Reparaciosii Logo

Placa de Baza Defecta – Service Bucuresti

placa de baza defectaUna dintre ultimele probleme cu care laptopul vostru ar trebui sa se confrunte ar fi o placa de baza defecta. De ce? Dupa cum sugereaza si numele acestei componente hardware, daca din orice motiv se defecteza, laptopul nu va mai putea functiona corect deoarece isi pierde una dintre piesele principale. Ce puteti face totusi daca placa de baza se strica? Desigur, sa apelati la Reparaciosii. Noi am oferit si vom oferi mereu servicii de cea mai buna calitate si  profesionalism. iar toate acestea la un pret cat mai convenabil pentru clientii nostri. Deci daca sunteti interesati de reparatii placa de baza, atunci tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne apelati la numarul de telefon: 0723 640 003, ori sa ne scrieti in zona de Comentarii, iar noi va vom raspunde cat de curand.

Placa de Baza Defecta – Detalii si Indicatii

 • Deoarece sunt multe motive pentru care un laptop poate sa se strice, si foarte multe componente care pot provoca aceste probleme, este greu ca un utilizator obisnuit sa isi dea seama daca defectiunea vine intr-adevar de la placa de baza. Insa sunt o serie de indici care va pot spune cu siguranta daca aceasta este componenta afectata. Primul indiciu este viteza de lucru foarte scazuta, mai ales daca nu aveti foarte multe aplicatii deschise.
 • Un alt indiciu la fel de important, care ar trebui sa va alarmeze imediat, este atunci cand laptopul nu porneste ori se inchide imediat dupa ce a fost pornit, chiar daca bateria este alimentata complet.
 • Ce trebuie sa faceti daca va confruntati cu o placa de baza defecta? Desigur, sa nu va panicati, si sa ne sunati cat de curand astfel incat problema sa nu se agraveze.

Avem peste 90% rata de succes in cazul placilor de baza care nu au mai fost reparate in alte service-uri.

Cat despre costuri, noi oferim diagnosticare laptop gratuita, iar daca se dovedeste a nu fi vreo problema, nu trebuie sa platiti nimic.

[inset side=”right” title=”Service laptop – chat”] [yahoo-messenger-pingbox-mic-drepta-toate-paginile] [/yahoo-messenger-pingbox-mic-drepta-toate-paginile] [/inset]

Lasa un mesaj

3 Comments

 1. Bogdan-Reply
  5 iunie 2017 at 19:25

  Salut. Am un dell inspiron m5030 care nu pornește și nici nu incarca in momentul in care il bag in priza. As dori sa știu care sunt cauzele și dacă de poate repara. Mulțumesc

  Raspunsul l-ati primit pe email.
  Va multumim,
  Reparaciosii.ro

 2. bogdan-Reply
  27 ianuarie 2014 at 15:25

  am si eu o problema cu laptopul meu….am un dell inspiron m5030 si pana acum mi se bloca foarte rau iar astazi cand am vrut sa l deschid nu se mai aprindea ecranul si scotea niste bip uri repetate…..cum pot sa il trimit si eu la dumneavoastra pt a mi-l repara /

  • Dan Matran-Reply
   11 februarie 2014 at 22:07

   Pentru ca noi sa il diagnosticam si sa il reparam trebuie sa il aduceti la sediul nostru. Adresa si datale de contact le puteti gasi aici.

Call Now Button