Reparaciosii Logo

Cum sa trimiti laptopul prin curier

Dragi clienți, La vremuri speciale, se cer măsuri speciale. Clubul Reparaciosilor Service Laptop a decis sa inchida receptia si lucrul cu publicul. Incepand de astazi laptopurile pot fi trimise gratuit in service, numai prin Fan Courier specificand plata la destinatar (tel *9336) . Poate pana la urma suntem norocosi si ne-am speriat degeaba.

1.Cum se impacheteaza un laptop ?

Va rugam sa fie 2cm distanta intre laptop si cutia de carton. Aici gasiti un video detaliat: https://www.youtube.com/watch?v=ffJNxeBmqgU

2. Ce trimit ?

Va rugam nu expediati si incarcatorul sau alte accesorii, doar laptopul este de ajuns. Insa, daca banuiti ca si incarcatorul poate fi defect , este ok sa il puneti in cutie.

3. Cum stiu ca a ajuns laptopul ?

In cutie va rugam sa ne lasati un biletel cu: nume , telefon , email , adresa de livrare , date de facturare pentru firme precum si o mica descriere a problemei. Cand laptopul soseste in service se va deschide un ticket si toate detaliile se primesc pe email/sms.

4. Cine plateste transportul?

Clubul Reparaciosilor plateste pentru primirea laptopului in service si cheltuielile de ramburs. Clientul plateste direct la Fan Courier doar returul laptopului.

5. Unde trimit laptopul?

Clubul Reparaciosilor Bulevardul Ferdinand nr 59 Sector 2 , Bucuresti, Romania, cod postal 020293, office@reparaciosii.ro Telefoane 0740694442

6. Cum fac comanda la Fan Courier?

Poti sa suni la numerele lor de contact si spui ca ai de trimis un colet cu plata la destinatar, sau completezi formularul la ei pe site. Pastreaza copia documentelor de expediere.

+4021.9336 (număr cu tarif normal, apelabil din orice rețea)
+40723/+40742.55.22.33 (apelabil din rețelele Vodafone și Orange)
*9336 (* apel normal, fără suprataxă)

7. Cum achit reparatia?

Reparatia se poate achita ramburs la curier cand primiti laptopul inpoi sau prin ordin de plata . Factura fiscala o gasiti in cutie.

8. Sunt in carantina, izolare sau infectat cu Coronavirus, pot sa mai trimit laptopul?

In acest caz va rugam frumos sa ne sunati pentru detalii legate de expeditia Dvs. Va trebui sa luam si noi ceva masuri speciale de precautie.

Lasa un mesaj

Call Now Button