Reparaciosii Logo

Diagnosticare gratuita

Service Laptop  – „Clubul Reparaciosilor” va ofera posibilitatea reparatiei laptopurilor la nivel de componenta la un pret rezonabil – aproximativ o treime din costul unei placi de baza noi. Diagnosticare gratuita indiferent daca reparati laptopul in service-ul nostru.

Program luni – vineri  10 – 18. Pentru informatii sunati la 0723 640 003 sau 0740 694 442.

In cazul in care diagnosticul laptopului dumneavoastra este ” placa de baza defecta ” iar specialistul service-ului va recomanda achizitia uneia noi cu o valoare cuprinsa intre 250 euro si 800 euro sau chiar mai mult atunci mai dati o sansa in ” Clubul Reparaciosilor – Service Laptop „.

Dispunem de tehnologie de ultima ora si personal specializat in ceea ce priveste diagnosticarea, reparatia si asigurarea calitatii serviciilor noastre. Garantia oferita pentru serviciile prestate in cadrul ” Clubul Reparaciosilor – Service Laptop ” este egala cu cea oferita de producator pentru interventiile silimiare.

Lasa un mesaj

8 Comments

 1. costin-Reply
  11 aprilie 2017 at 16:10

  Buna ziua, am un macbook pro a1502 13.3″ 2014. Am varsat suc in el si nu mai porneste. Este vreo sansa de a fi reparat?

  Sunt sanse foarte mari, va asteptam cu laptopul in service.

  Va multumim,
  Reparaciosii.ro

 2. Adrian-Reply
  2 decembrie 2016 at 04:28

  Salut,am si eu o problema de 2 luni si ceva aproximativ ,mi am cumparat 4 gb de ram,aveam 4 deja,acumulandu se 8gb,am bagata placuta pe slot nici o problema vreo 10 15 minute si buf bsod ,incerc de 2 luni sa repar,am reinstalat windows de 2 ori,am scos acea placuta de ram ,la fel,mai nou nu mai imi da blue screen ,acum imi dau toate aplicatiile don’t send,”not responding”
  Imi mor usb-urile ocazional si isi revin dupa 10-15 secunde,imi piuie castile pe skype fiind pe usb si ele,am curatat toata unitatea,am scos toate cablurile ,am curatat tot,a mers 2 ore,a inceput din nou chinul,incerc sa rezolv problema,hdd si ssd-ul nu au niciun bad,ramul nu imi spune ca am ceva bad la el,fiind scoasa placa cumparata ulterior,acum nici blue screen doar freeze pe jocuri sau skype,ma puteti ajuta?

 3. Damian Razvan-Reply
  22 ianuarie 2016 at 18:02

  Buna ziua,
  Am o problema cu un laptop, Acer Aspire 5750G.
  S-a stins dintr-o data si n-a mai pornit. Am avut problema cu bateria in trecut si am renuntat la ea si l-am folosit in continuare fara baterie.
  As dorii sa aflu ce s-a intamplat, placa de baza sau la alimentare. Cand conectez incarcatorul la laptop, led-ul de la incarcator se stinge instant, am incercat si cu un alt incarcator si aceeasi problema.
  As mai avea vre-o sansa sa il repar? Multumesc.

 4. Gogu-Reply
  29 aprilie 2015 at 22:49

  buna ziua am si eu o problema cand aprind leptopul inainte de desktop imi apare un ecran albastru ,multumesc frumos sarumana.

 5. MIHAELA-Reply
  6 noiembrie 2012 at 12:36

  Laptop-ul meu e un ASUS X54H ; windows 7 ; si se deschidere mai incet fata de acum 1 an cand l-am cumparat.
  La deschidere ,pana cand apar cele 4 puncte luminoase (GIV-ul ) , dureaza 20-30 sec ; insa dupa aceea dureaza cam 1 min ,cateodata parca mai mult , pana cand pe display apare imaginea de fundal si se deschid toate icoanele.
  Precizez ca i-am facut defragmentare disk , am facut ,,curatenie ” cu CCleaner … si cam atat .
  Aaaaaaa , laptop-ul il am de aproape 1 an.
  Care ar putea fi problema lui?
  Ce ii pot face ca sa il ,, grabesc ” un pic?

  • alex-Reply
   6 noiembrie 2012 at 19:07

   Buna ziua

   Puteti veni cu el pentru o diagnosticare gratuita?

   Cu respect

   reparaciosii.ro

 6. maria-Reply
  11 octombrie 2012 at 04:33

  PROBLENA MEA ESTE CA NU MA MAI POT CONECTA LA FACEBOOK.AM ANCERCAT TOT CEI POSIBIL SI NICI UN REZULTAT . AMI DA UN COD PE CAREL APLIC DE 2 ZILE SI NIMIC .MAI SPECIFICA SA VERIFIC ,TASTA MAIUSC, SI ASTAI PROBLEMA CA NU O DEPISTEZ CARE ESTE MA PUTETI AJUTA VA ROG?MULTUMESC ANTICIPAT.

  • admin-Reply
   11 octombrie 2012 at 08:22

   Buna ziua,

   Noi suntem o firma de service pentru care realizeaza interventii hardware, din aceasta cauza nu va putem ajuta. Va recomandam sa luati legatura cu o persoana care se ocupa de interventii software.

   Reparaciosii.ro

Call Now Button