Reparaciosii Logo

Toshiba L300 – reparatie placa de baza

Asa cum am mentionat si in articolele anterioare, curatarea frecventa a laptopului este o necesitate. In cazul nerespectarii acestui lucru, anumite chipuri de pe placa de baza se pot arde. Un exemplu bun este vizitatorul nostru de astazi, Toshiba L300. La pornirea acestuia, ecranul afisa erori si laptopul se oprea automat dupa doua minute.

Diagnosticarea oferita de catre inginer a fost defectarea chipului northbridge si video. Astfel, din cauza incalzirii excesive, cele doua componente vitale pentru laptop trebuiesc reparate sau inlocuite, in functie de gravitatea problemei. Ce putem spune, insa, despre laptop?

Cu un procesor Intel Core 2 Duo T8100 2.1GHz si o placa video Intel X3100 cu 2GB RAM, L300 este un laptop destul de bun. Display-ul este de 15.4 inch WXGA cu o rezolutie de 1280×800 pixeli. Design-ul este simplu si elegant, cu o carcasa argintie si tastatura de culoare neagra, comfortabila. Laptopul mai detine si multe porturi USB : in stanga avem Ethernet-ul, 2 porturi USB si Expresscard Slot ; in fata gasim porturile de microfon/casti iar in dreapta alt port USB si mufa de alimentare.

Per total, L300 este un laptop de business destul de performant, ce trebuie curatat periodic pentru o durata de viata indelungata.

Ca intotdeauna, orice probleme intampinati cu acest laptop, noi va putem ajuta sa le rezolvati! Ne ocupam de reparatia totala a acestui model, incluzand mufele,placa de baza, ecran, tastatura, curatare, sistem de operare etc.

Lasa un mesaj

Call Now Button