Reparaciosii Logo

Am curatat laptop-ul si nu mai porneste ecranul

nu mai porneste ecranulFoarte multi clienti vin la noi si ne spun ca, desi au incercat sa curete echipamentul si sa il mentina intr-o stare buna, au reusit sa provoace nefunctionarea ecranului. Desi incercam mereu sa calmam clientul prin a-i spune ca nu este nimic grav si ca nu au facut nimic gresit, astfel de defectiuni sunt cauzate in mod direct de catre utilizator atunci cand incearca sa curete laptopul pe cont propriu, fara a avea experienta cu astfel de procese. Astfel ca, daca nu mai porneste ecranul este de recomandat sa apelati la sediul nostru din Bucuresti, caci noi oferim service laptop la preturi foarte avantajoase pentru clientii fideli. Numarul la care ne puteti suna este: 0723 640 003.

Nu mai porneste ecranul – Cauze si Solutii

  • Din ce cauza nu mai porneste ecranul dupa ce curatam laptopul de acasa?
    • Principalul motiv pentru care ecranul se defecteaza este faptul ca utilizatorul foloseste prea mult lichid pentru a curata fie tastatura ori ecranul. Daca substantele ajung in spatele carcasei, fie in spatele ecranului ori in zona componentelor interne, atunci sunt sanse mari ca circuitele sa fie atinse si sa provoace stricaciuni permanente.
    • De asemenea, daca nu sunt folosite substantele potrivite, se poate ca acestea sa adune intr-un loc praful si alte elemente straine si sa creeze cheaguri ce afecteaza ecranul.
  • Cum se poate rezolva o astfel de problema?
    • Primul lucru pe trebuie sa il faceti este sa apelati de acum inainte la un service autorizat pentru curatare laptop. La sediul nostru noi oferim acest serviciu si este realizat de persoane cu experienta.
    • Daca primul punct a fost pentru prevenirea urmatoarelor probleme, atunci acesta va fi pentru solutionarea ecranului defect. Daca vreti sa rezolvati problema, nu mai puteti face asta pe cont propriu, ci ar trebui sa apelati la angajatii nostri care au mai lucrat cu astfel de defectiuni.

Noi oferim si service UPS cat si reparatii in fiecare sector din Bucuresti.

Nu uitati, daca nu mai porneste ecranul, nu mai curatati laptopul pe cont propriu si apelati la noi pentru ajutor.

Lasa un mesaj

Call Now Button