Reparaciosii Logo

Laptopuri Asus – avantaje si dezavantaje

Va vom prezenta in cele ce urmeaza cateva modele de laptop Asus, care va vor convinge de faptul ca acest tip de laptop ofera raportul perfect calitate – pret! Daca ne gandim ca doar licenta pt. Windows 8.1 costa in jur de 500 de Lei, vom realiza ca laptopul Asus X553MA-SX455B vine cu un pret excelent! Laptopul Asus ofera performante ridicate, in comparatie cu alte marci. In plus, acesta contine Windows 8.1 preistalat. Designul este clasic, elegant, iar carcasa neagra este fabricata dintr-un plastic de calitate. Un mic dezavantaj pe care il are acest notebook sunt tastele care la prima impresie pot parea fragile.
Laptopul este echipat cu un procesor Intel Celeron Dual Core, care desi nu este foarte performant, se misca bine in browser si alte programe multimedia pe care le utilizam zilnic. Display-ul HD LCD LED inseamna ca are reflexie destul de mare la lumina naturala. Unghiul de vizualizare este destul de mare si claritatea foarte buna. Placa video integrata de la Intel HD Graphics este suficient de buna pentru a viziona filme si video-uri HD.
Conectivitatea si dotarile acestui model sunt cele uzuale, iar cele 2 difuzoare stereo integrate au o claritate foarte buna si redau un sunet omni-directional, datorita tehnologiei folosita de Asus, SonicMaster. Notebook-ul are de asemenea un DVD RW, un microfon integrat, un cititor de carduri, o camera WEB VGA, iar bateria dureaza pana la 5 ore.
Asus a ajuns printre cele mai apreciate laptopuri din Romania datorita calitatii, dar si a pretului decent. Modelul Asus x551MAV-BING-SX401B este special creat pentru sarcini simple. Designul este sobru si elegant, carcasa rigida fiind fabricata dintr-un plastic destul de rezistent. Ecranul este acoperit de o suprafata luciosa usor de curatat, care ofera o claritate buna. Singurul dezavantaj ar putea fi reflexia puternica a luminii, insa daca nu il folositi in exterior, nu veti intampina nicio problema.
Laptopul este dotat cu un procesor cu 4 nuclee de la Celeron, fiind special conceput pentru Browsing, Office si lucruri mai simple. Acest model de Asus prezinta un display de 15.6 inch de tip LCD LED. Rezolutia maxima de 1366 x 768 HD Glare are o claritate foarte buna, daca suntem atenti sa nu il utilizam la lumina puternica din cauza suprafetei lucioase de pe ecran. Boxele integrate nu sunt foarte puternice, dar au o claritate foarte buna fata de alte laptopuri la un pret mai mare.
Laptopurile Asus au fost mereu prevazute cu componente extrem de performante, iar modelul K555LN-DM205D nu este o exceptie. Dispaly-ul este Full HD, perfect daca doriti sa mergeti cu laptopul si in aer liber la lumina naturala mai intensa.
Vanzarile de laptopuri au crescut mult in ultimul timp, datorita faptului ca marii producatori au reusit sa faca laptopuri foarte performante. Exceptie nu fac laptopurile Asus, prevazute cu un design si dimensiuni ce se vor preta cu locul si momentul in care va aflati. De asemenea, greutatea lui va permite sa il luati cu dumneavoastra oriunde veti avea nevoie. Accesoriile integrate, cum ar fi camera web, microfonul, bluetooth, antena wireless sau cititorul de carduri constituie un alt avantaj.
Cu avantaje si dezavantaje, laptopurile se dezvolta datorita fiabilitatii acestora, dar si a popularitatii de care se bucura. Laptopurile Asus dovedesc o calitate superioara, incercand si reusind sa ofere clientilor o gama larga de beneficii!

Lasa un mesaj

Call Now Button