Reparaciosii Logo

Inlocuire ecran laptop – Solutii

inlocuire ecran laptopSunt multe cauze ce pot duce la un ecran defect, iar fiecare din ele este cat se poate de impredictibila. Se poate ca ecranul sa se strice daca varsati lichide din greseala in carcasa acestuia, ori daca uitati obiecte pe tastatura laptopului iar apoi il inchideti brusc, iar alte ori se poate ca o cazatura sau un impact dur sa duc la o defectiune permanenta. Insa ce este de facut intr-un astfel de caz? Desigur, sa apelati la un service laptop precum al nostru. Noi, Reparaciosii, oferim reparatii laptop cat si inlocuire ecran laptop pentru orice client ce aduce laptopul la sediul nostru. Numarul nostru de contact este: 0723 640 003, insa ne puteti scrie si in zona de Comentarii, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Inlocuire ecran laptop – proces:

  • Avand in vedere ca majoritatea clientilor care vin la noi pentru o inlocuire ecran laptop nu stiu exact care este motivul pentru care ecranul este stricat, primul pas pe care il urmam este sa va oferim o diagnosticare laptop gratuita. Astfel, ne putem da seama atat noi cat si voi de starea in care se afla echipamentul cat si de cauzele defectiunii.
  • Odata ce aflam cauza, putem incepe procesul in sine de inlocuire a ecranului.
  • Pretul pentru un astfel de serviciu difera de la echipament la echipament, cat si in functie de cauza defectiunii. Pentru a afla costurile va trebui sa ne contactati prin una din metodele mentionate la inceputul articolului, ori sa aduceti direct echipamentul la sediul nostru.

Indiferent de problema cu care va confruntati este bine sa va asigurati ca laptopul este in cea mai buna stare, iar din acest motiv noi va sugeram sa puneti mana pe telefon si sa ne contactati cat de curand pentru a rezolva acele defectiuni. Cat despre costurile celorlalte servicii pe care le oferim, puteti vizita zona de Preturi, unde va puteti informa si de oferte si reduceri.

Lasa un mesaj

Call Now Button