Reparaciosii Logo

Service Laptop Alienware M11x

Service Laptop Alienware M11x în Bucureşti ?

M11x , sau “Ăla micul” cum îi spunem noi în service a fost produs în 3 variante :

 1. M11x echipat cu 1GB DDR3 RAM și un procesor dual-core  Pentium SU4100 pâna la SU7300 , două procesoare video, un GMA 4500MHD integrat și un Nvidia GeForce GT 335M separat.
 2. M11x-R2  cu  procesoare ULV Intel Arrandale Core i5 și i7 şi un aspect “cauciuc”, “soft-touch”  . Același cip grafic GT 335M este utilizat având însă  tehnologia NVIDIA Optimus adaugată.
 3. M11x-R3 cu suport pentru cea de-a doua generație a procesoarelor Intel Core i3, i5 și i7 şi  include acum Nvidia GeForce GT 540M respectiv Intel Integrated HD Graphics 3000. O a doua revizuire  pe o cantitate limitată de laptopuri , a folosit Nvidia GeForce GT 550M.

În 2012, Alienware a anunțat că va întrerupe modelul M11x din cauza scăderii interesului comunităţii în privința laptopurilor de jocuri de mici dimensiuni .

Cu un ecran de 11,6 inchi şi o rezoluţie  1366 x 768 laptopul arătă bine mai ales cu marginea neagră lucioasă, însă nu are luminozitatea pe masură, iar culorile nu sunt strălucitoare sau bogate.Sunetul  este uluitor pentru mărimea lui M11x; difuzoarele 5.1 încorporate sunt clare, tari și suficient de bune pentru a îmbunătăți plăcerea de joc . La volumul  maxim,dărâmă camera.

 

 

 

Semne că laptopul tău Alienware M11x are probleme:

-Balamale defecte : Alienware a recunoscut problema balamalelor rupte pe unele laptopuri Alienware M11x și a rugat cliențiilor cu această problemă să contacteze service-ul autorizat pentru înlocuire. Plângerile legate de balamalele defecte

la laptopurile Alienware M11x R1 și R2 au fost însoţite şi de probleme la ecran sau tastatură.

-Coolerul se turează la maxim şi laptopul se mișcă foarte greu. Acest lucru poate fi la limitarea admisiei aerului la ventilator.

-Laptopul rulează încet. Acest lucru se întâmplă destul de des și ar putea fi legat de spațiul pe hard disk, malware sau primele semne de placă de bază defectă.

Daca te supără laptopul tău Alienware M11x , poţi veni cu el la Clubul Reparaciosilor Service Alienware şi îl reparăm ieftin şi bine.

Alte modele de Alienware care se repară:

 • Service laptop Alienware M11x
  Service laptop Alienware M14x
  Service laptop Alienware M15x
  Service laptop Alienware M17x
  Service laptop Alienware M18x
 

Service laptop Alienware 13
Service laptop Alienware 14
Service laptop Alienware 15
Service laptop Alienware 17
Service laptop Alienware 18

 

Link-uri recomandate

 

 

Lasa un mesaj

Call Now Button