Reparaciosii Logo

Asus ZenBook UX305 – review

A1Cu o carcasa extrem de subtire din aluminiu si o durata de viata a bateriei destul de buna, ZenBook reprezinta laptopul perfect daca ceea ce cauti este un design elegant combinat cu un sistem performant.kv

Asus-ul este definita perfecta pentru un Ultrabook : subtire, baterie de lunga durata si portabilitate. Cu un procesor Intel Core M 5Y10 si display full HD, rezolutie 1920×1080 pixeli, nici ca-ti poti dori mai mult. Rezista peste 9 ore, lucru ce ajuta in special daca il iei cu tine in vacanta sau delegatii. Este simplu, subtire, cu o tastatura comfortabila si un sistem de racire impecabil. Laptopul nu se supraincalzeste, ajungand pana la maxim 95 de grade Fahrenheit. Desigur, el trebuie curatat periodic, respectiv o data la 6 luni. La noi curatarea include si schimbarea pastei termice, bineinteles.

Desi nu o arata, este extrem de practic si detine multe porturi USB, respectiv trei de 3.0, un cititor de carduri SD, un port micro HDMI si unul pentru microfon/casti.

De asemenea, camera web reproduce destul de bine imaginea, aceasta fiind clara si bine luminata.

Ca intotdeauna, orice probleme intampinati cu acest laptop, noi va putem ajuta sa le rezolvati! Ne ocupam de reparatia totala a acestui model, incluzand mufele,placa de baza, ecran, tastatura, curatare, sistem de operare etc.

Lasa un mesaj

One Comment

 1. Ionescu Horatiu-Reply
  3 iunie 2017 at 12:43

  Detin un zenbook UX 305 CA modelul cu i7 si 256 SSD. As dori sa il aduc pentru un schim de baterie.
  Imi puteti spune cat costa inlucuirea?
  Sau daca se poate face aceasta.
  Multumesc

  Raspunsul l-ati primit pe email.
  Va multumim,
  Reparaciosii.ro

Call Now Button