Reparaciosii Logo

Probleme cu mufa de la acumulatorul laptopului

probleme cu mufaSunt multe motive din cauza carora pot aparea probleme cu mufa, mai ales ca acumulatoarele laptopurilor ajung sa fie din ce in ce mai mici si mai fragile, iar echipamentele sunt create din materiale mai ieftine si mai putin rezistente ca inainte. Insa ce puteti face atunci cand aveti probleme cu mufa de la acumulator si nu mai puteti folosi laptopul? Desigur, sa apelati la un service autorizat precum al nostru. Caci noi, Reparaciosii, oferim service laptop Bucuresti la preturi foarte convenabile pentru clienti. Daca sunteti deci interesati de serviciile noastre, puteti sa ne gasiti la numarul de telefon: 0723 640 003, ori sa ne scrieti in zona de Comentarii.

Probleme cu mufa de la acumulator – Detalii

  • Cum va puteti da seama daca aveti probleme cu mufa? Primul si cel mai evident indiciu este faptul ca puteti folosi acumulatorul conectat doar intr-un anumit unghi ori o anumita pozitie. De asemenea un alt indiciu ar fi faptul ca nu puteti alimenta bateria laptopului deloc. Se poate de altfel ca laptopul sa treaca intermitent de la baterie la alimentare, deoarce nu se face contactul mereu.
  • Din ce motive se poate strica mufa? Daca acumulatorul este conectat si scapati laptopul din maini sau il loviti in zona in care este conectat. Daca voi ori animalele de companie ajung sa se impiedice de cablu. Daca este fortat cablul in mufa.
  • Cum poate fi reparata mufa? Pentru ca noi sa putem repara mufa laptopului la sediu, primul pas este sa aduceti echipamentul astfel incat noi sa va putem oferi o diagnosticare laptop gratuita. Prin aceasta diagnosticare, noi ne putem da seama de starea echipamentului cat si de eventualele solutii pentru problemele gasite.

Indiferent de ce probleme cu laptopul va confruntati este bine sa va asigurati ca laptopul este in cea mai buna stare, iar din acest motiv noi va sugeram sa puneti mana pe telefon si sa ne contactati cat de curand pentru Service Laptop Sector 3. Pentru detalii legate de costuri, puteti analiza pagina de Preturi.

Noi oferim in Bucuresti:

Lasa un mesaj

Call Now Button