Reparaciosii Logo

Macbook Pro A1425 – 13 inch – reparatie placa de baza (LONV)

De cele mai multe ori cand laptopul tau da semne de LONV ( Led On No Video), adica se aprind led-urile insa ecranul nu porneste, exista 80% sanse sa fie o problema pe placa de baza, respectiv chip-ul video.

Desi Macbook-urile sunt printre cele mai bune laptopuri de pe piata si au o performanta formidabila, nu sunt scutite de reparatii. Desi este mai scumpa decat la celelalte laptopuri, reparatia Mac-ului presupune extrem de multa atentie si rabdare. Orice miscare gresita din partea inginerului poate duce la defectarea definita a laptopului. Desigur, in cazul oricarei interventii pe placa exista riscul de 50% ca aceasta sa nu fie cu succes, insa Macbook-urile presupun mult mai multa minutiozitate si meticulozitate. Pretul este mai ridicat, insa si manopera.

Pe cat de performante, elegante si fiabile sunt aceste laptopuri, pe atat au nevoie de o mana de lucru serioasa. La noi gasiti acest element pentru orice problema intampinati cu laptopul dvs. De asemenea, oferim si garantie de trei luni pe baza facturii!

Va asteptam in service oricand pentru o solutie la dificultatile intampinate!

Lasa un mesaj

Call Now Button