Reparaciosii Logo

Curatare Laptop Bucuresti

curatare laptop BucurestiMajoritatea laptopurilor au fost gandite astfel incat sa reziste fara probleme cel putin 2 ani, chiar daca echipamentul este utilizat la capacitate maxima. Cu toate acestea, multi clienti vin la noi cu probleme chiar si la 3 saptamani de la achizitionarea laptopului. De ce? Pentru ca nu multi utilizatori au grija de echipamentul personal, si nu se asigura ca acesta sa nu fie inundat cu particule mici de praf ori chiar de mancare sau lichide. Ca in cazul oricarui dispozitiv electronic, daca praful nu este inlaturat iar alte substante curatate, performantele laptopului vor scadea iar componentele interne se vor supraincalzi pana in punctul in care nu vor mai functiona corespunzator. Din acest motiv, noi va recomandam sa apelati la Reparaciosii, caci noi oferim curatare laptop Bucuresti cat si service laptop. Numarul la care ne puteti suna este: 0723 640 003.

Curatare laptop Bucuresti – Detalii

 • Ce servicii va putem oferi?
  • Curatare laptop de praf – acest proces este unul clar. Noi vom curata lapotpul de praf atat la exterior cat si la interior folosind materiale speciale ce asigura rezultatele cele mai bune.
  • Schimbarea pastei termoconductoare – aceasta pasta ajuta la transferul termic intre componentele interne si radiator. Urmand acest proces de schimbare cu pasta potrivita, vom asigura ca temperatura echipamentului sa nu creasca prea mult.
  • Schimbare paduri termice – ca in cazul pastei, aceste paduri ajuta la mentinerea unei temperaturi corespunzatoare. Toate uneltele si materialele pe care le folosim difera de la echipament la echipament, pentru a fi siguri de compatibilitatea lor cu laptopul.
 • Cum va mai putem ajuta noi?
  • Noi va vom oferi in primul rand o diagnosticare laptop gratuita, prin care sa va instiintam de starea laptopului si de eventualele solutii ce pot fi aplicate astfel incat sa rezolvam problemele.

Noi oferim si service UPS cat si reparatii in fiecare sector din Bucuresti.

Nu uitati, daca nu mai functioneaza lapotpul, nu mai asteptati si apelati la curatare laptop Bucuresti.

Lasa un mesaj

One Comment

 1. chelu danut-Reply
  9 aprilie 2016 at 11:09

  Se incalzeste si se stinge singur de doua trei ori pe zi..imi spuneti ce are si cat costa ..leptopul meu este ThinkPad R500 intel Centrino 2 ..il am de 3 ani dar nu am avut probleme cu el..multumesc.

Call Now Button