufa de alimentare si sa o bag la loc. Nu mai incarca nici bateria. Se poate repara?

  1. Buna ziua

   Se poate repara. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 94. buna ziua am un laptop fujitsu siemens alimo si nu mi se mai aprinde adika mi se aprinde numai dupa de unde il deschid atata tot nimik altceva ce are? si puteti sa-mi spuneti unde aveti service

  1. Buna ziua

   Ce model de fujitsu?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 95. Cum se umbla pe acest site? Nu prea ma descurc! Am si eu un lenovo3000N200 care nu mai porneste, unele service-uri mi-au spus ca are placa de baza crapata, dar nu cred! Eu locuiesc in Pogonesti judetul Vaslui, cat mai costa sa trimit laptopul la dvs.?

  1. Buna ziua

   Va asteptam pentru o diagnosticare gratuita. Puteti folosii fan curier .

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 96. Buna ziua am un laptop hp probook 4525s a fost scapata o cana cu lapte pe el ,se mai poate face ceva?

  1. Buna ziua

   De ce nu ? Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 97. Salut. Am un laptop de la MSI si de o saptamana am incercat sa il aprind si ramanea blocat am scos mouse-ul pe usb apoi s-a deblocat ei bine mereu cand bag mouse-ul pe usb se blocheaza laptopul. Daca nu il am conectat la laptop mege… Cand il conectez la laptop (dupa ce s-a aprins) Imi spune mesajul “USB Device Not Recognized” Ce poate avea? Ma puteti lamuri si pe mine?

  1. Buna ziua

   Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 98. Buna Ziua. Am o problema cu un laptop ACER 5738. L-am desfacut sa-l curat si dupa ansamblare porneste ( se aprinde led-ul de power ) dar nu-mi arata absolut nimic pe display. Nici macar BIOS.

  1. Buna ziua

   Puteti sa veniti cu el pentru o diagnosticare gratuita? Posibil sa fie un contact imperfect.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 99. Am si eu un acer aspire 5.100 si nu mai porneste ,se aprinde led ul si ventilatorul de la procesor .

  1. Buna ziua
   Scapat sau lovit? Puteti veni cu el sa ne uitam ? Posibil sa fie nu cip defect.

   Diagnosticare este gratuita

   va asteptam

   reparaciosii.ro

 100. Buna ziua! Am o problema cu un laptop Acer Aspire 5750G. La 3 luni de la cumparare laptopul nu a vrut sa mai porneasca. Mi s-a spus ca este vorba despre un scurt pe placa de baza iar aceasta a fost schimbata. Dupa alte 5 luni portul ethernet si card readerul au incetat sa mai functioneze. Acum il am in service, am sunat si mi-au spus ca placa de baza este defecta si o schimba din nou. Sunt destul de sigur ca este o problema ce nu tine de placa de baza, asadar o sa continue sa se arda controllere si in viitor. Parerea mea este ca aceste nu se ard neaparat in curent, ci poate in temperatura pentru ca laptopul functioneaza foarte fierbinte (in gaming de fiecare data peste 90 de grade si GPU si CPU), dar desigur ar putea si si sursa. M-ar interesa si parerea dumneavostra. O zi buna si multumesc anticipat!

  1. Buna ziua

   90 grade este mult . Probabil trebuie curatat mai des ca sa nu se strice.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 101. salut am si eu un benq r56 placa video e dedicata si sa dezlipit cipsetu iam facut o data reflow mar interesa un reballing cat mar ajunge sa ma tina , cu stima george i

  1. Buna ziua

   Reparatia costa 100Euro cu tot cu cipurile necesare si aveti 3 luni garantie daca interventia anterioara nu a fost brutala. Diagnosticarea este gratuita , va asteptam.

   Reparaciosii.ro

 102. Am un laptop Toshiba L500.
  ¿Cat ma costa sa fac placa video?

  1. Buna ziua

   Reparatia placii costa 100Euro la cursul BNR si aveti 3 luni garantie. Ce model mai exact de l500 este?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 103. Ce model de placa de baza,capacitate si viteza de lucru poate avea un laptop Toshiba Satellite C660-2QU?
  Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns!

  1. Buna ziua

   Modelul este trecut pe placa sub placuta de memorie. Detalii legate de capacitate si viteza le gasiti in manual.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 104. Salut am un Toshiba satellite A300 lam desfacut sal curat de praf la ventilator si dupa ce lam montat tot nu mai da nici un semn de viata, lam desfacut din nou sa varific daca am pus toate mufele cum trebuie si leam pus totul perfect,dar e mort,problema e ca sunt in italia si nam cum sa vin in romania,ma puteti ajuta macar cu un consiliu?,….multumesc mult.

  1. Buna ziua

   Posibil sa se fie un scurt undeva. Cand va intoarceti va asteptam pentru o diagnosticare gratuita.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 105. buna ziua!
  detin un laptop hp pavilion dv7 1060em platforma intel centrino proc p8400,chipset video g96 are urmatoarele simptome:
  porneste dar fara sa mai afiseze nimic (se aprind ledurile si la un moment dat clipeste de cateva ori ledul de la caps lock si num )asta se intampla acum pentru ca la inceput pornea normal si dupa circa 30min se inchidea displayul,l-am dus la reparat in CLUJ l-am purtat de cateva ori a relipit chipsetul video dar tinea maxim 2 saptamani acum nu mai afiseaza nimic si mi-a spus ca placa de baza nu este buna si trebuie schimbata.
  ma intereseaza daca pot achizitiona una noua si la ce pret???????????
  cu respect
  victor

  1. Buna ziua

   Da se poate aduce . Va rugam sa trimiteti s/n si p/n de pe spate pe [email protected] pentru a va face o oferta.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 106. am un laptop toshiba satellite l30-134 cat ma costa reparatia la placa de baza? va multumesc pentru inf

  1. Buna ziua

   Reparatia costa 100euro la cursul BNR si include toate piesele necesare. Garantia este de 3 luni daca nu s-a intervenit pe placa.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 107. buna ziua,
  am un dell inspiron 1564 care nu mai porneste. a mers pe baterie pana s-a descarcat, incarcatorul e ok, la fel power jack-ul. se pare ca mb are ceva la controller. nu am bani de o mb noua, deci as dori reparatie cu garantie. cam cat ar costa inlocuirea unui controller pe mb?

  1. Buna ziua

   Reparatia costa 100euro la cursul BNR si aveti 3 luni garantie daca nu s-a intervenit pe placa anterior.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 108. Buna ziua.Am un asus eeepc 1001 px la care nu imi citeste placa audio.se instaleaza tot dar imi arata cu x si zice cda nu o detecteaza.Un prieten a zis ca este din chipset si se gaseste cam greu o piesa de genu ce imi trebuie mie.Se poate face?Si care ar fii pretul?Multumesc

  1. Buna ziua

   Se poate face , pretul este de 100euro la cursul BNR> Dar sigur este cipul si nu este o problema de soft?

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 109. Bună seara,
  Am un Sony Vaio VGN FZ21M care are chipsetul video defect. Mi s-a spus de la un service autorizat Sony că mi se recomandă înlocuirea plăcii de bază. Aș dori să știu dacă dumneavoastră puteți face asta și la ce preț. Vă mulțumesc!

  1. Buna ziua

   Este o problema care se poate rezolva usor. Reparatia costa 150Euro la cursul BNR si aveti 3 luni garantie.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 110. buna ziua.am un acer extensa 5220 si am o problema la el.cand il deschi sta cateva secunde si lumina de pe display incepe sa palpaie si dupa aia dispare lumina de pe ecran.el nu se inchide ci doar dispare lumina de pe display si nu se mai poate vedea nimic.se vede dar foarte greu.invertoru unde se afla si ce rol are el.va multumesc mult.

  1. Buna ziua

   Acest model are probleme cu cipul MCP , puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 111. buna/am si eu un leptop dell latitudine d610 si promlema mea esta ca dintr-o data sa oprit.dau sa il pornesc din nou si nu mai vrea se aprind pentru cateva secunde toate beculetele si face un tacani si se opreste.eu cred ca de vina e cipul video dar vreau sa mentionez ca mi-a mai facut aceasta problema si lam lasat o perioada de timp si la un momendat intr-o zi am vrut sa vad daca mai merge si a pornit/a mers aproximativ 3 luni de zile fara probleme pana acum si nu stiu ce sa inteleg.a mers fara probleme de cand a pornit pana acum.mas bucura sa mia-ti da un diagnostic.cu respect

  1. Buna ziua

   Posibil sa fie lipituri reci la cip. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 112. Buna ziua

  am un laptop dell inspiro 1150 si nu mai porneste care paote fi cauza multumesc, aqm scapat putina apa pe spate nu cred ca a juns pe placa de baza

  1. Buna ziua
   Cand il porniti se aprind becurile?

   Cand s-a varsat lichid pe el?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 113. Buna ziua. Am un laptop Toshiba Qosmio X500 care imi face probleme. A fost la reparat si s-a incercat reparatia placii de baza dar nu s-a reusit. Vreau sa va intreb daca as vrea sa mi-l reparati dumneavoastra pot sa trimit doar placa de baza? Multumesc.

  1. Buna ziua

   Puteti trimite doar placa de baza pentru reparatie dar nu beneficiati de garantie. Este recomandat sa trimiteti tot lapotpul sa putem testa toate componentele dupa.

   Diagnosticarea este gratuita

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 114. am un toshiba sattelite l350d nu am avut de lucru si ma-m apucat sa il desfac sa il curat de praf doar ca dupa ce l-am montat tot la loc am uitat sa pun doua benzi si anume cea de la butoanele de unde controlezi muzica,sunetul si cea de la touchpad l-am pornit si in scurt timp mi s-a inchis deodata si nu mai porneste deloc nu arata ca ar fi alimentat ori ceva deci nu se aprind ledurile deloc iar cand conectez incarcatorul in locul unde pun mufa se produc mici scantei:( ce ar putea fi?

  1. Buna ziua

   Posibil sa fie ceva in scurt de la asamblare. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? Am reparat mai toate laptopurile cu problema aceasta.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 115. Buna ziua,
  Am o problema cu un laptop, Toshiba Satellite L300. Cand il bag in priza, porneste doar in Safe Mode iar daca il pornesc in mod normal isi da restart sau se blocheaza. Pe baterie functioneaza fara nici o problema.

  1. Buna ziua

   S-a incercat cu alta baterie?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   1. Nu am incercat cu alta baterie. O sa incerc si voi reveni cu detalii.
    Va multumesc pt raspuns.

    1. Va asteptam

     Reparaciosii.ro

  2. AI REZOLVAT PROBLEMA CA ASA PATESC SI EU SI NU STIU CE SA II FAC?MULTUMESC

 116. Buna ziua.Am si eu un laptop toshiba l775d-s7226 ,la care nu mai functioneaza chipul video.a incercat cineva sa-l lipeasca la loc dar nu a functionat.daca pana acum se aprindea,dupa incercarea de inlocuire,chipul se inchinde instant si intra in protectie.se mai poate face face?Multumesc frumos

  1. Buna ziua

   De ce sa nu se poata face ? Haideti cu el pentru o diagnosticare gratuita.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 117. Salut! am laptop amilo PA3515, mi sa spus din service ca am placa de baza arsa (sa lipit odata chipsetul),se poate repara placa,sau schimba?cat ar ajunge costul? Multumesc !

  1. Buna ziua

   Cred ca putem sa o reparam. Puteti veni cu el in service pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 118. Buna ziua…problema mea e una orecum clasica..am un Dell Inspiron 1440 si am varsat ceva lichid pe tastatura laptopului , am sters imediat insa am facut imprudenta sa nu il inchid, iar dupa cateva minute dispalyul ecranului a inceput sa tremure si sa se vada urat iar acum cand cand il aprind jumatate din display se vede in ceatza si putin distorsionata imagina!! ceva solutii???

  1. Buna ziua

   Poate fi orice de la ecran pana la cablu sau placa de baza.
   Puteti veni cu el pentru o diagnositcare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   1. Buna. Am un laptop Acer Aspire 5738Z si in urma unei lovituri nu mai merge. se deschide intra in bios chiar citeste si CD-ul de instalare, am schimbat hdd ca era dus dar indiferent ce hard folosesc nu il mai citeste, am inteles ca poate fi din cauza unei fisuri pe placa de baza..se poate face ceva in sensul asta? Va multumesc

    1. Buna ziua

     Mai greu sa mai functioneze dupa o fisura. Puteti veni cu el pentru o diagnositcare gratuita?

     Cu respect

     reparaciosii.ro

 119. Salut!
  Am un laptop Dell Inspiron 1720 care din senin s-a oprit si nu mai vrea sa porneasca nici pe baterie nici alimentat la curent.
  Am observat ca atunci cand bag mufa de la incarcator in laptop ledul incarcatorului aproape se stinge iar incarcatorul scoate un zgomot ca un carait.
  Laptopul nu vrea sa mai porneasca. Ce poate sa fie ?

  1. Buna ziua

   Daca intra in protectie are un scurt in placa . Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratutia?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 120. Buna dimineata,

  Am un laptop Acer Extensa 5235 si ieri neavand adaptorul la indemana sa il pot incarca am gasit un adaptor prin casa si am incercat sa il incarc….,numai ca atunci cand l-am cuplat laptopul sa stins si nu se mai aprinde nici cu adaptorul lui original.Si in momentul cand il bag la incarcat ledul adaptorului se aprinde intermitent indiferent daca are bateria montata sau nu.Ce ar putea fi?
  Multumesc.

  1. Buna ziua

   De la ce era acel adaptor? Posibil sa fie in scurt ceva pe placa. Pe partea de alimentare sunt sanse foarte mari sa il reparam.

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   1. Buna ziua,

    Voi incerca sa ajung astazi,imi puteti da un pret estimativ?

    Multumesc.

    1. Buna ziua

     Cel mai scump ar fi reparatia placii de baza 100Euro la cursul BNR.https://www.reparaciosii.ro/preturi-reparatii-laptop/

     Diagnosticarea este gratuita.

     Va asteptam

     reparaciosii.ro

 121. Buna ziua.
  AM UN LAPTOP AMILO NOTEBOOK PA 3515 SI MI S-A SPUS CACI AR AVEA PLACA DE BAZA ARSA , IMI PUTETI SPUNE VA ROG DACA S-AR MAI RUTEA REPARA SAU DACA AVETI O ASEMENEA PLACA SA O INLOCUITI?
  PE EL SCRIE
  AMILO NOTEBOOK PA 3515 MODEL MS2242
  ASTEPT UN RASRUNS.

  1. Buna ziua

   Puteti sa veniti cu el pentru o diagnosticare gratuita?Poate se repara . Se poate aduce si pe comanda daca este nevoie.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   1. Va rog imi puteti spune si cat ar costa cu aproximatie o astfel de placa noua?

    1. Buna ziua

     Am trimis pe email oferta pentru placa dvs.

     Va multumim

     R

 122. Buna, eu am Aser Extesa 5220 ,la mie s-a crapat in parti capacul cu care inchid laptopul,doar partea externa,poate aveti ceva sa-l schimb?mersi anticipat.

  1. Buna ziua

   Este o problema clasica , va rog sa ne trimiteti o poza pe office#reparaciosii.ro si datele dvs.

   Cu respect

   Reparaciosii.ro

 123. buna ziua,am si eu un Acer Aspire 7736zg,am placa de baza arsa mai,exact chipsetul/As fii si eu interesat dak sar putea face,prin ce metoda si cat m-ar costa?

  1. Buna ziua

   Se schimba cu un utilaj automat fara probleme. Reparatia placii de baza costa 100euro la cursul BNR si include toate cipurile necesare.

   Cu respect

   Reparaciosii.ro

 124. Buna ziua! Am un laptop hp pavilion g6 di nu mai porneste deloc. As putea sa stiu ce problema are. pe deasupra se incalzea in partea stanga.

  1. Buna ziua

   Trebuie vazut , posibil sa fie cipul video. Puteti sa il aduceti pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   R

 125. am un laptop hp CQ61-320SQ nu se mai aprinde monitor cand il aprind licareste caps lock si numlock as vrea sa stiu ce credeti ca ar putea fi de vina

  1. Buna ziua

   In general probleme ram sau cip video . Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 126. Revin cu ce am scris adineaori, laptopul porneste in sensul ca se aprin luminile si gata.

  1. Buna ziua,

   Este probabil sa fie o problema mai delicata (defect din placa de baza), dar nu putem fi siguri decat dupa ce un inginer vede laptopul dumneavoastra, puteti veni cu laptopul pentru diagnosticare in service. Este gratuit.

   Va asteptam,
   Reparaciosii.ro

 127. Buna ziua !
  Am un HP Pavilion DV8000. Un timp imi aparea o dunga pe ecran si chiar daca il conectam la un monitor acea dunga imi aparea. Acum nu-mi mai porneste deloc calculatorul. Nu intra nici macar in BIOS. Cu alte cuvinte e VARZA. Am auzit ca e de la cipul video. Imi puteti spune ce are si care ar fi pretul reparatiei ?
  Multumesc anticipat !

  1. Preturile si reducerile oferite pentru repataie le gasiti pe pagina noastra de tarife https://www.reparaciosii.ro/preturi-reparatii-laptop/

   Diagnosticarea este gratuita.

   Va asteptam,
   Reparaciosii.ro

 128. Buna ziua,am si eu o problema…cu ceva timp in urma am cumparat un laptop Toshiba L40-17Q , nou cu garantie si am fost la un chef si sa varsat p el cafea si de atunci nu mai merge iar garantia nu imi acopera ceea ce sa intamplat,intrebarea mea este ,aveti o placa de baza pentru el? multumesc si cam ce pret.

  1. Buna ziua,

   Este destul de dificil sa gasim o alta placa la un pret competitiv, in schimb putem incerca sa reparatia placii dvs. de baza.

   Reparaciosii.ro

 129. Sau daca gasesc la dvs ptr acest model de laptop
  acer aspire 5610z

  1. Buna ziua,

   Ce anume sa gasiti la noi ?

   Reparaciosii.ro

 130. salut,am un acer aspire 9810 care a fost legat la net prin modemul de la clicknet si cred ca a fost lovit de fulger pe partea de retea,
  odata cu el sa ars si multifunctionala cu fax legata in retea,si modemul
  laptopul nu mai porneste de loc,ce sanse as mai avea sa poata fi reparat.
  o zi buna va doresc

  1. Buna ziua,

   Sunt sanse destul de mari de reparatie atata timp cat din laptop nu a iesit fum.

   Va asteptam cu laptopul la sediul nostru,
   Reparaciosii.ro

 131. buna ziua , si imi cer scuze revin cu cateva completari am testat si iesirea video pe un monitor extern si se inchide odata cu displayul de la laptop mufa hdmi nu functioneaza si la fel si dvd rw l-am desfacut am schimbat pasta si la fel
  astept un raspuns
  cu respect
  Victor STOICA

  1. In acest caz defectul este destul de complex. Puteti sa aduceti laptopul pentru diagnosticare la sediul nostru ?

   Va asteptam,
   Reparaciosii.ro

 132. buna ziua,
  ma numesc victor stoica sun din Turda jud cluj si detin un laptop hp pavilion dv7 1060 em la momentul actual are urmatoarea defectiune :porneste apare imaginea pe display dar nu rezista decat 2-3 minute si se inchide el functionand normal dar fara imagine (se vede fundalul ecranului aprins ).m-ar interesa o reparatie la dv cu schimbarea cipului video g96 (banuiesc ca el este problema)si daca puteti sa-mi dati si un pret ar fi minunat.
  daca am putea colabora care ar fi solutia: sa trimit numai placa de baza la dv sau cum??
  cu respect
  Victor STOICA

  1. Buna ziua

   Se schimba. Pretul reparatiei este de 100Euro la cursul BNR cu tot cu cip. Pentru a beneficia de garantie va rog sa trimiteti tot laptopul .

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 133. Salutare , detin un laptop packard bell easy note MB65 P 015 si am o problema destul de mare cu el. Imi apare pe display imaginea multiplicata, de ex. aceiasi imagine impartita pe tot ecranul in 6 , iar e mijlocul display-ului imi apare o dunga neagra mai groasa de 2 cm iar in stanga si in dreapta imi apre desktop-ul multiplicat in ferestre mai mici una langa alta si una sub alta , metionez ca la fel imi apare si in BIOS.
  Uitati am aici o informatie de pe alt forum care este problema: -problema este foarte cunoscuta (multiplicare sau flicker imagine), specifica packard bell. defect: contact oxidat intre PCB MB (printed circuit board …mainboard) si cipul video (posibil sa fie nord+video, slabe sanse). remediere: reball cip video.(atentie reball).
  L-am dus la reparat la un service si a tinut cca 5-6 zile reparat si asta in conditii normale de folosire a laptopului , fara jocuri fara alte lucrurii solicitante , cel care la reparat a zis ca la timisoara ar fii un service unde imi desface toata placa de baza si o lipeste inapoi ca si in fabrica… .
  Eu as vrea sa ii schimb componentele afectate ( dupa auzitele mele ar fii numa placa de baza) , cam cat mar costa o astfel de placa de baza si de unde as puteao cumpara , sau daca se poate repara in asa fel in care sa nu se mai strice dupa cateva zile .
  P.S : Vreau sa solicit laptopu umpic la jocuri si alte chestii

  Multumesc !

  1. Buyna ziua,

   Intr-adevar problema este foarte cunoascuta la acest model. Pe stoc nu avem o asemena placa si nici nu o putem importa. Putem incerca reparatia placii si schimba cipul cu unul nou.

   Reparaciosii.ro

 134. Buna ziua,

  Am un Dell Latitude D620 care se incinge pana ajunge la teperatura critica la care se opreste. Il tin suspendat sa se aeriseasca, dar nu ajuta.
  Imi puteti spune cam ce costuri presupune interventia asta?

  Va multumesc.

  1. Buna ziua

   Curatarea costa 85 Ron si dureaza cateva ore.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 135. AM 2 LAPTOPURI SI AMBELE CU BELELE.UN TOSHIBA SATELLITE L500-1EN LUAT DE NOU DIN SELGROS CARE DUPA CAM 10 MINUTE DE FUNCTIONARE SE TOT RESTARTEAZA SI UN HP PAVILION DV9000 LUAT SECOND HAND CARE NU MAI PORNESTE DELOC SI MI-A ZIS SI MIE CINEVA CA E DE LA MODULUL VIDEO SI CA DEJA CINEVA A MAI INCERCAT SA-L REPARE-REPARATIA TINANAD O PERIOADA DE TIMP SI LA MINE A ,,MURIT,,IAR.ASTEPT O PARERE….

  1. Buna ziua

   Se rezolva si aveti si 10% reducere daca veniti cu ambele. Diagnosticarea este gratuita.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 136. salut
  am un acer aspire one 532h-2db si sa ars placa de baza,ma intereseaza daca se gaseste si cat ma costa?
  respect

  1. Buna ziua

   Va rog sa trimiteti pe [email protected] s/n si p/n de pe spatele laptopului precum si datele dvs.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 137. salut.am un acer aspire 5920g cu placa de baza defecta.l-am scos din service cu mentiunea ca nu se poate repara.as gasi la voi una second?ms frumos

  1. Buna ziua

   De ce nu se poate repara?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 138. buna ziua am un leptop asus x71t a cedat intr-un games de atunci nu se mai vede nimic pe display uni mi-au spus ca este placa video alti chipsetul sincer sunt derutat .Cu respect

  1. Buna ziua

   Daca este cipul se rezolva. Va asteptam pentru o diagnosticare gratuita.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 139. buna ziua in legatura cu un Fujitsu Siemens Amilo Li1718 nu mai se aprindea si cand am trecut la gasirea unei soluti prin eliminare am gasit o prob la controller.am deconectat touchpad si s a aprins dar nu mai functioneaza tastatura si nu pot conecta nici pe USB tastatura sau Mouse ce este de facut si cat ma costa multumesc pt rabdare

  1. Buna ziua

   Probail southbridge in scurt. Pretul reparatiei este de 100Euro la cursul BNR.

   Va asteptam pentru o diagnosticare gratuita.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 140. buna ziua.placa de baza pt un toshiba satellite a210-1ap aveti?

  1. Buna ziua

   Va rugam sa ne trimiteti seria exact si datele dvs de contact pe [email protected]

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 141. Buna ziua,

  Am o problema cu un laptop Acer Aspire 5520G, si cum s-a intamplat: in timpul utilizarii, pe baterie fiind, nu am bagat de seama ca se descarca, m-a anuntat ca nu mai are baterie si pana am ajuns la incarcator s-a stins, am pus incarcatorul si am dat sa-l aprind, dar “pauza”. Se aprinde ledul de pe butonul power si se stinge imediat (repeta acest lucru la infinit) si se aude un “carait” in el. I-am scos bateria si am incercat sa-l aprind fara baterie, acelasi lucru. Ce ar putea fi si cat m-ar costa reparatia, si dvs. din ce oras sunteti? Precizez ca nu am avut probleme de nici o natura cu el cu exceptia faptului ca la butare, in imaginea aceea flash unde se incarca o liniuta jos cateodata sta ceva timp pana ajunge sa buteze, cateodata ajunge la butare normal.

  Cu stima,
  Ciprian

  1. Buna ziua

   S-a incercat cu alt alimentator? Posibil sa fie un scurt pe placa de baza.

   https://www.reparaciosii.ro/contact-service-laptop-bucuresti-reparatii-laptop-bucuresti-foisorul-de-foc/

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 142. sal azi sunteti la lucru ca sa vad ce are stricat. o sa va sun cand ajung acolo.cu nr asta de tel. 07*******

  1. Va asteptam

 143. sal cat ar costa o placa baza pt laptop dell inspirion 2200..sa prinde ledurile 3 secunde apoi se stinge.
  de sambata nu mai merge la sters fratele meu cu spray de parfum a dat pe tastatura.
  am mers trei ore apoi sa stins

  1. Buna ziua

   Trebuie vazut ce problema are. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita. Poate nu este placa de baza.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 144. buna ziua,
  un sony vaio a fost incarcat cu un transformator reglabil.in loc de 19,5v s-au bagat in el 24v.nu mai porneste si l-am desfacut.e ars un integrat de pe placa de baza care tine de partea de alimentare.are vreo 32 de picioruse dispuse cate 8 pe fiecare latura .nu se vede seria integratului foarte bine pentru ca e impuscat.cat ar costa reparatia?

  1. Buna ziua

   Reparatia unei placi la sony costa 150Euro la cursul BNR. Diagnosticarea este gratuita , va asteptam.

   reparaciosii.ro

 145. Buna ziua!
  Tocmai am inlocuit displayul la un laptop FUJITSU SIEMENS ms2228 si se vede foarte intunecat. Ce diagnostic ii dati?
  Multumesc

  1. Buna ziua

   Posibil invertoru sau lampa. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 146. Salutare!
  Am un laptop Benq joybook r55v care imi face probleme. Il am de 5 ani si sincer am mai fost cu el odata in service la Benq dupa primii doi ani dar nu mi-au precizat care este problema. Acum, am incercat sa il deschid si din momentul in care a inceput incarcarea windows-ului au inceput sa apara cateva dungulite orizontale intrerupte de parca ceva facea scurt.initial nu am dat importanta si l-am lasat sa se aprinda dar..surpriza..a ramas ecranul negru si cam atat! L-am oprit de la buton si i-am dat sa porneasca din nou..acelasi lucru! Apoi l-am pornit in safe mode si a mers numai ca acum cand incerc sa-l pornesc normal area aceeasi problema…apar dungulitele orizontale , sigla windows apare ca stearsa , dupa care acelasi lucru..ecranul ramane negru! imi puteti da vreun verdict? Adica, ma gandesc la faptul ca nu e vb de placa de baza, dar ar fi ceva cu placa grafica/video zic.. :-?

  1. Buna ziua

   O problema clasica la acest model. Se repara.

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 147. salut,am un laptop compaq 610 pe care a cazut o cana cu apa ,se mai poate repara ceva ?

  1. Buna ziua

   Putem incerca , puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 148. AM un laptop cu ecranu spart aceer ….mil cumparati???

  1. Buna ziua

   Modelul si datele dvs de contact pe mail [email protected]

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 149. buna! am un hp pavilion dv5 problema: in urma unei lovituri, ecranul nu mai functioneaza corespunzator. In momentul in care deschid ecranul trebuie sa-i gasesc o anumita pozitie ca sa imi redea imaginea clara. Am desfacut ecranul si am schimbat fisa. Din pacate in momentul interventiei, din neatentie, s-au strambat niste pini (pini din partea de jos, unde se baga fisa) Acum ecranul vede si mai rau decat inainte. ce pot sa fac? multumesc!

  1. Buna ziua

   Puteti veni cu el sa se uite un tehnician? Probabil trebuie scimbata mufa respectiva.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 150. Va salut..am si eu un packard bell model agm 20./.din greseala am introdus in el un incarcator care are la output 20v..din momentul acela cand vreau sa il incarc ledul de la incarcator licare si scoate un sunet ciudat..si nici laptopul nu mai porneste deloc..din cate am auzit s-ar fi ars placa de baza..imi puteti spune pt acest model cat ma costa o placa de baza noua?multumesc

  1. Buna ziua

   Va rog sa trimiteti pe [email protected] modelul exact de laptop si datele dvs. Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita? Posibil sa putem repara placa dvs , pretul fiind de 100Euro.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 151. Salutare! Am un laptop fujitsu siemens esprimo mobile V5545, care nu vrea sa mai porneasca, iar inainte sa se intample asta, se incingea foarte tare in partea stanga, care dupa aproximativ o ora se stingea. As dori si eu sa stiu cam ce problema are laptopul si la cat ar ajunge reparatia laptopului? Va multumesc!

  1. Buna ziua

   Posibil sa fie un cip de pe placa de baza. Reparatia placii de baza costa 100Euro al cursul BNR. Diagnosticarea este gratuita.

   Va asteptam

 152. sal miam cumparat anul trecut un laptop asus si dintr-o data nu a mai mers se aprinde becul de aprindere dar in rest nu merge nimik de incarcat se aprinde becul puteti sami spuneti ce este stricat in el

 153. salut , am si eu un Toshiba Satellite a100-011 sau ceva de genul ca nu il am acum in casa . nu a mai pornit brusc l`am dus la un service in Constanta si mi sa zis ca placa de baza a cedat ( nu am inteles motivul) si ca ar avea o improvizatie ce consta intr`o placuta de cupru atasata pentru a ii mai lungi putin viata . apoi l`am dus la altcineva si mi` a zis ca placa e buna dar procesorul este ars ( intel centrino dual core) si ca nu stie daca pe acest model cand se arde procesorul buseste si chipset`ul , ma ajutati cu un sfat sau cu o reparatie ? Multumesc

  1. Buna ziua

   Multe variabile . puteti sa il trimiteti pentru o diagnosticare gratuita? S-a incercat reparatia placii de baza?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 154. Pt postul de mai sus laptopul este Acer Aspire 5520G

 155. Buna ziua,

  Cand pornesc laptopul , porneste coolerul o sec 2 apoi ledul de la butonul power si de la HDD se aprind si se sting ( 2 sec aprinse 2 sec stinse ) iar laptopul nu face nimic, nu se aprinde monitor nu mai porneste cooler. Ca sa-l opresc trebuie sa-l scot din priza sau sa scot bateria din el.

  De la ce poate fi ? De la placa de baza ?

  Placa de baza am comandat-o acum 2 zile dupa internet, cea veche se aprindea laptopul dar nu se aprindea ecranul, am fost cu el la un service aici in pitesti si mi-a spus ca este de la placa de baza. Placa video am testat-o pe alt laptop si a mers. Acum am montat-o pe cea comandata si patesc cu ea ce v-am scris in primul paragraf.

  Va multumesc

  1. Buna ziua

   Greu de spus . Puteti sa le trimiteti pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 156. am probleme cu slotul de ram sunt arse se pot schima ?

  1. Buna ziua

   Se pot schimba sloturile de memorie doar daca au fost deteriorate de un soc mecanic. Pretul este de 100Euro.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 157. Buna ziua.
  Am si eu un laptop MSI gx600 care am inteles cum ca ar avea placa video arsa sau placa de baza,si m-ar interesa si pe mine cat ma costa o placa de baza noua sau reparatia celei vechi,si ce garantie mi se ofera.
  Multumesc.

  1. Buna ziua

   Reparatia costa 100Euro la cursul BNR. Pentru o cotatie piese nou am sa va rog sa trimiteti pe [email protected] seria placii.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 158. salut..am un leptop hp pavilion dv6 ……in dreptul taciului are acea lumina care sta mereu aprinsa o lumina alba am observat ca nu se mai aprinde ,daca ating de doua ori taciul in colt se blocheaza aprinzanduse lumina rosie pe margini …dar lumina alba nu mai sta aprinsa …..de ce nu stiu ….imi poti spune ce poate fi ma gandesc ca am umblat eu prin el si am dezinstalat ceva …..sau am facut vreo setare aiurea …..imi puteti spune ce are …multumesc

  1. Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita ? Greu de spus ce prboblema are.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 159. Salutare, cat ar costa aproximativ reparatia ce necesita inlocuirea placii de retea la un laptop?

  Multumesc!

  1. Buna ziua

   Ce problema are placa dvs? Pentru o cotatie va rog sa ne trimiteti pe [email protected] modelul exact a laptopului si datele dvs de contact.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 160. buna seara…,am un macbook pro,iar de azi de dimineata nu-mi mai porneste display-ul..,cand il porneam innainte aparea un ecran alb urmat de un sunet puternic de la apple,apoi marul,apoi intra in dekstop,acum nimic..,doar led-ul de unde se deschide laptopul se aprinde,iar culerele functioneaza,nici macar marul de pe spate nu se mai aprinde….,ma puteti ajuta sa-l repar?sunt din slatina…,cum tre sa procedez…,va multumesc mult!

  1. Buna ziua

   Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita? Tot ce a fost pe macbook pro am reparat.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 161. salut. am un laptop toshiba si nu imi mai merge tastatura si mouse-ul. daca intru in bios merge daca las sa se incarce windowsul nu am nici o sansa sa misc mouse-ul sau sa fac ceva din tastatura, care ar fi problema la el si va rog daca se poate sa imi spuneti si cat costa.multumesc

  1. Buna ziua

   S-a varsat ceva pe el? Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 162. salut, am un Acer 5100, de câteva zile au intervenit probleme. când îl deschid după un anumit interval de timp se aude un sunet ciudat dinăuntru ce continuă timp de câteva secunde apoi se blochează cursorul şi ecranul se face alb. alteori ecranul se face în dungi. care e problema placa video? şi un preţ estimativ pt reparaţie. mulţumesc anticipat.

  1. Buna ziua

   Posibil sa se opreasca coolerul de la sistemul de racire. Dca deja de artefacte pretul reparatiei pe cipul video este de 100Euro la cursul BNR.

   Va asteptam , diagnosticarea este gratuita.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 163. Salut ! Am un HP din celebra serie Pavilion Dv9000 .fabricat in 2007, il am din USA.Anul trecut in aprilie i-am facut reballing la chipsetul video si leptopul a functionat pana ieri.

  De ieri am urmatoarea problema: nu mai porneste deloc—> isi da restart automat,se aprind doar ledurile de la volum, play etc si coolerul..iar pe ecran nu apare nimic!
  Precizez ca am incercat sa=l pornesc cu bateria, fara bateria in el-conectat la curent, fara hdd, fara ram etc…nici urma de viata in el!

  Sa fie problema de la chipsetul video iar, sau a picat placa de baza? Se poate repara?

  Va multumesc

  1. Buna ziua

   Probabil nu a fost facut cum trebuie reballingul. Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 164. Buna Seara am un leptop Thosiba si mea sarit o tasta si mi sa rupt o bucatica mica dintr-un fier micut si se poate scimba?tastatura…..daca da e bine si cam cat costa

 165. Salut. Aveti de vanzare o placa de baza pt un sony vaio PCG-61211M ? si daca da ma intereseaza pretul si cum o pot achizitiona.

  Mersi anticipat.

  1. Buna ziua

   Va rugam sa ne trimiteti pe [email protected] modelul placii precum si datele dvs. Ce problema are placa dvs ?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 166. buna ziua am un acer travel mate 5520 care apas start..se aprind ledurile dar nu afiseaza nimic pe ecran,,dupa 5 ..10 secunde se opreste singur ..adica se sting si ledurile ca si cum lai oprit de la buton start…sau schimbat bilutele la cipset video si ..degeaba…nu am gasit buba..

  1. Buna ziua

   O alta placa de baza cred ca este solutia . Puteti sa ne trimiteti datele dvs pe email [email protected] precum si datele laptopului pentru o oferta?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 167. Am un ACER TravelMate 2480. Nu merg tastele 4,6,8,0,p,+. Am cumparat tastatura noua si se intampla la fel.
  Va rog o sugestie

  1. Buna seara,

   Dificil de dat un verdict. Puteti veni cu laptopul in service ? Poate fi unul dintre pinii de la mufa de pe placa de baza oxidat.

   Reparaciosii.ro

 168. Salut reparaciosilor !…vad ca sunteti selectivi in a raspunde tuturor postarilor, ceea ce nu e foarte elegant din partea voastra. Dupa ce ca o faceti cu mare intarziere, macar bagati in seama pe toti cei care vi se adreseaza. Postarea mea este din 28 februarie…poate cine stie…mai asteptam !

  1. Buna ziua

   Ne cerem scuze dar adresa dvs de email a bagat mesajul direct in spam.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 169. Buna!

  Am un Macbook care mi-a intrat la apa la propriu. Cat m-ar costa aproximativ ca sa schimb placa de baza, microprocesorul , unitatea optica, parte tastatura ? E posibil sa existe si alte probleme, dar pentru moment m-ar interesa sa stiu cat ar costa reparatia pentru ce am enumerat mai sus.

  1. Buna ziua,

   Laptopul dvs. Macbook este probabil sa poata fi reparat. Putem stii sigur decat in urma unei diagnosticari complete care este gratuita. Dupa diagnosticare putem stabili un deviz. Este foarte posibil ca multe dintre piese sa fie reconditionate.

   Va multumim si va asteptam.

   1. Buna! Stiu ca poate fi reconditionat , l-am dus la reparat si mi-au cerut 1000€. M-ar interesa cat costa, nu sunt in tara sa pot sa-l aduc la diagnosticat. Imi puteti raspunde la ce v-am intrebat, pentru a vedea daca imi iasa rentabil ?
    Un salut

 170. Salut,am stins laptopul si cand am incercat sa il aprind din nou dupa vreo 10 minute nu a mai mers
  se aprind ledurile toate,stau aprinse cateva secunde si se stinge automat laptopul si scoate un sunet hard diskul ca un trosnit din degete sa zic asa
  mi-a zis cineva ca e de la ram,am cumparat alt ram si face exact la fel,fara ram in el nu se stinge da nu imi apare nimic ca si cum ar hiberna doar sta aprins
  Multumesc anticipat

  1. Buna ziua,

   Va rugam sa ne spuneti modelul laptopului dvs.

   Va multumim si va asteptam.

 171. Buna ziua.Am un laptop Sony cu adaptor AC 19.5V.Dupa ce am folosit laptopul seara,am scos din priza adaptorul si a doua zi ledul de la incarcator nu sa mai aprins cand l-am bagat in priza.Este vreao sansa sa il pot repara?Nu as vrea sa cumpar altul.

  1. Buna ziua,

   Va rugam sa veniti cu laptopul in service pentru diagnosticare.

   Va multumim.

 172. Buna ziua, am si eu o problema cu un laptop dell vostro a860, cand bag castile se aude intr-o casca foarte tare si in cealalta foarte foarte incet, specific ca in momentul in care connectez subwooferu 2.1 se aude perfect… ce poate fi ? am incercat mai multe casti

  1. Buna ziua,

   Verificati setarile placii de sunet. daca va nu descurcati puteti veni in service cu laptopul.

   reparaciosii.ro

 173. am un medion md98200 si se tot restarteaza si “ïngheata” si in bios si in windows, nu pot sta nici 5 min pe el, ce poate fi de vina?

  1. Buna ziua,

   Pentru modelul dvs. Medion md 98200 cel mai intalnit defect cu acest simptom se gaseste pe placa de baza zona video. Pentru a fi sigur de aceasta presupunere veniti cu laptopul in service pentru diagnosticare gratuita.

   Va multumim.

 174. Buna ziua

  am un laptop dell model inspirom 1150, nu se mai aprinde deloc am schimbat cablul de alimentare dar tot nu porneste cineva mi-a spus ca e ceva rebond

  va multumesc

  1. Buna ziua,

   Va asteptam cu laptopul in service pentru diagnosticare. Programul de lucru si adresa o puteti gasi aici

   Va multumim si va asteptam.

 175. Buna ziua .Imi puteti spune daca aveti un dvd multi recorder toshiba satellite ? Sunt interesata de pretul lui si de costul manoperei .

  1. Buna ziua,

   Avem pe stoc, va rugam sa veniti cu laptopul pentru instalare. Pretul este de 100 lei.

   Va multumim si va asteptam.

 176. Salut.
  Am un HP Comapaq CQ61-355SQ si astazi cand l-am paornit se vede desktopul foarte intuncat ca si cum nu s-ar aprinde neoanele din el.L-am conectat la un monitor si merge ok.Din cate am citit pe forumuri cred ca este invertorul ars.se poate sa primesc si eu un sfat daca este asa inainte sa cumpar ce trebuie sa il repar ?Multumesc

  1. Buna ziua,

   Este foarte probabil ca diagnosticul pe care il aveti sa fie cel corect. Tariful nostru pentru acest tip de defect este 150 lei.

   Va multumim si va asteptam.

 177. Buna ziua,
  Am un HP Pavilion dv8000 si s-au stricat balamalele (prin lovire),si coolerul,in rest functioneaza perfect.Practic acum nu mai sta displayul decat sprijinit, ii mai trebuie si rama.Credeti ca merita sa-l repar,aveti un model similar din care sa faceti unul bun? Daca nu pot lua in calcul si vanzarea.Mi-a spus un specialist in clc ca e pacat sa nu-l repar ca este performant.

  1. Buna ziua,

   Din pacate nu avem acet mode lde balamale pe stoc, este posibil sa le gasim dar dureaza aproximativ 30 zile (importul dureaza foarte mult). Daca doriti va rugam sa auceti laptopul in service pentru stabilirea exacta a defectului si a seriilor aferente pieselor. Devizul, asa cum este normal, il primiti imediat dupa diagnosticare.

   Va multumim si va asteptam.

 178. buna! nu imi merg deloc 2 taste de la laptop. e un toshiba satellite l 300. se mai poate face ceva sau e necesara schimbarea tastaturii?

  1. Buna ziua,

   In principiu avem sistemul de prindere si tastele pentru modelul dvs. Toshiba satellite l 300. Pretul este 20 lei.

   Va multumim si va asteptam.

 179. Buna ziua, am un hp pavilion, sa verificat la Baia Mare si la Cluj Napoca, mi sa spus ca este dusa placa de baza, m-ar interesa una noua, Model:dv7-4176sf, Product:[email protected]%$EA#ABF, Serial:CNF036607P, daca se poate un pret la placa, Multumesc

  1. Buna ziua,

   Va rugam sa ne trimiteti pe mail – [email protected] – cererea dvs. In principiu se poate aduce.

   Reparaciosii.ro

 180. salut,
  Am un Toshiba Satellite A300-17N si sa stricat placa de baza. Puteti sa ma ajutati in vreun fel, aveti piese momentan pt reparatia placii apartinand unui asemenea model de notebook ?
  Daca aveti nevoie de mai multe informatii trebuie sa urmaresc topicul sau pot fi contactat pe mail ?

  1. Buna ziua,

   Reparatia placii de baza pentru modelul Toshiba Satellite A300-17N este posibila. O parte dintre piese se afla pe stoc in caz contrar se importa.

   Va multumim si va asteptam.

 181. Buna ziua. Am un Packard Bell MB85, la care a fost spart displayul. L-am inlocuit cu unul identic, de la acelasi model, insa imi apar niste pete roz.
  O idee mi-ar prinde foarte bine, si as dori daca se poate rezolva
  respect

  1. Buna seara,

   Va rugam sa ne trimiteti o fotografie cu ecranul si petele.

   Va multumim.

 182. buna ziua.

  am si eu o problema cu laptopul . cred ca coolerul meu este srticat , adica cand il pornesc se incalzeste procesoru pana la 50-70 de grade si nu imi erge coolerul , iar daca il lovesc putin incepe si coolerul sa mearga si se raceste. care ar fi problema? niste cabluri ceva?

  1. Buna seara,

   Ce model de laptop aveti ?

   reparaciosii.ro

 183. Salut am si eu o problema cu wireless switch -ul de pe placa de baza de la un sony vaio VGN-FW este rupt deci stricat, intrebarea este daca se poate schimba la voi.

  1. Buna seara,

   Este foarte probabil se se poata remedia defectul. Va asteptam cu laptopul in service. Pretul reparatii daca avem piesa pe stoc este de 150 lei.

 184. Buna seara , am un Dell Inspiron 1520 care iarna asta s-a inchis in timp ce mergea iar de atunci nu a mai pornit.
  Din ceva research sunt cam 90% sanse sa fie placa de baza de vina.
  Se poate repara sau inlocui placa de baza?
  Astept un raspuns ,va multumesc !

  1. Buna seara,

   Placa dumneavostra de baza se poata repara. Va rugam sa veniticu laptopul in service pentru diagnosticare.

   Va multumim si va asteptam.

 185. Buna seara,

  Am un laptop Dell Inspiron 1501 … batranel … achizitie 2008.
  Bateria nu mai functioneaza asa ca am scos-o pentru ca dadea un mesaj de inlocuire si ma enerva.
  In timpul functionarii s-a oprit si nu am mai reusit sa il pornesc.
  Am observat urmatoarele:
  Am bagat in priza alimentatorul si se aprinde led-ul. Cind bag alimentatorul in laptop, led-ul se stinge, iar laptop-ul “nu benzineste, nu scanteieste si nici nu porneste” :(
  Am crezut / sperat ca este alimentatorul si am imprumutat un alimentator de la cineva… nici o sansa sa-l fac sa porneasca :((
  Se mai poate face ceva?

  Cu stima, ASB

  1. Buna seara,

   Problema este foarte probabil din placa de baza. Va asteptam pentru diagnosticare gratuita.

   reparaciosii.ro

 186. Buna seara…am si eu un laptop PACKARD BELL EASYNOTE SB-87…cand il pornesc nu apare nimic pe ecran si se aud 2 beepuri …. Firma unde am dus laptopul pt a-l repara mi-a spus ca placa de baza este scurtcircuitata si ca nu se mai poate face nimic pentru a-l repara…
  Intrebarea mea este: se mai poate face ceva in acest sens? Multumesc!

  1. Buna ziua

   S-a incercat reparatia placii?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 187. Buna, am o problema cu un laptop fujitsu siemens, porneste dar nu imi apare nimic pe ecran. mi s-a spus ca problema este cipul de la placa de baza. se poate rezolva problema? sunt din arad, cum pot sa iau legatura cu voi.

  va salut

  1. Buna ziua

   Evident ca se poate remedia. Pentru Arad folosim serviciile fan curier.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 188. Buna.
  Am o problema de placa video (banuiesc) la un Acer 5755G.
  Laptopul porneste dar nu este imagine.

  1. Buna ziua

   Se rezolva , puteti sa veniti cu el?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 189. Buna ziua. Am un Asus pro59l si l-am scapat pe gresie. Am fost cu el la diagnosticare si cei de acolo mi-au spus ca placa de baza e fisurata si din pacate nu se mai poate repara, iar costurile unei placi noi depasesc valoarea laptopului. Se mai poate repara?

  Multumesc anticipat.

  1. Buna ziua

   Putem incerca ,diagnosticarea este gratuita . Puteti veni cu el sa se uite un inginer?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 190. am o problema cu un HP Compaq 6720 s. s-a inchis pur si simpu si acum nu mai reactioneaza de nici o culoare. cu incarcatorul in priza, la apasarea butonului de pornire, un led de deasupra mufei de incarcare clipeste de 6-7 ori si asta e tot. vreo idee ?? ce ii pot face? se repara?

  1. Buna ziua

   Se incalzea? Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 191. Salut. Am un laptop pro59l. Din pacate l-am scapat pe gresie si nu mai porneste. Am fost sa ii fac diagnosticare si cei de acolo mi-au spus ca placa de baza e fisurata si nu se merita sa cumpar alta noua deoarece e mai scumpa decat laptopul.
  Cei de acolo mi-au spus ca nu se mai poate repara, sau probabil ei nu pot.

  Se poate repara?
  Multumesc anticipat.

  1. Da ,

   Va asteptam.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 192. Salut , am un laptop IBM Thinkpad G41 , cand lam curatat de praf .. sa desprins mufa la care contectez tastatura pe placa de baza . Butonul e inclus in tastatura , si nu il pot porni . Se poate repara ?

  1. Buna ziua

   Puteti veni cu el sa se uite un electronist?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 193. Buna seara, daca vreau sa cumpar un laptop de ocazie si proprietarul actual zice ca e “ca nou” sau ca “merge perfect”, as putea plati o consultanta la dvs pentru a vedea defectele ascunse ale acestuia (desfacerea laptopului pentru a identifica eventuale piese lipsa, defecte sau inlocuite fata de cele originale)? Sau gasirea altor hibe, pentru o evaluare corecta (sa stiu ce iau si cat merita de platit, raportat si la anumite riscuri si eventuale investiile pe viitor in reparatii) … Multumesc anticipat pentru un raspuns.

  1. Buna ziua

   Da , o verificare si curatare costa 85Ron . Va asteptam

   Reparaciosii.ro

 194. Buna ziua ! Am dell vostro 1720 si imi da la pornire urmatoare eroare :

  02F0 CPU ID: 01 Failed

  la ce sed frefera si daca se poate remedia?

  multumesc !

  1. Buna ziua

   Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita? S-a incercat alt procesor?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 195. Salut.Am si eu un laptop Asus EEE PC 1001 HA.Nu mai trece de bios.Cica ii placa de bza defecta.Ce se poate face si cat costa?

  1. Buna ziua

   Depinde de problema. Daca este placa de baza costa 100Euro , daca este biosul costa 150Ron.

   Diagnosticarea este gratuita.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 196. Salutt.Am si eu un laptop lenovo 3000 n 200,si de vreo 2 zile nu-mi mai incarca si porneste decat de la butonul cu geanta si o cheie pe el,acel buton din partea dreapta a butonului de pornire.Cam ce ar putea avea si cum pot da de sediul dvs.Mentionez k eu sunt din Sibiu.Cu respect Damian

  1. Buna ziua

   Probabil un contact imperfect pe placa de baza. Pentru Sibiu folosim serviciile fan curier.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 197. Am un acer aspire 5520 si imi citeste cd sau dvd.Cam cat costa reparatia?

  1. Buna ziua

   Daca citeste cd si dvd nu cred ca trebuie reparat.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 198. salut, am si eu o mare problema, am pornit laptopul intr-o zi si sa restartat singur dupa ce a incarcat Windows-ul si driverele, la cateve zile dupa aceea am ramas fara sunet si scriia ceva de genul no audio output device is installed!!!
  va rog sa ma ajuta-ti!

  1. Buna ziua

   S-a conectat cumva o statie de amplificare le el?
   Posibil sa fie cipul de sunet sau southbridgeul . Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 199. Buna ziua, am pus niste vin cu cola pe display-ul laptopului si mi-au ramas niste pete in dreapta pe ecran, se poate face ceva pt el?

  1. Buna ziua

   Se poate schimba . Va rog sa trimiteti pe [email protected] modelul laptopului si datele dvs pentru a va face o oferta.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 200. Salut . Am un laptop Samsung R540 JA06 problema cu el este ca mi se blocheaza ascult o melodie , se blocheaza ptr o secunda dupa accea isi revine si tot asa face , la filme la fel, jocurile nici nu le-am incercat ptr ca nu are rost. Am observat cand intru intr-o partitie si intru in foldere sa le deschid se aude acel sunet de deschidere a folderului , la mine se aude dupa ce deschid folderul cam la cateva secunde adica cu mare intarziere . windowsul il am original l-am instalat dar tot asa face . Ce ar fi de facut?

  1. Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? Posibil sa fie un conflict software sau cipul de sunet.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 201. Buna ziua,pt. ASUS X51H aveti rama de plastic de la display sau carcasa complecta?

  1. Buna ziua

   Puteti trimite o poza pe [email protected] ?

   Va multumim

   reparaciosii.ro

 202. Buna ziua, am un laptop pe care am varsat o cana cu apa si nu se mai aprinde desi se aprinde beculetul aferent incarcatorului atunci cand il bag in priza. As dori sa imi cumpar un laptop nou si nu as mai dori sa il repar pe acesta. Intrebarea mea este daca dumneavoastra achizitionati si laptop-uri pentru piese. Va multumesc!

  1. Buna ziua

   Va rugam sa trimiteti pe [email protected] modelul de laptop si datele dvs.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 203. Va salut! Am un fujitsu siemens esprimo v5505, si toata iarna am lucrat cu el tinandu-l pe picioare(patura). Astazi dupa prima pornire, a functionat 5 minute, dupa care imaginea s-a blocat.L-am restartat, a inceput sa incarce sistemul, dar pe partea finala imaginea de pe display s-a deteriorat si dupa aproximativ 1 minut s-a inegrit, laptopul intrand in stanby. Nu am reusit sa-l opresc din buton, ci numai dupa ce i-am scos bateria. Am mai incercat de cateva ori, dar la fel s-a manifestat.Am incercat sa intru si in Bios(nu am reusit) dar acelasi smptom de deteriorare a imaginii. Am fost la un service unde am descris simptomele, si mi s-a spus ca este vb. de chipul video, si cea mai buna solutie este de a schimba placa de baza sau de a vinde ce a mai ramas bun pe componente. Va rog indrumati-ma. Este posibil sa aiba altceva?
  Va multumesc.

  1. Buna ziua

   Daca este cipul video se rezolva. Avem tehnologia necesara schimbarii oricarui integrat. Diagnosticarea este gratuita , va asteptam.

   Reparaciosii.ro

 204. salut! Am un leaptop asus x51rl . de la umezeala au aparut niste puncte de oxid pe placa. am curatat-o de vreo 2 ori si a mers. totusi revenind in conditii de umiditate problema s-a repetat si acum are 3 picioruse de la un integtat “mancate” de oxid deci intrerupte(respectiva piesa are aprox cate 15 picioruse cred pe fiecare latura) . apoi undeva in dreapta butonului de on/off are doua piese mici mici desprinse deja si contactul de cupru de pe placa de sub ele nu mai exista….s-au topit. Ce sanse mai are placa?Multumesc anticipat

  1. Buna ziua

   Se pot schimba acele integrate. Nu se recomanda folosirea lui decat in conditiile specificate de producator. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 205. salut. am un netbook ASUS 1018P .si-a facut singur update la bios prin asus update dar s-a blocat pe la jumatate. a ramas deschis cam 2 ore. pana la urma i-am scos bateria,ca altfel nu puteam sa-l opresc. acum porneste dar ramane display-ul negru. am incercat cu ultima versiune de bios pe o cheita usb.ecranul se face gri si apare un underline in colt stanga sus. si atat. faza este ca nu sunt in romania. si nu prea am cum sa.l trimit la voi.. am sanse sa-l readuc la viata? este prea frumos ca sa-l arunc:( ms anticipat

  1. Buna ziua

   Cand va intoarceti il putem face , o rescriere de bios costa 150Ron.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

  1. Buna ziua

   Puteti veni cu ele sa ne uitam? Diagnosticarea este gratuita. Greu de spus dupa datele acestea.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 206. Buna ziua!
  Am un laptop Toshiba A200-23k si nu mai porneste,nu se aprinde nici un led.Laptop-ul s-a oprit brusc in timp ce eram intr-un joc si nu a mai pornit.
  Se mai poate repara?

  1. Buna ziua

   Da se poate repara. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 207. sal.am un fujitsu siemens esprimo v5505 si l-am desfacut(l am facut bucati:)) ) ca avea un bazait la cooler si ecranul isi pierea luminositatea cateodata si trebuia miscat ca sa revina.acum am alte doua probleme:
  1 touchpad-ul nu mai functioneaza
  2 la restart(sau daca-l inchid) nu mai afiseaza nimic pe ecran desi beculetele is pornite.daca scot bateria si o pun la loc porneste si tot asa.
  mentionez ca am facut un test cu aida dupa ce am schimbat pasta siliconica si temperaturile erau undeva la 70 grade celsius iar la al doilea test dat s-a stabilizat la vreo 50 grade celsius.
  aveti vreo idee cam ce ar fi si cam cat m-ar putea costa o reparatie la cele prezentate.va multumesc!
  ps: l am desfacut de 2 ori in speranta ca am uitat vre-o fisa dar totul era pus.(touchpad: placuta unde intra fisa e posibil s-o fi zgariat cand incercam sa scot fisa si poate am intrerupt vre-un circuit.)

  1. Buna ziua

   Posibil sa fie ceva conectat gresit , puteti veni cu el sa il verifice un tehnician?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 208. Buna ziua! am un dell inspiron 1318.mi se vede doar in umbra,acum ceva vreme daca lasam monitorul si il ridicam …isi revenea,cu timpul..a ramas doar umbra.am fost cu laptopu la cineva,mi-a spus ca i invertorul, ieri am fost la un service si mi a zis ca i displaiul ,dar…respectiva persoana a pus un invertor dell inspiron 9300 si a mers,dar aveai senzatia ca vibra putin lumina monitorului.cand am ajuns cu el acasa se umbrea iarasi monitorul,dar cand lasam si ridicam monitorul isi revenea…pana la urma ce credeti ca e?displaiul sau invertorul? daca vin la dvs imi puteti da un diagnostic?fara sa mi-l reparati,doar diagnostic corect vreau. multumesc frumos

  1. Buna ziua! am un dell inspiron 1318.mi se vede doar in umbra,acum ceva vreme daca lasam monitorul si il ridicam …isi revenea,cu timpul..a ramas doar umbra.am fost cu laptopu la cineva,mi-a spus ca i invertorul, ieri am fost la un service si mi a zis ca i displaiul ,dar…respectiva persoana a pus un invertor dell inspiron 9300 si a mers,dar aveai senzatia ca vibra putin lumina monitorului.cand am ajuns cu el acasa se umbrea iarasi monitorul,dar cand lasam si ridicam monitorul isi revenea…pana la urma ce credeti ca e?displaiul sau invertorul? daca vin la dvs imi puteti da un diagnostic?fara sa mi-l reparati,doar diagnostic corect vreau. multumesc frumos
   Reply

   1. Buna ziua

    Posibil sa fie si lampa de la ecran sa din placa de baza . Diagnositcarea este gratuita , va asteptam.

    Cu respect

    reparaciosii.ro

 209. MOTHERBOARD 40GAB2020-F311 varsat vin peste laptop advent 5411 sugestii va rog daca pot sa`l arunc sau nu

  1. Buna ziua

   Daca placa nu este corodata sunt sanse. Diagnosticarea este gratuita , va asteptam.

   Reparaciosii.ro

 210. BUNA ZIUA CAT MAR COSTA REPARAREA UNEI PLACI DE BAZA A UNUI LEPTOP LENOVO G555? S AU SAL CUMPAR

  1. Buna ziua

   O reparatie a placii de baza costa 100Euro la cursul BNR.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 211. Buna ziua,
  Am si eu o problema cu Dell vostro a860. Placa de sunet scoate un zgomot ciudat, ca un bazait.. Acest zgomot persista si daca bag castile. Se poate repara sau trebuie inlocuita? Cat ar costa reparatia?

  1. Buna ziua

   Cipul de sunet este pe placa de baza , puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosiiro

 212. Buna ziua. am un hp pavilion dv6565el cu placa de baza dusa,si m-ar interesa; socket S1 ,nvidia g-86-730-a2 si nvidia MCP 879-A3

  Caracteristicile sunt:
  Nome del prodotto dv6565el
  Codice prodotto GT388EA
  Microprocessore Tecnologia Mobile AMD Turion™ 64 x2 TL-64
  Cache microprocessore 512 KB + 512 KB di cache livello 2
  Memoria 2048 MB (2 x 1024 MB)
  Memoria max Supporta fino a 4 GB di memoria DDR2
  Scheda video NVIDIA® GeForce™ 8400M
  Memoria video Fino a 895 MB di memoria grafica totale con 128 MB dedicati
  Disco rigido 200 GB (4200 rpm)
  Drive multimediale Masterizzatore DVD Lightscribe Super Multi (+/-R +/-RW) con supporto a doppio strato
  Display Widescreen BrightView WXGA da 15,4″ ad alta definizione (1280 x 800)
  Fax/Modem Modem da 56 K ad alta velocità
  Scheda di rete Interfaccia di rete integrata Ethernet 10/100BT
  Connessione wireless WLAN 802,11 b/g
  Audio Scheda audio compatibile 3D Soundblaster Pro integrata a 16 bit

  Iulian Ca___ 0754********

  1. Buna ziua

   Am sa va rog sa trimiteti de pe spate sn si pn pe [email protected] pentru o oferta.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   1. p/n GT388EA#ABZ
    s/n CNF7304MMS

    astea nu?

    1. Buna ziua

     V-am trimis o oferta pe email.

     Cu respect

     reparaciosii.ro

 213. buna ziua.am si eu un fsc esprimo mobile v 6535 si are probl la pornire,si anume.sunt perioade cand porneste ok dar perioade cand nu vre neam.il las o perioada de timp gen cateva zile si porneste.c a-r putea fi.ast rasp p mail la b. @yahoo.com

  1. Buna ziua

   A fost scapat sau lovit ? Puteti trece cu el sa punem un diagnostic gratuit?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 214. Buna seara,
  Am un laptop HP Compaq 610 si am varsat apa pe el. Acum el nu mai porneste, iar cand incerc sa il pornesc cu incarcatorul in el acolo unde este mufa incarcatorului, de fiecare data cand apas tasta de pornire se aprinde un bec galgen si palpaie de cateva ori, dar numai cand e bagat incarcatorul in el.
  Va rog sa imi spuneti cam ce ar avea si cat m-ar costa reparatia asa estimativ bineinteles. Petru raspuns va rog sa imi trimiteti un email.
  Cu stima,
  Nicu

  1. Buna ziua

   Diagnosticarea este gratuita . S-a incercat alt alimentator?
   Reparatia placii de baza costa 100Euro la cursul BNR.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 215. buna ziua ..am un acer 7520..nu imi mai merge imaginea la el…am schimbat placa video..dar tot asa imi pare…am inteles ca este chipul northbridge..se poate face ceva…si cat mar costa

  1. Buna ziua

   Daca este northbridge se poate schimba. Pretul este de 100Euro al cursul BNR.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 216. am un calculator dell 9150 mi sa ars placa video am schinbato dar numi reda nimic pe monitor pleaca tot coler placa video dar nimic pe monitor va multumesc

  1. Buna ziua

   Diagnosticarea este gratuita , puteti veni cu el?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 217. Salut. Am un HP Pavilion dv6-2120eq. De dimineata cand am vrut sa-l aprind a pornit dar imediat a inghetat. Nu apare nimic pe ecran, probabil nici nu booteaza sistemul. Butoanele sunt inghetate (audio, wi-fi, touchpad, etc.), ledul de la HDD nu se aprinde/fâcâie deloc. Imi poti spune ce poate avea? Daca mai ai nevoie de detalii pot raspunde la intrebari. Nu prea e vreme de plecat. Sunt in Ploiesti si presupun ca sediul e in Bucuresti.

  1. Buna ziua

   Pentru Ploiesti folosim serviciile fan curier.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 218. am o problema…atunci cand introduc mufa de la internet in leptop nu sta fixa in locasul ei…adica imi iese singura afara,si se deconecteaza de la internet…sunt interesat cat m-ar ajunge inlocuirea acesteia.Multumesc anticipat!!

  1. Buna ziua

   Inlocuirea mufei din laptop costa 150Ron. Va asteptam

   reparaciosii.ro

 219. da cred ca pot veni…. aveti sediu in zalau? daaca da pe unde…..

  1. Buna ziua

   Pentru Zalau folosim serviciile fan curier.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 220. nu… laptopul nu se incalzeste… adica nici nu ma astept asa din senin se intampla aveti si in zalau magazin? cred ca este de la placa video …. m-am uitat pe internet cu oameni cu probleme la fel si unii au zis ca au inlocuit placa video si acum merge…. daca este placa o puteti inlocui? ( hp pavillion pc entertainment pc dv6-2100es) deci din senin asa se intampla…. nu se incalzeste sau atceva Multumesc pt raspuns :)

  1. Buna ziua

   Marea majoritate a problemelor sunt din placa video. Puteti veni cu el pentru o diagnositcare gratuiat?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 221. Salut . Am un Fujitsu Siemens Amilo Pro v8210,am facut update la bios si-a dat restart si a crapat . As vrea sa stiu cat costa sa rescriu biosul?

  1. Buna ziua

   Update bios costa 150Ron. Va asteptam

   reparaciosii.ro

 222. buna
  am un laptop hp compaq nx 7000,problema este ca primeste curent placa de baza dar pe display nimic totul negru.se mai poate face ceva .daca da si cat?

  1. Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 223. Salut am un laptop Toshiba Satellite si nu vrea sa se mai aprinda. Cand il bag in priza palpaie butonul ca si cum s-ar alimenta din cand in cand. Ar putea fi de la mufa sau acumulator? Cand am bateria incearca sa se aprinda dar pana se aprinde windows-ul se inchide.

  1. Buna ziua

   Trebuie testat intai cu alt alimentator si atta baterie. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 224. Salut. Am un Acer Aspire 5741G, si am doua probleme la el. Una ar fi ca il tineam mai tot timpul cu cablul de alimentare bagat, fara baterie in el, si dintr-o data s-a inchis, ca si cand ar fi iesit cablul. Am pus bateria, avand si cablul la incarcat, si cam o data la o ora, incepe sa palpaie ledul de alimentare, ca si cand ar fi iesit cablul, si ramane doar pe baterie. Probleme cu mufa, sau cam ce ar putea fi? A doua problema ar fi ca imi palpaie display-ul. O palpaiala rapida intunecat-luminos, si cand misc de monitor, face si mai rau, ca si cand s-ar opri display-ul. Acea chestie cu gaz inauntrul lui, sau ce poate fi? Multumesc.

  1. Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? Greu de dat un raspuns pe baza relatarilor dvs.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 225. Toshiba Satellite A300 (intel). Nu mai am sunet, se aude foarte foarte incet, boxele scot un zgomot asemanator tiuitului transformatoarelor electrice. Nu comuta prin mufa jack catre difuzor extern (indiferent daca sunt casti sau boxe). Reinstalat drivere…nimic.
  Solutii? Sugestii?

  Multumesc.

  1. Buna ziua

   Poate fi din boxe sau din placa. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 226. Am un laptop hp pavillon entertaiment pc dv6-2100es si se tot opreste cand joc jocuri 3d nu mi se intampla cand intru pe internet sau fac altceva doar cand joc jocuri care trebuie instalate… am cautat pe internet raspunsuri dar nu am gasit nimic… stiti care e problema ma puteti ajuta? P.S. cand se blocheaza apare ecran negru sau cu diferite dungi de sus in jos…

  1. Buna ziua

   Laptopul se incalzeste? De obicei acest model are probleme cu cipul video. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 227. am o mare rugaminte daca bineinteles se poate ! am un laptop HP PAVILION ZD8000 care are urmatoarele consecinte .. IL ALIMENTEZ … APAS PE PORNIRE SE APRINDE TOT , PORNESTE COOLER DAR PENTRU O SECUNDA APOI SE STINGE TOT … AM SCHIMBAT PROCESOR , AM SCHIMBAT RAM , MI-ATI PUTEA DA O PISTA ? MI-ATI FII DE MARE FOLOS ! VA MULTUMESC !!!

  1. Buna ziua

   Posibil sa fie o problema pe placa de baza.. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   1. SUNT DIN HUNEDOARA … CAT AS DA PE TRASNPORT SI REPARAT .. AM CREZUT K ATI MAI INTALNIT ACEST DEFECT SI MI-ATI FI PUTUT DA UN INDICIU .. AM MASURAT CAM TOT CE SE POATE …

    1. Buna ziua

     Reparatia placii de baza costa 100Euro la cursul BNR. Puteti folosi serviciile oricarui curier .Diagnosticarea este gratuita.

     Va asteptam

     reparaciosii.ro

 228. Buna ziua!
  Am fost cu laptopul (Fujitsu, model: MS2239) la mai multe service-uri si mi s-a spus ca un chipset de la placa de baza este distrus si nu se poate inlocui deoarece nu mai exista piese pentru acest model si mi s-a recomandat sa schimb placa de baza care ma costa destul de mult. Credeti ca il pot repara la dumneavoastra fara ca sa schimb placa de baza? Daca nu, as dori sa vand piesele laptopului care sunt intr-o stare destul de buna. Ma puteti ajuta? Multumesc

  1. Buna ziua

   Putem sa facem rost de orice cip este nevoie. Puteti veni cu el pentru o diangosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 229. buna ziua asi avea nevoie cum pot sa aflu daca mi-a unblat cineva an laptop

  1. Buna ziua

   Curatarea si testarea laptopului costa 85Ron . Atunci putem vedea daca s-a intervenit in interior.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 230. Salut, am un laptop Acer TravelMate 4600 si pur si simplu e mort, nu mai porneste, nu se mai aprind nici ledurile din fata, am verificat incarcatorul, am pus si alta baterie incarcata si tot nimic.Sa fie oare placa de baza arsa? se aude doar un tiuit slab cand e conectata bateria sau incarcatorul dar asa se auzea si cand functiona.Astept raspuns, multumesc.

  1. Buna ziua

   Este o bobina/condensator in scurt pe alimentare, puteti veni cu el pentru o diagnositcare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 231. Buna,
  Mi s-a rupt una din clemele ce tine bateria in laptop si as vrea sa intreb daca se poate repara asa ceva? Modelul este Samsung RV518.
  Multumesc

  1. Buna ziua

   Puteti sa trimiteti o poza pe [email protected] cu problema?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 232. Buna ziua,

  Am un laptop Toshiba Tecra S1 la care nu merge usb-ul, sunetul, LAN-ul si se blocheaza mai ales cand fac o instalare sau trebuie sa salveze .
  De exemplu un fisier Word daca il salvez si apoi il inchid e OK altfel daca modific continutul si incerc apoi sa-l inchid, cand apare mesajul … daca vreau sa salvez sa blocheaza.
  Solutia ce am gasit-o cand se blocheaza e sa inchid capacul sa intre in stand-by, il repornesc si reiau lucrul de unde s-a oprit. Sigur e defect un controler de pe placa. Drivele sunt instalate corect. Merge PCMCIA, card reader-ul Se poate oare repara ? Costul e tot 100E ?

  1. Buna ziua

   Da se poate repara. Pretul cel afisat pe site , adica 100Euro la cursul BNR. Diagnosticarea este gratuita .

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 233. Buna ziua…am un laptop hp 6735s,,,de la o vreme imi fuge imaginea dispalyului cand misc displayul,,,
  As dori sa stiu cat costa reparatia, sunt sigur ca ati mai intalnit cazuri similare.
  vreau neaparat sa stiu un pret.

  1. Buna ziua

   Diagnosticarea este gratuita. Puteti veni cu el sa se uite un tehnician?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 234. Buna ziua. Am un hp dv 6696es care nu mai porneste deloc. Placa de baza are niste smd-uri arse exact in zona de alimentare, in zona unde este si conectarea cu acumulatorul. Oare mai merge reparata sau sa zic merita?

  1. Buna ziua

   Puteti trimite pe [email protected] o poza cu piesele arse?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 235. buna seara ! am si eu un sony vaio si dintr-o data nu mai merge ecranul.. el se aprinde… dar numai se vede nimic pe display… cam cat ar costa? multumesc

  1. Buna ziua

   Ce model de vaio? A fost scapat lovit? Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 236. am un HP PAVILION DV9000 cu probleme. banuiesc ca de la placa video intregrata. mai pornea din cand in cand dar in ultimul timp are mari probleme si cu pornirea. imi puteti trimite un mail cu costul reparatiei sau daca il pot modifica cu ceva mai performant si mai rezistent(m,a refer la placa de baza si video.)

  1. Buna ziua

   Se rezolva problema cu placa video . Este o problema clasica la acest model . Pretul este de 100Euro la cursul BNR si include si cipul video daca este defect.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 237. salut..am un hp pavilion dv6500 are i.am bagat win 7,i.am instalat driverele si dupa cateva secunde sa inchis si nu vrea sa mai porneasca..cu bateria in el imi arata ca intra curent in el dar dak ii deconectez bateria nu se mai aprinde nimic.ce prb are?cat mah costa.ast email..multumesc.bft

  1. Buna ziua

   De ce s-a reinstalat windowsul? Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? S-a incercat cu alt alimentator?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 238. Buna, as avea 2 laptopuri care nu stiu daca se pot repara, primul ar fi
  un laptop Dell Latitude XT Tablet PC care din cate am inteles ar avea nevoie de un hdd de 120 gb tag-ul laptopului este hvxzh3y si expres service cod 389336833615, din cate am inteles nu memoreaza nimica pe el, nu stiu ce sa ii fac si al doilea ar fi
  un laptop HP PAVILION DV9000 lla care i s-a ars placa grafica cred care este onboard, credeti ca se pot repara? daca da la ce pret as ajunge?
  Va multumesc !

  1. Buna ziua

   Pentru hdd o sa va trimitem pe adresa de mail o oferta. HP Pavilion cu placa video se rezolva , este o problema clasica la ele.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 239. Am si eu o problema cu un acer 5738g. Mufa de alimentare a laptopului mi-a ars mufa incarcatorului, functioneaza inca doar ca miroase a ars. Am cumparat alt incarcator, si am observat ca imi incinge si acest incarcator (Original acer).Ce as putea sa fac pentru ca mi-e frica ca o sa imi topeasca mufa la incarcator si daca imi puteti sa imi spuneti ce defect are si cat m-ar costa.

  1. Buna ziua

   Schimbarea mufei de alimentare de laptop costa 150Ron si dureaza cateva ore.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 240. Am si eu un leptop HP Pavilion 6700 la care la un momrnt dat nu a mai vrut sa incarce bateria. A fost pe la cateva service-uri care mi-au recomandat sa schimb placa de baza dar in Romania nu exista societati care sa detina aceasta placa de baza. Leptopul functioneaza normar daca bateria este incarcata. Va rog frumos sa-mi recomandati o solutie de service.
  Cu stima!

  1. Buna ziua

   Putem repara placa de baza , puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 241. Buna ziua, am si eu o problema, detin un laptop fujitsu esprimo v6535 si din cauze necunoscute dintr.o data imi palpaie display’ul(nu luminozitate,pur si simplu face dungulitze/se face alb) …il misc putin si isi revine,de unde sa fie problema?cat m’ar costa reparatia?stima

  1. Buna ziua

   Contact imperfect sau cip video , puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   1. Buna seara…..da cu siguranta as putea trece!ideea e sa stiu cam cat ar costa reparatia ,un pretz max si un pretz minim mi.ati putea spune?multumesc frumos!!!

    1. Buna ziua

     Cel mai scump lucru la noi este reparatia placii de baza 100Euro la laptop normal , 150E la sony si 180E la apple.

     Cu respect

     reparaciosii.ro

 242. Am un laptop(avut)acum am o carcasa HP Compaq CQ 61 EQ310 ,cumparat in mai-iunie 2010.Zilele trecute il aveam in priza ca bateria m-a lasat dupa 12 luni,eram pe net la serviciu si i-am schimbat pozitia de pe un scaun pe birou,cand l-am inclinat s-a auzit un zornait de surub (zornait ce se auzea de mult timp) si s-a inchis brusc.Am gasit placa de baza soket AMD pe net dar costa 110 $ plus taxe curierat.Nu am acesti bani si parca as repara placa actuala.Am desfacut laptopul si am gasit surubul libertin ,constatand ca este de la sin ade fixare a HDD-ului.Undeva pe placa a facut facebum(o intalnire intre doua circuite care nu se agreau)mai ceva ca Badoo .Am investit doua salarii de bugetar ce sunt,in acest laptop si imi lipseste ,el imi alunga tristetea,imi alina suferinta,imi implinea dorinta……….:(.actualele simptome :nu se deschide si nu se mai aprind cele trei indicatoare luminoase de pe panoul frontal partea stanga,se aprinde doar indicatorul luminos de langa jak-ul incarcatorului si…. nu se deschide….e mort.Banuiesc ca este alimentarea…voi ca reparaciosi specialisti,ce spuneti?Nu de 100 E reparatia,ci un diagnostic ,clar,ambiguu,orice?
  Tinand cont de faptul ca titlul site-ului vostru e oarecum hilar mi-am permis -cu scuzele de rigoare- sa pun intrebarea intr-un ton asortat site-ului.
  Astept un raspuns pentru care tin sa va multumesc anticipat!

  1. Buna ziua

   Asa cum scrie , diagnosticarea este gratuita si reparatia costa 100Euro.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 243. buna ziua
  cat ma costa sa repar placa de baza la un laptop fujitsu siemens?si daca nu merge reparata cat costa alta noua?

 244. cit costa re paratia ecranului la laptop Dell

  1. Buna ziua
   Ecranul se schimba nu se repara. Puteti sa trimiteti pe [email protected]osii.ro datele dvs precum si seria laptopului pentru o oferta?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 245. Buna ziua

  Daca se poate repara acest controler sau southbridge, as dori sa aflu un pret pentru acesta reparatie.

  Multumesc anticipat!

  Cu respect,

  Ovidiu

  1. Buna ziua

   Reparatia placii de baza costa 100Euro la cursul BNR. Va asteptam

   reparaciosii.ro

 246. Buna dimineata!

  Am si eu un laptop ASUS modelul A52J, cu placa de baza model AS A52JE-2CEX-2.

  Am fost la un service in Iasi cu el, si mi-au spus ca de pe placa de baza este ars controleru pentru hdd, deci nu controleru de pe hdd, ci controleru de pe placa de baza pentru hdd.

  Credeti ca puteti rezolva aceasta problema ?

  Multumesc anticipat!

  Cu respect,

  Ovidiu

  1. Buna ziua

   Daca este controlerul sau southbridge se rezolva. Puteti sa folositi serviciile fan curier sau orice curier doriti.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 247. Buna seara, am si eu un laptop sony vaio vgn-fz31e si ma intereseaza si pe mine cat costa un reflow pt gpu ! multumesc , stima

  1. Buna ziua

   Tehnica de reflow nu o recomandam pentru ca nu tine reparatia. Un reballing sau schimbare de cip costa 100Euro la cursul BNR.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 248. Am varsat apa pe laptop. Mergea inca dar avea o pata transparenta pe display.Mi-ai shimbat display-ul a mai mers putin si dupa s-a stins displa-ul. Acum porneste dar ecranul nu. Ce poate avea? Posibil sa se repare?

  1. Buna ziua

   Orice laptop merge reparat. Puteti veni cu el sa se uite un tehnician? Ce model de laptop este?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 249. Salut am si eu un leptop acer 7720zg , si am probleme la chispstu video , lam mai facut odata , dar dupa cum se pare sa dezlipti din nou . Eu pun vina si pe cei care au facuto ca nu au fost profesionisti . As dori sa mai incerc odata , Cat mar costa la dumneavoasta , si daca aveti placa de baza pt acest model cat ar fi placa de baza ! multumes

  1. Buna ziua

   Va asteptam asa cum am vb pe chat , pentru o diagnosticare gratuita. Sa vedem ce s-a facut si cum putem sa il facem functional.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 250. Salut, am un laptop hp compaq cq61-115es, am fost la un service si mi-au spus sa inlocuiesc placa de baza ca s-a ars cipul. Credeti ca merge reparata? multumesc.

  1. Buna ziua

   Daca este un cip se poate schimba fara probleme.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 251. In legatura cu acerul aspire 5100 de mai sus. Da a fost curatat foarte bine. Chiar i-am dat jos partea ce acopera componentele respective. Dupa cum am spus, coolerul se invarte ok la pornire, merge vreo 3-4 minute si cand ar trebui sa o faca in continuare, deoarece incepe sa devina fierbinte procesorul si metalul conductor, se opreste. Laptopul mai functioneaza putin dupa care se inchide brusc.

 252. salut am unlaptop hp compaq 9010 si nu imi merge un ventilator are firele dezlipite daca se mai poate lipi sau schimba si cat ma costa

  1. Buna ziua

   Ne puteti ajuta cu o poza pe [email protected] ? Nu ne putem da seama de defect.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 253. Buna ziua ! Am cumparat un laptop de la un amic Hp Pavilion tx 2000 Modelul cu touchscreen si spre surprinderea mea nu avea driverul de la placa video instalat iar dupa ce l-am instalat ecranul a devenit negru .. Daca al pornesc cand este rece nu are nimic iar daca-i dau restart atunci pleaca curentul dar nu intra nici biosul ramane ecranul negru ..iar daca nu-i dau restart si al pornesc de la buton functioneaza normal..Precizez ca temperatura de la placa video este de 75 grade iar restul temp sunt normale ..Dupa mai multe investigatii am ajuns la concluzia ca este cipsetul ala dezlipit de la placa video si am inteles ca se poate incalzii cu un uscator industrial si ca se mai schimba si nust ce cauciuc care inlocuieste pasta termica si ca s-ar rezolva fara sa schimb placa de baza,,,As dorii sa stiu cat ma costa toata treaba asta , daca mi-l faceti pe loc si cat dureaza si unde trebuie sa vin

  1. Buna ziua

   Procedura descrisa de dvs nu reprezinta reparatia laptopului si este principala cauza pentru defectarea iremediabila a laptopului.. Trebuie facut un reballing sau se schimba cipul . Pretul este 100Euro la cursul BNR si include si cipul daca este nevoie. Pentru cele cu piese pe stoc este un timp mediu de o saptamana dar de obicei cele cu probleme pe cipul video se rezolva in cateva zile.

   Va asteptam

   reparaciosii.ri

 254. Salut, am un laptop acer aspire 5100. Porneste ok, merge coolerul vreo 5 min dupa care se opreste. Laptopul mai merge inca un min sau doua, pana ce se incalzeste prea tare procesorul si apoi se stinge. Mi-e defect coolerul sau are ceva placa de baza?

  1. Buna ziua

   A fost curatat laptopul?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 255. Va rooooooooooooooooooooooooooooooooooog ajuti-ma. Am un lapto[ Pakard Bell si este defecta placa video. Cat ma costa reparatia sau cumpar placa de baza. sistem vista preinstalat. Astept mesaj de la Dvs pe adresa de net

  1. Buna ziua

   Reparatia placii de baza costa 100Euro la cursul BNR. Pentru o placa de baza noua va rugam sa ne trimiteti modelul de laptop si datele dvs de contact pe [email protected]

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 256. Salut. Am un laptop acer aspire 7520 G caruia am incercat sa-i updatez biosul si bineinteles ca nu am reusit. Acum am black screen. Credeti ca ma puteti ajuta! Sunt din Buzau!

  1. Buna ziua

   Rescriere bios costa 150Ron . Puteti folosi serviciile fan curier si in 48h il aveti inapoi .Va asteptam

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 257. schimbati si tastaturi la laptopuri ..un dell inspiron 6400

  1. Buna ziua

   Am sa va rog sa trimiteti un email pe [email protected] cu datele dvs si service tagul de pe spate pentru a va face o oferta.

   Va asteptam

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 258. salut,am un laptop fujitsu siemens amilo xa2528 cu placa de baza defecta la chipul de la placa video care s-a dezlipit.Ma puteti ajuta?Specific ca a mai fost in service si a fost relipit,dar a cedat iar si acu n`au mai reusit sa`i dea de cap.Daca ma putei ajuta apelati va rog numarul acesta 076********.O seara placuta

  1. Buna ziua

   Puteti vein cu el pentru o diagnosticare gratuita? S-a facut reflow sau reball?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 259. Am un laptop MSI VR630XL-006EU in garantia E_MAG la care s-a prajit placa de sunet si se pare si placa de baza.Mi l-au scos din garantie asa ca sunt nevoit sa-l repar pe post garantie insa unde pot gasi o placa de baza si una de sunet.Placa de sunet e integrata in cea de baza sau e pe conectori?Totusi nu inteleg cum HDD-ul si unitatea optica sunt afectate iar procesorul si memoria RAM nu…

  1. Buna ziua

   Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita? Greu de evaluat problema . Este posibil scenariu hdd optic defect .

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 260. am un hp dv9000 cu cipsetul video cazut.mai pot face ceva cu el?

  1. Buna ziua

   Are foarte mari sanse de a fi reparat. Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 261. Cred ca mi s-a stricat placa de baza … porneste cateva secunde si apoi se restarteaza automat … precizez ca am laptopt toshiba satellite modelul l30 .Cat m-ar costa o placa de baza ?

  1. Buna ziua

   Reparatia costa 100Euro , pentru o cotati placa de baza noua va rog sa ne trimiteti pe [email protected] modelul exact de laptop precum si datele dvs de contact

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 262. Buna, Am un laptop HP G62, l-am luat nou acum 6 luni,iar acum cateva zile mi-a cazut de la o distanta de 0,5 metri fiind pornit. De atunci coolerul ventileaza neincetat, iar la jocuri si filme HD e foarte zgomotos si nu era asa inainte. Temperaturile le-am verificat cu Everest si ajung la 75 CPU si 85 GPU. Ce ar trebuii sa fac, sau care ar putea fi cauza? Alte nereguli nu am observat. Daca il duc la garantie ce ar trebuii sa le spun?

  1. Buna ziua

   Daca a suferit un soc mecanic nu cred ca mai are garantie. Putem incerca o curatare a lui si repozitionare a coolerului. Costa 85 Ron si dureaza cateva ore.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 263. Buna ziua!. De curand mi s-a stricat laptopul (siemens) si am inteles ca de vina ar fi cullerul care a “cedat”..Vreau sa stiu daca se poate repara si cam care ar fi pretul reparatiei?

  1. Buna ziua

   Pentru o oferta am sa va rog sa ne trimiteti pe [email protected] modelul exact de laptop si datele de contact

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 264. buna ziua am si eu un leptop HP si nu se mai deschide am fost undeva cu el si mea zis ca e biosul mai are vreo sansa de facut

  1. Buna ziua

   Daca este biosul este un caz fericit. Evident ca se poate remedia . Puteti trece cu el pentru o diagnositcare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 265. am probleme cu placa de baza mi -a ars o piesa pe ea la un toshiba satellite l 500

  1. Buna ziua

   Daca s-a ars o putem schimba. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 266. Buna ziua,am un sony vaio pcg31311m si as dori sa stiu de unde as putea cumpara piesa NPCE871LAOUX

  1. si cam la ce pret m-ar ajunge

  2. Buna ziua

   Din pacate nu gasesc nimic dupa acest cod. Am sa va rog sa trimiteti pe [email protected] o poza si un link cu piesa dorita impreuna cu datele dvs de contact.

   Cu respect
   reparaciosii.ro

 267. Salut. Am dat vin pe placa de baza si cei de la reprezentanta mi-au spus ca are cateva scurtcircuituri pe ea. Se poate repara? mentionez ca este un laptop acer

  1. Buna ziua

   Orice placa se poate repara. Puteti sa veniti cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 268. Va salut cu respect..Am un laptop Toshiba tecra A10-11E..are parola pe bios..ma intereseaza cat ma costa sa-l fac la dvs..si mai am si un Sony Vaio VPCX11S1E…care are parola pe hard, la fel si la asta daca se poate sa-mi spune-ti un pret.Va multumesc anticipat..Stima..respect si numai bine.

  1. Buna ziua

   La tecra parola este de bios sau in cip de securitate?
   Ce model de hdd este? Mai este nevoie de datele de pe el?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 269. Va salut.Am un laptop toshiba tecra A10-11E..are parola pe bios,intrebarea e, cat ma costa sa scot parola? Si mai am un Sony vaio VCPX11S1E..are parola pe hard,la fel si la asta daca imi puteti spune cat ma costa..Va multumesc anticipat pentru raspuns.Cu respect..numai bine.

 270. sal am un acer aspire 5315 si cred ca sa dus placa de baza …cat mar costa sa o reparatii??

  1. Buna ziua

   Reparatia costa 100Euro la cursul BNR cu tot cu tva si include toate piesele necesare.
   Diagnosticarea este gratuita.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 271. Buna ziua

  Am un sony vaio vgn fj3s\w , banuiesc k e placa de baza dusa laptopul porneste numai uneori ,cate o data ramane blocat la logo de la bios. Cat mar costa o reparatie la placa de baza si cat ar fi termenul de garantie care il primensc dupa reparatie.

  1. Buna ziua

   Reparatia placii de baza la sony costa 150Euro la cursul BNR. Diagnosticarea este gratuita , puteti veni cu el?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 272. Stima. Mi-a picat un port USB la un HP dv6700 (cel care tine si webcam-ul). Se poate repara? Cost?

  1. Buna ziua

   Schimbarea unei mufe costa 150Ron si dureaza cateva ore. In general 70% din laptopuri cu problema aceasta se rezolva prin schimbarea mufei.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 273. Buna ziua,numele meu este Cringus Laurentiu si am probleme cu un laptop.Am un acer extensa 5220 la care mi s-a spus k problema e placa de baza.Mentionez ca este laptopul mamei de serviciu,iar pentru a va puta face plata trebuie sa aveti dumneavoastra cont in trezorerie(asa mi-a spus).Se poate face ceva? Astept raspuns. Multumesc.
  O zi buna!

  1. Buna ziua

   Se poate achita si prin trezorerie . Daca este placa de baza se rezolva.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 274. am un hp presario cq56-292sf.nu boot-eaza ,nu are sunetul acela de pornire la bios,ecranul e portocaliu si nu pot intra in bios.se poate repara? si la ce pret?

  1. Buna ziua

   Se poate repara dar trebuie vazut exact ce problema are. Diagnosticarea este gratuita ,puteti trece cu el ?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 275. buna ziua

  Am o problema cu incarcarea si bateria de la un laptop ASUS adica nu semai deschide deloc si nici nu se mai incarca.As vrea sa stiu cit ma costa repararea adresa dumneavoastra si care este programul de functionare.

  1. Buna ziua

   Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita? Nu ne putem da seama de natura problemei din descrierea dvs.
   https://www.reparaciosii.ro/contact-service-laptop-bucuresti-reparatii-laptop-bucuresti/

   Contact
   Program lucru : Luni – Vineri 10 – 18

   Sambata, Duminica numai cu rezervare telefonica sau e-mail.

   E-mail: [email protected]

   (This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it)

   Telefoane: Orange: 0740 694 442 Vodafone: 0723 640 003

   Adresa: Sos Pantelimon nr 1A, Cladirea Diasfin SA. et. 1, Sector 2 , Bucuresti.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 276. Buna seara..am o problema cu leptopul meu Toshiba satellite A300D-11 V ..de fiecare data cand intru pe el stau ce stau linistita iar la un moment dat se opreste si daca insist se opreste inca odata si tot asa..va rog ajutati`ma si daca exista vreo modalitate de reparare va rog sa`mi spune`ti si pretul..si m`ai am inca o problema asta este din leptop..am vrut sa`mi iau yahoo messenger 12 l`am luat iar dupa am vrut sa`l iau inapoi ce yahoo messenger 11 dar din pacate nu a m`ai mers..va rog frumos sa`.mi raspunde`ti urgent.. Multumesc frumos..

  1. Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? Sunt doua probleme diferite.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 277. buna ziua am varsat din greseala cafea pe tastura laptopului..l-am curatat cum m-mam priceput si eu lam lasat la uscat..adr acum nu se mai aprinde (nu apare imagine pe monitor) cred ca e placa de baza cat m-ar costa reparatia iei? presupun ca e uns curt circuit….va multumesc!

 278. ///va rog sa fie din cel argintiu/// M-am uitat mai bine acum si am observat ca partea din fata a unitatii optice, cea argintie pare a fi un capac , este putin mobil.

 279. buna ziua
  cu rugamintea:

  laptop hp dv5 1181en. Am intodus in unitatea optica un dvd din cel de mici dimensiuni (1,4 gb). nu l-a citit dar de atunci nici nu mai citeste nimic. cred ca trebuie schimbata unitatea optica posibil s-a decalibrat. cum procedam ? va rog sa fie din cel argintiu daca este posibil ca sa nu stric aspectul jucariei. mentionez ca am incercat tot ce se poate acasa pt remediere, curatare cu vata curatare cu spirt , reinstal so. mort. cand introduc dvd bazaie de cateva ori apoi liniste. unitatea optica raspunde totusi la comenzi din mouse ,” scoatere”

  cu stima,

  catalin

  1. Buna ziua

   Puteti sa ne trimiteti pe [email protected] s/n si p/n de pe spate precum si datele dvs de contact?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 280. Buna seara! Am si eu un laptop ASUS modelul A52J, cu placa de baza model AS A52JE-2CEX-2.
  Problema lui e ca nu ma lasa sa instalez wind pana la sfarsit, apare o eroare pe fundal albastru, dupa care isi da restart, si incepe inslatalarea wind de la inceput.

  Am mers cu el la un service, si mi au spus ca placa de baza e de vina.

  Totusi la un moment dat am reusit sa i instalez wind, am reusit cu un xp, dar aparea aceeasi eroare dupa ceva timp, si din nou se restarta.

  Astept un raspuns si de la dvoastra.

  Va multumesc anticipat!

  Cu respect,

  Ovidiu

  1. Buna ziua

   Puteti terce cu el pentru o diagnosticare gratuita? S-a incercat cu alta memorie/hdd?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   1. Buna dimineata, si multumesc pentru raspuns!

    Da, am incercat sa i pun un alt hdd de rezerva, si tot aceeasi problema apare.

    Sunt din Iasi, deci mai greu sa ajung pentru o diagnosticare.

    Deasemenea s a scanat cu un programel care descopera defectiuni in laptop uri, (nu ma prea pricep despre ce program e vorba), si programelul arata ca nu e nimic defect in el. A trecut prin mainile mai multor prieteni it sti, si nimeni nu stie despre ce e vorba.

    Daca ma mai puteti ajuta cu un raspuns.

    Va multumesc anticipat!

    Cu respect,

    Ovidiu

    1. Buna ziua

     Pentru o diagnosticare gratuita puteti folosii serviciile unui curier. Posibil sa fie o problema din placa de baza

     Cu respect

     reparaciosii.ro

 281. Am un laptop Toshiba A200-23k. Dintr-o data nu mai porneste normal. Adica se aprinde ledul de pornire fara sa se aprinda sigla luminoasa din stanga si atat. timp cateodata de un minut dupa care porneste. Dupa ce porneste nu are nici o problema. Daca il opresc si il pornesc imediat merge ok. Daca il las 1 ora face la fel. Cateodata porneste bine din prima. Am testat mem ram si ok. L-am curatat inclusiv pasta termica. Nu a fost bruscat si nici “forjat ” prea tare in jocuri. Ce parere aveti?

  1. Buna ziua

   Avem prea putine informatii pentru ca da o parere. Puteti veni cu el pentru o diagnositcare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 282. Buna ziua,
  Detin un laptop, HP ProBook 4510s care nu mai vrea sa ma “ajute” , in sensul ca “am uitat parola de bios” desi nu am setat niciodata asa ceva pentru el ,intr-o dimineata mi-a aparut ceva despre HP SpareKey ,i-am dat “Don’t show again” si de atunci tot aseapta sa ii bag vreo 3 parole , am fost cu el la un service si mi-a spus ca laptopul face parte din categoria celor care NU “inregistreaza” parola de bios pe “baterie” ,ci are ea singurica un “CIP” anume pe placa de baza unde este stocata si ce nu poate fi accesat momentan ,cel putin de catre cei de la service-ul la care am fost.

  1. Buna ziua

   Se poate schimba orice cip . Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 283. salut am si eu un laptop marca IBM thinkpad x40 si nu stiu ce sa intamplat, pt ca laptopul era arpins aveam incarcatotul in el si apoi am vrut sa bag jeacul de mufa de la niste casti de tel in el (am mai facut asta si nu a fost nici o problema) si acum sa oprit fara sa vreau si habar nu am dc si nu se mai aprinde? se mai poate face ceva cu el. astept un raspuns cat mai urgent. marius din buc

  1. Buna ziua

   Sunt sanse de reparatie. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 284. Buna seara , am un laptop Hp mini 2133 si dupa o scanare a antivirusului mi-a dat ecran albastru.Dupa acea nu a mai pornit ,i-mi sta ledul de power aprins si nimic.Am inteles ca ar putea fi deslipit procesorul de pe placa.Daca ar fi aceasta problema cat ar costa.Multumesc si astept raspuns.

  1. Buna ziua

   Pretul reparatie unei placi de baza este de 100Euro la cursul BNR. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 285. Buna ziua ! Am un laptop HP pavilion dv6 3050 eq si s-a defectat un difuzor (zornaie urat) si am nevoie de alte difuzoare (defectul e de natura mecanica ). Imi puteti aduce ? Un pret aproximativ ? Multumesc !

  1. Buna ziua

   Orice piesa poate fi adusa pe comanda. Va rog sa ne trimiteti pe [email protected] PN si SN de pe spatele laptopului impreuna cu datele dvs de contact.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 286. Sall am un laptop Packard Bell EasyNote MX-51 , alimentatorul a facut atingere cand era bagat in priza si nu se mai incarca .Functioneaza doar pe baterie dar nu am cu ce sa o incarc . Va rog imi puteti spune ce credeti ca are si cat m-ar costa sa il repar?

  1. Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 287. De laptop Myria va ocupati? Se ofera garantie macar 2 saptamani pentru reparatie pt a gi sigur de reusita?
  Si inca ceva.Daca nu va ocupati de Myria, puteti fixa macar o balama de la display? Ma puteam ocupa eu dar nu am gasit suruburi asa mici:).Multumesc

  1. Buna ziua

   Reparam si Myria. Va rugam sa ne spuneti ce problema are laptopul.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 288. Am un laptop toshiba l 630,la care am connectat un cablu usb,care avea un scurt.Acum laptop-ul nu se mai aprinde.Se poate rezolva problema?Multumesc!

  1. Buna ziua

   Se poate remedia .Va asteptam

   reparaciosii.ro

 289. Salut am si eu o problema cu un asus pro 59l (defapt 2 amandoua fac acelasi lucru) cand il deschizi ramane prima imagine blocata daca impingi umpic de display revine imaginea actuala, nu mai impingi se blocheaza imaginea….

  1. Buna ziua

   Poate fi cablu video sau o presiune a carcasei asupra unui cip. Puteti veni cu ele pentru o diagnosticare gratuita? Aveti 10% reducere daca veniti cu 2 laptopuri.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 290. Buna ziua!Am si eu nevoie de un display pt laptop hp 625!Imi puteti spune,va rog,cat costa?Multumesc!

  1. Buna ziua

   Va rog sa ne trimiteti pe [email protected] s/n si p/n de pe spate pentru a va face o oferta.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 291. Am achizitionat un Toshiba nu stiu ce serie si l-am luat defect. propriu-zis porneste si se plocheaza, dar asta doar la 1 din 10 incercari. La celelalte 9 nici nu se aprinde displayul , nu stiu ce are pe placa de baza am vazut un loc “cald”. Se poate rezolva? Sunt din Arad.

  1. Buna ziua

   Se rezolva. Porbabil o pisa cu lipituri recei sau un cip defect. Puteti sa il trimiteti prin curier? Diagnosticarea este gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 292. Salut
  Am un Laptop HP DV9429US Dual Core 3GB DDR2 Nvidia 1GB care incepe sa imi faca figura cu crash in gaming si nu se mai aprinde…..
  Ce pot face??? Si daca trebuie sa schimb placa cat ma costa?

  1. Buna ziua

   Reparatia placii de baza costa 100Euro la cursul BNR. Daca doriti o cotatie pentru o placa noua va rugam sa trimiteti pe [email protected] s/n si p/n de pe spatele laptopului precum si cu datele dvs de contact.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 293. Buna,am o problema cu leptopul…Acer Aspire 6920g, nu mai stiu ce poate fi de vina,am observat ca se blocheaza(ingheata) fara a putea face ceva ci doar oprit fortat.dupa multe incercari am observat ca singura posibilitate de a lucra pe el este sa folosesc antivirusul (MSE) in mod scanare,dupa ce se incheiea procesul de scanare se bloca…virusi nu am pe hard.am incercat sa opresc serviciile si tot degeaba am incercat si verificat driverele toate bune…,am formatat tot hd-ul tot si nimic, am oprit ce se putea opri si degeaba….,am incercat in safe mode si asa functioneaza fara probleme.Am reinstalat win 7 dar cu mare greutate deoarece se bloca mereu.Nu mai stiu ce pot sa-i fac.temperaturile par bune, am testat ram-ul,am testat procesorul, hd-ul toate par bune, nu mai stiu.Ma poate ajuta cineva?

  1. Buna ziua

   Probabil este o problema din placa de baza. Puteti trece cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 294. unde se afla sediul in brasov?

  1. Buna ziua

   Pentru Brasov folosim serviciile fan curier.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 295. Am un MacBook Air. Din cind in cind im apare un mesaj care spune sa apas butonul de oprire si apoi sa-l repornesc. La repornire genereaza 3 beep-uri si nu mai porneste decit daca il las cam 1 o zi. Se poate repara?

  1. Buna ziua

   Se incalzest foarte tare? Puteti trece maine sa se uite un inginer la el?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 296. salut am un laptop GATEWAY P-6860FX . mi sa stricat placa video.se poate face ceva? respect

  1. Buna ziua

   Daca este placa video se rezolva . Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 297. buna ziua
  am un laptop ACER E525
  l am lovit cu pumnul in tastatura si mi s-a facut ecranul alb si ceva dungi colorate si s-a blocat!
  ce trebuie sa fac ca sa l repar?
  va rog un raspuns cat mai repede posibil
  multumesc

  1. Buna ziua

   Posibil sa fi sarit un cip de pe placa . Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuia?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 298. Buna am un laptop cuparat din america de 1 luna este HP pavilion dv7 nu stiu daca asta e modelul sau ce e am dat pe el 900$ are procesor i7 6gb 750G si i-am spart dispayu va rog trimitetimi un email pe adresa bo*******@yahoo.com sa-mi spuneti un pret pentru dispay si in ce orase puteti ajunge .

  1. Buna ziua

   V-am trimis un mesaj cu oferta . Cu respect

   reparaciosii.ro

 299. buna ziua, acum circa 3 luni am scapat cafea pe el,nu se mai aprinde monitorul, si nici nu am avut posibilitatea sa-l duc la un service in tot acest timp. Am fost la vreo 2-3 service-uri si acum deja ma orientam spre a-mi cumpara altu’. Laptopul e un Acer aspire 7736zg.Imi dati vreo sansa? Multumesc!

  1. Buna ziua

   Orice laptop mai are o sansa la noi .Diagnosticarea este gratuita , haideti sa se uite un inginer la el!

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 300. VREAU SA REPAR SI EU UN LAPTOP

  1. Buna ziua

   Ce model este si ce problema are?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 301. Am pus coletul cu laptopul la fan curier Nemo express.Mi-au spus ca maine soseste la dvs coletul.
  Stima,

  1. Buna ziua

   Va multumim. Dedata ce soseste o sa va sune un coleg.
   Cu respect

   reparaciosii.ro

 302. Am si eu 2 intrebari:
  1.Mai am timp sa trimit si eu laptopu pt reparatie,sau intrati in vacanta de Craciun?
  2.reparatia laptopului pot s-o fac pe firma,adica sa-mi emiteti factura pe firma dupa ce mi-l reparati,datele urmand sa vi le dau eu, in aceasi suma adica 100euro?
  Stima,

  1. Buna ziua

   Este timp pentru reparatie. Orice service este insotit de factura si garantie . Datele de facturare le puteti comunica dupa ce este gata reparatia.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 303. salut..am un hp pavilion dv6500 , sa ars placa video.asa mi-au spus cei de unde l-am luat..se poate face cv cu el ?si cam cat ar costa
  ? , multumesc

  1. Buna ziua

   E clasica problema . Se schimba cipul daca este ars. Reparatia costa 100Euro la cursul BNR.

   Va asteptam diagnosticarea este gratuita.
   Cu respect

   reparaciosii.ro

 304. Buna ziua
  Am un laptop HP Pvilion DV6500. La pornire, imediat cind se incarca BIOS-ul imaginea nu apare OK, apar tot felul de caractere ciudate. In partea de windows, imaginea apare de 6 ori pe ecran, dar foarte inteligibila. Am scos memoria RAM, am scos si bateria de pe placa de baza, dar tot degeaba. Ma puteti ajuta?
  Multumesc

  1. Buna ziua

   O problema fregventa la acest model . Este din cipul video si se poate repara.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

   1. Puteti sa-mi dati si cotatie de pret?

    1. Buna ziua

     Problemele din placa de baza costa 100Euro la cursul BNR. Diagnosticarea este gratuita.

     Cu respect

     reparaciosii.ro

 305. De fapt sa fiu mai exact tensiune nu scade la punctul de intrare pe placa ci pe componentele electronice aflate in imediata vecinatate a locului in care firele de alimentare de 19 V sunt legate pe placa(la intrarea pe placa ramane tot 19 V).

 306. Buna ziua,
  Am un laptop Toshiba A135- S4527.La doua saptamani dupa ce l-am cumparat au aparut primele probleme.Cu bateria scoasa in timp ce se afla in functionare doar pe sursa externa ,calculatorul meu s-a stins brusc din lipsa de alimentare.Din acel moment am folosit laptopul avand tot timpul bateria pusa pe pozitie.Dupa jumate de an aparuse un alt defect:cu sursa de alimentare externa cuplata,calculatorul meu in loc sa mearga pe alimentarea externa el mergea pe baterie iar in momentul in care bateria se consuma calculatorul se inchidea din lipsa de sursa de energie.L-am dus la un service si nu a reusit sa gaseasca defectul,apoi l-am dus in Bucuresti la service autorizat pt reparatie Toshiba aflate in garantie.Raspunsul a fost ca defectul pe care il reclamam nu l-au gasit.Atunci am desfacut singur calculatorul si am studiat placa de baza ,am constatat ca firele de alimentare care veneau pe placa nu avea o lipitura corespunzatoare , am refacut lipitura si nu am avut probleme mai mult de un an.Acum problemele au reaparut:cu sursa externa cuplata 220V/19V ,bateria calculatorului nu se incarca decit pentru citeva secune din momentul alimentarii cu sursa de energie din exterior iar daca incerc sa folosesc calculatorul fara baterie acesta porneste si apoi se stinge pana sa porneasca complet windowsul.Am masurat alimentarea pe placa care atunci cind porneste are 19V iar apoi scade la 12V (moment in care nu mai primesc nici semnalizarea ca bateria este pe inacrcare).Probabil se deschide un alt ciruit care face ca , caderea de tensiune sa scada la 12 V.
  Aveti idee ce defectiune are?

  1. Buna ziua

   Posibil se fie de la un cip. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 307. Salut! Am si eu o problema cu un acer aspire 5730z…mi-a murit cipsetul din cauza temperaturii…cei din srvice mi-au spus ca s-a prajit su pasta termoconductoare s-a impietrit pe el…care sunt sansele sa se repare? Cat m-ar costa si cat timp va sta in service?
  multumesc anticipat!

  1. Buna ziua

   Pretul este de 100Euro . Sansele sunt destul de mari pentru reparatie. Pentru cele cu piese pe stoc timpul mediu este de o saptamana.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 308. salutare,am un hp g62 465sf si a suferit un soc termic,am inteles ca s-au dus 2 tranzistori electrici,ma puteti ajuta sa gasesc asa ceva,k nu se prea gaseste

  1. Buna ziua

   Ce inseamna soc termic? Daca sunt tranzistorii se rezolva.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 309. Am un Acer din seria Aspire 5100 care functiona extrem de bine. Cum a inceput sa se opreasca din senin l-am dus la niste specialisti … Prima investigatie a relevat ca nu mai porneste coolerul iar concluzia a dus la curatare, pe care am platit-o si a fost realizata. Dupa ce l-am luat acasa insa am constatat ca problema nu a disparut. Am comunicat cu specialistii gandindu-ma la o problema fizica.
  S-a ajuns la concluzia ca laptopul este virusat (asta in ciuda faptului ca a fost protejat) iar procesul malware respectiv ar opri coolerul. Intre timp am instalat si eu Security Essentials care gasea intradevar un toian, dar dupa devirusare si restartare am constatat ca este vorba (de mai mult) de un virus care genereaza troianul …
  S-au facut noi investigatii iar dupa ce au utilizat metodele lor de devirusare l-am luat iar acasa, insa tot nu s-a rezolvat. Se pare ca virusul este undeva in bios, specialistii ajungand la concluzia ca ar trebui rescris … Ideea este ca nici acum, dupa mai multe incercari, nu am ajuns la o concluzie pozitiva, desi in situatia in care asta ar rezolva problema as fi fost de acord chiar cu schimbarea cipului aferent.
  Mi-am pierdut increderea din moment ce au spus de 2 ori ca au rezolvat iar acum imi comunica telefonic ca “este ceva SF” si ca nu au mai intalnit asa ceva … Nu imi ofera siguranta ca se rezolva, ce sa mai vorbim de fptul ca devine neproductiv !

  Credeti ca mai am sansa sa-mi rezolv probema ? Puteti oferi o solutie rezonabila ?

  1. Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita? Povestile SF sunt pentru copii.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

   1. Da, in situatia in care nu se rezolva, imediat ce il recuperez voi veni. Multumesc !

    1. Buna ziua

     Va asteptam

     reparaciosii.ro

 310. Am un laptop Acer 5135 care are o problema cred cu invertorul. Pe scurt, deschid laptop-ul insa pe ecran nu se vede nimic decat cu o alta sursa de lumina. Daca il conectez la un alt monitor merge perfect. Cam cat m-ar costa invertorul si inlocuirea acestuia si cam ce pret?

  1. Buna ziua

   Invertorul costa 150Ron si aveti 3 luni garantie.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 311. Buna dimineata , mi-am varsat vin pe laptop si acuma merge dar numai pe baterie,de incarcat nu mai incarca deloc.ce e de facut cu respect?!

  1. Buna ziua

   Ce model de laptop este?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 312. buna seara, am si eu o problema cu un laptop acer aspire 3100 series..il aprind si ramane blocat definitiv nu-i mai functioneza absolut nimic, mause tastatura nimic nimic.care ar fi broblema?ce ar putea avea?si cat m-ar costa reparatia? multumesc frumos.

  1. Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 313. Buna seara! Pt un notebook fujitsu model amilo m3438g cu vga defect si reballing vga esuat se mai poate face ceva??

  1. Buna ziua

   S-a schimbat cipul? Ce inseamna reballing esuat?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 314. ah,si inca ceva,la acest pret se mai adauga si tva????sau primesc ramburs 100 euro in lei + taxele de curier???

  1. Pretul este final . La ramburs platiti contravaloarea a 100Euro + cheltuielile de expeditie.

 315. Salutari. Am un laptop pe care l-am scapat si s-a spart carcasa si nu mai porneste. L-am dus la un service si mi-au spus ca placa de baza e fisurata. Cat m-ar costa reparatia?

  1. Buna ziua

   Ce model de laptop este? Daca placa este fisurata trebuie schimbata.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

   1. E un Acer Aspire 5536G

    1. Buna ziua

     Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratutia?

     Cu respect

     reparaciosii.ro

     1. Cred ca am mai postat o data asta. Nu am cum sa vin cu el(locuiesc in Cluj Napoca). L-as trimite pe curier, dar sa stiu ca vine inapoi “vindecat”. Sa zicem ca trebuie schimbata placa…puteti face asa ceva?

     2. Buna ziua

      Evident ca putem face rost si de placa daca este nevoie.

      Cu respect
      reparaciosii.ro

 316. Acer aspire 5100 fara probleme pana in prezent . Din pacate nu se mai aprinde deloc display-ul, desi este alimentat laptopul … (se vede ledul si se aude coolerul care functioneaza normal). Ce poate fii? Am incercat sa schimb memoria RAM (in prezent 2×2 GB) cu alte placute si am scos si HDD-ul, dar fara niciun rezultat. Display-ul nu se aprinde deloc, iar cand nu are deloc memoria nu se aude acel sunet de test (lipsa RAM). Nu stiu ce sa mai fac. Repet a functionat perfect fara niciun semn pana acum.
  Multumesc pt. orice raspuns care m-ar ajuta …

  1. Buna ziua

   Modelul acesta are probleme cu cipul de pe placa de baza si se poate repara. Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 317. Nu incarca alimentatorul la Notebook Toshiba NB200.
  Puteti verifica pe loc daca trebuie alt alimentator sau e o problema la laptop?
  Cat ar costa un alimentator de la Dvs?

  1. Buna ziua

   Diagnosticarea este gratuita . Va asteptam.

   Reparaciosii.ro

 318. deci reparatia laptopului cu tot cu tva ma costa 539 ron daca am calculat bine,fara taxele de transport curier nu?

  1. Buna ziua

   Pretul reparatiei este de 100Euro la cursul BNR adica 435.35 la cursul de astazi. Taxele postale cad in seama clietului.

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 319. hey!am si eu un laptop gateway din pacate aam folosit un incarcator neadecvat(o chinezarie) acelasi amperaj acelasi voltaj dar de proasta calitate,acesta m-ia topit mufa de alimentare de pe placa de baza,el functioneaza dar nu se mai alimenteaza.se poate schimba mufa(eu am gasit mufa separat)?si cat ma costa?multumesc

  1. Buna ziua

   Se poate schimba fara probleme daca este mufa.

   Va asteptam

   reparaciosii.ro

 320. Care este procedura de trimitere a unui laptop la dvs ? Il ambalez , il expediez pe adresa Sos Pantelimon nr 1A, Cladirea Diasfin SA. et. 1, Sector 2 , Bucuresti si pun in interior o lista cu probleme sau faceti dvs. lista dupa diagnosticare ?

  1. Buna ziua

   Am sa va rog sa il ambalati foarte bine , 5cm distanta dintre laptop si cutie . In interior sa lasati un bilet cu NUME ADRESA TEL SI EMAIL pe care se va primi procesul verbal si acces la sistemul nostru informatic, precum si o mica descriere a problemei.Daca doriti o diagnosticare in prealabil va rugam sa notati acest lucru.. Coletul se expediaza mentionata.

   Va asteptam

   Cu respect

   reparaciosi.ro