Reparaciosii Logo

service notebookDaca nu stiti inca care este diferenta intre un laptop si un notebook, atunci va putem spune acum pe scurt. Stiind ca laptopurile sunt mult prea scumpe si ofera mai multe decat cer majoritatea utilizatorilor obisnuiti, acest echipament a fost creat pentru a satisface doar placerea de a naviga pe internet si de a folosi nu mai mult de cateva aplicatii in acelasi timp. De asemenea, deoarce notebook-urile nu sunt la fel de performante si nu sunt facute din materiale la fel de rezistente ca cele utilizate la laptopuri, si pretul lor este unul mai mic. Cu toate acestea, performantele scazute si materialele slabe pot duce adesea la probleme ce necesita interventia specialistilor. Iar aici intervenim noi caci, in Bucuresti, Reparaciosii va pot ajuta cu service notebook la cel mai mic pret. Numarul la care ne puteti suna este: 0723 640 003.

Service Notebook – Detalii

 • Care sunt cele mai des intalnite probleme cu notebook-ul pe care le rezolvam?
  • Carcasa crapata: cel mai adesea ne intalnim cu clienti a carui notebook a fost scapat ori lovit, iar carcasa fragila a acestuia s-a crapat.
  • Ecran zgariat: avand in vedere pretul acestor echipamente, majoritatea utilizatorilor nu au atat de multa grija de echipament si este de regula depozitat intr-un loc unde ecranul se poate zgaria foarte usor.
  • Performante scazute: notebook-urile nu sunt foarte performante si din acest motiv, atunci cand se aduna prea multe date sau sunt folosite prea multe aplicatii, echipamentul cedeaza si nu mai poate fi folosit. In astfel de situatii, noi intervenim si rezolvam problema prin a reinstala sistemul de operare si prin a curata notebook-ul.
 • Cum lucram noi?
  • Pentru a ne asigura ca obtinem cele mai bune rezultate, mereu oferim clientilor o diagnosticare laptop gratuita prin care sa ne dam seama atat noi cat si voi de starea echipamentului.
  • Odata ce identificam toate problemele putem incepe service-ul in sine daca clientul este de acord cu asta.

Pentru mai multe detalii legate de service notebook, sunati-ne la numarul de telefon precizat mai sus sau scrieti-ne in zona de comentarii.

Lasa un mesaj

Call Now Button